Barys – Minsk 4:2 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Toljatti 5:3 (kon.)
Jokerit – Vladivostok 3:2 (kon.) | Petrohrad – Novokuzněck 4:0 (kon.) | Viťaz – Soči 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 1:2 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Admiral Vladivostok
Úterý 19.01.2016, 17:30 • Hartwall Arena, Helsinki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to již vše, někdy příště na počtenou! (19:49:43)
     
    Je dobojováno! Maxim Mamin svým druhým gólem v zápase šest minut před koncem vykřesal vladivostockým hokejistům plamínek naděje, ale svěřenci Erkky Westerlunda si svůj těsný náskok v závěru zkušeně pohlídali a zcela zaslouženě zvítězili.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    ...A znovu. Jokerit Helsinky si připíše do tabulky další důležité tři body!
     
    59:26
    Nic tomu zatím nenasvědčuje, svěřenci Erkky Westerlunda se totiž nyní osvobodili...
     
    58:55
    Igor Bobkov pádí minutu před koncem na střídačku, vytvoří si hráči v bílých dresech závěrečný tlak?!
     
    58:41
    Dva borci Admiralu se srazili za vlastní brankou, což diváci v Hartwall Areně ocenili výsměšným potleskem. Hostům se čas povážlivě krátí!
     
    57:48
    Jere Sallinen zkusil štěstí od modré čáry, Igor Bobkov ale jeho nepříliš razantní pokus bez problémů vytěsnil do ochranné sítě. Následovat tak bude další buly v útočném pásmu Jokeritu.
     
    57:19
    Ofsajd a v něm Pekka Jormakka, následovat bude vhazování v neutrální zóně. Trenér Admiralu Andrijevskij už se svými asistenty spřádá závěrečné plány a čmárá cosi na magnetickou tabulku.
     
    56:43
    Teď se ale hráči v bílých dresech budou muset bránit. Igor Bobkov totiž pro jistotu ukryl nenápadné nahození ve své výstroji a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
    Jakub Kovář do Petrohradu? Možná po této sezóně ...

    Jakub Kovář do Petrohradu? V ruských médiích se objevila zajímavá spekulace ohledně českého reprezentačního brankáře,...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 18. leden 2016
     
    56:08
    Oba týmy hrají v plném počtu, družina kouče Andrijevského má na vstřelení vyrovnávacího gólu už jen čtyři minuty!
     
    55:22
    Ve hře ve čtyřech proti čtyřem to ani jednomu ze soupeřů příliš nejde. Když už se Michail Fisenko prokousal za útočnou modrou, okamžitě o puk zase přišel.
     
    54:45
    Arťom Podšenďalov neohroženě a obětavě skočil do rány dánského reprezentanta Philipa Larsena, Bobkov tak tentokrát nemusel zasahovat.
     
    54:08
    Samvel Mňasťan (VLD) ve středovém kruhu nehezky sestřelil jednoho z hráčů Jokeritu, jehož se vydal pomstít důrazný Jesse Joensuu (JOK). Oba kohouti vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost.
    Maxim MAMIN - 3:2
     
    53:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nakonec se můžeme těšit na závěrečné drama! Čtvrtá lajna Admiralu znovu udeřila a náskok Jokeritu se ztenčil na nejtěsnější možný. Kinrade vyslal na zteč Ugarova a ten přihrál na vrchol levého kruhu napřaženému MAXIMU MAMINOVI, jehož tvrdý projektil si našel cestu za Karlssonova záda! Asistence: Alexej Ugarov, Geoffrey Kinrade.
     
    53:07
    Tvrdý projektil Topiho Jaakoly od modré čáry se s úspěchem nesetkal a Alexandrov je navíc zpět na ledové ploše. Vladivostočtí mají na vstřelení dvou gólů necelých sedm minut.
     
    52:51
    Zemčjonokovi s Kinradem se napoprvé vyhodit nepodařilo, napodruhé už ano. Zdá se, že Admiral i toto oslabení zdárně přečká až do konce.
     
    52:15
    Z vrcholu levého kruhu á la Alexandr Ovečkin vypálil domácí kapitán Kapanen, jeho projektil ale postrádal přesnost a kotouč rozezvučel pouze plexisklo.
     
    51:41
    Vladivostočtí se dokázali osvobodit, Kozun a spol. tak budou muset zakládat další akci z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    51:07
    Ještě tu máme kratší prodlevu, kapitán Admiralu Oskars Bartulis se totiž na požádání – či spíše příkaz – svého lodivoda Andrijevského vydal diskutovat k rozhodčím.
     
    51:07
    Po zákroku Viktora Alexandrova (VLD) se ocitl na zemi Arturs Kulda a prakticky v totožný okamžik Jegor Dugin svalil k ledu Todda Daineho. Sudí si vybrali zákrok prvního jmenovaného, Alexandrov půjde pykat na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    50:47
    V momentě, kdy se Michail Fisenko vrátil na led Igor Bobkov pro jistotu přerušil hru, vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.
     
    50:32
    Rána vousáče Topiho Jaakoly z vrcholu levého kruhu zaduněla pouze o zadní hrazení, tlak Jokeritu však k velké radosti tleskajících helsinských příznivců pokračuje.
     
    49:39
    Domácí si dlouho dávali přednost, ke střele se neměl ani jeden z pětice borců v modročervených dresech. Když už to vzal na sebe Peter Regin, kotouč mu sjel z čepele a Admiral se bez problémů osvobodil.
     
    48:47
    Svěřenci Erkky Westerlunda si znovu zahrají v početní převaze, Michail Fisenko (VLD) totiž ve středním pásmu zcela zbytečně zahákoval Jereho Sallinena.
     
    48:02
    Oba týmy nyní mohou v klidu vystřídat, lotyšský legionář Arturs Kulda totiž drží puk za vlastní brankou a nikam se nežene.
     
    47:08
    Tribunami se po dalším sporném zákroku na jednoho z domácích borců ozývá pronikavý pískot, paže Daniela Konce i Andrise Ansonse však zůstávají připažené.
     
    46:43
    Stadionem to jen zahučelo! Před Bobkovem bylo po nějaké době znovu pořádné horko, Peter Regin ale nedokázal usměrnit Joensuuovu přihrávku do poloodkryté hostující svatyně!
     
    45:56
    Ve třetí periodě se zatím hraje bez větších šancí, ani jeden tým se nikam nežene. Arturs Kulda nyní trpělivě vyčkává za svou svatyní na to, než mu dostřídají spoluhráči.
     
    45:01
    Elitní útočné komando Jokeritu se opět usadilo v útočném pásmu, z chvilkového tlaku domácích ale pramenila pouze nepříliš přesná střela z hole Brandona Kozuna, po níž se puk odrazil na hůl hostujících beků.
     
    44:01
    Domácí zadák bude v pořádku, Podšenďalovův zákrok nakonec nebyl tak hrozný, jak vypadal na první pohled.
     
    43:30
    Ville Lajunen schytal v rohu kluziště pořádnou ránu od napadajícího Arťoma Podšenďala a hlavou napřed se strašidelně skácel k ledu, hra ale plyne vesele dál.
     
    42:59
    Nahození z hole Jonathona Bluma se odrazilo o zadní mantinel a doklouzalo až do středního pásma, svěřencům kouče Andrijevského ani tento pokus o usazení se v útočném pásmu nevyšel.
     
    42:13
    Bývalý zadák Mešveščaku Záhřeb Geoffrey Kinrade tvrdě vypálil od modré a jeho projektil jen těsně minul tyč domácí svatyně! Dezorientovaný Karlsson by byl bez šance.
     
    41:34
    Juhamatti Aaltonen se zodpovědně vrátil a ve středním pásmu vybojoval touš zpět pro Jokerit, domácí borci tak mohou založit další protiakci.
     
    40:52
    Domácí se zkraje třetí třetiny usadili v útočném pásmu, jejich chvilkový tlak ale k ničemu převratnému nevedl a Jaakola byl po necelé minutě nucen odevzdat kotouč zadákům Admiralu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne v 19:14.
     
    Ve druhé části byl k vidění ofenzivní hokej z obou stran a hned tři góly. Na trefu svátečního střelce Tomiho Mäkiho na 2:0 dokázali hosté po obrovském zaváhání defenzívy Jokeritu odpovědět, minutu a půl po Maminově snížení však Sallinen vrátil partě Erkky Westerlunda dvougólový náskok.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    Domácí zadáci drží kotouč na svých hokejkách, v prostřední dvacetiminutovce se už nejspíš nic nestane.
     
    39:05
    V probíhající poslední minutě druhé třetiny jsou na ledě čtvrté lajny obou týmů, nicméně pokus Jegora Jakovleva od pravého mantinelu se neujal a puk poté doletěl až do středního pásma.
     
    38:17
    Velezkušený domácí kapitán Niko Kapanen je zpět na ledě, Jokerit i toto oslabení především díky výtečnému Karlssonovi přestál bez ztráty další kytičky.
     
    38:09
    To byl pane zákrok! Před Dmitrijem Sajustovem zívala po Fisenkově pasu prázdná branka, Henrik Karlsson ale zázračně máchl svou lapačkou a parádním způsobem zabránil druhému inkasovanému gólu! Sajustov jen bezmocně mlátí hokejkou o led.
     
    37:26
    Svěřenci Erkky Westerlunda se osvobodili, Jonathon Blum se musí vrátit pro černou pryž až před Bobkova.
     
    36:50
    Pokus vlasáče Bootha z levého kruhu dokázal Henrik Karlsson lapit a přerušil hru, vhazovat se bude po pravé ruce helsinského brankáře.
     
    36:17
    To už neplatí, jelikož Niko Kapanen (JOK) se nechal vyloučit za naprosto zbytečné nedovolené bránění.
     
    36:01
    Hosté se tentokrát zmohli jen na jednoduché nahození puku do pásma, zadáci Jokeritu tak mají spoustu času na rozehrávku další akce.
    Dominik Kubalík je suverénně nejlepším střelcem Tipsport extraligy! Dokázal by se plzeňský střelec prosadit i v KHL?

    Dámy a pánové, toto je nejlepší střelec Tipsport extraliga DOMINIK KUBALÍK z HC Škoda Plzeň! Co na jeho výkony říkáte?

    Zveřejnil(a) Hokej dne 18. leden 2016
     
    35:04
    Třetí lajna Vladivostoku se vydala do rychlého protiútoku, ale Alševskij nedosáhl na prudký střílený pas z hole Arťoma Podšenďalova.
     
    34:10
    Před Bobkovem se to zase pořádně mlelo a nebyl u toho nikdo jiný než pořížek Jesse Joensuu, strážce hostující svatyně ale celou situaci tentokrát ustál.
    Jere SALLINEN - 3:1
     
    33:32
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinští znovu odskakují svému soupeři na dvoubrankový rozdíl! Paráně to udělal Juhamatti Aaltonen, jenž projel celým útočným pásmem a navázal na sebe pozornost hráčů soupeře, aby nakonec poslepu uvolnil nikým nehlídaného JEREHO SALLINENA, který se nemýlil! Asistence: Juhamatti Aaltonen, Arturs Kulda.
     
    32:53
    Jesper Jensen ve sprinterském souboji předčil hostujícího útočníka Viktora Alexandrova, puk tak skončil na zakázaném uvolnění a vhazovat se bude po delší době před Igorem Bobkovem.
    Maxim MAMIN - 2:1
     
    31:59
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A už je to jen o gól! Jeden z domácích zadáků – jednalo se o Lajunena, nešálil-li mne zrak – katastrofálně namazal Zemčjonokovi, který posunul puk napřaženému MAXIMA MAMINOVI a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Arťom Zemčjonok.
     
    31:24
    Nepovedená rozehrávka Villeho Lajunena skončila až na zakázaném uvolnění, následovat tak bude další buly před Henrikem Karlssonem – odchovancem Hammarby a bývalým gólmanem Calgary, Abbotsfordu a Rockfordu ve farmářské AHL či Avangardu Omsk.
     
    30:43
    Na druhou stranu se ihned poté vydal Michail Fisenko, který se hezkou kličkou do bekhendu zbavil svého strážce a z ostrého úhlu to vzal na sebe, Henrik Karlsson ale na poslední chvíli zasáhl!
     
    30:15
    Po uplynutí poloviny základní hrací doby se domácí znovu usadili v útočném pásmu, jejich akce ale ztroskotala na pozorném Geoffreym Kinradeovi.
     
    29:21
    Po trmě-vrmě ve středním pásmu se kotouč ocitl na hostující střídačce, po krátké pauze se tak bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    28:22
    Ihned po buly zkusil štěstí Maxim Mamin, pravý Karlssonův beton byl ale ve správný čas na svém místě.
     
    28:19
    Arťom Podšenďalov měl na holi snížení, hostující rychlonožka ale nevyužil ani svou druhou šanci v zápase – jeho pokus z levého kruhu dokázal Karlsson konečky prstů vytěsnit!
     
    27:28
    Nepovedenou rozehrávku hráčů v bílých dresech sebral ve vlastním obranném pásmu Juhamatti Aaltonen, jenž má na rozehrávku protiakce Jokeritu spoustu času.
     
    26:35
    Elitní lajna Admiralu se na chvilku usadila v útočném pásmu, s pukem na holi hrající Dugin ale zakončit nedokázal. Karlsson šel do rozkleku zbytečně.
     
    25:40
    Asi by se nicked nedivil, kdyby to bylo už o tři góly, bývalý pražský Lev Niko Kapanen si ale z bezprostřední blízkosti na Bobkova nepřišel!
    Tomi MÄKI - 2:0
     
    24:47
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Náskok Jokeritu je už dvoubrankový, čtvrtá lajna domácích udeřila! Wirtanen ve středním pásmu převzal kotouč od Lajunena a pronikl s ním až do mezikruží, odkud oslovil nikým nehlídaného TOMIHO MÄKIHO, jehož pokus švihem skončil až v síti, a útočník se čtrnáctkou na dresu se tak prosadil teprve podruhé v sezóně! Asistence: Petteri Wirtanen, Ville Lajunen.
     
    23:56
    No a David Booth už je na ledě, Admiral zkrácené oslabení bez sebemenších problémů ubránil.
     
    23:26
    Domácí se sice dokázali usadit v útočném pásmu, zatím ale ani nevystřelili a Igor Bobkov stále čeká v prostřední dvacetiminutovce na zákrok.
     
    22:40
    Joensuu je na ledě, svěřenci Erkky Westerlunda si tak ještě zahrají kratičký zbytek přesilové hry.
     
    22:24
    Aaltonen si nedokázal zpracovat pas z hole Topiho Jaakoly a na druhou stranu se okamžitě vydal Lisov, jenž dokonce z vrcholu levého kruhu vypálil, ale Karlsson bez problémů zasáhl.
     
    21:33
    Alševského nahození do předbrankového prostoru se neujalo, domácí zadáci tak nyní mají spoustu, spoustu času na rozehrávku.
     
    20:40
    No a Jesse Joensuu (JOK) to s aktivitou podle lotyšsko-slovenské dvojice sudích přehnal, přesilovka Jokeritu je tak u konce. Joensuu vyfasoval dvě minuty za sekání.
     
    20:36
    Před Bobkovem vznikl obrovský závar, bijec Jesse Joensuu ale nedokázal propasírovat kotouč za záda vladivostockého gólmana!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne v 18:23.
     
    Úvodní perioda je za námi. K vidění byl vyrovnaný hokej se šancemi na obou stranách, oba týmy ukázaly, proč jsou na postupových příčkách do play-off. O něco aktivnější byli svěřenci Erkky Westerlunda, kteří od jedenácté minuty vedou zásluhou Juhamattiho Aaltonena a do druhé třetiny navíc vstoupí proti oslabenému soupeři. David Booth totiž za svůj faul na Larsena stráví za katrem ještě více než tři a půl minuty.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Ta trvala dobrou půlminutu, hra je až teď přerušena. David Booth (VLD) vyfasoval netradičně hned dva tresty – jeden za sekání, druhý za podražení.
     
    18:50
    Rozehrávající Philip Larsen schytal nehezký hit od napadajícího Bootha, tribuny nahlas pískají a sudí má zvednutou pravici. Helsinští mají k dispozici výhodu.
     
    17:57
    V závěru úvodní dvacetiminutovky už se ani jeden tým nikam nežene, hráči Jokeritu drží kotouč v klidu na svých hokejkách.
     
    17:16
    Oba týmy hrají v plném počtu, při hře ve čtyřech na obou stranách si Jokerit ani Admiral nedokázal vypracovat jedinou šanci.
     
    16:49
    Před Bobkovem vznikla po žabičce ze Sallinenovy hole trma-vrma, kterou střážce vladivostocké svatyně nakonec vyřešil tím, že si pro kotouč prostě dojel a ukryl ho ve své lapačce.
     
    15:57
    Ofsajd a v něm příliš rychlý Juhamatti Aaltonen, vhazovat se tak bude ve středním pásmu poblíž domácí střídačky.
     
    15:16
    Ano, skutečně k trestům dojde. Niko Kapanen (JOK) a Dmitrij Lugin (VLD) si půjdou odpykat dvouminutové flastry za hrubost.
     
    15:07
    A právě exedmontonský Joensuu poté vyprovokoval hromadnou šarvátku za svatyní Igora Bobkova, nechme se překvapit, zdali budou sudí nuceni vylučovat.
     
    14:55
    Jesse Joensuu si jako tank proklestil cestu až do rohu kluziště, odkud parádním pasem našel nikým nehlídaného Lajunena, jehož střela ale postrádala přesnost i razanci.
     
    14:16
    Důrazný Viktor Alexandrov při napadání zaškobrtl a omylem posunul Karlssonovu svatyni, hra je tedy přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    13:17
    Lajunenovo několikrát tečované nahození Bobkova pořádně vystrašilo, kotouč ale nakonec proletěl dobré dva metry vedle levé tyče vladivostocké svatyně.
     
    12:38
    Po Aaltonenově trefě se hra uklidnila, ani jeden tým se nikam nežene a k vidění je poměrně nudný hokej bez žádných šancí.
     
    11:44
    Henrik Karlsson pro jistotu schoval nahození z hole Michaila Fisenka ve své výstroji, vhazovat se tak bude v útočném pásmu Admiralu.
    Juhamatti AALTONEN - 1:0
     
    10:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    To už nyní neplatí, hned první střela domácích v této početní výhodě končí gólem! Kapanenovi sice střela příliš nevyšla, puk se však poté šťastně odrazil na hůl nikým nehlídaného JUHAMATTIHO AALTONENA a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Niko Kapanen, Ville Lajunen.
     
    09:48
    Domácí uzamkli svého soka v prostoru před Igorem Bobkovem, zatím tomu ale chybí střelba.
     
    08:52
    Maxim Mamim (VLD) za zmiňované podražení vyfasoval dvouminutový trest.
     
    08:52
    Před Bobkovem se zničehonic zjevil zadák Ohtamaa, jenž sice nedokázal dopravit puk po skvělém Jormakkově pasu do sítě, byl ale faulován!
     
    08:24
    Druhá lajna Jokeritu, jmenovitě Jere Sallinen, vybojovala vhazování v útočném pásmu. Zatím sledujeme velmi vyrovnaný hokej.
     
    08:07
    Tak to byla šance jako hrom! Fofrník Arťom Podšenďalov rozkmital své rychlé nohy, přebruslil laxní zadáky Jokeritu a dostal se až před Karlssona, na nějž ale střelou zápěstím nevyzrál!
     
    07:42
    Nepovedená rozehrávka Admiralu doletěla až na zakázané uvolnění, vhazovat se tak bude po pravé ruce Igora Bobkova, bývalého gólmana farmy anaheimských Kačerů.
     
    06:51
    Aktivní David Booth pronikl po pravém křídle do útočného pásma a z pravého kruhu vyzkoušel Karlssonovu pozornost. Zkušený domácí brankář přerušil hru a před námi je komerční přestávka.
     
    06:24
    Atte Ohtamaa čeká za vlastní svatyní na dostřídávající spoluhráče, po Jormakkově šanci se hra zase uklidnila.
     
    05:33
    Ou, tak to bylo těsné! Pekka Jormakka dokázal nenápadně tečovat nahození od mantinelu a kotouč měl namířeno přesně k pravé tyči, Bobkov ale špičkou betonu zasáhl!
     
    04:35
    Důrazný Michail Fisenko v rohu vybojoval touš pro Jonathona Bluma, americký zadák ve službách Admiralu ale nedokázal seřídit svá mířidla.
     
    03:41
    Igor Bobkov pro jistotu schoval Lajunenovo bekhendové nahození ve své lapačce, vhazovat se tak bude v útočném pásmu Jokeritu.
     
    03:10
    Tlak Westerlundovy party poté ještě chvilku pokračoval, domácí už se ale zmohli pouze na nepříliš povedené nahození z hole Topiho Jaakoly.
     
    02:28
    Hráči Jokeritu se usadili v pásmu a ke střele od modré čáry se dostal z druhé vlny si najíždějící Atte Ohtamaa, Bobkov ale sklepl své betony k sobě včas.
     
    01:42
    Alševskij s Kuzněcovem si několikrát vyměnili puk za Karlssonovou svatyní, čímž dokonale zamotali domácí zadáky. Ke střele se poté dostal nikým nehlídaný Lisov, strážce helsinské svatyně ale proti pokusu z ostrého úhlu bez problémů zasáhl.
     
    00:46
    Sallinen u zadního hrazení čistě přišpendlil Geoffreyho Kinradea, kanadský zadák ve službách Admiralu však pod tlakem celou situaci ustál.
     
    00:27
    Domácí ovládli úvodní buly a vydali se kupředu, na útočné modré ale o kotouč přišli. Na druhou stranu se rozjel David Booth, extorontský útočník se ale ocitl v ofsajdu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na řadě jsou národní hymny Ruska a Finska, po nich půjdeme na věc!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Jokerit Helsinky: Karlsson (Kautto) – Larsen, Jensen, Jaakola, Ohtamaa, Kulda, Lajunen – Joensuu, Kozun, Regin – Kennedy, Aaltonen, Sallinen – Pelletier, Jormakka, Kapanen – Todd, Wirtanen, Mäki.

    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis, Blum, Zemčjonok, Kinrade, Lisov, Mňasťan – Booth, Alexandrov, Dugin – Fisenko, Lugin, Sajustov – Podšenďalov, Alševskij, Kuzněcov – Mamin, Ugarov, Gorškov – Jakovlev.

    Rozhodčí: Ansons, Konc – Aljošin, Ivanov.

    Úklidová četa v podání sličné slečny nezanechala klidné ani hokejisty KHL Medveščak ze Záhřebu, kteří její cestu na stří...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 14. leden 2016
     
    ADMIRAL VLADIVOSTOK

    Lehké to mít nebudou, Admiral má totiž sezónu rovněž rozjetou na postup do play-off. Ve Východní konferenci patří Oskarsi Bartulisovi a spol. pátá pozice, na nepostupové příčky drží Vladivostočtí komfortní čtrnáctibodový náskok. Admiralu po domácích výhrách nad Magnitogorskem, Nižněkamskem a Čeljabinskem na kluzištích soupeřů poněkud zvlhl střelecký prach, tak se nechme překvapit, zdali parta kouče Andrijevského po prohrách na ledě trápícího se Spartaku a oslabené Rigy konečně zabere.
    I dnes by měla být Hartwall Arena z velké části zaplněná.

     
    JOKERIT HELSINKY

    Favorizovaný tým s kašpárkem na hrudi je dlouhodobým lídrem své Bobrovovy divize, druhý Petrohrad ztrácí na skvadru Erkky Westerlunda čtyři body. Helsinští podávají poměrně stabilní výkony a skálopevně kráčí do vyřazovacích bojů. Příznivci Jokeritu v posledních dnech chodí do Hartwall Areny na souboje s celky z opačné strany kontinentu, přidají finští vyslanci v soutěži po výhrách 2:1 nad Novosibirskem a 3:2 po prodloužení nad Chabarovskem další úspěch?
     
    Hezký den, srdečně vás vítám u sledování dalšího zápasu Kontinentální hokejové ligy, jež má dnes na svém programu souboj dvou týmů, které na mapě od sebe dělí předlouhých 10 tisíc kilometrů a pokud byste cestu mezi domovskými stánky Jokeritu Helsinky a Admiralu Vladivostok urazili autem, strávili byste za volantem nepředstavitelných 122 hodin. To jen tak na okraj, nyní si pojďme oba celky představit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 11. Aaltonen (Kapanen, Lajunen), 25. Mäki (Wirtanen, Lajunen), 34. Sallinen (Aaltonen, Kulda) – 32. Mamin (Zemčjonok), 54. Mamin (Ugarov, Kinrade)


    Jokerit Helsinky: Karlsson (Kautto) – Larsen, Jensen, Jaakola, Ohtamaa, Kulda, Lajunen – Joensuu, Kozun, Regin – Kennedy, Aaltonen, Sallinen – Pelletier, Jormakka, Kapanen – Todd, Wirtanen, Mäki.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis, Blum, Zemčjonok, Kinrade, Lisov, Mňasťan – Booth, Alexandrov, Dugin – Fisenko, Lugin, Sajustov – Podšenďalov, Alševskij, Kuzněcov – Mamin, Ugarov, Gorškov – Jakovlev.

    Rozhodčí: Ansons, Konc – Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri