Norwich – Liverpool 4:5 (kon.) | West Brom – Aston Villa 0:0 (kon.) | Sunderland – Bournemouth 1:1 (kon.)
Watford – Newcastle 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Southampton 0:1 (kon.) | Leicester – Stoke 3:0 (kon.)
Crystal Palace – Tottenham 1:3 (kon.) | West Ham – Manchester City 2:2 (kon.)
konec
West Ham United
2:2 (1:1)
Manchester City
Sobota 23.01.2016, 18:30 • Boleyn Ground, London • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Payet zahrával rohový kop, kdy se prezentoval výtečným centrem před branku, kde se do zakončení prodral hlavičkující Kouyaté, ale ten v obrovské šanci trefil jen břevno.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Fernando (Manchester City).
     
    90+3
    Agüero toužil po hatricku, ale gólman Adrián byl proti a útočníkovu střelu zodpovědně zneškodnil.
     
    88
    Payet parádně obehrál dva protihráče a poté se blýskl skvělou přihrávkou. Na malém vápně číhal Jelavić, který se chystal ke střele, ale bránící protihráč byl rychlejší a míč odvrátil na rohový kop.
     
    87
    Hrací plochu opouští autor dvou branek, Valencia, který dnes odehrál skvělé utkání a celý Boleyn Ground mu tleská. Nicméně Vaencia zrovna úplně spokojeně nevypadá, zřejmě ho mrzí ztracené vedení Kladivářů. Na trávník místo něj přichází Jelavić.
     
    83
    Hrací plochu opustil Silva, kterého vystřídal Fernando.
    81. Sergio AGÜERO - 2:2
     
    81
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Iheanacho přinesl větší klid na hřiště a teď měl velký podíl na vyrovnávací brance, o kterou se postaral SERGIO AGÜERO, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil.
     
    76
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Fabian Delph, přichází Kelechi Iheanacho.
     
    70
    Noble ztratil míč, který se snažil vybojovat ještě Byram, ale nepodařilo se mu to a od sudího vyfasoval ještě žlutou kartu. Nicméně tady se žlutit nemělo.
     
    67
    Dnes dohrál Navas, který uvolnil místo Sterlingovi. Uvidíme, zda tato změna hostům pomůže k lepšímu výsledku.
     
    65
    Song obdržel těžkou přihrávku, ale míč si zpracoval učebnicově a poté okamžitě vypálil. Jeho střela připomínala padák a jen o půl metru minula Hartovu svatyni.
     
    65
    Je to tak, ze hry odchází Antonio, kterého nahrazuje Moses. Antonio dnes odehrál výborný zápas a přispěl k vedoucímu gólu, i proto sklízí obrovský potlesk a pusu od kouče.
    56. Enner VALENCIA - 2:1
     
    56
    West Ham právě vstřelil branku!
    Domácí hráči vybojovali autové vhazování na útočné polovině, které velmi rychle rozehráli. Antonio vhodil míč až do pokutového území, kam se přes bránícího Otamendiho natlačil ENNER VALENCIA, jenž z bezprostřední blízkosti nedal Hartovi šanci.
     
    55
    Manchester City mohl jít do vedení, ale štěstí mu nepřálo. Delph obdržel přihrávku a poté ze své kopačky vyslal precizní střelu, která orazítkovala pravou tyč.
     
    51
    West Ham ještě vydržel u míče a vytvořil si slibnou šanci, ve které byl hlavičkující Antonio, jenž branku asi o půl metru minul.
     
    39
    Noble fauloval svého protihráče a od sudího obdržel žlutou kartu.
     
    36
    West Ham ještě vydržel u míče a dostal výhodu autového vhazování. Antonio vhodil balon do pokutového území, kde Valencia prodloužil míč na Payeta, který si střihl nůžky, ale branku netrefil.
     
    34
    Volný přímý kop si vzal na starost mazák Payet, jenž výtečně obstřelil zeď a míč napálil do pravého horního rohu branky. Nicméně gólman Hart ze své sbírky vytasil úžasný zákrok a zabránil stoprocentnímu gólu. Tak to byla opravdu nádhera.
     
    32
    Demichelis za svůj prohřešek vyfasoval žlutou kartu.
     
    13
    Zraněný Jenkinson nemůže pokračovat ve hře, a tak ho na trávníku nahrazuje nováček Byram, kterého fanoušci West Hamu přívitali obrovským potleskem. Uvidíme, jak se posila West Hamu ukáže.
    9. Sergio AGÜERO - 1:1
     
    9
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Pokutový kop si vzal na starost zkušený SERGIO AGÜERO, který nezaváhal a penaltu bezpečně proměnil. Adrián nevystihl směr střely, a tak inkasovanému gólu zabránit nedokázal.
     
    8
    Agüero se dostal s míčem do velkého vápna, kde k němu přistoupil Jenkinson, který se mu snažil odebrat míč, což se sice podařilo, ale zavinil penaltu, protože si počínal nedovoleně.
     
    7
    Na stadionu Boleyn Ground mohlo být vyrovnáno, ale Agüero v obrovské příležitosti trefil pouze tyčku. Útočník Manchesteru City si všiml, že je Adrián vysunutý, a tak se prezentoval nečekanou střelou, která skončila na pravé tyči. K odraženému balonu se rychle stihl dostat Reid, který Adriánovi vypomohl a West Ham může být rád, že neinkasoval.
     
    1
    West Ham právě vstřelil branku!
    Kouyaté na levém křídle vybojoval balon, doběhl s ním do vápna a poté poslal před Hartovu bránu parádní přihrávku, ke které měl nejblíže Delph, ale do bezpečí míč odvrátit nedokázal. Místo toho se k odraženému balonu dostal pozorný ENNER VALENCIA, jenž nádhernou střelou nedal Hartovi šanci.

    Lucie Rapantová

    Branky: 1. E. Valencia, 56. E. Valencia (Antonio) – 9. Agüero (pen.), 81. Agüero

    Karty:   39. Noble (WHU), 70. Byram (WHU) – 32. Demichelis (MAC), 90+4. Fernando (MAC)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:13.
    West Ham United: Adrián – Jenkinson (13. Byram), Collins, Reid, Cresswell – Kouyaté, Song (C), Noble – Antonio (65. Moses), E. Valencia (87. Jelavić), Payet.
    Náhradníci: Randolph – Obiang, Moses, Ogbonna, Jelavić, Oxford, Byram.

    Manchester City: Hart – Sagna, Otamendi, Demichelis, Clichy – Y. Touré (C), Delph (76. Iheanacho) – Navas (67. Sterling), Silva (83. Fernando), De Bruyne – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Fernando, Sterling, Fernandinho, Iheanacho, Tasende.

    Rozhodčí: Pawson – Child, Bryan
    bahis siteleri