Barys – Minsk 4:2 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Toljatti 5:3 (kon.)
Jokerit – Vladivostok 3:2 (kon.) | Petrohrad – Novokuzněck 4:0 (kon.) | Viťaz – Soči 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 1:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Úterý 19.01.2016, 14:30 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Barys Astana zvládla těžký domácí duel s Dinamem Minsk, a může se radovat ze zisku tří bodů po výsledku 4:2!

    První třetina ve Sport Complexu v Astaně bohužel branku nenabídla, nicméně rozhodně nemůžeme říci, že bychom se nudili. Úvodní polovina třetiny vyšla lépe hostům, kteří měli velké šance, domácí však podržel Ján Laco. V závěru měl Barys k dispozici přesilovou hru, ve které byl nebezpečný! Velkou šanci měl Bochenski a Krasnoslobodcev, ani jeden se však prosadit nedokázal!

    Druhá třetina již byla na góly bohatší! Hned na začátku třetiny se dostal Barys do vedení zásluhou Kevina Dallmana. Poté však bylo daleko aktivnější Dinamo, nicméně ve 29. minutě poslal domácí do dvoubrankového vedení Maxim Chudjakov. Následně už se však dočkali také hosté, po krásné přihrávce Lisovce se prosadil Paul Szczechura. Na branku hostů však bleskově odpověděl Dustin Boyd, který vrátil domácím dvoubrankové vedení. Astana měla ještě v závěru při přesilové hře velké šance, nicméně se prosadit nedokázala!

    Na začátku třetí třetiny se prosadil domácí tým počtvrté, a výrazně se přiblížil dnešnímu vítězství. Utkání ještě zdramatizoval Ryan Vesce, na jeho branku už však nikdo z hostů nenavázal!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Ján Laco (AST) – 2 obdržené branky, 40 zásahů, úspěšnost 95,24%

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:46:44)
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Dustin Boyd našel přesnou přihrávkou mezi kruhy Nigela Dawese, jehož pohotová rána však mířila nad branku!
     
    58:59
    Tak, a je pravděpodobně reozhodnuto! Alexej Kaljužnyj ztratil kotouč ve střením pásmu, a následně podrazil unikajícího Puškarjova!
     
    58:50
    Alexej Kaljužnyj našel před brankou volného Matta Elissona, který si kotouč zpracoval, a nebezpečně vystřelil pod víko. Jeho ránu však parádně vyrazil Ján Laco!
     
    58:26
    Domácí však dokázali vyhrát vhazování ve vlastním pásmu, a dostali kotouč do útočného pásma. Následně střílel na prázdnou branku St. Pierre, nicméně jeho střelu zablokoval Gunderson.
     
    58:06
    Domácí celek vyhodil kotouč na zakázané uvolnění, a bere si oddechový čas. Na lavičce navíc zůstává Kevin Lalande, tudíž hosté to budou zkoušet v šesti!
     
    58:03
    Za brankou operoval s kotoučem Paul Szczechura, který našel před brankou Jevgenije Lisovce. Jeho pohotovou ránu však dokázal výborný Laco vyrazit!
     
    57:38
    Dinamu se krátí čas na vyrovnání, a navíc se hostující celek stále nemůře usadit v útočném pásmu.
     
    56:43
    Běloruský celek se usadil v útočném pásmu, a z pravé strany to zkusil Ryan Vesce. Jeho slabý pokus však dokázal Ján Laco v pohodě lapit.
     
    56:26
    Dianmo je již v plném počtu, a hned se pokoušel zahrozit Fličkin. Jeho střelu však dokázal Laco vyrazit pravým betonem!
     
    55:51
    V samotném závěru přesilové hry zatáhl kotouč do útočného pásma Romanov, který následně hledal lépe postaveného St.Pierra, ten však nedokázal puk zpracovat!
     
    55:28
    Dinamu se podařilo vyhodit kotouč z pásma ven, a následně ušetřil cenné vteřinky v útočném pásmu dobře hrající Meleško.
     
    54:47
    Do útočného pásma zatáhl kotouč Maxim Chudjakov, který jej následně předal na modrou, odkud vypálil Metalnikov. Jeho rána však byla zablokovaná!
     
    54:03
    Do velké šance se hnal Konstantin Romanov, kterého však na poslední chvíli zahákoval Sergej Drozd. Domácí celek si tak zahraje další přesilovou hru!
     
    53:42
    Na modrou dostal ideální přihrávku Roman Savčenko, který se opřel do kotouče, a pořádně prověřil Lalandeho. Běloruský brankář však dokázal kotouč vyrazit!
     
    53:16
    Hostům se podařilo vyhodit kotouč do středního pásma, nicméně domácí celek se velmi rychle vrátil, a kombinuje v pásmu Dinama.
     
    52:26
    Dustin Boyd si najel na levou stranu na přihrávku od Bochenskiho, a pohotově vystřelil. Jeho svižná, přízemní střela však mířila mimo!
     
    51:58
    Barys šel na druhé straně rychle vpřed, a dokázal vybojovat přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Alexander Matěruchin, který v rohu kluziště hákoval Krasnoslobodceva.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 21. Dallman (Bochenski, Lundin), 29. Chudjakov (Lundin), 33. Boyd (Dallman, Dawes), 45. Bochenski (Dawes, Boyd) – 33. Szczechura (Lisovec), 50. Vesce (Gunderson, Cheechoo)


    Barys Nur-Sultan: Laco (Poluektov) – Lundin, Dallman (A), Lipin, Semjonov, Savčenko, Metalnikov, Ryspajev, Lobanov – Bochenski (C), Boyd, Dawes – Puškarjov, Chudjakov, Krasnoslobodcev – Starčenko (A), Romanov, St.Pierre – Markelov, Solarev, Ruděnko
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Milčakov) – Gunderson, Znacharenko, Goroško, Lisovec, Fličkin, Ustiněnko, Nogačjov – Kaljužnyj (C), Szczechura, Cheechoo (A) – Vesce, Ellison, Kolcov (A) – Matěruchin, Drozd, Stěpanov – Meleško, Palovič, Komarov

    Rozhodčí: Dějev, Kadyrov – Golovjov, Maťjuša
    bahis siteleri