Havlíčkův Brod – Tábor 5:2 (kon.) | Písek – Vrchlabí 7:3 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 2:1 (kon.)
Nový Jičín – SK Karviná 1:5 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 3:0 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 5:4 (po pr.)
Opava – Břeclav 3:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 6:1 (kon.) | Bílina – Řisuty 1:2 (0:2 po s.n.)
Klatovy – Nymburk 3:4 (po pr.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (kon.) | Trutnov – Děčín 4:5 (po pr.)
Jindř. Hradec – Kobra 2:6 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Kolín 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
HC Frýdek-Místek
Sobota 30.01.2016, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hosté nakonec potvrdili roli favorita a ze Vsetína odjíždějí se ziskem tří bodů. Ve třetí třetině se Valachům podařilo zásluhou Zúbka vyrovnat, na jeho branku však záhy zareagoval Klimša a poslal hostující tým zpět do vedení. To už hosté do konce zápasu udrželi a nyní se tak mohou se svými fanoušky, kterých dnes do valašské metropole přijelo několik stovek, radovat. Hokejisté Frýdku-Místku zvyšují svůj náskok v čele druholigové tabulky na 23 bodů. S tímto tvrzením se s Vámi loučím a přeji pěkný zbytek sobotního večera. (20:01:23)
     
    Nejlepšími hráči dnešního zápasu byli vyhlášeni Aron Chmielewski a František Zúbek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Vávra nahazoval puk před branku, kde opět operoval František Zúbek, pokoušel se dorážet, hostující gólman však drží puk ve výstroji a nedovolí pokusy o doražení.
     
    59:12
    Už je však zpět na střídačce, vsetínští však nemají puk na hokejkách.
     
    59:05
    Plšek je zpět v brance, jelikož se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    58:50
    Pěkná individuální akce Kolaříka, po které se domácí kanonýr dostal k zakončení, hostující obrana odolává.
     
    58:25
    A je tomu skutečně tak! Domácí hrají 95 sekund před koncem třetí třetiny power-play.
     
    58:25
    Domácí střídačka si vyžádala oddechový čas a bude spřádat plány na vstřelení branky. Je dost možné, že Lukáš Plšek zůstane na střídačce.
     
    58:00
    Valachům se povážlivě krátí čas na vyrovnání, zbývají poslední dvě minuty třetí třetiny. Podaří se hráčům VHK ještě zdramatizovat dnešní utkání?
     
    57:30
    Jeník přišel za bránou o kotouč ,z čehož mohla těžit dvojice Kolařík – Zúbek, hosté se však vrátili v dostatečném počtu do své vlastní třetiny a znemožnili Valachům skórovat.
     
    56:20
    Hrazdira se dostal k odraženému puku od zadního mantinelu a okamžitě se snažil mířit směr frýdecká brána, Daneček rychle zareagoval, avšak střela míjí tři tyče .
     
    54:58
    Žákovo nahození zblokoval jeden z obránců, následně se hosté osvobozují.
     
    53:00
    Samiec nahozením od levého mantinelu vybojoval pro svůj tým vhazování v útočném pásmu.
     
    52:25
    Vsetínský nápor sílí! Před brankou se po skvostném pasu od Abdula ocitl René Kajaba, ale nedokázal vstřelit kotouč do poloprázdné svatyně.
     
    51:41
    Velký tlak před hostující brankou. Opět u toho byla dvojice Zúbek. Kolařík. Slovenský forvard mohl útočit na hattrick, byl však příliš blízko gólmanovi a nedokázal najít mezeru v jeho výstroji.
     
    51:00
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět ztracené vedení. Nejdříve se ve výborné příležitosti ocitl Ciencala, jeho zakončení stihl Plšek ještě polapit. O několik vteřin později však vsetínská obrana znovu zaspala a sám před Plškem se zjevil DAVID KLIMŠA, který se mohl vsetínského gólmana zeptat, kam chce puk poslat. Nakonec zamířil mezi betony a nemýlil se. Asistence: David Samiec.
     
    50:42
    Emoce vzplaly. Po tvrdém direktu Kajaby zůstal na ledě ležet Michael Foltýn, zároveň v blízkosti mantinelu leží i domácí kapitán Daniel Vaněk. Oba se však po chvíli zvedají z ledové plochy, avšak jestli se ještě ve zbývajícím čase zapojí do hry, to v tuto chvíli není jisté.
     
    50:19
    Branka se vychýlila ze svého pravidly určeného postavení a hra je na chvíli přerušena.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 9. Zúbek (Kolařík), 13. Hrazdira, 50. Zúbek (Kolařík, Vávra) – 21. Kovařčík O. (Luka), 28. Chmielewski (Roman), 36. Kovařčík O. (Jeník), 51. Klimša (Samiec)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) – Tesařík, Řezáč, Nedbálek, Ambruz, Ostrčil, Žák, Báchor, Vrba – Kajaba, Hrazdira, Vaněk, Slováček, Dvořák, Vítek, Zúbek, Vávra, Kolařík, Abdul, Ondráček, Hruška
    HC Frýdek-Místek: Daneček (Hlaváč) – Dresler, Jeník, Heider, Krutil, Samiec, Kvapil, Roman, Foltýn – Káňa, Franek, Růžička, Luka, Schwarz, Sonnek, Jaroš, Kovařčík M., Klimša, Chmielewski, Cienciala, Kovařčík O.
    bahis siteleri