Mladá Boleslav – Vítkovice 1:3 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 2:9 (kon.) | Jihlava – K. Vary 5:1 (kon.)
Vsetín – Kladno 4:2 (kon.) | Liberec – Třinec 4:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – HC Litvínov 7:4 (kon.)
Poruba – Pardubice 1:5 (kon.) | Opava – Letňany 1:7 (kon.) | Sparta – Zlín 1:5 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Havířov – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:4 (3:3, 1:1, 3:0)
HC Litvínov
Pátek 29.01.2016, 17:00Extraliga staršího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    59:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři znovu udeřili a hádejte, kdo se o to zasloužil? Správně, hrdina dnešního zápasu DAVID MICHÁLEK! Lukáš Beran už klidně mohl střílet na prázdnou bránu, ale kolegiálně ještě přihrál na osu hřiště svému kapitánovi, který se trefil dnes už popáté! Neuvěřitelný počin! Asistence: Lukáš Beran.
     
    59:01
    Hosté hrají bez brankáře, vidíme tak závěrečnou power-play!
     
    57:54
    Domácí drží soupeře v pevném objetí. Hezkou akci navíc předvedl Jiří Vlach, který si vybruslil z rohu pásma až před bránu, ale vyprášil jen Havlíkův beton!
     
    56:17
    A pozor, Roman Cikánek (LIT) je vyloučen za držení protihráče a možná definitivně tím pohřbil šance hostů na bodový zisk.
     
    55:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle už budou mít hosté hodně těžké, Havlíčkův Brod odskakuje na rozdíl dvou branek! David Michálek nádherně prokličkoval až k bráně, ale už byl v úhlu a nahrál před brankoviště. Tam Bruslaři dvakrát neúspěšně stříleli, ale mezi kruhy potom vypálil LUKÁŠ BERAN, puk propadl brankáři Havlíkovi mezi betony a pomalu se došoural až za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    54:40
    David Drašak a Josef Myšák měli obrovské šance! Oba pálili z bezprostřední blízkosti, ale brankář Kulich se zaskvěl betony! Tohle by hodně mrzelo!
     
    54:28
    Karel Schmidmayer (LIT) je možná i kvůli neuznané brance frustrovaný a předvedl zbytečný útočný faul. Na lavici hanby usedá za napadení.
     
    53:25
    Znovu skončil puk v bráně a není to gól! Hosté se sice hodně zlobí, ale z našeho komentátorského stanoviště máme brodskou bránu přímo před sebou a ta byla dobrých pět sekund před tím, než puk skončil v síti, jednoznačně vychýlená ze svého postavení!
     
    52:33
    Pavel Hendrych (HBR) se dopustil faulu kolenem, jímž přerušil dlouhý litvínovský tlak.
     
    48:57
    Tak teď stáli při domácích hráčích všichni svatí! Karel Schmidmayer se řítil sám na brankáře Kulicha, předvedl bekhendový blafák a vystřelil. Střelec už se radoval, ale světlo zůstalo zhasnuté a i přes protesty hostů není vyrovnáno!
     
    46:18
    Josef Myšák zůstal chvíli volný na levé straně a bylo z toho velké nebezpečí! Dobrá střela ale minula vzdálenější tyčku brodské brány!
     
    45:43
    Jiří Benák (HBR) se dopustil nedovoleného bránění, přesilovka pro hosty.
     
    45:28
    Patrik Hrabaň tvrdě vypálil z blízkosti modré čáry, tento brodský bek dnes hraje také skvělý zápas, ale trefil jen tyčku!
     
    44:30
    Filip Helt (LIT) – 2 minuty – sekání.
     
    44:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vážení přátelé, hluboce smekám klobouk před havlíčkobrodským kapitánem DAVIDEM MICHÁLKEM! Nejproduktivnější hráč Bruslařů se dostal po nahrávce Lukáše Berana do samostatného úniku, přehodil si puk na bekhend a po parádní blafáku vstřelil svůj čtvrtý gól v utkání, díky němuž domácí vedou! Asistence: Lukáš Beran.
     
    38:47
    Domácí obrana znovu zaspala a může teď děkovat brankáři Kulichovi, který se roztáhl na brankové čáře a betony zabránil jisté pohromě!
     
    38:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli v útočném pásmu skvělou kombinaci a je znovu vyrovnáno! Jan Bečvář nahrál před branku na volného DAVIDA DRAŠARA, jenž tvrdě vypálil a jeho dělovka zapadla za záda brankáře Kulicha! Asistence: Jan Bečvář, Michal Kučera.
     
    36:54
    Jiří Vlach měl na své holi velkou šanci! Úplně sám pálil z bezprostřední blízkosti, ale gólman Havlík vystřihl lapačkou skvělý semafor!
     
    35:57
    Filipa Inemana (LIT) vyloučili rozhodčí za hrubost.
     
    34:00
    Jiří Benák (HBR) dostal od rozhodčího trest na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    34:00
    Hosté založili rychlý kontr, při němž tvrdě vypálil z voleje Filip Ineman a brankář Kulich měl co dělat, aby udržel puk před brankovou čarou!
     
    29:25
    Hosté jsou teď totálně rozhození a mohlo to s nimi vypadat ještě hůř! Krásnou nahrávku dostal do pravého kruhu Vojtěch Veverka, ale ani nadvakrát nepropálil Havlíkův beton!
     
    29:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla hokejová lahůdka! Lukáš Beran zatáhl puk do útočného pásma po pravé straně a měl před sebou hráče, takže nemohl nahrát. Puk si ale ještě mazaně potáhl blíž k bráně a nahrál volnému DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž to udělal naprosto geniálně, když si blafákem položil gólmana Havlíka na led a bekhendem završil hattrick! Asistence: Lukáš Beran.
     
    25:20
    Roman Cikánek (LIT) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    23:36
    Brankář Šimon Havlík už ležel na ledě, ale Lukáš Beran zblízka nedokázal zvednou puk nad jeho beton! Další velká šance!
     
    22:49
    To byla naprosto fantastická akce dua David Michálek – Lukáš Beran! Druhý jmenovaný dostal nahrávku do kruhu a naznačil střelu, ale puk vrátil svému parťákovi, ten ale v těžké pozici a ve velké rychlosti nestihl zamést puk do odkryté brány!
     
    19:00
    Marek Havlík (LIT) se dopustil hry vysokou holí a obdržel trest na 2 minuty.
     
    18:19
    Jeden z hráčů si sjel ze strany až k bráně a z mírného úhlu vyprášil Havlíkovy betony, po čemž tvrdě narazil do brány a je teď ošetřován. K dorážce se procpal David Donda, ale brankář Havlík se překonat nenechal!
     
    16:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Broďáci se nechtějí nechat zahanbit a i oni dokázali se svým soupeřem srovnat krok! Kotouč si od Vojtěcha Veverky vzal DAVID MICHÁLEK, sjel si až mezi kruhy a jeho parádní střela zápěstím zapadla přesně pod víko litvínovské brány, kde neměl brankář Havlík šanci! Asistence: Vojtěch Veverka, Vojtěch Holenda.
     
    15:49
    Jeden z domácích hráčů, zřejmě to byl Jiří Vlach, se prokličkoval až před bránu, ale jeho blafák skvěle zmařil betonem gólman Havlík!
     
    15:10
    Patrik Hrabaň dostal nabito na modrou čáru, odkud vypálil tvrdým golfákem a jeho dělovka zacinkala na brankovou konstrukci litvínovské brány!
     
    13:30
    Pavel Kordule (LIT) – 2 minuty – sekání.
     
    13:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A pozor, hosté využili nabídnutou přesilovku a po obratu v Kotlině poprvé vedou! Verva se zabydlela v útočném pásmu a ke střele se probil Dominik Havlík, který z okraje kruhů sice vyprášil Kulichovy betony, ale KAREL SCHMIDMAYER hlídkoval před brankovištěm a dorazil puk přesně k pravé Kulichově tyčce! Asistence: Dominik Havlík.
     
    11:39
    Jiří Kopic (HBR) vyfasoval trest na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    11:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši předvedli skvělý protiútok a v Kotlině máme podruhé vyrovnáno! Lukáš Vopat po zisku puku vybruslil do útočného pásma a z levé strany adresoval naprosto přesný pas do jízdy DAVIDU DRAŠAROVI, jenž rychle vypálil a prostřelil brankáře Kulicha k tyčce nad jeho pravé rameno! Asistence: Lukáš Vopat.
     
    09:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se s tím vůbec nepárali a při dvojnásobné přesilovce si vzali zpět ztracené vedení! Po několika nahrávkách dostal nabito na modrou čáru PATRIK HRABAŇ, který z první práskl po mohutném nápřahu do kotouče a ten dokonale zapadl přesně k levé tyčce bezmocného gólmana Havlíka, který zřejmě nic neviděl! Asistence: David Michálek, Lukáš Beran.
     
    08:46
    David Drašar (LIT) si pomohl hákováním a Havlíčkův Brod má dlouhou přesilovku pět na tři, která může trvat minutu a 42 sekund!
     
    08:28
    Josef Myšák (LIT) obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    08:15
    Josef Myšák stál na konci dlouhé kombinace a byla z toho hodně nebezpečná střela z okraje kruhů, kterou brankář Kulich vytěsnil do ochranné sítě, ale letící puk skoro vůbec neviděl!
     
    03:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, hosté svou přesilovku využili! Kotouč putoval po ose Marek Havlík – Filip Helt – JAN BEČVÁŘ, přičemž posledně jemnovaný vypálil tvrdou ranou z okraje kruhů a puk zapadl přesně pod horní tyčku bezmocného gólmana Kulicha! Asistence: Filip Helt, Marek Havlík.
     
    03:35
    Jiří Kopic (HBR) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    01:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byl fofr! Od modré čáry vypálil Jiří Kopic a jeho ránu tečoval mimo dosah gólmana Havlíka DAVID MICHÁLEK! Asistence: Jiří Kopic.

    Ladislav Vácha

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Michálek (Kopic), 10. Hrabaň (Michálek, Beran), 17. Michálek (Veverka, Holenda), 30. Michálek (Beran), 45. Michálek (Beran), 56. Beran, 60. Michálek (Beran) – 4. Bečvář (Helt, Havlík), 12. Drašar (Vopat), 14. Schmidmayer (D. Havlík), 39. Drašar (Bečvář, Kučera)


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Folvraský) – Němec, Lachman, Jančařík, Benák, Rubner, Hrabaň, Polák D., Kopic – Hendrych, Veverka, Přibyl, Králíček, Holenda, Beran, Vlach, Donda, Michálek, Piskač
    HC Litvínov: Š. Havlík (Kovařík) – Cikánek, Hipius, Urbánek, Kučera, M. Havlík, D. Havlík, Macháč – Kordule, Helt, Pavlíček, Bečvář, Myšák, Drašar, Vébr, Lopat, Schmidmayer, Ineman

    Rozhodčí: Marek Honza – Petr Špringl, Michal Huryta
    bahis siteleri