Banská Bystrica – Poprad 8:2 (kon.) | Košice – Piešťany 6:2 (kon.) | Skalica – Zvolen 5:3 (kon.)
Žilina – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.) | Nitra – Martin 2:1 (kon.)
konec
HK Skalica
5:3 (2:2, 1:1, 2:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 22.01.2016, 18:00 • zimný štadión Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Skalica dala gól!
    Obrovská radosť domácich hráčov. Mladý talent MARIÁN STUDENIČ krásne tečoval puk za Petríkov chrbát, ktorý poslal na gólmana od modrej Ivan Jankovič.
     
    45:36
    Skalica dala gól!
    Domáci sa dostávajú prvý raz v zápase do vedenia. Rýchly domáci útok začal Korýtko, ktorý prihral Trenčanovi, a ten pekne prenechal puk VLADIMÍROVI LANTOŠOVI, ktorý posiela Skalicu do vedenia 4:3. Asistovali mu Trenčan a Korýtko.
     
    37:35
    Skalica dala gól!
    Máme opäť vyrovnané. MIROSLAV ZÁLEŠÁK si sám vybojoval puk a krásnou strelou švihom pod Barošovu vyrážačku vracia Skalicu späť do zápasu. Bez asistencie.
     
    30:01
    Zvolen dal gól!
    Domáci zaspali v obrane, puk prebral Zuzin, ktorý ho dobre podržal v útočnom pásme. Ihneď našiel dobre postaveného KLÍMU, ktorý strelou švihom posiela Zvolen tretí raz v zápase do vedenia. Asistoval mu Zuzin.
     
    13:18
    Skalica dala gól!
    Autorom gólu z trestného strieľania je MARTIN ĎALOGA, ktorý krásnou prudkou strelou vyrovnáva na 2:2. Je to Ďalogou druhý gól za Skalicu. Bez asistencie.
    PULIŠ - 1:2
     
    09:55
    Zvolen dal gól!
    Zaujímavý gól PULIŠA, ktorý nahodil puk pred domácu bránu, kde si ho zrejme tečoval za vlastného brankára buď Brendl alebo obranca Opálek. Asistoval Brabenec.
    BRENDL - 1:1
     
    07:30
    Skalica dala gól!
    A máme vyrovnané! Najlepší hráč domácich PAVEL BRENDL sa pekne uvoľnil a strelou švihom na nič nevidiaceho Baroša dáva vyrovnávací gól. Asistovali Reichel a Mickevics.
     
    06:50
    Zvolen dal gól!
    Máme tu prvý gól. Puliš sa predviedol pekným sólom do útočného pásma, kde puk prenechal svojmu kolegovi BRABENCOVI, ktorý krásnou strelou švihom prekonáva mladého Košúta v bráne domácej Skalice. Asistenciu si pripisuje Puliš.

    Michal Štetina

    Branky a nahrávky: 8. Brendl (Reichel, Mickevics), 14. Ďaloga (TS), 38. Zálešák, 46. Lantoš (Trenčan, Korýtko), 58. Studenič (Jankovič) – 7. Brabenec (Puliš), 10. Puliš (Brabenec), 31. Klíma (Zuzin)


    HK Skalica: Košút – Reichel, Barák, Novák, Opálek, Horváth, Jankovič, Zukal – Mickevics, Brendl, Ďaloga – Bezúch, Zálešák, Pašek – Briestenský, Studenič, Markulinec – Trenčan, Lantoš, Korýtko
    HKM Zvolen: Baroš – Juraško, Bagin, Andersons, Sloboda, Pokovič, Demiters, Fekiač V., Fekiač F. – Puliš, Brabenec, Semorád – Škvaridlo, Jurík, Obdržálek – Klhůfek, Mráz, Jurík – Zuzin, Klíma, Žilka

    Rozhodčí: Konc – Tvrdoň, Stanzel

    Diváci: 641
    bahis siteleri