Barys – Minsk 4:2 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Toljatti 5:3 (kon.)
Jokerit – Vladivostok 3:2 (kon.) | Petrohrad – Novokuzněck 4:0 (kon.) | Viťaz – Soči 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 1:2 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Admiral Vladivostok
Úterý 19.01.2016, 17:30 • Hartwall Arena, Helsinki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to již vše, někdy příště na počtenou! (19:49:43)
     
    Je dobojováno! Maxim Mamin svým druhým gólem v zápase šest minut před koncem vykřesal vladivostockým hokejistům plamínek naděje, ale svěřenci Erkky Westerlunda si svůj těsný náskok v závěru zkušeně pohlídali a zcela zaslouženě zvítězili.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    ...A znovu. Jokerit Helsinky si připíše do tabulky další důležité tři body!
     
    59:26
    Nic tomu zatím nenasvědčuje, svěřenci Erkky Westerlunda se totiž nyní osvobodili...
     
    58:55
    Igor Bobkov pádí minutu před koncem na střídačku, vytvoří si hráči v bílých dresech závěrečný tlak?!
     
    58:41
    Dva borci Admiralu se srazili za vlastní brankou, což diváci v Hartwall Areně ocenili výsměšným potleskem. Hostům se čas povážlivě krátí!
     
    57:48
    Jere Sallinen zkusil štěstí od modré čáry, Igor Bobkov ale jeho nepříliš razantní pokus bez problémů vytěsnil do ochranné sítě. Následovat tak bude další buly v útočném pásmu Jokeritu.
     
    57:19
    Ofsajd a v něm Pekka Jormakka, následovat bude vhazování v neutrální zóně. Trenér Admiralu Andrijevskij už se svými asistenty spřádá závěrečné plány a čmárá cosi na magnetickou tabulku.
     
    56:43
    Teď se ale hráči v bílých dresech budou muset bránit. Igor Bobkov totiž pro jistotu ukryl nenápadné nahození ve své výstroji a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
    Jakub Kovář do Petrohradu? Možná po této sezóně ...

    Jakub Kovář do Petrohradu? V ruských médiích se objevila zajímavá spekulace ohledně českého reprezentačního brankáře,...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 18. leden 2016
     
    56:08
    Oba týmy hrají v plném počtu, družina kouče Andrijevského má na vstřelení vyrovnávacího gólu už jen čtyři minuty!
     
    55:22
    Ve hře ve čtyřech proti čtyřem to ani jednomu ze soupeřů příliš nejde. Když už se Michail Fisenko prokousal za útočnou modrou, okamžitě o puk zase přišel.
     
    54:45
    Arťom Podšenďalov neohroženě a obětavě skočil do rány dánského reprezentanta Philipa Larsena, Bobkov tak tentokrát nemusel zasahovat.
     
    54:08
    Samvel Mňasťan (VLD) ve středovém kruhu nehezky sestřelil jednoho z hráčů Jokeritu, jehož se vydal pomstít důrazný Jesse Joensuu (JOK). Oba kohouti vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost.
    Maxim MAMIN - 3:2
     
    53:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nakonec se můžeme těšit na závěrečné drama! Čtvrtá lajna Admiralu znovu udeřila a náskok Jokeritu se ztenčil na nejtěsnější možný. Kinrade vyslal na zteč Ugarova a ten přihrál na vrchol levého kruhu napřaženému MAXIMU MAMINOVI, jehož tvrdý projektil si našel cestu za Karlssonova záda! Asistence: Alexej Ugarov, Geoffrey Kinrade.
     
    53:07
    Tvrdý projektil Topiho Jaakoly od modré čáry se s úspěchem nesetkal a Alexandrov je navíc zpět na ledové ploše. Vladivostočtí mají na vstřelení dvou gólů necelých sedm minut.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 11. Aaltonen (Kapanen, Lajunen), 25. Mäki (Wirtanen, Lajunen), 34. Sallinen (Aaltonen, Kulda) – 32. Mamin (Zemčjonok), 54. Mamin (Ugarov, Kinrade)


    Jokerit Helsinky: Karlsson (Kautto) – Larsen, Jensen, Jaakola, Ohtamaa, Kulda, Lajunen – Joensuu, Kozun, Regin – Kennedy, Aaltonen, Sallinen – Pelletier, Jormakka, Kapanen – Todd, Wirtanen, Mäki.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis, Blum, Zemčjonok, Kinrade, Lisov, Mňasťan – Booth, Alexandrov, Dugin – Fisenko, Lugin, Sajustov – Podšenďalov, Alševskij, Kuzněcov – Mamin, Ugarov, Gorškov – Jakovlev.

    Rozhodčí: Ansons, Konc – Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri