Havlíčkův Brod – Tábor 5:2 (kon.) | Písek – Vrchlabí 7:3 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 2:1 (kon.)
Nový Jičín – SK Karviná 1:5 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 3:0 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 5:4 (po pr.)
Opava – Břeclav 3:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 6:1 (kon.) | Bílina – Řisuty 1:2 (0:2 po s.n.)
Klatovy – Nymburk 3:4 (po pr.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (kon.) | Trutnov – Děčín 4:5 (po pr.)
Jindř. Hradec – Kobra 2:6 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Kolín 3:2 (kon.)
po prodl.
SHK Drtiči Hodonín
5:4 (1:3, 2:0, 1:1 - 1:0)
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 30.01.2016, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký den ze Zimního stadionu Václava Nedomanského, kde se dnes s úderem páté utkají celky SHK Hodonín a HC Kopřivnice.
     
    SHK Hodonín
    První čtyři utkání pod taktovkou Stansilava Beťka, nově zvoleného trenéra hodonínského mužstva, se nesla v poněkud zbojnickém duchu: „Bohatým brát a chudým dávat“. V utkáních se silnými celky jako Vsetín, Technika či ostravská Poruba se Jihomoravané zaskvěli, a i přes značně oslabenou sestavu dokázali bojovným výkonem přehrát mužstva ze špičky tabulky. Naposledy se Baníku povedl vskutku husarský kousek, a to otočit proti Ostravanům utkání, v němž prohrával ještě v sedmatřicáté minutě 0:3.
    Jenže mezi těmito duely Drtiči zajížděli na led poslední Karviné, kde padli vysoko 1:6.
    V minulém kole hodonínští hokejisté sehráli utkání ve Frýdku–Místku, který je favoritem celé soutěže. A dokázali s ním držet krok zhruba dvě třetiny, jenže poté domácí zařadili vyšší rychlostní stupeň, nasázeli do hodonínské klece čtyři branky, na něž Oranjes nedokázali najít odpověď a prohráli 2:6.
     
    HC Kopřivnice
    Hokejisté ze severu Moravy se před týdnem utkali s celkem z Moravských Budějovic. Vysoká výhra z předchozího kola spolu s kolísavou formou Žihadel dávala dohromady zajímavou rovnici, ze které mohl za předpokladu kvalitního defenzivního výkonu vyplynout nějaký ten bodový zisk. Nováček soutěže v devatenácté minutě prohrával 2:0, jenže ještě do přestávky stihl zázračně vyrovnat a nerozhodné skóre držel až do padesáté minuty. Jenže pak přišla rychlá sprcha v podobě tří obdržených branek, a Kopřivnice tak odjížděla domů bez bodu. Poté následovala výhra s Opavou a kopřivničtí díky zaváhání Břeclavi udelali velký krok smerem k playoff.
     
    Ještě jednou krásné odpoledne z Hodonína. Vítám Vás u dnešního onlajnového přenosu. Zimní stadion Václava Nedomanského se již plní diváky a vše je téměř připraveno na start utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Zavadil (Štěpanovský) – Kolář, Mikéska, Škápik, Nedvěd, Pokorný (C), Jedlička, Polesný – Matula, Sajdl, Špok – Peš, Jurásek, Kuba – Černohous, Charvát, Tomi – Venclík, Janás.

    HC Kopřivnice: Vrba (Juřena) – Dusík, Jašek, Čintala, Vydra, Marek, Merenda, Teper – Matějek, Sluštík, Suchý, Hrubý, Stránský, Tomášek (C), Pargáč, Mach, Červenka.

    Rozhodčí: Rudolf Volf – Václav Hanzlík, Leon Wesley.
     
    Hráči jsou již připraveni na ledové ploše. Do začátku utkání zbývá jen několik okamžiků.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Ondřej Sluštík se protáhl po levém křídle do útočného pásma a nahodil kotouč na Zavadila, který jej ukryl ve svojí lapačce.
     
    00:30
    Zdeněk Jurásek vedl kotouč středním pásmem, ale o ten jej obral Tomášek, který přihrával na Suchého jehož střelu Zavadil vyrazil do rohu kluziště.
     
    01:35
    Hodonínští prozatím vůbec nehýří aktivitou a u puku se drží především hosté.
     
    02:03
    Po kratším tlaku Hodonína vyhazují hráči Kopřivnice na zakázané uvolnění.
     
    02:28
    Z protiútoku zahrozil Slovák, který si najížděl do předbrankového prostoru, jeho střela však o několik centimetrů minula svatyni hodonínského týmu.
     
    02:28
    Po souboji u mantinelu zůstal ležet jeden z hostujících hráčů, který je nyní na nosítkách odnášen do útrob stadionu.
     
    02:47
    Jurásek se pokoušel vysunout do brejku Petra Peše. Rychlejší byl však brankář Vrba, který rozehrává kotouč na druhou stranu kluziště.
     
    03:18
    Hrubý se protáhl s pukem do útočné třetiny a vyzkoušel Zavadilovu pozornost. Hodonínský golman vyráží.
     
    03:42
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání. Sluštík přihrával ihned po buly na TOMÁŠE MATĚJKA a mladý kopřivnický útočník skvělou střelou překonává Zavadila. Asistence: Ondřej Sluštík
     
    04:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští odpovídají! Jakub Sajdl vedl puk do útočného pásma a našel mezi kruhy číhajícího DOMINIKA MATULU, jenž chytrou vyrovnává stav utkání. Asistence: Jakub Sajdl
     
    05:13
    Hned je k vidění útočnější hiokej. Oba týmy výborně bruslí a hraje se nahoru-dolů.
     
    06:16
    Po nepřesné akci Drtičů končí kotouč na zakázaném uvolnění. Vhazuje se po pravici Zavadila.
     
    06:55
    Po sérii přihrávek se dostal k zakončení, dnes při chuti hrající, Matějek, který poté ještě dorážel. Zavadil teď hodonínské podržel.
     
    07:35
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Oranjes nyní trochu zaváhali v obraně a je z toho opět vedení Kopřivnice. Slovák obral jednoho z hodonínských beků o kotouč a vyslal do přečíslení Stránského s ADANEM ČERVENKOU, kterému po přihrávce svého spoluhráče nedělalo problém prostřelit nataženého Zavadila. Asistence: Vít Stránský, Petr Slovák
     
    08:49
    Kopřivničtí hráči zatím hrají rychlý hokej s důrazným forčekingem, s čímž se zatím Drtiči nemohou příliš vyrovnat.
     
    09:39
    Sluštík hledal přihrávkou z rohu, mezi kruhy najetého, Ondřeje Sluštíka. Přihrávku ztečoval domácí obránce Kolář do ochranné sítě.
     
    10:32
    Kopřivnice se dlouho držela v útočném pásmu a Hrubý s Machem dlouho motali domácím bekům hlavy. Nakonec byli obráni o kotouč Martinem Špokem, který se hnal k Vrbově bráně, ale byl odstaven jedním z hostujících obránců.
     
    11:23
    Kuba zkusil ihned po buly překvapit Vrbu nahozením, kopřivnícký golman byl však pozorný a s kotoučem si poradil.
     
    13:00
    Znovu souvislý tlak hostujícího týmu, který se v útočné třetině velmi dobře pohybuje, zatím ovšem nepředvedl žádné zakončení.
     
    13:25
    Jakub Tomi (HOD) přerušuje snažení hostujícího týmu faulem a už usedá na trestnou lavici za hrubost. Přesilovka pro svěřence Václava Slabého.
     
    14:04
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Zatím to s Drtiči nevypadá v tomto utkání vůbec dobře. Jakub Teper pár desítek sekund po začátku přesilovky našel TOMÁŠE MATĚJKA, jenž si najel mezi kruhy a svou střelou nedal Zavadilovi žádnou šanci. Asistence: Jakub Teper
    Něco starého, něco nového :)

    Something retro. Something new. #MadeOfHockey #RetroFlex

    Zveřejnil(a) CCM Hockey dne 2. leden 2016
     
    15:09
    Výborně se v těchto momentech prezentuje domácí kapitán Petr Pokorný, který projel mezi soupeři jako nůž máslem a hledal přihrávkou mezi kruhy Černohouse, jemuž ale puk utíká.
     
    16:30
    Drtiči očividně přeřazují na vyšší rychlostní stupeň a v těchto momentech kontrolují hru, zatím ovšem bez jakéhokoliv užitku.
     
    17:10
    Na ledě ležel po zásahu pukem Ondřej Nedvěd, nakonec ovšem sám odjel na střídačku, kde je již v péči ošetřovatelů.
     
    18:08
    Černohous hledal přihrávkou před bránou Charváta, kterého o kotouč ale obrali hostující obránci, kteří okamžitě zakládají akci na druhou stranu.
     
    18:56
    Pokorný byl pod tlakem soupeřových hráčů, a tak vyzkoušel od modré pouze nahodit kotouč na Vrbu. Kopřivnický brankář následně přerušuje hru.
     
    19:37
    Slovák přihrával Stránskému na levý kruh, tomu však kotouč ve finální příležitosti utíká.
     
    19:43
    Adam Červenka (KOP) je vyloučen na dvě minuty za podražení. První přesilová hra pro SHK.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Tento zápas se zatím vůbec nevyvíjí podle představ domácích hráčů, kteří prohrávají po první periodě o dvě branky. Výborně se dnes prezentuje především havířovský mladík Matějek, který zařídil už dvě branky Kopřivnice. Drtiči zatím poněkud postrádají střeleckou aktivitu, hostující Vrba neměl mnoho práce. Další třetina začne přibližně v 17.55.
     
    Hráči již opisují na ledové ploše kolečka, za pár chvil bude vhozeno zahajovací buly druhé třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Drtiči se usadili v útočné třetině a zaujali přesilovkové rozestavení. Po sérii přihrávek zakončoval Sajdl. Vrba byl poté nucen puk podržet před dotírajícím Matulou.
     
    21:25
    Skvělý Vrba! Po Škápikově střele se dostal k vyraženému kotouči Zdeněk Jurásek a zakončoval do prázdné branky, kde se však zjevila rychlá vyrážečka hostujícího golmana!
     
    21:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Oranjes se vteřinu před koncem přesilovky prosazují! Peš střílel z kruhu, jeho střelu ještě bravurně vyrazil Vrba, ale přímo na hůl Zdeňka Juráska, jenž našel crossovou přihrávkou napříč pásmem ONDŘEJE NEDVĚDA, který tvrdou střelou od modré procedil kotouč za golmana Kopřivnice. Asistence: Zdeněk Jurásek, Petr Peš
     
    23:09
    Drtičům, jako pokropeni živou vodou, nyní jasně dominují průběhu hry a hosté mají co dělat, aby jim stačili.
     
    24:25
    Hodoňané dobře forčekovali a jeden z kopřivnických obránců pod tlakem vyhodil až na zakázané uvolnění.
     
    25:08
    Po většinu času se nyní hraje ve středním pásmu a ani jeden z týmů se nedokáže výrazněji prosadit. Po nepřesné rozehrávce je tu další zakázané uvolnění Kopřivnice.
     
    25:40
    Po delší době se mohl trochu procvičit Zavadil, který pozorně zakročil proti Tomáškově střele a raději černý kus gumy podržel před dotírajícími útočníky.
     
    26:00
    Škápik s Pešem a Juráskem se dostali do přečíslení třech proti dvěma, které zakončoval rychlou střelou snajpr Zdeněk Jurásek. Vrba puk schoval ve své lapačce a znemožnil jakékoliv dorážky.
     
    27:10
    Parádní sólovou akcí se prezentoval domácí junior Černohous, který se s kotoučem protáhl do útočného pásma, obešel dva soupeře a chtěl zakončovat. Střelu mu na poslední chvíli znemožnik Čintala.
     
    27:35
    Miroslav Marek (KOP) je vyloučen za hákování.
     
    28:20
    Drtiči dlouho drželi pásmo, ale nedostali se do výraznější šance. Kopřivnice vyhazuje.
     
    29:03
    Škápikova střela byla ztečována do ochranné sítě. Vhazování po levici Vrby.
     
    29:05
    Hned po buly se prezentoval rychlou střelou Zdeněk Jurásek. Vrba drží kotouč ve své moci.
     
    29:35
    Hosté v plném počtu.
     
    30:16
    Kopřivničtí se po delší odmlce chvíli drželi v útočném pásmu, Zavadilovu bránu však neohrozili.
     
    30:52
    Charvátovu střelu zápěstím schoval do své lapačky Vrba.
     
    31:20
    Černohou střílel zpoza obránce a dral se k dorážce, byl ale ve svém snažení zastaven a hraje Kopřivnice.
     
    32:54
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Rázem je vyrovnáno! Drtiči celou třetinu předvádí aktivní hokej a odměnou je jim třetí branka zápasu. Nedvěd vyslal přihrávkou Špoka, který projel podél mantinelu a naservíroval přihrávkou přes celou šíři pásma kotouč do jízdy PETRU PEŠOVI, který napřáhl až ke stropu haly a dělovkou vymetl oba rohy Vrbovy svatyně. Asistence: Martin Špok, Ondřej Nedvěd
     
    34:01
    Po nepřesně odpískaném zakázaném uvolnění se vhazuje ve středovém kruhu.
     
    34:52
    Matula nahazoval od modré puk na zadní mantinel, kde si jej sám dojel a přihrával do předbrankového prostoru odkud dorážel Sajdl a poté znovu Matula. Vrba přerušuje hru přikrytím kotouče pod svoji lapačku.
     
    35:37
    Škápik prohazoval kotouč podél mantinelu z vlastního obraného pásma. Nikdo jej však neztečoval a ten tak končí na zakázaném uvolnění.
     
    36:45
    Charvát se přijal mezi kruhy Černohousovu přihrávku a vyslal lehkou střelu směrem na Vrbu. Ten kotouč vyráží do rohu.
     
    38:00
    Vrba nyní nadvakrát zasahoval proti Sajdlovi a Matulovi, kteří z bezprostřední blízkosti několikrát doráželi. Výborná práce kopřivnického brankáře.
     
    39:13
    Slovák se protáhl po mantinelu a střílel na Zavadila, z brejku vzápětí okamžitě zahrozilo duo Černohous-Charvát. Gólu zabránil skvělý Vrbův zákrok.
     
    39:40
    Do přečíslení dvou proti jednomu se dostali Tomášek s Matějkem. Střelu druhého jmenovaného Zavadil ale skvěle vychytal.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Zatímco v první třetině ovládala dění na ledové ploše Kopřivnice, ve třetině druhé tomu bylo přesně naopak. Trenér Drtičů Stanislav Beťko poněkud popřehazoval útočné formace a Drtiči naprosto diktovali tempo hry a po gólech Nedvěda s Pešem bylo vyrovnáno. Další třetina začne přibližně v 18:44.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Zavadil musel být ihned v pohotovosti po Teperově střele od modré, která byla v letu ještě tečována. Skóre však zůstává stejné.
     
    40:23
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Výborný začátek pro kopřivnické. KAREL VYDRA vypíchl protihráči kotouč a střelou zápěstím překonal Zavadila. Bez asistence.
     
    41:02
    Ve středovém kruhu se srazili David Polesný s Ondřejem Sluštíkem. Druhý jmenovaný chvíli ležel na ledě, pak se ale oklepal a už odjíždí na střídačku.
     
    42:18
    Slibná akce domácích je zastavena hvizdem rozhodčího. Hra vysokou holí.
     
    43:17
    Jakub Teper se po křídle prodíral do útočného pásma, byl však zastaven Jedličkovým obranným zákrokem.
     
    44:28
    Martin Špok si obešel obránce a po křídle unikal na osamoceného Vrbu, který se ale položil na led a zamezil kotouči cestu do brány.
     
    45:46
    Domácí dlouho operovali v útočném pásmu a několikrát slibně zahrozili před Vrbou, který své spoluhráče ale podržel. Miroslav Marek přerušil souvislý tlak faulem a jde si sednout za katr. Trest zní: podražení.
     
    46:40
    K vidění je bitka jako v NHL! Po velmi sporném zákroku na domácího útočníka se pustil hodonínský Róbert Mikéska do jednoho z kopřivnických hráčů. Rukavice letěly dolů a tento souboj skončil pádem obou zápasníků na led. Rozhodčí Volf uděluje tresty.
     
    46:40
    Vyloučeni jsou: Karel Vydra (KOP) na dvě minuty za hrubost a Róbert Mikéska (HOD) na 2+2 minuty za hrubost. Menší trest odpyká Vít Černohous (HOD).
     
    48:10
    Po krátké hře čtyř proti čtyřem je nyní v přesilovce Kopřivnice. Zatím bez jakéhokoliv střeleckého pokusu.
     
    48:40
    Domácí v plném počtu.
     
    49:08
    Vrba byl nyní v permanenci proti několika pokusům domácího celku, který kontroluje hru v útočné třetině.
     
    49:39
    Tlak je přerušen vyhozením hostů na zakázané uvolnění.
     
    49:50
    Na ledě se velmi jiskří. Dá se očekávat, že v dnešním zápase ještě dojde k nějakému konfliktu.
     
    50:13
    Jurásek ze středního pásma nahazoval kotouč na Vrbu, který jej raději podržel před dotírajícími soupeři.
     
    51:12
    Kopřivnice se nyní snaží hlavně bránit a vyhazovat do středního pásma. Drtiči momentálně diktují tempo hry, ale přes pevný obranny val hostů se nemohou prosadit.
     
    52:46
    Tomáš Matějek převzal opuštěný kotouč v rohu útočného pásma, vybruslil si na hranici kruhu a rychlou střelou vyzkoušel Zavadila, který kotouč nejprve vyrazil a následně jej i přikryl pod svým tělem.
     
    53:48
    V těchto momentech je k vidění velmi pohledný ofenzivní hokej. Hraje se nahoru-dolů a oba celky si vytvářejí dobré šance ke skórování, zatím ovšem beze změny skóre.
     
    55:40
    Zavadil vzal vyhozený kotouč a snažil se jej rozehrát, ale velmi nepřesně a málem tak dostal do šance Matějka, který forčekoval.
     
    55:53
    A Zavadil nyní napravuje své zaváhání výborným zákrokem, když znemožnil Sluštíkovi zakončení do prázdné brány! Tohle byl zákrok utkání.
     
    57:03
    Červenka na kruhu tvrdě napřáhl a opět prověřil Zavadilovu pozornost. Hodonínský gólman vyráží.
     
    58:12
    Hodonínští vybojovali vhazování v útočném pásmu a Stanislav Beťko si vybírá oddechový čas. Vypadá to na hru bez brankáře.
     
    58:12
    Je tomu tak, domácí jsou v šesti na buly.
     
    58:18
    Po Nedvědově střele vznikl velký závar před Vrbovým brankovištěm, ale skóre je stejné. Hosté vyhazují!
     
    59:27
    Vrba vyráží Škápikovu dělovku od modré a kopřivničtí vyhazují na zakázané uvolnění. Timeout pro tým HC Kopřivnice.
     
    59:33
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Euforie na Zimním stadionu Václava Nedomanského! Zápas bude pokračovat. Ľubomír Škápik pod tlakem natáhl kotouč do středu pásma a vyslal tvrdou dělovku na Vrbovu bránu, kterou za bezmocného brankáře Kopřivnice tečoval PETR PEŠ . Asistence: Ľubomír Škápik, Martin Špok
     
    59:48
    Vrba znovu v pohotovosti, tentokrát proti Kubově střeleckému pokusu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Po infarktovém závěru třetí třetiny nás čeká prodloužení s "náhlou smrtí", případně samostatné nájezdy.
     
    Hráči jsou připraveni ve středovém kruhu. Prodloužení začíná.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:19
    Matula se po křídle procpal do útočného pásma a poslal přihrávku na Jakuba Sajdla, jehož zastavuje Vrba.
     
    61:33
    Pargáč se prodral přes Daniela Koláře a zakončoval střelou zápěstím, na kterou si s přehledem počkal Zavadil. Vhazování v obranném pásmu SHK.
     
    62:10
    Peš se Špokem parádně kombinovali v útočném pásmu a první jmenovaný střílel z první od modré, puk však míjí bránu.
     
    62:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Jurásek přihrával do předbrankového prostoru na ONDŘEJE NEDVĚDA, jenž razantní střelou překonal Vrbu a zajistil Oranjes druhý bonusový bod. Asistence: Petr Peš.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání plné zvratů nakonec tedy vyhrávají hodonínští drtiči, kterým se podařilo několik sekund před koncem třetí periody vyrovnat a následně v prodloužení zásluhou druhého dnešního gólu Ondřeje Nedvěda rozhodnout.
     
    Tak a ode mě je to pro dnešek vše. Loučí se s Vámi Petr Svoboda a od dalšího zápasu ze Zimního stadionu Václava Nedomanského se budu těšit opět napočtenou. (19:32:42)

    Petr Svoboda

    Branky a nahrávky: 5. Matula (Sajdl), 22. Nedvěd (Jurásek, Peš), 33. Peš (Špok, Nedvěd), 60. Peš (Škápik, Špok), 63. Nedvěd (Peš) – 4. Matějek (Sluštík), 8. Červenka (Stránský, Slovák), 15. Matějek (Teper), 41. Vydra


    SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Štěpanovský) – Kolář, Mikéska, Škápik, Nedvěd, Pokorný (C), Jedlička, Polesný – Matula, Sajdl, Špok – Peš, Jurásek, Kuba – Černohous, Charvát, Tomi – Venclík, Janás.
    Trenér: Stanislav Beťko

    HC ISMM Kopřivnice: Vrba (Juřena) – Dusík, Jašek, Čintala, Vydra, Marek, Merenda, Teper – Matějek, Sluštík, Suchý, Hrubý, Stránský, Tomášek (C), Pargáč, Mach, Červenka.
    Trenér: Václav Slabý

    Rozhodčí: Rudolf Volf – Václav Hanzlík, Leon Wesley
    bahis siteleri