Los Angeles – Ottawa 3:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:2 (kon.) | Buffalo – Washington 4:1 (kon.)
Columbus – Colorado 2:1 (kon.) | St. Louis – Montreal 4:3 (po pr.) | Nashville – Minnesota 3:0 (kon.)
Edmonton – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Dallas 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Carolina 5:0 (kon.)
NY Islanders – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.) | Tampa – Florida 3:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
New York Rangers
Neděle 17.01.2016, 23:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Justin Williams přispěl k výhře třemi zásahy.
     
    Dnešní utkání je u konce! Washington Capitals v domácím prostředí porazil New York Rangers 5:2!

    První třetina nabídla divákům ve Verizon Center parádní hokej! Hra byla dlouho vyrovnaná, do vedení se však dostali v 11. minutě Rangers. Před Holtby ideálně tečoval kotouč Chris Kreider, a hosté vedli. Capitals však v závěru třetiny dokázali využít přesilovou hru, a zásluhou Alexandera Ovečkina srovnali! Hned poté měl druhý gól na dosah Richards, nicméně Raanta dokázal dostat kotouč z branky!

    Druhá třetina nabídla opět velmi zajímavou podívanou! Na další branku jsme čekali až do 28. minutě, kdy se po krásné přihrávce Backströma prosadil Marcus Johansson. Na jeho branku o minutu později navázal také Justin Williams, který tečoval střelu Chorneyho! Capitals však následně lehce ubrali na svém tempu, a v závěru třetiny snížil svým druhým gólem v zápase Chris Kreider. O pár sekund později navíc opustil brankovišti Capitals Braden Holtby, kterého nahradil Grubauer!

    Hned na začátku třetí třetiny přišla důležitá branka pro domácí celek, který se zásluhou Justina Williamse dostal do dvoubrankového vedení. V závěru to Rangers zkoušeli bez brankáře, nicméně do prázdné branky se trefil opět Justin Williams, který zkompletoval svůj hattrick!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Do dnešního utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista

    TŘI HVĚZDY DNEŠNÍHO UTKÁNÍ
    1. Justin Williams (WSH) – 3+0
    2. Chris Kreider (NYR) – 2+0
    3. Taylor Chorney (WSH) – 0+1

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (01:49:51)
     
    Konec zápasu.
    Neuznaný gól Rangers, kterému předcházelo ofsajdové postavení!
     
    59:05
    Tak, Rangers se nakonec neprosazují! Rozhodčí ještě prozkoumali záznam ze hry, a zjistili, že hosté při přechodu modré čáry byli v ofsajdu!
     
    58:20
    Hned po obdržené brance se však dostal do nájezdu před Grubauerem Moore, který byl podražený Richardem, a Rangers si ještě zahrají přesilovou hru!
    58:09 Justin WILLIAMS - 5:2
     
    58:09
    Washington právě vstřelil branku!
    A domácí celek střílí pátou branku, čímž potvrzuje své dnešní vítězství! Při rozehrávce chyboval Yandle, který nabídl kotouč JUSTINU WILLIAMSOVI, který nahodil kotouč do pásma. Puk mířil k Brassardovi, kterému však nesedlo zpracování, a ten mu utekl do branky. Williams tak zkompletoval svůj hattrick! Bez asistence.
     
    57:36
    Domácím se však podařilo dostat kotouč do středního pásma, a Rangers střídají. Moc času již hostům nezbývá!
     
    57:17
    Antti Raanta je již na střídačce, a Rangers to zkoušejí v šesti!
     
    57:11
    Následně však přišla ztráta Williamse, a vpřed zamířil Rick Nash. Hostující forvard se dostal ke střele, nicméně Grubauer dokázal zasáhnout!
     
    56:57
    Hostům teď vůbec nevychází rozehrávka, a dobře napadající hráči Capitals se dostávají ke kotouči v útočném pásmu!
     
    56:40
    U střídačky hostujících hráčů srazil McDonagh ostrým hitem k zemi Chimeru, nicméně se jednalo o čistý zákrok! Následuje komerční přestávka.
     
    56:31
    Do útočného pásma nahodil kotouč Yandle, to bylo však ze strany hostujících hráčů vše, a u kotouče jsou domácí!
     
    55:47
    Do zajímavého přečíslení se hnal Brassard společně s Billetem. Prvně jmenovaný před brankou posílal žabičku pro Billeta, ten však nakonec kotouč netrefil!
     
    55:17
    Dmitrij Orlov se vydal na útočný výlet, a najel si až před Raantu. Ruský bek to následně zkoušel běkhendem, nicméně finský brankář ve službách Rangers dokázal zasáhnout!
     
    54:43
    Washington zvládl hodně důležité oslabení, a opět se přibližuje dnešnímu vítězství.
     
    54:12
    V samotném závěru přesilové hry se dostal kotouč na pravou stranu, odkud tvrdě vypálil Yandle. Ránu hostujícího beka však zablokoval Alzner!
     
    53:36
    První střelu svého týmu při přesilové hře vyslal Chris Kreider, který útočil na hattrick. Jeho střelu však jeden z obránců srazil do ochranné sítě.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 19. Ovečkin (Kuzněcov, Orlov), 28. Johansson (Backström, Niskanen), 29. Williams (Chorney, Burakovsky), 45. Williams (Kuzněcov, Burakovsky), 59. Williams – 11. Kreider (McDonagh, Zuccarello), 38. Kreider (Nash, Stepan)


    Washington Capitals: Holtby (od 38. Grubauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Orlov, Chorney, Ness – T.J. Oshie (A), Backström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Wilson, Johansson, Chimera – Latta, Richard, Sill
    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Klein, McDonagh (C), Boyle, Stall, Girardi, Yandle – Zucarello, Brassard, Billet – Nash, Stepan (A), Kreider – Fast, Hayes, Lindberg – Stalberg, Moore, Glass

    Rozhodčí: Charron – St. Pierre – Sericolo, McElman
    bahis siteleri