Barys – Minsk 4:2 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Toljatti 5:3 (kon.)
Jokerit – Vladivostok 3:2 (kon.) | Petrohrad – Novokuzněck 4:0 (kon.) | Viťaz – Soči 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 1:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Úterý 19.01.2016, 14:30 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    HC DINAMO MINSK
    Jediný běloruský celek v KHL zatím může stále pomýšlet na účast v play-off! Minsk se momentálně nachází na desáté příčce Západní konference se ziskem 68 bodů. Na osmý Slovan ztrácí už osm bodů, nicméně má stále o dva zápasy méně!

    Dinamu se však v posledních zápasech vůbec nedaří. Východní trip zahájilo Dinamo zápasem s Magnitogorskem, ve kterém prohrálo 1:5. Následně svěřenci trenéra Andreje Kovaljova sehráli vyrovnané utkání na ledě Ufy, avšak i tak prohráli 3:4. V posledním zápase navíc Dinamo schytalo ostudný debakl 1:8 na ledě Omsku, a do dnešního zápasu tak nevstupuje v ideálním rozpoložení ...
     
    BARYS ASTANA
    Jediný kazašský účastní KHL si zatím v letošní sezóně vede dobře, a vypadá to, že by se Barys mohl podívat do play-off! Momentálně se kazašský celek nachází na sedmé příčce tabulky Východní konference, a na devátý Nižněkamsk má náskok pěti bodů! Do dnešního utkání navíc vstupuje Astana v roli favorita ...

    V posledních zápase však Astana podává nevyrovnané výkony. Nejprve dokázala uspět na ledě Togliatti, kde vyhrála 4:1. V následujícím zápase však neuspěla v zápase s Lokomotivem Jaroslav, a prohrála 1:4. V posledním zápase, hraném na domácím ledě, se však Astana zvedla, a nebezpečný Novgorod porazila 5:2!
     
    Příjemné úterní odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem osm zápasů. My se společně zaměříme na souboj Barysu Astana s HC Dinamo Minsk. Úvodní vhazování je naplánováno v 14:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.

    Úklidová četa v podání sličné slečny nezanechala klidné ani hokejisty KHL Medveščak ze Záhřebu, kteří její cestu na stří...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 14. leden 2016
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Úvodní vhazování dnešního zápasu ovládl hostující celek, který se hned dostal do zajímavé šance. Na pravé straně dostal hodně prostoru Szczechura, jehož střelu však Laco lapil!
     
    00:58
    Do první zajímavější šance se dostával také domácí Barys. Za branku vjel s kotoučem Puškarjov, který hledal Chudjakov, k tomu se však přihrávka nedostala.
     
    01:36
    Obrana Dinama tentokrát zaspala, a do velké šance se řítil Martin St.Pierre, nicméně Kevin Lalande dokázal šanci kanadského útočník zneškodnit!
     
    01:57
    Domácím se teď vůbec nevydařila rozehrávka, a kotouč končí na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před brankou Jána Laca.
     
    02:51
    Domácí celek je zatím jednoznačně aktivnější, a ospalí hosté se nemohou dostat do hry. V útočném pásmu momentálně opět kombinuje Barys!
     
    03:15
    Nigel Dawes se pěkně uvolnil za brankou, a pohotovou přihrávkou hledal před Lalandem Dustina Boyda. Kanadský útočník byl však velmi dobře střežen Gundersonem.
     
    03:37
    Konstaintin Kolcov nahodil kotouč do pásma, a svého nahoezní si i sám dojel. Následně k němu však velmi dobře přistoupil obránce Dallman, který ho o kotouč obral.
     
    04:14
    Od modré čáry nebezpečně vypálil obránce Metalnikov. Lalande moc dobře neviděl, neboť před ním přejel Puškarjov. Nakonec si však běloruský brankář dokázal poradit.
     
    04:39
    Na led se dostala domácí čtvrtá formace, které se podařilo dostat do slibné šance Ilju Solareva. Kazašský forvard vystřelil přes obránce, nicméně Lalande si dokázal s jeho střelou poradit.
     
    05:17
    Dustin Boyd velmi dobře napadal rozehrávku Dinama, a málem se mu podařilo kotouč vybojovat. Následně se však Dinamo přecejen dostalo do pásma, hned poté však Dallman vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    06:03
    Matt Ellison najel do útočného pásma, a po narážečce s Vescem se dostal ke střele. Jeho pokus však zblokovala domácí obrana do ochranné sítě.
     
    07:04
    Do útočného pásma najel domácí Puškarjov, který se pokoušel vystřelit před Gundersona. Americký bek však jeho střelu dokázal zablokovat.
     
    07:36
    Ryan Gunderson si následně vzal na starost rozehrávku, a našel na pravé straně Drozda. Jeho následný pokus však Laco dokázal vyrazit.
     
    07:59
    Za vlastní brankou uklidňuje hru obránce Maxim Semjonov, který čeká, až jeho spoluhráči dostřídají, a následně se vydá rozehrávat.
     
    08:33
    Dmitrij Meleško obrkroužil branku slovenského reprezentanta, a postupoval na pravou stranu. Následně běloruský útočník i vystřelil z otočky, nicméně Laco byl na místě!
     
    09:03
    Své bohaté zkušenosti teď krásně ukázal Alexej Kaljužnyj, který se proháčkoval obranou Barysu jako by se nechumelilo, a zkoušel na Laca bekhendový blafák, slovenský brankář však situaci ustál!
     
    09:47
    Domácí obrana má v posledních minutách velké problémy při rozehrávce, což se ukázalo i teď, a po nepřesné přihrávce Dallmana jsou u puku hosté z Minsku.
     
    10:19
    Ve středním pásmu nabral rychlost Ryan Vesce. Produktivní americký útočník to následně zkoušel z mezikruží, nicméně jeho pokus byl zablokovaný.
     
    10:53
    Nikita Ustiněnko zajímavě vystřelil od modré čáry, nicméně jeho střelu zablokoval Dallman, a odražený kotouč se odrazil do středního pásma, za kterým následně spěchal Puškarjov. Toho však včas zablokoval Lundin!
     
    11:39
    Nikita Komarov nahodil kotouč do pásma pro Pavloviče, který obratem našel na modré Ryana Gundersona. Americký bek pohotově vystřelil, a před Lacem bylo pořádné horko. Slovenský brankář však dokázal kotouč přikrýt pod lapačku!
     
    12:30
    Domácí fanoušci před malou chvilkou zatleskali akci Maxima Chudjakov, který se uvolnil v levém rohu, a nebezpečně vypálil. Pozorný Kevin Lalande však jeho střelu lapil.
     
    12:59
    Obrana Barysu opět předvedla lehké zaváhání ve vlastním pásmu. V rohu se dostal ke kotouči Kolcov, který jej nahazoval před branku. Obrana Barysu však následnou situaci zvládla na jedničku!
     
    13:36
    Maxim Chudjakov se ocitl ve středním pásmu sám, neboť jeho spoluhráči střídali, a tak pouze nahodil kotouč za branku, a míří také střídat!
     
    14:03
    V rohu kluziště se uvolnil Nigel Dawes, který následnou nebezpečnou přihrávkou vybídl ke skórování Boyda. Kanadský forvard však nedokázal kotouč trefit!
     
    14:05
    První přesilovou hru dnešního utkání si zahrají hosté. Na trestnou lavici míří Leonid Metalnikov, který v útočném pásmu zbytečně podrazil Matěruchina.
     
    14:32
    Úderná přesilovková formace Dinama se usadila v útočném pásmu, a k první střele během přesilovky se dostal Andrej Stěpanov. Jeho střelu však dokázal Ján Laco lapit!
     
    14:41
    Dinamu však zatím přesilová hra oprvadu vychází! Od modré vystřelil Gunderson, jehož pokus vyrazil Laco pouze ke Stěpanovovi, jehož dorážku dokázal slovenský brankář také vyrazit!
     
    15:21
    Domácím se tentokrát podařilo vyhodit, nicméně Dinamo se velmi rychle vrátilo, a už opět kombinuje v útočném pásmu.
     
    15:25
    Vzápětí však přesilová hra hostů končí! Alexander Matěruchin projel brankoviště, a přitom rozhodil Jána Laca. Od hlavních rozhodčích dostává dvě minuty za nedovolené bránění!
     
    15:59
    V závěru hry čtyři na čtyři se ještě pokoušel prosadit Paul Sczezchura, který se prokličkoval do pásma po levé straně. Do zakončení už se však nedostal.
     
    16:27
    Obrovská šance hostů! Barys se usadil v útočném pásmu, a od modré vypálil Lundin. Lalande dokázal vyrazit kotouč pouze do levé strany, kde se nacházel připravený Brandon Bochenski. Americký útočník si však kotouč špatně zpracoval, a nedokázal jej trefit!
    Bochenski promáchl před prázdnou brankou
     
    17:08
    Domácím se nedaří dostat do útočného pásma, a Dinamo dokázala již podruhé v krátkém časovém sledu vyhodit kotouč!
     
    17:31
    V samotném závěru přesilové hry však přišla další obrovská šance domácího celku! Od modré vystřelil obránce Lipin, jehož rána mířila mimo. Před branku však kotouč vrátil Puškarjov, a na brankovišti dorážel Krasnoslobodcev. Jeho ránu však krásně vyrazil Lalande!
     
    18:22
    Dinamo hraje již v plném počtu, a pokouší se ještě v závěru třetiny dostat do vedení.
     
    19:03
    Nigel Dawes se dostal za brankou ke kotouči, a našel lépe postaveného Brandona Bochenskiho. Jeho následná rána však nemířila přesně.
     
    19:31
    V závěru první třetiny se pokoušel dostat do šance Alexander Matěruchin, nicméně tomu klička na modré nevyšla, a u kotouče jsou domácí borci.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

    První třetina sice branku nenabídla, nicméně je k vidění velmi pohledný hokej

    První utkání dnešního programu KHL mezi Astanou a Minskem zatím sice branku nenabídlo, nicméně k vidění je velmi...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 19. leden 2016
     
    První třetina ve Sport Complexu v Astaně bohužel branku nenabídla, nicméně rozhodně nemůžeme říci, že bychom se nudili. Úvodní polovina třetiny vyšla lépe hostům, kteří měli velké šance, domácí však podržel Ján Laco. V závěru měl Barys k dispozici přesilovou hru, ve které byl nebezpečný! Velkou šanci měl Bochenski a Krasnoslobodcev, ani jeden se však prosadit nedokázal!

    Druhá třetina začne ve Sport Complexu za bezbrankového stavu přibližně v 15:19!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Hned na začátku třetiny se dostal do zajímavé šance domácí Nigel Dawes, kterého však obral o gól výborný Lalande!
     
    20:42
    Astana právě vstřelila branku!
    Úvodní tlak Astany však již končí gólem, a domácí vstupují výborně do druhé třetiny! Za brankou operoval Brandon Bochenski, který si následně povyjel, a krásnou křížnou přihrávkou našel volného KEVINA DALLMANA, který mířil přesně, a zaznamenal svou sedmou branku v této sezóně! Asistence: Brandon Bochenski, Mike Lundin.
    Kevin DALLMAN - 1:0
     
    21:24
    Na druhé straně mohl bleskově odpovědět Ryan Vesce, který však branku Jána Laca minul, a dopředu se ženou domácí.
     
    22:03
    Po úvodní brance dnešního utkání je však aktivnějši hostující tým. Do další šance hostů se dostal Alexander Matěruchin, který však před Lacem nemířil přesně!
     
    22:56
    Domácím se teď vůbec nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Hra se tak stěhuje před Jána Laca!
     
    23:31
    Ve vlastním pásmu se dostal ke kotouči Puškarjov, který z následné otočky hledal dlouhou přihrávkou Chudjakova. Kazašský útočník však na puk nedosáhl.
     
    24:01
    Hráči Dinama hodně agresivně napadali v útočném pásmu, a donutili udělat Brandona Bochenskiho chybu. Následně však se však hostům nepodařil přechod přes modrou, a je odpískán ofsajd.
     
    24:43
    Druhá útočná formace si dokázala udělat prostor v útočném pásmu, a zajímavý pas před branku posílal Krasnoslobodcev. Bohužel pro domácí, v daném prostoru se nikdo nenacházel.
     
    25:36
    Pavlovič se dokázal uvolnit na pravé straně, a hledal mezi kruhy volného Meleška, který se již připravoval na střelu. Na poslední chvíli však do přihrávku sáhl hokejkou Dallman.
     
    26:12
    Alexej Kaljužnyj mohl zamířit do útočného pásma středem hřiště, nicméně se mu nepodařilo zpracovat kotouč, a ten mají domácí.
     
    26:41
    Aktivní první formace se však následně dostala ke kotouči, a v útočném pásmu tvrdě vystřelil Jonathan Cheechoo. Rána kanadského útočníka však byla zablokovaná!
     
    27:06
    Tlak Dinama postupně sílí, a k další nebezpečně střele se dostal Ryan Vesce, který dostal ideální přihrávku od Ellisona. Jeho ránu však vyrazil výborný Laco!
     
    28:09
    Po delší době zahrozili také domácí, a hned u toho byla první lajna. Dustin Boyd se uvolnil za brankou, a pokoušel se pohotově zakončit. Kevin Lalande byl však u své tyče včas!
     
    28:48
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys se v poslední minutě probudil, je opět aktivní, a navíc přidává svou druhou branku! Druhá formace kazašského celku se dokázala usadit v útočném pásmu, a od modré vystřelil Mike Lundin. Jeho ránu vyrazil Lalande, a k dorážce se dostal MAXIM CHUDJAKOV, který mířil přesně! Asistence: Mike Lundin.
    Maxim CHUDJAKOV - 2:0
     
    29:31
    Matt Ellison se dostal ke kotouči na hranici pravého kruhu, a pokoušel se dostat ke střele. Následně ho však čistým hitem poslal k zemi Lipin, a u kotouče jsou domácí.
     
    30:02
    Dinamo se však následně dostalo zpět do vápna, a vystřelil Ryan Vesce. Ján Laco jeho ránu vyrazil pouze vedle sebe, kde byl Dallman, a kotouč odpálil.
     
    30:41
    Nyní se však opět vracíme ke strému scénaři, kdy domácí vstřeli branku, následně je však velmi aktivní běloruské Dinamo!
     
    31:33
    Do útočného pásma zatáhl kotouč Alexej Kaljužnyj, který byl však velmi dobře bráněn Dallmanem, a stihl pouze nahodit kotouč na Laca.
     
    32:06
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Teď už to však Dinamu vyšlo, a běloruský celek se dostává svou první brankou zpět do zápasu! Minsk se dokázal usadit v útočném pásmu, a za branku zatáhl kotouč Jevgenij Lisovec, který následně přesně našel PAULA SZCZECHURU, který poslal kotouč pod víko! Asistence: Jevgenij Lisovec.
    Paul SZCZECHURA - 2:1
     
    32:17
    Astana právě vstřelila branku!
    Dinamo však hned po vstřelené brance zaspalo v obraně, a přichází blesková odpověď domácího celku! Před branku dostal krásnou přihrávku DUSTIN BOYD, který překonává Lalandeho, a Barys si bere zpět dvoubrankové vedení! Asistence: Kevin Dallman, Nigel Dawes.
    Dustin BOYD - 3:1
     
    32:40
    Na druhé straně se mohl postarat o další rychlou branku Alexej Kaljužnyj, který nebezpečně vystřelil z levé strany, nicméně Laco byl připravený!
     
    33:06
    První formace domácího celku opět zahrozila v útočném pásmu. Cheechoo objel branku, a pokoušel se následně najít před brankou Kaljužného. Přihrávku však zablokoval Lipin!
     
    34:03
    Na levou stranu dostal tentokrát zajímavou přihrávku Ryan Vesce, který si kotouč zpracoval, a nebezpečně vystřelil. Jeho následnou ránu však Laco dokázal vyrazit!
     
    34:26
    Domácí jsou opět pod tlakem, a Mike Lundin tentokrát vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    34:36
    Hned po vyhraném vhazování měl velkou šanci Andrej Stěpanov, který dorážel svou střelu před Lacem, avšak slovenský brankář dokázal jeho střelu vyrazit do rohu!
     
    35:11
    A opět Andrej Stěpanov! Běloruský útočník obrokoužil branku Laca, a následně vystřelil. Jeho střelu však dokázal slovenský reprezentant vyrazit!
     
    35:20
    Následně si však Dinamo zahraje přesilovou hru! Za brankou špatně bránil Alexander Lipin, který vrazil na hrazení Szczechuru, a míří na trestnou lavici.
     
    36:11
    Další obrovská šance hostujícího celku! Matt Ellison našel před brankou zcela volného Jonathana Cheechooa, který si položil Laca, a stačilo mu poslat kotouč do horní části branky. Slovenský brankář však předvedl parádní zákrok!
     
    36:57
    Dinamo se dokázalo po vyhození domácího celku velmi rychle dostat zpět do útočného pásma, a od modré nebezpečně vypálil Szczechura. Jeho ránu však Laco dokázal lapit!
     
    37:19
    Domácí celek své oslabení zvládl na jedničku, a Nigel Dawes se hned dostal do šance! Jeho ránua však mířila mimo.
     
    37:31
    Následně se u mantinelu nepříjemně střetl domácí Dustin Boyd s Paulem Szczechurou, a bude se vylučovat! Kanadský útočník míří na trestnou lavici, a měl by dostat čtyři minuty, neboť v obličeji Boyda je krev!
     
    37:59
    Obrovská šance domácího celku! Kevin Dallman se uvolnil v rohu, a našel před brankou volného Martina St. Pierra, kterému se však zakončení příliš nepovedlo, a Lalande předvedl pěkný zákrok.
     
    38:38
    Z hranice pravého kruhu to tentokrát zkoušel Krasnoslobodcev, jehož ránu však dokázal Lalande vyrazit do ochranné sítě.
     
    38:51
    Do další šance domácího celku se dostal Puškarjov, jehož pokus od modré čáry však dokázal brankář Dinama vyrazit.
     
    39:06
    Hodně nepříjemnou srážku teď zažil před brankou Lalandeho Brandon Bochenski, kterého trefila brusle padajícího Dustina Boyda. Kanadský útočník by však měl být naštěstí v pořádku!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

    Druhá třetina nabídla pěknou podívanou a hlavně čtyři branky

    Druhá třetina zápas Astany s Minskem byla na góly velmi bohatá! Barys se dostal již do dvoubrankového vedení, nicméně za...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 19. leden 2016
     
    Druhá třetina již byla na góly bohatší! Hned na začátku třetiny se dostal Barys do vedení zásluhou Kevina Dallmana. Poté však bylo daleko aktivnější Dinamo, nicméně ve 29. minutě poslal domácí do dvoubrankového vedení Maxim Chudjakov. Následně už se však dočkali také hosté, po krásné přihrávce Lisovce se prosadil Paul Szczechura. Na branku hostů však bleskově odpověděl Dustin Boyd, který vrátil domácím dvoubrankové vedení. Astana měla ještě v závěru při přesilové hře velké šance, nicméně se prosadit nedokázala!

    Třetí třetina začne přibližně v 16:10!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:04
    Astana má ještě na začátku třetí třetiny k dispozici přesilovou hru, nicméně Dinamo zatím skvěle brání střední pásmo.
     
    41:31
    Dinamo pokračuje ve skvěle defenzivní práci, a Paul Szczechura je již zpět na ledě!
     
    41:56
    Dinamo se hned po návratu svého elitního útočníka pokoušel překonat Jána Laca. Do zakončení se nakonec dostal Jonathan Cheechoo, který však slovenskýho brankáře nepřekonal.
     
    42:28
    Astana je zatím při vyrovnaném počtu hráčů na ledě hodně pasivní, a Dinamo se pokouší dostat na dostřel branky Laca, a co nejrychleji snížit na rozdíl jedné branky.
     
    43:17
    Dinamo rozehrávalo z vlastního pásma. Přihrávka Andreje Stěpnova však nikoho na levé straně nenašla, a kotouč skončil u obránců Barysu.
     
    43:49
    Dinamo je zatím ve třetí třetiny jednoznačně aktivnější než domácí celek, nicméně zatím se nedokázalo dostat do nějaké vyloženější šance.
     
    44:21
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí celek však přidává svůj čtvrtý zásah v tomto zápase, a vrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! Do útočného pásma najel Dustin Boyd, který následně poslal kotouč pod sebe pro Dawese, jenž našel ještě lépe postaveného BRANDONA BOCHENSKIHO, který přesnou střelou překonal Lalandeho! Asistence: Nigel Dawes, Dustin Boyd.
    Brandon BOCHENSKI - 4:1
     
    44:54
    Domácí Astana se následně hnala do dalšího útoku, nicméně postup druhé útočné formace zastavil odpískaný ofsajd.
     
    45:46
    Dinamo však momentálně má kotouč ve vlastním pásmu, a chystá se na přechod do útočného pásma.
     
    46:17
    Hostům se však nepodařil přechod do útočného pásma, a na modré čáře přišel o kotouč Matěruchin. Barys se však do protiútoku nedostal, a kotouč je za brankou Laca.
     
    47:01
    Do útočného pásma najel Jonathan Cheechoo, který se dokázal prokličkovat na pravou stranu. Jeho pokus však dokázal lapit Ján Laco!
     
    47:21
    Ilja Lobanov se vydal na útočný výlet, a dostal se i do zakončení. Jeho ránu však dokázal zablokovat obránce Ryan Gunderson.
     
    47:48
    Na druhé straně však domácí obraně ujel Paul Szczechura, kterého však na posledních chvíli rozhodil v zakončení obránce Dallman, a Laco dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    48:25
    Hostující celek si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří domácí Ilja Lobanov, který nepříjemně narazil na mantinel Sergeje Drozda!
     
    49:01
    Hostující celek se dokázala dostat kombinace v útočném pásmu, a Jonathan Cheechoo našel na pravé straně Ellisona, který pohotově vypálil, nicméně Ján Laco dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    49:35
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Teď už to však hostům vyšlo, a přesilovou hru využívají! Dinamo se tak dostává na dostřel svému soupeři. Od modré střely vypálil Ryan Gunderson, jehož ránu tečoval RYAN VESCE, a kotouč skončil za zády Jána Laca, který na změnu dráhy letu kotouče nedokázal zareagovat! Asistence: Ryan Gunderson, Jonathan Cheechoo.
    Ryan VESCE - 4:2
     
    50:27
    Dinamo má momentálně kotouč ve vlastním pásmu, a vymýšlí plán na vstřelení další branky. Běloruský celek však stále ztrácí dva góly!
     
    50:59
    Do útočného pásma se pokoušel zavést kotouč Gunderson, což se nepovedlo. Následná rozehrávka Dallmana však rovněž přesná nebyla, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    51:41
    Ryan Vesce postupoval po pravé straně, nicméně po přechodu modré čáry mu kotouč přeskočil hokejku, a ten skončil u obránce Lipina.
     
    51:58
    Barys šel na druhé straně rychle vpřed, a dokázal vybojovat přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Alexander Matěruchin, který v rohu kluziště hákoval Krasnoslobodceva.
     
    52:26
    Dustin Boyd si najel na levou stranu na přihrávku od Bochenskiho, a pohotově vystřelil. Jeho svižná, přízemní střela však mířila mimo!
     
    53:16
    Hostům se podařilo vyhodit kotouč do středního pásma, nicméně domácí celek se velmi rychle vrátil, a kombinuje v pásmu Dinama.
     
    53:42
    Na modrou dostal ideální přihrávku Roman Savčenko, který se opřel do kotouče, a pořádně prověřil Lalandeho. Běloruský brankář však dokázal kotouč vyrazit!
     
    54:03
    Do velké šance se hnal Konstantin Romanov, kterého však na poslední chvíli zahákoval Sergej Drozd. Domácí celek si tak zahraje další přesilovou hru!
     
    54:47
    Do útočného pásma zatáhl kotouč Maxim Chudjakov, který jej následně předal na modrou, odkud vypálil Metalnikov. Jeho rána však byla zablokovaná!
     
    55:28
    Dinamu se podařilo vyhodit kotouč z pásma ven, a následně ušetřil cenné vteřinky v útočném pásmu dobře hrající Meleško.
     
    55:51
    V samotném závěru přesilové hry zatáhl kotouč do útočného pásma Romanov, který následně hledal lépe postaveného St.Pierra, ten však nedokázal puk zpracovat!
     
    56:26
    Dianmo je již v plném počtu, a hned se pokoušel zahrozit Fličkin. Jeho střelu však dokázal Laco vyrazit pravým betonem!
     
    56:43
    Běloruský celek se usadil v útočném pásmu, a z pravé strany to zkusil Ryan Vesce. Jeho slabý pokus však dokázal Ján Laco v pohodě lapit.
     
    57:38
    Dinamu se krátí čas na vyrovnání, a navíc se hostující celek stále nemůře usadit v útočném pásmu.
     
    58:03
    Za brankou operoval s kotoučem Paul Szczechura, který našel před brankou Jevgenije Lisovce. Jeho pohotovou ránu však dokázal výborný Laco vyrazit!
     
    58:06
    Domácí celek vyhodil kotouč na zakázané uvolnění, a bere si oddechový čas. Na lavičce navíc zůstává Kevin Lalande, tudíž hosté to budou zkoušet v šesti!
     
    58:26
    Domácí však dokázali vyhrát vhazování ve vlastním pásmu, a dostali kotouč do útočného pásma. Následně střílel na prázdnou branku St. Pierre, nicméně jeho střelu zablokoval Gunderson.
     
    58:50
    Alexej Kaljužnyj našel před brankou volného Matta Elissona, který si kotouč zpracoval, a nebezpečně vystřelil pod víko. Jeho ránu však parádně vyrazil Ján Laco!
     
    58:59
    Tak, a je pravděpodobně reozhodnuto! Alexej Kaljužnyj ztratil kotouč ve střením pásmu, a následně podrazil unikajícího Puškarjova!
     
    59:26
    Dustin Boyd našel přesnou přihrávkou mezi kruhy Nigela Dawese, jehož pohotová rána však mířila nad branku!
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Barys Astana zvládla těžký domácí duel s Dinamem Minsk, a může se radovat ze zisku tří bodů po výsledku 4:2!

    První třetina ve Sport Complexu v Astaně bohužel branku nenabídla, nicméně rozhodně nemůžeme říci, že bychom se nudili. Úvodní polovina třetiny vyšla lépe hostům, kteří měli velké šance, domácí však podržel Ján Laco. V závěru měl Barys k dispozici přesilovou hru, ve které byl nebezpečný! Velkou šanci měl Bochenski a Krasnoslobodcev, ani jeden se však prosadit nedokázal!

    Druhá třetina již byla na góly bohatší! Hned na začátku třetiny se dostal Barys do vedení zásluhou Kevina Dallmana. Poté však bylo daleko aktivnější Dinamo, nicméně ve 29. minutě poslal domácí do dvoubrankového vedení Maxim Chudjakov. Následně už se však dočkali také hosté, po krásné přihrávce Lisovce se prosadil Paul Szczechura. Na branku hostů však bleskově odpověděl Dustin Boyd, který vrátil domácím dvoubrankové vedení. Astana měla ještě v závěru při přesilové hře velké šance, nicméně se prosadit nedokázala!

    Na začátku třetí třetiny se prosadil domácí tým počtvrté, a výrazně se přiblížil dnešnímu vítězství. Utkání ještě zdramatizoval Ryan Vesce, na jeho branku už však nikdo z hostů nenavázal!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Ján Laco (AST) – 2 obdržené branky, 40 zásahů, úspěšnost 95,24%

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:46:44)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 21. Dallman (Bochenski, Lundin), 29. Chudjakov (Lundin), 33. Boyd (Dallman, Dawes), 45. Bochenski (Dawes, Boyd) – 33. Szczechura (Lisovec), 50. Vesce (Gunderson, Cheechoo)


    Barys Nur-Sultan: Laco (Poluektov) – Lundin, Dallman (A), Lipin, Semjonov, Savčenko, Metalnikov, Ryspajev, Lobanov – Bochenski (C), Boyd, Dawes – Puškarjov, Chudjakov, Krasnoslobodcev – Starčenko (A), Romanov, St.Pierre – Markelov, Solarev, Ruděnko
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Milčakov) – Gunderson, Znacharenko, Goroško, Lisovec, Fličkin, Ustiněnko, Nogačjov – Kaljužnyj (C), Szczechura, Cheechoo (A) – Vesce, Ellison, Kolcov (A) – Matěruchin, Drozd, Stěpanov – Meleško, Palovič, Komarov

    Rozhodčí: Dějev, Kadyrov – Golovjov, Maťjuša
    bahis siteleri