Jekatěrinburg – Magnitogorsk 6:3 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 0:1 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 3:4 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 18.01.2016, 17:30 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Severstal Čerepovec sehrál vyrovnané utkání s Lokomotivem Jaroslavl, kterému však nakonec podlehl 0:1!

    První třetina nabídla velmi rychlý hokej z obou stran, nicméně diváci zatím branku nevideli. Velkou šanci měl v páté minutě domácí Vovčenko, který najížděl ze strany na Murygina, nicméně ruský brankář si poradil. Domácí celek měl k dispozici dvě přesilové hry a Lokomotiv dokonce tři, ani jeden tým se však nedokázal prosadit ...

    I ve druhé třetině čekali diváci na branku marně! Velkou šanci měli hosté hned na začátku třetiny, jenže Čistov nedokázal dostat kotouč za záda Smirjagina. V polovině zápasu zahrozil Jegor Averin, jehož pokus však vyrazil Smirjagin. V závěru třetiny měl Severstal k dispozici přesilovou hru, nicméně se nedokázal prosadit.

    Ve třetí třetiny byla hra opět velmi vyrovnaná. Následně měli hosté k dispozici přesilovou hru, kterou dokázal využít Danil Apalkov! Závěrečný domácí tlak se nekonal, neboť Krjukov předvedl ostrý zákrok na Panšina, a dostal trest pět minut plus do konce utkání!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Ondřej Němec (CER) 0+0, 1 střela, TOI – 21:33

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:45:36)
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Staffan Kronwall kontroluje hru ve vlastním pásmu, a zápas se blíží ke svému konci!
     
    58:53
    Patrik Hersley nahodil kotouč do útočného pásma, kde se jej zmocnil Sizov. Následná rozehrávka ruského beka však nebyla příliš přesná ...
     
    58:36
    Severstal hraje v oslabení, a vypadá to, že už si domácí celek své dnešní vítězství pohlídá!
     
    57:59
    Hlavní rozhodčí celou situaci prokonzultovali, a rozhodují, že Arťjom Krjukov dostává trest pět minut plus do konce utkání! S domácími šancemi to tak nevypadá ideálně ...
     
    57:59
    Teď však předvedl hodně ostrý hit Arťjom Krjukov, který udeřil ramenem do hlavy Michaila Panšina, který zůstává ležet na ledě!
     
    57:42
    Lokomotiv zatím zvládá dnešní závěr zápasu parádně. Momentálně drží kotouč v útočném pásmu, a kombinuje.
     
    56:19
    Na led se dostala druhá útočná formace Severstalu, avšak ani ta se nedokázala udržet v útočném pásmu. Následně šel dopředu Apalkov, který se dostal i ke střele, avšak Murygin zasáhl!
     
    55:42
    Čtvrtá formace Jaroslavle navíc odvádí parádní práci, neboť drží kotouč v útočném pásmu, a šestří cenné vteřinky!
     
    55:26
    Lokomotiv opět dokázal ubránit nájezd svého soupeře do útočného pásma, a kotouč končí v pásmu domácího celku.
     
    54:55
    Severstalu se však nedaří dostat do útočného pásma do kombinace, neboť Lokomotiv zatím skvěle brání střední pásmo!
     
    54:23
    Hostující celek se dostal ve vlastním pásmu pod tlak, a vše vyřešil vyhozením obránce Patrik Hersley, a je z toho zakázané uvolnění.
     
    53:26
    Před Severstalem tak leží hodně těžký úkol. Má necelých sedm minut na to, aby dokázal srovnat stav, a dostal zápas do prodloužení!
    Danil APALKOV - 0:1
     
    52:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A teď už je z toho gól! Lokomotivu přesilová hra vycházela velmi dobře, a nakonec se v ní také prosazuje! Jegor Averin operoval s kotoučem na hranici pravého kruhu, a následně jej poslal pod sebe pro DANIILA APALKOVA. Ruský reprezentant najel před Smirjagina, a nakonec důraznou hrou dokázal dostat kotouč do branky! Asistence: Jegor Averin, Staffan Kronwall.
     
    52:17
    Lokomotiv zahajuje přesilovou hru velmi dobře, a momentálně komibnuje v útočném pásmu. Do zakončení se však hosté zatím nedostali!
     
    51:47
    Velká šance pro hostující celek! Na trestnou lavici míří domácí Danil Vovčenko, který ve vlastním pásmu v rohu kluziště podrazil Loktionova!
     
    51:36
    Severstalu se vůbec nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil v pásmu Lokomotivu, zakázané uvolnění z toho však nebude, a dopředu míří hostující celek.
     
    50:56
    Hostující celek se dokázal usadit v útočném pásmu, avšak poztorná obrana Severstalu stále držela svého soupeře daleko od branky Smirjagina. Poté to od modré zkusil Hersley, nicméně jeho pokus zablokoval Sizov.
     
    49:53
    Teď se však domácí druhé útočné formaci povedlo udržet kotouč v útočném pásmu, a do zakončení se dostal Černov. Jeho pokus však pozorný Murygin vyrazil.
     
    48:58
    Severstal je v posledních minutách velmi aktivní, avšak se nemůže vůbec dostat do zakončení. Igor Murygin zatím v dnešním zápase příliš práce neměl ...
     
    48:24
    Lokomotiv mohl zamířit do zajímavého protiútoku, nicméně Čistov nedokázal kotouč udržet na hokejce v souboji se Sizovem.
     
    47:52
    Patrik Hersley zatáhl kotouč do útočné třetiny, a následnou přihrávkou hledal Averina. Ten však úmysl švédského útočníka špatně pochopil, a najížděl do jiného prostoru.
     
    47:03
    Druhá útočná formace hostujícího celku si prodloužila střídání, a tentokrát se Malcev již dostal z mezikruží do zakončení. Jeho rána však letěla mimo!
     
    46:36
    Za branku domácího celku zatáhl kotouč Loktionov, který následně hledal Malceva. Ruský útočník se nacházel před brankou, nciméně do zakončení se nedostal.
     
    45:48
    Teď však zahrozil také domácí celek! Na levé straně dostal hodně prostoru Vadim Berdnikov, který tentokrát mířil přesně, nicméně jeho ránu lapil Murygin!
     
    44:58
    Berdnikov dostal přihrávku mezi kruhy, a pokoušel se pohotove zakončit. Jeho ránu však zablokoval obránce Kronwall!
     
    44:16
    Do velké šance se teď dostal hostující Jegor Averin, jehož ránu však Smirjagin vyrazil na pravou stranu. K pohotové dorážce se dostal Patrik Hersley, nicméně střelu švédského beka Smirjagin rovněž vyrazil!
     
    43:39
    Ondra Němec zatáhl kotouč za vlastní branku, a počkal, až jeho spoluhráči dostřídání. Severstal tak míří směrem vpřed.
     
    43:02
    Korškov se pokoušel prodrat vpřed po pravé straně, nicméně měl proti sobě hned dvojnásobnou přesilu, a o kotouč následně přišel.
     
    42:19
    Do útočného pásma si to namířil Denis Mosaljov, který se prokličkoval až do mezikruží, avšak jeho následnou střelu lapil Smirjagin.
     
    41:45
    Staffan Kronwall dostal kotouč po dobrém průniku Konkova na modrou čáru, a tvrdou ranou prověřil pozornost Smirjagina.
     
    40:58
    Čerepovec měl ještě na začátku třetiny k dispozici krátkou přesilovou hru. Tu však využít nedokázal, a Sigarjov je zpět na ledě.
     
    40:26
    Hned na začátku třetí třetiny se pokoušel prodrat před Murygina domácí Danil Vovčenko, nicméně pozorná obrana Lokomotivu jeho průnik zastavila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I ve druhé třetině čekali diváci na branku marně! Velkou šanci měli hosté hned na začátku třetiny, jenže Čistov nedokázal dostat kotouč za záda Smirjagina. V polovině zápasu zahrozil Jegor Averin, jehož pokus však vyrazil Smirjagin. V závěru třetiny měl Severstal k dispozici přesilovou hru, nicméně se nedokázal prosadit.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:10.
    Staffan Kronwall si v dresu Jaroslavle drží skvělou výkonost

    Druhý zápas dnešního programu KHL již tak bohatý na branky není ... Čerepovec zatím hraje po dvou třetinách s...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 18. leden 2016
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    O další nebezpečný pokus se postaral Andrej Šefer, nicméně pokus domácího kapitána dokázal Murygin vyrazit!
     
    39:03
    Severstal se dokázal usadit v útočném pásmu, a od modré čáry vyslal tvrdou ránu Němec. Jeho pokus však Murygin dokázal zastavit!
     
    38:33
    V závěru druhé třetiny si však domácí celek zahraje přesilovou hru! Pronikajícího Karlssona podrazil Sigarjov, který míří na trestnou lavici.
     
    38:23
    Ondřej Německ se pokoušel prodrat do útočného pásma po pravé straně, nicméně jeho postup dokázal zastavit Jegor Averin.
     
    37:06
    Následně se Severstal dostal ke kotouči, a hodně zajímavou individuální akci předvedl Anatolij Nikoncev, který se prokličkoval před Murygina, nicméně svým bekhendovým pokusem ho nepřekonal!
     
    36:36
    Za brankou operoval s kotoučem právě Kraskovskij, který následnou přihrávkou hledal volného Korškova, tomu však na poslední chvíli zabránil v zakončení obránce Sizov!
     
    35:52
    Na led se dostala čtvrtá formace hostujícího celku. Do útočného pásma zatáhl kotouč Kraskovskij, který jej následně posunul pod sebe pro Romanceva. Jeho rána však nebyla přesná.
     
    35:15
    Severstal velmi rychle přešel přes střední pásmo, a dostal se do útočné třetiny. Svižnou ránu následně vyslal Pavel Černov, nicméně Murygin byl pozorný.
     
    34:34
    V posledních minutách je hra často přerušována, a oba týmy tak nemají příliš příležitostí na vstřelení úvodní branky. Teď Lokomotiv chyboval při rozehrávce, a je z toho zakázané uvolnění.
     
    33:53
    První útočná formace Lokomotivu si prodloužila střídání, a nadále kombinovala v útočném pásmu. Nakonec se však již do zakončení nedostala ...
     
    33:22
    Konkov poslal kotouč mezi kruhy pro Jegora Averina, který vyslal střelu z voleje. Smirjagin se však pouze ohlédl, neboť střela mířila těsně mimo!
     
    32:21
    Na modrou čáru dostal kotouč obránce Gorochov, který neváhal, a poslal jej směrem na branku. Smirjagin však dokázal zasáhnout!
     
    31:11
    Mezi kruhy si tentokrát najel hostující Jegor Averin, který dostal od obránce prostor, a tak vystřelil. Jeho pokus však dokázal Smirjagin vyrazit!
     
    30:23
    Lokomotiv ztratil kotouč na modré čáře, a celou akci se pokoušel zachránit Gavrikov, který najel do útočného pásma. V tom však zůstal zapomenutý Čistov, a hra je přerušena kvůli ofsajdu.
     
    29:47
    Ondřej Němec vybojoval kotouč ve vlastním pásmu, a následně s ním zajel za vlastní branku. Český bek čeká na dostřídání svých spoluhráčů.
     
    29:12
    Na led se dostala druhá útočná formace Severstalu, která na malý moment kombinovala v útočném pásmu. Následně však předvedl výborný obranný zákrok Kronwall, a je po akci.
     
    28:37
    Lokomotiv se dokázal usadit v útočném pásmu, a následně se ke střele dostal Hersley. Rána švédského beka však byla zablokovaná, a kotouč je ve středním pásmu.
     
    27:50
    Domácí brankář si připsal další zákrok po střele Konkova. Smirjagin přerušuje hru, a následuje komerční přestávka.
     
    27:23
    Na led se dostala hostující první formace, která se hned usadila v útočném pásmu. K zakončení se dostal Jegor Averin, nicméně Smirjagin byl na svém místě!
     
    26:58
    Po delší době se vydal do útoku také Lokomotiv, nicméně útok hostů skončil již na modré čáře, kde o kotouč přišel Čistov.
     
    26:14
    Druhá útočná formace Severstalu se však udržela v útočném pásmu, a za branku zavezl kotouč Kagarlickij. Jeho následná přihrávka hledala před brankou Černova, ten však promáchl!
     
    25:36
    Pavel Černov našel křížnou přihrávkou na levé straně Kagarlického, který si kotouč výborně zpracoval, a vystřelil. Jeho střela však mířila mimo.
     
    23:55
    Lokomotiv se dostal hned po vhazování ke kotouči, a Mosaljov hledal na modré Koledova. Přihrávka však příliš dobrá nebyla, a obránci Lokomotivu přeskočil puk hokejku.
     
    23:42
    Poprvé ve druhé třetině se přerušuje hra. Severstalu se totiž vůbec nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění, a hra se stěhuje před Smirjagina.
     
    22:43
    Hostům vyšel vstup do druhé třetiny rozhodně lépe než domácím! Teď se navíc před Smirjagina řítil Čistov, který byl však příliš blízko domácí brance, a nepodařilo se mu kotouč dostat do branky!
     
    22:06
    Sergej Konkov si dokázal udělat za brankou Smirjagina prostor, a prokličkoval až mezi kruhy. Následně však o kotouč po dobré práci Chamidullina přišel.
     
    21:36
    Staffan Kronwaal našel na pravé straně rozjetého Čistova, který si hodil kotouč před Svijazova, avšak následně podklouzl, a o puk přišel.
     
    21:06
    Lokomotiv byl při rozehrávce pod velkým tlakem, nicméně se hosté dokázali dostat do útočného pásma, a zahajují kombinaci.
     
    20:23
    Averin dostal přihrávku na pravou stranu, a pokoušel se prokličkovat do středu hřiště. Jeho postup však zastavil obránce Sizov.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nabídla velmi rychlý hokej z obou stran, nicméně diváci zatím branku nevideli. Velkou šanci měl v páté minutě domácí Vovčenko, který najížděl ze strany na Murygina, nicméně ruský brankář si poradil. Domácí celek měl k dispozici dvě přesilové hry a Lokomotiv dokonce tři, ani jeden tým se však nedokázal prosadit ...

    Druhá třetina začne přibližně v 18:21.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Domácím tentokrát nevyšel přechod přes modrou čáru, a Hersley vyhazuje kotouč do pásma svého soupeře.
     
    18:56
    Rozehrávku domácího celku se vzal na starost obránce Vadim Kudako, jehož svižný pas tečoval ve středním pásmu Krjukov, a kotouč je v pásmu Lokomotivu.
     
    18:19
    Lokomotiv kombinoval v útočném pásmu, nicméně do zakončení se i díky dobrému napadání domácího celku nedostal.
     
    17:59
    Sizov hledal dlouhou přihrávkou najetého Černova, tomu se však kotouč nepodařilo zpracovat, a tak dolétl až do rohu, kde ho sebral Staffan Kronwall.
     
    17:18
    Severstal tentokrát vybojoval kotouč ve vlastním pásmu, který hned Němec zavezl za svou branku, a čeká, až jeho spoluhráči dostřídají.
     
    16:29
    Domácí již jsou v plném počtu, a jejich druhá útočná formace mířila do zajímavého protiútoku. Berdnikova přihrávka na modrou pro Nikonceva však byla příliš rychlá, a u kotouč jsou hosté.
     
    15:56
    Skvělou práci však ve vlastním pásmu odvedl Jurij Trubačjov, který získal kotouč, a následně ho vyhodil až k brance Murygina.
     
    15:36
    Hostující celek je již v plném počtu, a Lokomotivu začíná krátká půlminutová přesilová hra!
     
    15:06
    Kraskovskij prošel po pravé straně do útočného pásma, a následně uvolnil obránce Hersleyho Švédský bek však mířil mimo!
     
    14:32
    Před Muryginem se dostal ke kotouči Čistov, který se pokoušel rychle zakončit. Domácí forvard však upadl, a nakonec se ke střele nedostal.
     
    13:58
    Síly na ledě se však vyrovnají! Na trestnou lavici míří domácí Dmitrij Kagarlickij, který dostává dvouminutový trest, a hra bude pokračovat čtyři na čtyři.
     
    13:34
    Hned na začátku přesilové hry se dostal kotouč na modrou čáru, kde se nacházel Karlsson. Jeho ránu však dokázal lapil Murygin!
     
    13:24
    Domácí celek se dokázal usadit v útočném pásmu, do zakončení se sice nedostal, nicméně si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Staffan Kronwall za vysoko hůl!
     
    12:56
    Ondřej Němec se dostal ve středním pásmu pod tlak, a rozehrávka se mu vůbec nepovedl. Český reprezentační bek následně vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    12:21
    Přesilovka hostující celku se opět blíží ke svému konci, a zdá se, že ani tentokrát ji hosté nevyužijí!
     
    11:58
    První přesilovková formace Lokomotivu nebezpečně kombinovala v útočném pásmu. Kombinaci zakončil střelou Patrick Hersley, jehož ránu však Smirjagin lapil!
     
    11:26
    Severstal si počíná při oslabení velmi dobře, teď však domácí na pravé straně neuhlídali Staffana Kronwalla, který tvrdě vypálil, nicméně Smirjagin dokázal zasáhnout.
     
    10:32
    Hostující Lokomotiv pokračoval v nátlaku, a ke střele se dostal Patrick Hersley. Jeho střela byla nepřesná, následně si však v rohu počínal nedovoleně Berdnikov, který podrazil Korškova, a jde na trestnou lavici!
     
    09:55
    Domácí celek však přesilovou hru využít nedokázal, obránce Sizov je již zpět na hrací ploše!
     
    09:15
    Jegor Averin dokázal dostat kotouč na levou stranu, kam si sjel Rušan Rafikov. Obránce Lokomotivu natáhl k tvrdé střele, ta však zalétla do náruče Smirjagina.
     
    08:56
    Lokomotiv se sice dokázal dostat do útočného pásma, nicméně přechod hostujícího týmu nakonec nebyl v pořádku, a je odpískán ofsajd.
     
    08:23
    Ani Lokomotiv však do své přesilové hry nevstupuje ideálně, a Severstalu se podařilo vyhodit. Hostující celek tak musí začít od vlastní branky.
     
    07:53
    Přesilovou hru si zahraje také hostující Lokomotiv! Na trestnou lavici míří domácí obránce Sizov, který za brankou podrazil Danila Romanceva.
     
    07:15
    Jegor Averin postupoval do útočného pásma přes pravou stranu. Následně si chtěl obhodit Sizova, nicméně mu kotouč utekl, a Smirjagin přerušuje hru.
     
    06:33
    Domácí celek zatím svého soupeře přehrává, nicméně Igora Murygina zatím překonat nedokázal. Následuje komerční přestávka!
     
    06:11
    Druhý nejlepší tým KHL chyboval při rozehrávce, a do šance se mohl dostat domácí celek. Přihrávku Černova však Kagaclickij nedokázal zpracovat.
     
    05:36
    Do útočného pásma se hnal domácí Daniil Vovčenko, nicméně tentokrát si na domácího borce počkal obránce Panšin, který ho čistým způsobem zastavil.
     
    04:58
    Do první velké šance dnešního zápasu se dostal domácí Vovčenko, který se prokličkoval až před Murygina, nicméně ruský reprezentant dokázal střelu domácího forvarda vyrazit!
     
    03:56
    Domácí celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a od modré to zkoušel obránce Šefer. Kapitán Severstalu však mířil mimo!
     
    03:31
    První střelecký pokus hostujícího celku má na svědomí Jegor Korškov, jehož ránu však v pohodě Smirjagin vyrazil.
     
    02:51
    Lokomotiv je již v plném počtu, a po nepřesné rozehrávce domácího Severstalu je navíc u kotouče. Přes dobře organizovanou obranu domácích se však nemůže dostat do pásma.
     
    02:13
    V samotném závěru přesilové hry to zkoušel z levé strany Vovčenko, jehož rána však nebyla přesná, a za pár sekund skočí na led Averin!
     
    01:36
    Kotouč byl opět ve středním pásmu, avšak Severstal se dokázal dostat rychle zpět, a prvním střeleckým pokusem se prezentoval Sizov. Jeho střelu však Murygin vyrazil!
     
    00:59
    Domácím se však začátek přesilové hry příliš nedaří, a Lokomotiv již podruhé dokázal vyhodit kotouč z pásma ven.
     
    00:33
    A hned v první minutě dostává dvouminutový trest hostující Jegor Averin, který v orhu kluziště nepříjemně narazil na mantinel Ondřeje Němce!
     
    00:31
    Úvodní vhazování dnešního utkání sice vyhráli domácí, nicméně dobře napadající hosté se dostali ke kotouči, a kombinují v útočném pásmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Smirjagin (Gorjačevskich) – Sizov, Němec (A), Šefer (C), Svijazov, Chamidullin, Karlsson, Kudako – Demagin, Trubačjov (A), Vovčenko – Černov, Kagarlickij, Skorochodov – Nikoncev, Berdnikov, Monachov – Kazakovcev, Krjukov, Kupcov – Vorobjov

    Lokomotiv Jaroslavl: Kolsenik (Murygin) – Hersley, Kronwall (C), Panšin, Gorochov, Koledov, Gavrikov, Rafikov – Konkov, Apalkov (A), Averin (A) – Čistov, Loktionov, Malcev – Sigarev, Kapustin, Mosaljov – Romancev, Kraskovskij, Korškov – Polunin

    Rozhodčí: Beljajev – Cyplakov – Goljak, Sazonov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Jakub Kovář do Petrohradu? Možná po této sezóně ...

    Jakub Kovář do Petrohradu? V ruských médiích se objevila zajímavá spekulace ohledně českého reprezentačního brankáře,...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 18. leden 2016
     
    Příjemný pondělní večer všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu pouze tři zápasy. My se společně zaměříme na souboj Severstalu Čerepovec s Lokomotivem Jaroslavl. Úvodní vhazování je naplánováno v 17:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    SEVERSTAL ČEREPOVEC
    Severstalu se v letošní sezóně příliš nedaří, a tento ruský celek tak navazuje na loňskou sezónu, která také nedopadla dobře. Momentálně se Čerepovec nachází na poslední příčce v Západní konferenci se ziskem 52 bodů. V celé lize je již horší pouze Novokuzněck. Ani letos se tak Severstal do play-off nepodívá!

    Poslední čtyři zápasy sehrál Severstal na ledě soupeřů. V úvodních dvou případech se však radoval z výhry, kdy porazil Jekatěrinburg 2:0 a následně Jugru 2:1. Poté však přišlo utkání na ledě Nižněkamsku, kde Severstal prohrál 0:3. Na tuto prohru navázali svěřenci trenéra Dmitrije Juškeviče v zápase s Čeljabinskem, který prohráli 1:2! Dnes navíc nastoupí proti jednomu z nejlepších klubů v KHL!
     
    LOKOMOTIV JAROSLAVL
    Jak již bylo zmíněno, Lokomotiv momentálně patří k nejlepším celkům v lize! V tabulce Západní konference tomuto ruskému klubu patří třetí pozice za CSKA a Lokomotivem. Co se však týče bodového zisku, tak je na tom Lokomotiv velmi dobře, a více bodů má pouze CSKA!

    Lokomotiv dnes pokračuje ve svém tripu na hřištích soupeřů. Předevčírem se představil na ledě Soči, které v letošní sezóně předvádí velmi dobré výkony. Lokomotiv však potvrdil roli favorita, a zvítězil 5:2. I do dnešního utkání vstupuje Jaroslavl v pozici favorita ...

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 53. Apalkov (Averin, Kronwall)


    Severstal Čerepovec: Smirjagin (Gorjačevskich) – Sizov, Němec (A), Šefer (C), Svijazov, Chamidullin, Karlsson, Kudako – Demagin, Trubačjov (A), Vovčenko – Černov, Kagarlickij, Skorochodov – Nikoncev, Berdnikov, Monachov – Kazakovcev, Krjukov, Kupcov – Vorobjov
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall (C), Panšin, Gorochov, Koledov, Gavrikov, Rafikov – Konkov, Apalkov (A), Averin (A) – Čistov, Loktionov, Malcev – Sigarev, Kapustin, Mosaljov – Romancev, Kraskovskij, Korškov – Polunin

    Rozhodčí: Beljajev – Cyplakov – Goljak, Sazonov
    bahis siteleri