Mladá Boleslav – Vítkovice 1:3 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 2:9 (kon.) | Jihlava – K. Vary 5:1 (kon.)
Vsetín – Kladno 4:2 (kon.) | Liberec – Třinec 4:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – HC Litvínov 7:4 (kon.)
Poruba – Pardubice 1:5 (kon.) | Opava – Letňany 1:7 (kon.) | Sparta – Zlín 1:5 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Havířov – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:4 (3:3, 1:1, 3:0)
HC Litvínov
Pátek 29.01.2016, 17:00Extraliga staršího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    59:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři znovu udeřili a hádejte, kdo se o to zasloužil? Správně, hrdina dnešního zápasu DAVID MICHÁLEK! Lukáš Beran už klidně mohl střílet na prázdnou bránu, ale kolegiálně ještě přihrál na osu hřiště svému kapitánovi, který se trefil dnes už popáté! Neuvěřitelný počin! Asistence: Lukáš Beran.
     
    55:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle už budou mít hosté hodně těžké, Havlíčkův Brod odskakuje na rozdíl dvou branek! David Michálek nádherně prokličkoval až k bráně, ale už byl v úhlu a nahrál před brankoviště. Tam Bruslaři dvakrát neúspěšně stříleli, ale mezi kruhy potom vypálil LUKÁŠ BERAN, puk propadl brankáři Havlíkovi mezi betony a pomalu se došoural až za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    44:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vážení přátelé, hluboce smekám klobouk před havlíčkobrodským kapitánem DAVIDEM MICHÁLKEM! Nejproduktivnější hráč Bruslařů se dostal po nahrávce Lukáše Berana do samostatného úniku, přehodil si puk na bekhend a po parádní blafáku vstřelil svůj čtvrtý gól v utkání, díky němuž domácí vedou! Asistence: Lukáš Beran.
     
    38:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli v útočném pásmu skvělou kombinaci a je znovu vyrovnáno! Jan Bečvář nahrál před branku na volného DAVIDA DRAŠARA, jenž tvrdě vypálil a jeho dělovka zapadla za záda brankáře Kulicha! Asistence: Jan Bečvář, Michal Kučera.
     
    29:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla hokejová lahůdka! Lukáš Beran zatáhl puk do útočného pásma po pravé straně a měl před sebou hráče, takže nemohl nahrát. Puk si ale ještě mazaně potáhl blíž k bráně a nahrál volnému DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž to udělal naprosto geniálně, když si blafákem položil gólmana Havlíka na led a bekhendem završil hattrick! Asistence: Lukáš Beran.
     
    16:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Broďáci se nechtějí nechat zahanbit a i oni dokázali se svým soupeřem srovnat krok! Kotouč si od Vojtěcha Veverky vzal DAVID MICHÁLEK, sjel si až mezi kruhy a jeho parádní střela zápěstím zapadla přesně pod víko litvínovské brány, kde neměl brankář Havlík šanci! Asistence: Vojtěch Veverka, Vojtěch Holenda.
     
    13:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A pozor, hosté využili nabídnutou přesilovku a po obratu v Kotlině poprvé vedou! Verva se zabydlela v útočném pásmu a ke střele se probil Dominik Havlík, který z okraje kruhů sice vyprášil Kulichovy betony, ale KAREL SCHMIDMAYER hlídkoval před brankovištěm a dorazil puk přesně k pravé Kulichově tyčce! Asistence: Dominik Havlík.
     
    11:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši předvedli skvělý protiútok a v Kotlině máme podruhé vyrovnáno! Lukáš Vopat po zisku puku vybruslil do útočného pásma a z levé strany adresoval naprosto přesný pas do jízdy DAVIDU DRAŠAROVI, jenž rychle vypálil a prostřelil brankáře Kulicha k tyčce nad jeho pravé rameno! Asistence: Lukáš Vopat.
     
    09:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se s tím vůbec nepárali a při dvojnásobné přesilovce si vzali zpět ztracené vedení! Po několika nahrávkách dostal nabito na modrou čáru PATRIK HRABAŇ, který z první práskl po mohutném nápřahu do kotouče a ten dokonale zapadl přesně k levé tyčce bezmocného gólmana Havlíka, který zřejmě nic neviděl! Asistence: David Michálek, Lukáš Beran.
     
    03:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, hosté svou přesilovku využili! Kotouč putoval po ose Marek Havlík – Filip Helt – JAN BEČVÁŘ, přičemž posledně jemnovaný vypálil tvrdou ranou z okraje kruhů a puk zapadl přesně pod horní tyčku bezmocného gólmana Kulicha! Asistence: Filip Helt, Marek Havlík.
     
    01:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byl fofr! Od modré čáry vypálil Jiří Kopic a jeho ránu tečoval mimo dosah gólmana Havlíka DAVID MICHÁLEK! Asistence: Jiří Kopic.

    Ladislav Vácha

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Michálek (Kopic), 10. Hrabaň (Michálek, Beran), 17. Michálek (Veverka, Holenda), 30. Michálek (Beran), 45. Michálek (Beran), 56. Beran, 60. Michálek (Beran) – 4. Bečvář (Helt, Havlík), 12. Drašar (Vopat), 14. Schmidmayer (D. Havlík), 39. Drašar (Bečvář, Kučera)


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Folvraský) – Němec, Lachman, Jančařík, Benák, Rubner, Hrabaň, Polák D., Kopic – Hendrych, Veverka, Přibyl, Králíček, Holenda, Beran, Vlach, Donda, Michálek, Piskač
    HC Litvínov: Š. Havlík (Kovařík) – Cikánek, Hipius, Urbánek, Kučera, M. Havlík, D. Havlík, Macháč – Kordule, Helt, Pavlíček, Bečvář, Myšák, Drašar, Vébr, Lopat, Schmidmayer, Ineman

    Rozhodčí: Marek Honza – Petr Špringl, Michal Huryta
    bahis siteleri