Havlíčkův Brod – Tábor 5:2 (kon.) | Písek – Vrchlabí 7:3 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 2:1 (kon.)
Nový Jičín – SK Karviná 1:5 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 3:0 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 5:4 (po pr.)
Opava – Břeclav 3:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 6:1 (kon.) | Bílina – Řisuty 1:2 (0:2 po s.n.)
Klatovy – Nymburk 3:4 (po pr.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (kon.) | Trutnov – Děčín 4:5 (po pr.)
Jindř. Hradec – Kobra 2:6 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Kolín 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
HC Frýdek-Místek
Sobota 30.01.2016, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    A je tomu skutečně tak! Domácí hrají 95 sekund před koncem třetí třetiny power-play.
     
    52:25
    Vsetínský nápor sílí! Před brankou se po skvostném pasu od Abdula ocitl René Kajaba, ale nedokázal vstřelit kotouč do poloprázdné svatyně.
     
    51:41
    Velký tlak před hostující brankou. Opět u toho byla dvojice Zúbek. Kolařík. Slovenský forvard mohl útočit na hattrick, byl však příliš blízko gólmanovi a nedokázal najít mezeru v jeho výstroji.
     
    51:00
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět ztracené vedení. Nejdříve se ve výborné příležitosti ocitl Ciencala, jeho zakončení stihl Plšek ještě polapit. O několik vteřin později však vsetínská obrana znovu zaspala a sám před Plškem se zjevil DAVID KLIMŠA, který se mohl vsetínského gólmana zeptat, kam chce puk poslat. Nakonec zamířil mezi betony a nemýlil se. Asistence: David Samiec.
     
    49:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští splňují přání vsetínských fanoušků a srovnávají stav utkání. Jan Kolařík nahodil kotouč z rohu kluziště do předbrankového prostoru, kde se podruhé v utkání prosadil FRANTIŠEK ZÚBEK a i s pomocí štěstí dostal puk za záda Danečka. Asistence: Jan Kolařík, Tomáš Vávra.
     
    46:14
    Kolařík byl faulován u mantinelu zkušeným Janem Dreslerem. Domácí mají příležitost na srovnání.
     
    39:30
    Bude se vylučovat. Za hru vysokou holí byl na 2 plus 2 minuty vyloučen Jan Kolařík. Ve tváři Franka se objevila krev, její stopy na ledě nyní musí odstranit úklidová četa. Hosty čeká dlouhá přesilovka.
     
    36:06
    Vyloučeními se to nyní na vsetínském stadionu jen hemží. Za hákování je vyloučen Vladimír Luka a Valachy čeká 28 sekund dlouhá přesilová hra pět na tři.
     
    35:22
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení! Jeníkovo nahození se odrazilo k ONDŘEJI KOVAŘČÍKOVI, jenž střelou od pravého mantinelu pod vyrážečku překonává Plška. Asistence: Štěpán Jeník.
     
    34:34
    Dvojnásobná přesilová hra hostů je minulostí. Navíc teď je vyloučen Tomáš Káňa za hrubost.
     
    33:27
    Také hosté si v dnešním utkání vyzkouší přesilovou hru pět proti třem. Vyloučeným je Petr Hruška za hákování. Domácím se podařilo dvojnásobnou výhodu využít, podaří se to také hostům.
     
    32:15
    Hosté mají příležitost dostat se poprvé v utkání do vedení. Budou totiž hrát přesilovou hru po faulu Martina Ambruze.
     
    28:57
    Přesilovka hostů však neměla dlouhého trvání. Na trestnou lavici už míří Štěpán Jeník.
     
    28:39
    Další příležitost pro hosty. Ciencala s Frankem způsobili velké problémy domácí obraně, ta se nakonec osvobozuje jen za cenu faulu. Za katr putuje Michal Nedbálek za hákování.
     
    27:52
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově srovnávají stav utkání! Domácí ve druhé třetině ubrali a přichází zasloužené vyrovnání. Roman vyslal do úniku ARONA CHMIELEWSKEHO, ten pláchl domácí obraně a překonal Plška. Asistence: Michal Roman.
     
    23:45
    Hrazdira s Vaňkem se dostali do situace dva na jednoho, druhý jmenovaný obdržel přesnou žabičku, ale nedokázal zkorigovat mušku a minul hostující branku.
     
    20:42
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. Po chybě Daniela Vaňka se k puku dostal Vladimír Luka, předložil puk do výhodnější pozice ONDŘEJI KOVAŘČÍKOVI, který zakončením do protipohybu poprvé překonal domácího brankáře. Plšek neměl na tuto střelu nárok. Asistence: Vladimír Luka.
     
    15:45
    Domácí jsou v laufu! Abdul poslal puk na Petra Hruška, tomu chyběl krok k tomu, aby zakončoval do poloprázdné branky. Velké štěstí pro hosty!
     
    12:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí nabídnutou situaci využívají! Dresler špatným vyhozením z obranného pásma posunul puk přímo na hůl DAVIDA HRAZDIRY, který střelou pod levým betonem překonává Danečka. Bez asistence.
     
    12:09
    Velká šance pro domácí, kteří nyní budou hrát 82 sekund přesilovou hru pět na tři. Za katr putuje David Samiec.
     
    11:31
    Poměr hráčů na ledě se na chvíli srovná, pak začne přesilová hra domácích. Vyloučeným je Aron Chmielewski.
     
    9:45
    První přesilová hra pro hosty. Za hákování je vyloučen domácí kapitán Daniel Vaněk.
     
    8:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Střelu Jana Kolaříka z pravého mantinelu stihl Daneček ještě vyrazit, v předbrankovém prostoru však úřadoval FRANTIŠEK ZÚBEK a dorážkou z voleje nadvakrát procedil puk za záda hostujícího gólmana. Domácí proměnili přesilovou hru. Asistence: Jan Kolařík.
     
    8:10
    Máme zde první vyloučení dnešního zápasu. Na trestnou lavici putuje Ondřej Kovařčík za nedovolené bránění.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 9. Zúbek (Kolařík), 13. Hrazdira, 50. Zúbek (Kolařík, Vávra) – 21. Kovařčík O. (Luka), 28. Chmielewski (Roman), 36. Kovařčík O. (Jeník), 51. Klimša (Samiec)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) – Tesařík, Řezáč, Nedbálek, Ambruz, Ostrčil, Žák, Báchor, Vrba – Kajaba, Hrazdira, Vaněk, Slováček, Dvořák, Vítek, Zúbek, Vávra, Kolařík, Abdul, Ondráček, Hruška
    HC Frýdek-Místek: Daneček (Hlaváč) – Dresler, Jeník, Heider, Krutil, Samiec, Kvapil, Roman, Foltýn – Káňa, Franek, Růžička, Luka, Schwarz, Sonnek, Jaroš, Kovařčík M., Klimša, Chmielewski, Cienciala, Kovařčík O.
    bahis siteleri