Vsetín – Č. Budějovice 0:4 (kon.) | Slavia – Zlín 4:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – K. Vary 2:1 (kon.)
Opava – Pardubice 1:6 (kon.) | Liberec – Vítkovice 6:2 (kon.) | Sparta – Olomouc 0:0 (odl.)
Chomutov – Kometa Brno 2:1 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Třinec 1:7 (kon.) | Jihlava – HC Litvínov 2:1 (po pr.)
HC Plzeň – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Havířov – Kladno 1:4 (kon.) | Poruba – Letňany 1:2 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
4:5 (0:2, 2:1, 2:1 - 0:1)
Berani Zlín
Sobota 30.01.2016, 12:00Extraliga staršího dorostu • 10. kolo
Partner:
    Jan VÁCLAVEK - 4:5
     
    62:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Napočtvrté už ale JAN VÁCLAVEK Pateru překonává. Hostující útočník před gólmanem Slavie zůstal zcela sám a střelou mezi betony rozhoduje o dnešním vítězství zlínských hokejistů! Asistence: Filip Chytil.
     
    61:29
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Šteiner – 2 min., hákování).
     
    60:58
    A opět v hlavní roli sešívaný brankář, který vychytal znovu Václavka, ten po přihrávce od spoluhráče měl před sebou téměř prázdnou branku, Patera se ale skvěle přesunul a podržel svůj tým.
     
    60:27
    Puk odražený od zadního mantinelu našel nejrychleji Václavek, jeho projektil z první ale Patera vyrazil betonem.
     
    58:46
    Málem bylo po zápase! Tváří v tvář Paterovi se zjevil Chytil, jenž mířil mezi betony brankáře Slavie, ty však Patera sklapl včas, a tak hostující forvard alespoň prozatím hattrick nedokonal.
    Matouš PATOČKA - 4:4
     
    56:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Po obrovském závaru v brankovišti Moravanů dotlačil puk za brankovou čáru MATOUŠ PATOČKA! Asistence: Michal Steinocher.
     
    56:25
    Při přečíslení dvou proti jednomu pálil Kočica, Patera hřbetem lapačky jeho pokus vytěsnil těsně nad.
     
    53:45
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Melovič – 2 min., napadení).
    Patrik KOTTEK - 3:4
     
    49:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jenže záhy doplácejí na chvilkovou nepozornost! Daniel Dlabaja našel zpoza Paterovy klece mezi kruhy volného PATRIKA KOTTKA, jehož projektil končí přesně u tyčky a Zlín tedy opět vede! Asistence: Daniel Dlabaja.
     
    45:40
    Obrat ve skóre mohl dokonat v samostatném úniku Vildumetz, jeho projektil ale jen vyprášil lapačku hostujícího brankáře.
    Eric FIALA - 3:3
     
    44:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    ERIC FIALA právě dokonal hattrick! Jeho přihrávku napříč brankovištěm si totiž zlínští hráči sami smolně srazili do vlastní klece – 3:3! Bez asistence.
     
    42:51
    K velkému rozezlení střídačky Zlína uvidíme přesilovou hru Slavie. Potrestána je právě hráčská lavice Moravanů za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu PSG Zlín (Fridrich – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Kohút – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest za nesportovní chování).
     
    36:10
    Patočka šikovnou žabičkou přes obránce nabil Šerglovi, jemuž ale smolně puk přeskočil hůl, a tak si ho chvíli musel rovnat. Mezitím už se Šimonů přesunul a puk vykopl betonem.
    Eric FIALA - 2:3
     
    33:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané nabídnutou šanci využívají! ERIC FIALA sice z bezprostřední blízkosti netrefil puk ideálně, i tak ale kotouč proklouzl hostujícímu muži s maskou mezi betony a sešívaní se vracejí na dostřel. Asistence: Matouš Patočka.
     
    33:41
    Vyloučení v týmu PSG Zlín (Dvořáček – 2 min. + 10 min. osobní trest). Trest odpyká Kenša.
     
    26:07
    Pražané si nepochopitelně dávali přednost ve vlastní třetině, až puk úplně přenechali zlínským hráčům. Dlabaja našel přesně Fryšaru, který si chytrou kličkou položil Pateru, následně ale trestuhodně přestřelil prázdnou klec!
     
    25:40
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Šergl – 2 min., podražení).
     
    24:57
    Slávisté ujeli do přečíslení tří proti jednomu, celou akci ale trochu překombinovali a nakonec nechali vyniknout gólmana Moravanů, jenž skvěle zakročil betonem.
    Jan MIKULEC - 1:3
     
    22:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jenže namísto toho přichází navýšení vedení Moravanů! Střela Filipa Chytila od modré čáry nedošla až k Paterovi, stejně jako u první branky se odrazila příhodně pro hráče PSG, tentokrát to bylo přesně na hůl JANA MIKULCE, který kotouč o horní tyčku poslal do sítě! Asistence: Filip Chytil, Jan Václavek.
    Eric FIALA - 1:2
     
    20:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    ERIC FIALA si vynahradil neproměněné trestné střílení z úvodní dvacetiminutovky. V sólovém úniku sešívaná desítka zamířila přesně nad lapačku brankáře hostí – 1:2! Asistence: Jan Šergl, Matouš Patočka.
     
    18:22
    Eric Fiala se rozjel hodně pomalu, s pukem před gólmanem hostí zamíchal, jeho forhendový pokus ale Šimonů vyrazil pravým betonem!
     
    18:22
    Trestné střílení pro Slavii! To provede Eric Fiala.
     
    12:43
    První vyloučení na straně Moravanů. Za držení hole je potrestán Dřímal (ZLN).
    Filip CHYTIL - 0:2
     
    11:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Podobná situace rovněž na druhé straně, Zlínští se ale mohou radovat! FILIP CHYTIL totiž nasměroval puk přesně mezi Paterovy betony a modro-žlutí jdou do dvoubrankového vedení! Asistence: Jan Mikulec.
     
    07:13
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Krásný – 2 min., napadení).
    Filip CHYTIL - 0:1
     
    06:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté ale přece jen přesilovku využívají a jdou zaslouženě do vedení! Nahození Daniela Kowalczyka se zřejmě od jednoho z bránících slávistů odrazilo příhodně přesně na hůl pro FILIPA CHYTILA, na nějž navíc zívala prázdná klec a tu hostující forvard neomylně trefil! Šlo o hodně šťastný gól, vedení si ale Zlín určitě zasloužil. Asistence: Daniel Kowalczyk.
     
    06:05
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Šilhan – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:49
    Sešívaná obrana je zatím hodně rozhozená. Do přečíslení dvou proti jednomu se dostal Bainar s Dvořáčkem, první jmenovaný nahrával a druhý střílel, odkrytou klec ale netrefil.
     
    05:19
    Před Paterou zůstali hned tři osamocení zlínští hráči, Hefka zkusil střelu na lapačku, tu ale perfektním zákrokem gólman domácích zneškodnil.
     
    01:16
    První gólová šance utkání! Vildumetz vybruslil s kotoučem zpoza branky hostí a posunul puk na zcela osamoceného Kohúta, jehož střelu jen tak tak Šimonů vytěsnil mimo.

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 21. Fiala (Šergl, Patočka), 34. Fiala (Patočka), 45. Fiala, 57. Patočka (Steinocher) – 7. Chytil (Kowalczyk), 12. Chytil (Mikulec), 23. Mikulec (Chytil, Václavek), 50. Kottek (Dlabaja), 63. Václavek (Chytil)


    HC Slavia Praha: Patera (Šorf) – Duda, Šmíd, Steinocher, Krásný, Melovič, Vobořil, Šantrůček – Fiala, Patočka, Šergl – Vildumetz, Šteiner, Brož – Bajer, Kohút, Matějka (C) – Šilhan, Jakub Marek, Netolický
    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Padrnos, Dřímal, Budil, Kowalczyk, Jan Marek, Fridrich – Fryšara. Václavek, Mikulec, Chytil, Kočica, Dvořáček, Bainar, Zmeškal, Hefka, Kotek, Kenša, Dlabaja (C)

    Rozhodčí: Nečas – Štětina, Zháňal
    bahis siteleri