Barys – Minsk 4:2 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Toljatti 5:3 (kon.)
Jokerit – Vladivostok 3:2 (kon.) | Petrohrad – Novokuzněck 4:0 (kon.) | Viťaz – Soči 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 1:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Úterý 19.01.2016, 14:30 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Dustin Boyd našel přesnou přihrávkou mezi kruhy Nigela Dawese, jehož pohotová rána však mířila nad branku!
     
    58:59
    Tak, a je pravděpodobně reozhodnuto! Alexej Kaljužnyj ztratil kotouč ve střením pásmu, a následně podrazil unikajícího Puškarjova!
     
    58:50
    Alexej Kaljužnyj našel před brankou volného Matta Elissona, který si kotouč zpracoval, a nebezpečně vystřelil pod víko. Jeho ránu však parádně vyrazil Ján Laco!
     
    58:06
    Domácí celek vyhodil kotouč na zakázané uvolnění, a bere si oddechový čas. Na lavičce navíc zůstává Kevin Lalande, tudíž hosté to budou zkoušet v šesti!
     
    58:03
    Za brankou operoval s kotoučem Paul Szczechura, který našel před brankou Jevgenije Lisovce. Jeho pohotovou ránu však dokázal výborný Laco vyrazit!
     
    54:03
    Do velké šance se hnal Konstantin Romanov, kterého však na poslední chvíli zahákoval Sergej Drozd. Domácí celek si tak zahraje další přesilovou hru!
     
    51:58
    Barys šel na druhé straně rychle vpřed, a dokázal vybojovat přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Alexander Matěruchin, který v rohu kluziště hákoval Krasnoslobodceva.
    Ryan VESCE - 4:2
     
    49:35
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Teď už to však hostům vyšlo, a přesilovou hru využívají! Dinamo se tak dostává na dostřel svému soupeři. Od modré střely vypálil Ryan Gunderson, jehož ránu tečoval RYAN VESCE, a kotouč skončil za zády Jána Laca, který na změnu dráhy letu kotouče nedokázal zareagovat! Asistence: Ryan Gunderson, Jonathan Cheechoo.
     
    48:25
    Hostující celek si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří domácí Ilja Lobanov, který nepříjemně narazil na mantinel Sergeje Drozda!
     
    47:48
    Na druhé straně však domácí obraně ujel Paul Szczechura, kterého však na posledních chvíli rozhodil v zakončení obránce Dallman, a Laco dokázal jeho pokus vyrazit!
    Brandon BOCHENSKI - 4:1
     
    44:21
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí celek však přidává svůj čtvrtý zásah v tomto zápase, a vrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! Do útočného pásma najel Dustin Boyd, který následně poslal kotouč pod sebe pro Dawese, jenž našel ještě lépe postaveného BRANDONA BOCHENSKIHO, který přesnou střelou překonal Lalandeho! Asistence: Nigel Dawes, Dustin Boyd.
     
    39:06
    Hodně nepříjemnou srážku teď zažil před brankou Lalandeho Brandon Bochenski, kterého trefila brusle padajícího Dustina Boyda. Kanadský útočník by však měl být naštěstí v pořádku!
     
    37:59
    Obrovská šance domácího celku! Kevin Dallman se uvolnil v rohu, a našel před brankou volného Martina St. Pierra, kterému se však zakončení příliš nepovedlo, a Lalande předvedl pěkný zákrok.
     
    37:31
    Následně se u mantinelu nepříjemně střetl domácí Dustin Boyd s Paulem Szczechurou, a bude se vylučovat! Kanadský útočník míří na trestnou lavici, a měl by dostat čtyři minuty, neboť v obličeji Boyda je krev!
     
    36:11
    Další obrovská šance hostujícího celku! Matt Ellison našel před brankou zcela volného Jonathana Cheechooa, který si položil Laca, a stačilo mu poslat kotouč do horní části branky. Slovenský brankář však předvedl parádní zákrok!
     
    35:20
    Následně si však Dinamo zahraje přesilovou hru! Za brankou špatně bránil Alexander Lipin, který vrazil na hrazení Szczechuru, a míří na trestnou lavici.
     
    35:11
    A opět Andrej Stěpanov! Běloruský útočník obrokoužil branku Laca, a následně vystřelil. Jeho střelu však dokázal slovenský reprezentant vyrazit!
     
    34:36
    Hned po vyhraném vhazování měl velkou šanci Andrej Stěpanov, který dorážel svou střelu před Lacem, avšak slovenský brankář dokázal jeho střelu vyrazit do rohu!
     
    34:03
    Na levou stranu dostal tentokrát zajímavou přihrávku Ryan Vesce, který si kotouč zpracoval, a nebezpečně vystřelil. Jeho následnou ránu však Laco dokázal vyrazit!
    Dustin BOYD - 3:1
     
    32:17
    Astana právě vstřelila branku!
    Dinamo však hned po vstřelené brance zaspalo v obraně, a přichází blesková odpověď domácího celku! Před branku dostal krásnou přihrávku DUSTIN BOYD, který překonává Lalandeho, a Barys si bere zpět dvoubrankové vedení! Asistence: Kevin Dallman, Nigel Dawes.
    Paul SZCZECHURA - 2:1
     
    32:06
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Teď už to však Dinamu vyšlo, a běloruský celek se dostává svou první brankou zpět do zápasu! Minsk se dokázal usadit v útočném pásmu, a za branku zatáhl kotouč Jevgenij Lisovec, který následně přesně našel PAULA SZCZECHURU, který poslal kotouč pod víko! Asistence: Jevgenij Lisovec.
    Maxim CHUDJAKOV - 2:0
     
    28:48
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys se v poslední minutě probudil, je opět aktivní, a navíc přidává svou druhou branku! Druhá formace kazašského celku se dokázala usadit v útočném pásmu, a od modré vystřelil Mike Lundin. Jeho ránu vyrazil Lalande, a k dorážce se dostal MAXIM CHUDJAKOV, který mířil přesně! Asistence: Mike Lundin.
     
    27:06
    Tlak Dinama postupně sílí, a k další nebezpečně střele se dostal Ryan Vesce, který dostal ideální přihrávku od Ellisona. Jeho ránu však vyrazil výborný Laco!
     
    22:03
    Po úvodní brance dnešního utkání je však aktivnějši hostující tým. Do další šance hostů se dostal Alexander Matěruchin, který však před Lacem nemířil přesně!
    Kevin DALLMAN - 1:0
     
    20:42
    Astana právě vstřelila branku!
    Úvodní tlak Astany však již končí gólem, a domácí vstupují výborně do druhé třetiny! Za brankou operoval Brandon Bochenski, který si následně povyjel, a krásnou křížnou přihrávkou našel volného KEVINA DALLMANA, který mířil přesně, a zaznamenal svou sedmou branku v této sezóně! Asistence: Brandon Bochenski, Mike Lundin.
     
    20:19
    Hned na začátku třetiny se dostal do zajímavé šance domácí Nigel Dawes, kterého však obral o gól výborný Lalande!
     
    17:31
    V samotném závěru přesilové hry však přišla další obrovská šance domácího celku! Od modré vystřelil obránce Lipin, jehož rána mířila mimo. Před branku však kotouč vrátil Puškarjov, a na brankovišti dorážel Krasnoslobodcev. Jeho ránu však krásně vyrazil Lalande!
    Bochenski promáchl před prázdnou brankou
     
    16:27
    Obrovská šance hostů! Barys se usadil v útočném pásmu, a od modré vypálil Lundin. Lalande dokázal vyrazit kotouč pouze do levé strany, kde se nacházel připravený Brandon Bochenski. Americký útočník si však kotouč špatně zpracoval, a nedokázal jej trefit!
     
    15:25
    Vzápětí však přesilová hra hostů končí! Alexander Matěruchin projel brankoviště, a přitom rozhodil Jána Laca. Od hlavních rozhodčích dostává dvě minuty za nedovolené bránění!
     
    14:41
    Dinamu však zatím přesilová hra oprvadu vychází! Od modré vystřelil Gunderson, jehož pokus vyrazil Laco pouze ke Stěpanovovi, jehož dorážku dokázal slovenský brankář také vyrazit!
     
    14:05
    První přesilovou hru dnešního utkání si zahrají hosté. Na trestnou lavici míří Leonid Metalnikov, který v útočném pásmu zbytečně podrazil Matěruchina.
     
    14:03
    V rohu kluziště se uvolnil Nigel Dawes, který následnou nebezpečnou přihrávkou vybídl ke skórování Boyda. Kanadský forvard však nedokázal kotouč trefit!
     
    11:39
    Nikita Komarov nahodil kotouč do pásma pro Pavloviče, který obratem našel na modré Ryana Gundersona. Americký bek pohotově vystřelil, a před Lacem bylo pořádné horko. Slovenský brankář však dokázal kotouč přikrýt pod lapačku!
     
    09:03
    Své bohaté zkušenosti teď krásně ukázal Alexej Kaljužnyj, který se proháčkoval obranou Barysu jako by se nechumelilo, a zkoušel na Laca bekhendový blafák, slovenský brankář však situaci ustál!
     
    01:36
    Obrana Dinama tentokrát zaspala, a do velké šance se řítil Martin St.Pierre, nicméně Kevin Lalande dokázal šanci kanadského útočník zneškodnit!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 21. Dallman (Bochenski, Lundin), 29. Chudjakov (Lundin), 33. Boyd (Dallman, Dawes), 45. Bochenski (Dawes, Boyd) – 33. Szczechura (Lisovec), 50. Vesce (Gunderson, Cheechoo)


    Barys Nur-Sultan: Laco (Poluektov) – Lundin, Dallman (A), Lipin, Semjonov, Savčenko, Metalnikov, Ryspajev, Lobanov – Bochenski (C), Boyd, Dawes – Puškarjov, Chudjakov, Krasnoslobodcev – Starčenko (A), Romanov, St.Pierre – Markelov, Solarev, Ruděnko
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Milčakov) – Gunderson, Znacharenko, Goroško, Lisovec, Fličkin, Ustiněnko, Nogačjov – Kaljužnyj (C), Szczechura, Cheechoo (A) – Vesce, Ellison, Kolcov (A) – Matěruchin, Drozd, Stěpanov – Meleško, Palovič, Komarov

    Rozhodčí: Dějev, Kadyrov – Golovjov, Maťjuša
    bahis siteleri