Omsk – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 5:4 (kon.)
Toljatti – Minsk 2:3 (po pr.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 3:4 (0:1 po s.n.) | Čerepovec – Riga 1:3 (kon.)
Petrohrad – Jokerit 2:1 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Dinamo Riga
Pondělí 01.02.2016, 17:30 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Miks INDRAŠIS - 1:3
     
    58:56
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté rozhodují dnešní utkání! MIKS INDRAŠIS převzal kotouč ve středním pásmu a následně od modré čáry poslal kotouč do odkryté klece. Asistence: Gunars Skvorcovs, Guntis Galvinš.
    40:57 Miks INDRAŠIS - 1:2
     
    40:57
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají ihned na začátku třetí třetiny do vedení! MIKS INDRAŠIS se dostal do samostatného úniku, poté vymíchal Smirjagina a kotouč poslal nechytatelně do levého horního růžku. Asistence: Andris Džerinš, Gunars Skvorcovs.
    39:24 Igor SKOROCHODOV - 1:1
     
    39:24
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí také využívají přesilovou hru a vyrovnávají na 1:1! IGOR SKOROCHODOV převzal kotouč na modré čáře, následně se s ním dostal až před Sedláčka a toho backhandovou střelou dokázal prostřelit. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Mattias Karlsson.
    21:54 Mikelis REDLIHS - 0:1
     
    21:54
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté využívají svou přesilovku a dostávají se tak do vedení 0:1! Galvinš vyslal na branku střelu od modré čáry, před Smirjaginem kotouč ještě tečoval MIKELIS REDLIHS, a ten tak nakonec skončil v levém horním rohu branky. Asistence: Guntis Galvinš, Lauris Darzinš.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 40. Skorochodov (Kagarlickij, Karlsson) – 22. Redlihs (Galvinš, Darzinš), 41. Indrašis (Džerinš, Skvorcovs), 59. Indrašis (Skvorcovs, Galvinš)


    Severstal Čerepovec: Smirjagin (Gorjačevskich) – Karlsson, Chamidullin, Svjazov, Šefer (C), Popov, Chochlov, Kudako – Trubačjov (A), Děmagin, Vovčenko – Kagarlitskij, Skorochodov, Kovyršin – Berdnikov, Nikoncev, Gimatov – Kazakovcev, Krjukov, Monachov – Vorobjov
    Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – Cibulskis, Galvinš, Ševčenko, Sotnieks (C), Seigo, Jerofejevs, Kristaps, Jass – Darzinš (A), M. Redlihs (A), Pavlovs – Skvorcovs, Džerinš, Indrašis – Saulietis, Kulda, Bičevskis – Berzinš, Zabis, Razgals

    Rozhodčí: Sojn, Cyplakov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 2400
    bahis siteleri