Saint-Étienne – Ajaccio 2:1 (po pr.)
po prodl.
AS Saint-Étienne
2:1 (1:0)
AC Ajaccio
Čtvrtek 21.01.2016, 21:00 • Stade Geoffroy-Guichard • Francouzský pohár
Předzápasové kurzy
    120. Benjamin CORGNET - 2:1
     
    120
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, domácí se minutu před koncem prodloužení ujímají vedení! Zaváhání jednoho z ajaccijských obránců využil Nolan Roux, který přistrčil míč nikým nehlídanému BENJAMINU CORGNETOVI a ten se z hranice malého vápna nemýlil!
     
    114
    Ó la la! Střídající Paňukov se z pravé strany řítil sám na Ruffiera, strážce étienneské svatyně ale vyběhl včas a zabránil pohromě!
    107. Nouri byl opravdu blízko!
     
    107
    Nebýt skvělého Ruffiera, hosté by šli čtvrthodinku před koncem do vedení! Nouri se zničehonic ocitl tváří v tvář domácímu gólmanovi, který ale proti hlavičce hostujícího středopolaře parádně zasáhl!
     
    93
    Na druhé straně zahrozil střídající Cavalli, který ale z ostrého úhlu napálil míč přímo do boční sítě Ruffierovy svatyně!
     
    90+1
    Sudí Bastien nastavil nad rámec základní hrací doby tři minutky!
    86. Rayan FRIKECHE - 1:1
     
    86
    Ajaccio právě vstřelilo branku!
    Trpělivost růže přináší a Ajaccijští se o tom nyní přesvědčili! Panečku, to bude ještě drama! Cavalli sice trefil pouze zeď, míč se ale poté odrazil na kopačku RAYANA FRIKECHEHO, který se levačkou nemýlil!
     
    81
    Renaud Cohade má pro dnešek odpracováno, na jeho místo nastupuje Ismaël Diomandé.
     
    74
    Za hlasitého skandování opouští hřiště autor jediného gólu Jean-Christophe Bahebeck, na jehož místo nastupuje Dylan Saint-Louis.
     
    73
    Střídání v týmu AC Ajaccio: ze hřiště odchází Vidémont, přichází Cavalli.
     
    70
    Stadionem to jen zahučelo a poté se spustil pronikavý pískot, druholigový celek totiž sahá po vyrovnání! Z podobné pozice jako před chvílí Abergel nyní vypálil Vidémont a balon proletěl těsně, opravdu těsně vedle levé tyče!
     
    69
    Domácí poprvé vystřídali, Neala Maupaye na place nahrazuje Corgnet.
    67. Ruffier konečky prstů vytěsnil ránu Abergela!
     
    67
    Ajaccijští vystrkují růžky, takový průběh druhého poločasu předpokládal málokdo! Střídající Abergel vypálil z nějakých dvaceti metrů a Stéphane Ruffier jeho ránu směřující k levé tyči konečky prstů vytěsnil!
     
    63
    Ze hřiště odchází i Madri, na jehož místo nastupuje Paňukov.
     
    63
    Hosté poprvé střídají, místo nevýrazného Marchettiho nastupuje Abergel.
     
    55
    Nolan Roux se zničehonic zjevil sám před Riffim Mandandou, hostujícího gólmana ale ze skvělé palebné pozice nedokázal překonat!
     
    53
    Z něj sice bezprostřední nebezpečí pro hosty nepramenilo, odraženého míče se ale na hranici pokutového území ujal Bahebeck a zasekávačkou se zbavil svého strážce Lippiniho, který mu ale na poslední chvíli skočil pod nohy a znemožnil autorovi úvodního gólu zápasu znovu zakončit!
    45. Eyssericovi chyběly centimetry!
     
    45
    Na sebe to vzal sám faulovaný Valentin Eysseric a k druhému zásahu mu nechybělo mnoho! Riffi Mandanda balon konečky prstů vytěsnil těsně nad!
     
    39
    A další šance! Roux teď poslal míč do šestnáctky z identické pozice jako před chvílí Eysseric, ale ani pokus Jeana-Christophea Bahebecka se pod břevno o fous nevešel!
     
    38
    Stadionem to jen zahučelo! Eyssericův přízemní centr z pravé strany našel kopačku nikým nehlídaného Cohadea, jenž těsně přestřelil Mandandovu svatyni!
     
    33
    Tak to byla šance jako hrom! Madri utekl svému strážci Pogbovi a ocitl se sám před Ruffierem, ležícího étienneského gólmana ale nedokázal překonat!
     
    25
    Lahůdkové sólo teď předvedl aktivní Jean-Christophe Bahebeck, který se zbavil hned tří bránících hráčů a prokličkoval si cestu až před Mandandu, na nějž ale z ostrého úhlu nevyzrál!
    10. Jean-Christophe BAHEBECK - 1:0
     
    10
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Do třetice všeho dobrého už to Les Verts z rohového kopu vyšlo! Na centr z levé strany si ideálně naskočil nikým nehlídaný JEAN-CHRISTOPHE BAHEBECK a pohodlně poslal balon za záda bezmocného Mandandy!

    Vojtěch Balon

    Branky: 10. Bahebeck, 120. Corgnet – 86. Frikeche


    AS Saint-Étienne: Ruffier – Pierre-Gabriel, Théophile-Caterine, Pogba, Brison – Cohade (81. Diomandé), Eysseric, Clément – Roux, Maupay (69. Corgnet), Bahebeck (74. Saint-Louis).
    Náhradníci: Moulin, Malcuit, Polomat, Dekoke, Diomandé, Saint-Louis, Corgnet

    AC Ajaccio: Mandanda – Lippini, Diabaté, Diallo, Frikeche – Nouri, Gonçalves, Marchetti (63. Abergel), Campanini – Vidémont (73. Cavalli), Madri (63. Paňukov).
    Náhradníci: Sollacaro, Abergel, Aine, Borodine, Cavalli, Toudic, Paňukov

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani
    bahis siteleri