Barys – Minsk 4:2 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Toljatti 5:3 (kon.)
Jokerit – Vladivostok 3:2 (kon.) | Petrohrad – Novokuzněck 4:0 (kon.) | Viťaz – Soči 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 1:2 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Admiral Vladivostok
Úterý 19.01.2016, 17:30 • Hartwall Arena, Helsinki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký den, srdečně vás vítám u sledování dalšího zápasu Kontinentální hokejové ligy, jež má dnes na svém programu souboj dvou týmů, které na mapě od sebe dělí předlouhých 10 tisíc kilometrů a pokud byste cestu mezi domovskými stánky Jokeritu Helsinky a Admiralu Vladivostok urazili autem, strávili byste za volantem nepředstavitelných 122 hodin. To jen tak na okraj, nyní si pojďme oba celky představit.
     
    JOKERIT HELSINKY

    Favorizovaný tým s kašpárkem na hrudi je dlouhodobým lídrem své Bobrovovy divize, druhý Petrohrad ztrácí na skvadru Erkky Westerlunda čtyři body. Helsinští podávají poměrně stabilní výkony a skálopevně kráčí do vyřazovacích bojů. Příznivci Jokeritu v posledních dnech chodí do Hartwall Areny na souboje s celky z opačné strany kontinentu, přidají finští vyslanci v soutěži po výhrách 2:1 nad Novosibirskem a 3:2 po prodloužení nad Chabarovskem další úspěch?
    I dnes by měla být Hartwall Arena z velké části zaplněná.

     
    ADMIRAL VLADIVOSTOK

    Lehké to mít nebudou, Admiral má totiž sezónu rovněž rozjetou na postup do play-off. Ve Východní konferenci patří Oskarsi Bartulisovi a spol. pátá pozice, na nepostupové příčky drží Vladivostočtí komfortní čtrnáctibodový náskok. Admiralu po domácích výhrách nad Magnitogorskem, Nižněkamskem a Čeljabinskem na kluzištích soupeřů poněkud zvlhl střelecký prach, tak se nechme překvapit, zdali parta kouče Andrijevského po prohrách na ledě trápícího se Spartaku a oslabené Rigy konečně zabere.

    Úklidová četa v podání sličné slečny nezanechala klidné ani hokejisty KHL Medveščak ze Záhřebu, kteří její cestu na stří...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 14. leden 2016
     
    Úvodní sestavy:

    Jokerit Helsinky: Karlsson (Kautto) – Larsen, Jensen, Jaakola, Ohtamaa, Kulda, Lajunen – Joensuu, Kozun, Regin – Kennedy, Aaltonen, Sallinen – Pelletier, Jormakka, Kapanen – Todd, Wirtanen, Mäki.

    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis, Blum, Zemčjonok, Kinrade, Lisov, Mňasťan – Booth, Alexandrov, Dugin – Fisenko, Lugin, Sajustov – Podšenďalov, Alševskij, Kuzněcov – Mamin, Ugarov, Gorškov – Jakovlev.

    Rozhodčí: Ansons, Konc – Aljošin, Ivanov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Na řadě jsou národní hymny Ruska a Finska, po nich půjdeme na věc!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:27
    Domácí ovládli úvodní buly a vydali se kupředu, na útočné modré ale o kotouč přišli. Na druhou stranu se rozjel David Booth, extorontský útočník se ale ocitl v ofsajdu.
     
    00:46
    Sallinen u zadního hrazení čistě přišpendlil Geoffreyho Kinradea, kanadský zadák ve službách Admiralu však pod tlakem celou situaci ustál.
     
    01:42
    Alševskij s Kuzněcovem si několikrát vyměnili puk za Karlssonovou svatyní, čímž dokonale zamotali domácí zadáky. Ke střele se poté dostal nikým nehlídaný Lisov, strážce helsinské svatyně ale proti pokusu z ostrého úhlu bez problémů zasáhl.
     
    02:28
    Hráči Jokeritu se usadili v pásmu a ke střele od modré čáry se dostal z druhé vlny si najíždějící Atte Ohtamaa, Bobkov ale sklepl své betony k sobě včas.
     
    03:10
    Tlak Westerlundovy party poté ještě chvilku pokračoval, domácí už se ale zmohli pouze na nepříliš povedené nahození z hole Topiho Jaakoly.
     
    03:41
    Igor Bobkov pro jistotu schoval Lajunenovo bekhendové nahození ve své lapačce, vhazovat se tak bude v útočném pásmu Jokeritu.
     
    04:35
    Důrazný Michail Fisenko v rohu vybojoval touš pro Jonathona Bluma, americký zadák ve službách Admiralu ale nedokázal seřídit svá mířidla.
     
    05:33
    Ou, tak to bylo těsné! Pekka Jormakka dokázal nenápadně tečovat nahození od mantinelu a kotouč měl namířeno přesně k pravé tyči, Bobkov ale špičkou betonu zasáhl!
     
    06:24
    Atte Ohtamaa čeká za vlastní svatyní na dostřídávající spoluhráče, po Jormakkově šanci se hra zase uklidnila.
     
    06:51
    Aktivní David Booth pronikl po pravém křídle do útočného pásma a z pravého kruhu vyzkoušel Karlssonovu pozornost. Zkušený domácí brankář přerušil hru a před námi je komerční přestávka.
     
    07:42
    Nepovedená rozehrávka Admiralu doletěla až na zakázané uvolnění, vhazovat se tak bude po pravé ruce Igora Bobkova, bývalého gólmana farmy anaheimských Kačerů.
     
    08:07
    Tak to byla šance jako hrom! Fofrník Arťom Podšenďalov rozkmital své rychlé nohy, přebruslil laxní zadáky Jokeritu a dostal se až před Karlssona, na nějž ale střelou zápěstím nevyzrál!
     
    08:24
    Druhá lajna Jokeritu, jmenovitě Jere Sallinen, vybojovala vhazování v útočném pásmu. Zatím sledujeme velmi vyrovnaný hokej.
     
    08:52
    Před Bobkovem se zničehonic zjevil zadák Ohtamaa, jenž sice nedokázal dopravit puk po skvělém Jormakkově pasu do sítě, byl ale faulován!
     
    08:52
    Maxim Mamim (VLD) za zmiňované podražení vyfasoval dvouminutový trest.
     
    09:48
    Domácí uzamkli svého soka v prostoru před Igorem Bobkovem, zatím tomu ale chybí střelba.
     
    10:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    To už nyní neplatí, hned první střela domácích v této početní výhodě končí gólem! Kapanenovi sice střela příliš nevyšla, puk se však poté šťastně odrazil na hůl nikým nehlídaného JUHAMATTIHO AALTONENA a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Niko Kapanen, Ville Lajunen.
    Juhamatti AALTONEN - 1:0
     
    11:44
    Henrik Karlsson pro jistotu schoval nahození z hole Michaila Fisenka ve své výstroji, vhazovat se tak bude v útočném pásmu Admiralu.
     
    12:38
    Po Aaltonenově trefě se hra uklidnila, ani jeden tým se nikam nežene a k vidění je poměrně nudný hokej bez žádných šancí.
     
    13:17
    Lajunenovo několikrát tečované nahození Bobkova pořádně vystrašilo, kotouč ale nakonec proletěl dobré dva metry vedle levé tyče vladivostocké svatyně.
     
    14:16
    Důrazný Viktor Alexandrov při napadání zaškobrtl a omylem posunul Karlssonovu svatyni, hra je tedy přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    14:55
    Jesse Joensuu si jako tank proklestil cestu až do rohu kluziště, odkud parádním pasem našel nikým nehlídaného Lajunena, jehož střela ale postrádala přesnost i razanci.
     
    15:07
    A právě exedmontonský Joensuu poté vyprovokoval hromadnou šarvátku za svatyní Igora Bobkova, nechme se překvapit, zdali budou sudí nuceni vylučovat.
     
    15:16
    Ano, skutečně k trestům dojde. Niko Kapanen (JOK) a Dmitrij Lugin (VLD) si půjdou odpykat dvouminutové flastry za hrubost.
     
    15:57
    Ofsajd a v něm příliš rychlý Juhamatti Aaltonen, vhazovat se tak bude ve středním pásmu poblíž domácí střídačky.
     
    16:49
    Před Bobkovem vznikla po žabičce ze Sallinenovy hole trma-vrma, kterou střážce vladivostocké svatyně nakonec vyřešil tím, že si pro kotouč prostě dojel a ukryl ho ve své lapačce.
     
    17:16
    Oba týmy hrají v plném počtu, při hře ve čtyřech na obou stranách si Jokerit ani Admiral nedokázal vypracovat jedinou šanci.
     
    17:57
    V závěru úvodní dvacetiminutovky už se ani jeden tým nikam nežene, hráči Jokeritu drží kotouč v klidu na svých hokejkách.
     
    18:50
    Rozehrávající Philip Larsen schytal nehezký hit od napadajícího Bootha, tribuny nahlas pískají a sudí má zvednutou pravici. Helsinští mají k dispozici výhodu.
     
    19:36
    Ta trvala dobrou půlminutu, hra je až teď přerušena. David Booth (VLD) vyfasoval netradičně hned dva tresty – jeden za sekání, druhý za podražení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní perioda je za námi. K vidění byl vyrovnaný hokej se šancemi na obou stranách, oba týmy ukázaly, proč jsou na postupových příčkách do play-off. O něco aktivnější byli svěřenci Erkky Westerlunda, kteří od jedenácté minuty vedou zásluhou Juhamattiho Aaltonena a do druhé třetiny navíc vstoupí proti oslabenému soupeři. David Booth totiž za svůj faul na Larsena stráví za katrem ještě více než tři a půl minuty.
     
    Druhá třetina začne v 18:23.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    Před Bobkovem vznikl obrovský závar, bijec Jesse Joensuu ale nedokázal propasírovat kotouč za záda vladivostockého gólmana!
     
    20:40
    No a Jesse Joensuu (JOK) to s aktivitou podle lotyšsko-slovenské dvojice sudích přehnal, přesilovka Jokeritu je tak u konce. Joensuu vyfasoval dvě minuty za sekání.
     
    21:33
    Alševského nahození do předbrankového prostoru se neujalo, domácí zadáci tak nyní mají spoustu, spoustu času na rozehrávku.
     
    22:24
    Aaltonen si nedokázal zpracovat pas z hole Topiho Jaakoly a na druhou stranu se okamžitě vydal Lisov, jenž dokonce z vrcholu levého kruhu vypálil, ale Karlsson bez problémů zasáhl.
     
    22:40
    Joensuu je na ledě, svěřenci Erkky Westerlunda si tak ještě zahrají kratičký zbytek přesilové hry.
     
    23:26
    Domácí se sice dokázali usadit v útočném pásmu, zatím ale ani nevystřelili a Igor Bobkov stále čeká v prostřední dvacetiminutovce na zákrok.
     
    23:56
    No a David Booth už je na ledě, Admiral zkrácené oslabení bez sebemenších problémů ubránil.
     
    24:47
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Náskok Jokeritu je už dvoubrankový, čtvrtá lajna domácích udeřila! Wirtanen ve středním pásmu převzal kotouč od Lajunena a pronikl s ním až do mezikruží, odkud oslovil nikým nehlídaného TOMIHO MÄKIHO, jehož pokus švihem skončil až v síti, a útočník se čtrnáctkou na dresu se tak prosadil teprve podruhé v sezóně! Asistence: Petteri Wirtanen, Ville Lajunen.
    Tomi MÄKI - 2:0
     
    25:40
    Asi by se nicked nedivil, kdyby to bylo už o tři góly, bývalý pražský Lev Niko Kapanen si ale z bezprostřední blízkosti na Bobkova nepřišel!
     
    26:35
    Elitní lajna Admiralu se na chvilku usadila v útočném pásmu, s pukem na holi hrající Dugin ale zakončit nedokázal. Karlsson šel do rozkleku zbytečně.
     
    27:28
    Nepovedenou rozehrávku hráčů v bílých dresech sebral ve vlastním obranném pásmu Juhamatti Aaltonen, jenž má na rozehrávku protiakce Jokeritu spoustu času.
     
    28:19
    Arťom Podšenďalov měl na holi snížení, hostující rychlonožka ale nevyužil ani svou druhou šanci v zápase – jeho pokus z levého kruhu dokázal Karlsson konečky prstů vytěsnit!
     
    28:22
    Ihned po buly zkusil štěstí Maxim Mamin, pravý Karlssonův beton byl ale ve správný čas na svém místě.
     
    29:21
    Po trmě-vrmě ve středním pásmu se kotouč ocitl na hostující střídačce, po krátké pauze se tak bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    30:15
    Po uplynutí poloviny základní hrací doby se domácí znovu usadili v útočném pásmu, jejich akce ale ztroskotala na pozorném Geoffreym Kinradeovi.
     
    30:43
    Na druhou stranu se ihned poté vydal Michail Fisenko, který se hezkou kličkou do bekhendu zbavil svého strážce a z ostrého úhlu to vzal na sebe, Henrik Karlsson ale na poslední chvíli zasáhl!
     
    31:24
    Nepovedená rozehrávka Villeho Lajunena skončila až na zakázaném uvolnění, následovat tak bude další buly před Henrikem Karlssonem – odchovancem Hammarby a bývalým gólmanem Calgary, Abbotsfordu a Rockfordu ve farmářské AHL či Avangardu Omsk.
     
    31:59
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A už je to jen o gól! Jeden z domácích zadáků – jednalo se o Lajunena, nešálil-li mne zrak – katastrofálně namazal Zemčjonokovi, který posunul puk napřaženému MAXIMA MAMINOVI a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Arťom Zemčjonok.
    Maxim MAMIN - 2:1
     
    32:53
    Jesper Jensen ve sprinterském souboji předčil hostujícího útočníka Viktora Alexandrova, puk tak skončil na zakázaném uvolnění a vhazovat se bude po delší době před Igorem Bobkovem.
     
    33:32
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinští znovu odskakují svému soupeři na dvoubrankový rozdíl! Paráně to udělal Juhamatti Aaltonen, jenž projel celým útočným pásmem a navázal na sebe pozornost hráčů soupeře, aby nakonec poslepu uvolnil nikým nehlídaného JEREHO SALLINENA, který se nemýlil! Asistence: Juhamatti Aaltonen, Arturs Kulda.
    Jere SALLINEN - 3:1
     
    34:10
    Před Bobkovem se to zase pořádně mlelo a nebyl u toho nikdo jiný než pořížek Jesse Joensuu, strážce hostující svatyně ale celou situaci tentokrát ustál.
     
    35:04
    Třetí lajna Vladivostoku se vydala do rychlého protiútoku, ale Alševskij nedosáhl na prudký střílený pas z hole Arťoma Podšenďalova.
    Dominik Kubalík je suverénně nejlepším střelcem Tipsport extraligy! Dokázal by se plzeňský střelec prosadit i v KHL?

    Dámy a pánové, toto je nejlepší střelec Tipsport extraliga DOMINIK KUBALÍK z HC Škoda Plzeň! Co na jeho výkony říkáte?

    Zveřejnil(a) Hokej dne 18. leden 2016
     
    36:01
    Hosté se tentokrát zmohli jen na jednoduché nahození puku do pásma, zadáci Jokeritu tak mají spoustu času na rozehrávku další akce.
     
    36:17
    To už neplatí, jelikož Niko Kapanen (JOK) se nechal vyloučit za naprosto zbytečné nedovolené bránění.
     
    36:50
    Pokus vlasáče Bootha z levého kruhu dokázal Henrik Karlsson lapit a přerušil hru, vhazovat se bude po pravé ruce helsinského brankáře.
     
    37:26
    Svěřenci Erkky Westerlunda se osvobodili, Jonathon Blum se musí vrátit pro černou pryž až před Bobkova.
     
    38:09
    To byl pane zákrok! Před Dmitrijem Sajustovem zívala po Fisenkově pasu prázdná branka, Henrik Karlsson ale zázračně máchl svou lapačkou a parádním způsobem zabránil druhému inkasovanému gólu! Sajustov jen bezmocně mlátí hokejkou o led.
     
    38:17
    Velezkušený domácí kapitán Niko Kapanen je zpět na ledě, Jokerit i toto oslabení především díky výtečnému Karlssonovi přestál bez ztráty další kytičky.
     
    39:05
    V probíhající poslední minutě druhé třetiny jsou na ledě čtvrté lajny obou týmů, nicméně pokus Jegora Jakovleva od pravého mantinelu se neujal a puk poté doletěl až do středního pásma.
     
    39:47
    Domácí zadáci drží kotouč na svých hokejkách, v prostřední dvacetiminutovce se už nejspíš nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé části byl k vidění ofenzivní hokej z obou stran a hned tři góly. Na trefu svátečního střelce Tomiho Mäkiho na 2:0 dokázali hosté po obrovském zaváhání defenzívy Jokeritu odpovědět, minutu a půl po Maminově snížení však Sallinen vrátil partě Erkky Westerlunda dvougólový náskok.
     
    Třetí třetina začne v 19:14.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:52
    Domácí se zkraje třetí třetiny usadili v útočném pásmu, jejich chvilkový tlak ale k ničemu převratnému nevedl a Jaakola byl po necelé minutě nucen odevzdat kotouč zadákům Admiralu.
     
    41:34
    Juhamatti Aaltonen se zodpovědně vrátil a ve středním pásmu vybojoval touš zpět pro Jokerit, domácí borci tak mohou založit další protiakci.
     
    42:13
    Bývalý zadák Mešveščaku Záhřeb Geoffrey Kinrade tvrdě vypálil od modré a jeho projektil jen těsně minul tyč domácí svatyně! Dezorientovaný Karlsson by byl bez šance.
     
    42:59
    Nahození z hole Jonathona Bluma se odrazilo o zadní mantinel a doklouzalo až do středního pásma, svěřencům kouče Andrijevského ani tento pokus o usazení se v útočném pásmu nevyšel.
     
    43:30
    Ville Lajunen schytal v rohu kluziště pořádnou ránu od napadajícího Arťoma Podšenďala a hlavou napřed se strašidelně skácel k ledu, hra ale plyne vesele dál.
     
    44:01
    Domácí zadák bude v pořádku, Podšenďalovův zákrok nakonec nebyl tak hrozný, jak vypadal na první pohled.
     
    45:01
    Elitní útočné komando Jokeritu se opět usadilo v útočném pásmu, z chvilkového tlaku domácích ale pramenila pouze nepříliš přesná střela z hole Brandona Kozuna, po níž se puk odrazil na hůl hostujících beků.
     
    45:56
    Ve třetí periodě se zatím hraje bez větších šancí, ani jeden tým se nikam nežene. Arturs Kulda nyní trpělivě vyčkává za svou svatyní na to, než mu dostřídají spoluhráči.
     
    46:43
    Stadionem to jen zahučelo! Před Bobkovem bylo po nějaké době znovu pořádné horko, Peter Regin ale nedokázal usměrnit Joensuuovu přihrávku do poloodkryté hostující svatyně!
     
    47:08
    Tribunami se po dalším sporném zákroku na jednoho z domácích borců ozývá pronikavý pískot, paže Daniela Konce i Andrise Ansonse však zůstávají připažené.
     
    48:02
    Oba týmy nyní mohou v klidu vystřídat, lotyšský legionář Arturs Kulda totiž drží puk za vlastní brankou a nikam se nežene.
     
    48:47
    Svěřenci Erkky Westerlunda si znovu zahrají v početní převaze, Michail Fisenko (VLD) totiž ve středním pásmu zcela zbytečně zahákoval Jereho Sallinena.
     
    49:39
    Domácí si dlouho dávali přednost, ke střele se neměl ani jeden z pětice borců v modročervených dresech. Když už to vzal na sebe Peter Regin, kotouč mu sjel z čepele a Admiral se bez problémů osvobodil.
     
    50:32
    Rána vousáče Topiho Jaakoly z vrcholu levého kruhu zaduněla pouze o zadní hrazení, tlak Jokeritu však k velké radosti tleskajících helsinských příznivců pokračuje.
     
    50:47
    V momentě, kdy se Michail Fisenko vrátil na led Igor Bobkov pro jistotu přerušil hru, vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.
     
    51:07
    Po zákroku Viktora Alexandrova (VLD) se ocitl na zemi Arturs Kulda a prakticky v totožný okamžik Jegor Dugin svalil k ledu Todda Daineho. Sudí si vybrali zákrok prvního jmenovaného, Alexandrov půjde pykat na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    51:07
    Ještě tu máme kratší prodlevu, kapitán Admiralu Oskars Bartulis se totiž na požádání – či spíše příkaz – svého lodivoda Andrijevského vydal diskutovat k rozhodčím.
     
    51:41
    Vladivostočtí se dokázali osvobodit, Kozun a spol. tak budou muset zakládat další akci z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    52:15
    Z vrcholu levého kruhu á la Alexandr Ovečkin vypálil domácí kapitán Kapanen, jeho projektil ale postrádal přesnost a kotouč rozezvučel pouze plexisklo.
     
    52:51
    Zemčjonokovi s Kinradem se napoprvé vyhodit nepodařilo, napodruhé už ano. Zdá se, že Admiral i toto oslabení zdárně přečká až do konce.
     
    53:07
    Tvrdý projektil Topiho Jaakoly od modré čáry se s úspěchem nesetkal a Alexandrov je navíc zpět na ledové ploše. Vladivostočtí mají na vstřelení dvou gólů necelých sedm minut.
     
    53:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nakonec se můžeme těšit na závěrečné drama! Čtvrtá lajna Admiralu znovu udeřila a náskok Jokeritu se ztenčil na nejtěsnější možný. Kinrade vyslal na zteč Ugarova a ten přihrál na vrchol levého kruhu napřaženému MAXIMU MAMINOVI, jehož tvrdý projektil si našel cestu za Karlssonova záda! Asistence: Alexej Ugarov, Geoffrey Kinrade.
    Maxim MAMIN - 3:2
     
    54:08
    Samvel Mňasťan (VLD) ve středovém kruhu nehezky sestřelil jednoho z hráčů Jokeritu, jehož se vydal pomstít důrazný Jesse Joensuu (JOK). Oba kohouti vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost.
     
    54:45
    Arťom Podšenďalov neohroženě a obětavě skočil do rány dánského reprezentanta Philipa Larsena, Bobkov tak tentokrát nemusel zasahovat.
     
    55:22
    Ve hře ve čtyřech proti čtyřem to ani jednomu ze soupeřů příliš nejde. Když už se Michail Fisenko prokousal za útočnou modrou, okamžitě o puk zase přišel.
     
    56:08
    Oba týmy hrají v plném počtu, družina kouče Andrijevského má na vstřelení vyrovnávacího gólu už jen čtyři minuty!
    Jakub Kovář do Petrohradu? Možná po této sezóně ...

    Jakub Kovář do Petrohradu? V ruských médiích se objevila zajímavá spekulace ohledně českého reprezentačního brankáře,...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 18. leden 2016
     
    56:43
    Teď se ale hráči v bílých dresech budou muset bránit. Igor Bobkov totiž pro jistotu ukryl nenápadné nahození ve své výstroji a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    57:19
    Ofsajd a v něm Pekka Jormakka, následovat bude vhazování v neutrální zóně. Trenér Admiralu Andrijevskij už se svými asistenty spřádá závěrečné plány a čmárá cosi na magnetickou tabulku.
     
    57:48
    Jere Sallinen zkusil štěstí od modré čáry, Igor Bobkov ale jeho nepříliš razantní pokus bez problémů vytěsnil do ochranné sítě. Následovat tak bude další buly v útočném pásmu Jokeritu.
     
    58:41
    Dva borci Admiralu se srazili za vlastní brankou, což diváci v Hartwall Areně ocenili výsměšným potleskem. Hostům se čas povážlivě krátí!
     
    58:55
    Igor Bobkov pádí minutu před koncem na střídačku, vytvoří si hráči v bílých dresech závěrečný tlak?!
     
    59:26
    Nic tomu zatím nenasvědčuje, svěřenci Erkky Westerlunda se totiž nyní osvobodili...
     
    59:45
    ...A znovu. Jokerit Helsinky si připíše do tabulky další důležité tři body!
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Maxim Mamin svým druhým gólem v zápase šest minut před koncem vykřesal vladivostockým hokejistům plamínek naděje, ale svěřenci Erkky Westerlunda si svůj těsný náskok v závěru zkušeně pohlídali a zcela zaslouženě zvítězili.
     
    Z mé strany je to již vše, někdy příště na počtenou! (19:49:43)

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 11. Aaltonen (Kapanen, Lajunen), 25. Mäki (Wirtanen, Lajunen), 34. Sallinen (Aaltonen, Kulda) – 32. Mamin (Zemčjonok), 54. Mamin (Ugarov, Kinrade)


    Jokerit Helsinky: Karlsson (Kautto) – Larsen, Jensen, Jaakola, Ohtamaa, Kulda, Lajunen – Joensuu, Kozun, Regin – Kennedy, Aaltonen, Sallinen – Pelletier, Jormakka, Kapanen – Todd, Wirtanen, Mäki.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis, Blum, Zemčjonok, Kinrade, Lisov, Mňasťan – Booth, Alexandrov, Dugin – Fisenko, Lugin, Sajustov – Podšenďalov, Alševskij, Kuzněcov – Mamin, Ugarov, Gorškov – Jakovlev.

    Rozhodčí: Ansons, Konc – Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri