Omsk – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 5:4 (kon.)
Toljatti – Minsk 2:3 (po pr.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 3:4 (0:1 po s.n.) | Čerepovec – Riga 1:3 (kon.)
Petrohrad – Jokerit 2:1 (kon.)
po prodl.
Lada Toljatti
2:3 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 01.02.2016, 16:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:51 Alexej KALJUŽNYJ - 2:3
     
    60:51
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Uběhlo opravdu jen pár desítek vteřin po prodloužení, aby o vítězi tohoto utkání trochu šťastně rozhodl ALEXEJ KALJUŽNYJ. Cheechoo narazil puk o mantinel, ten se dostal k modré čáře ke Znacharenkovi, jehož tečovanou střelu ještě podruhé tečoval před Masalskisem jeho spoluhráč. Rozhodčí se museli poradit, jestli Kaljužnyj měl hokejku v pravidly hokeje povolené úrovni, nakonec ovšem branku uznali. Bylo to ovšem hodně hraniční, tenhle moment se spíše hodil do baseballu. Nahrávka nepřipsána nikomu. Bez asistence.
    23:37 Matt ELLISON - 2:2
     
    23:37
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Velká rána pro domácí Ladu. Po ubráněném oslabení totiž Cheechoo poslal přihrávku z pravé strany ke druhé tyčce, odkud ihned z první skóroval do odkrytého místa u tyčky MATT ELLISON, pro něhož je to již druhý zásah v utkání. Asistence: Jonathan Cheechoo.
    15:18 Matt ELLISON - 2:1
     
    15:18
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Jak takhle snadno mohl projít? Lada si soupeře nechala připustit k tělu úplně zbytečně. MATT ELLISON projel podél levé strany absolutně nikým neatakovaný, před Masalskisem udělal snadnou kličkou a zavěsil přesně tak, jak si představoval. Asistence: Alexej Kaljužnyj.
    11:25 Alexandr BUMAGIN - 2:0
     
    11:25
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Lada je dnes v proměňování šancí opravdu skvělá. Mastrjukov vypálil odněkud před modrou čárou a jeho dělovku tečovanou ALEXANDREM BUMAGINEM nedokázal Glass jednoduše zachytil. Skvělý vstup domácích do tohoto utkání. Asistence: Alexej Mastrjukov, Martin Zaťovič.
    06:39 Viktor KOMAROV - 1:0
     
    06:39
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Tohle byl celkem nešťastný moment pro Dinamo. Sulejmanova střela byla tečovaná, puk vyletěl do výšky a Glass nevěděl, kde je. Když touš dopadl na led, nakonec jeho betony secvakly včas, ale k dorážce se dostal VIKTOR KOMAROV, jenž u tyčky zavěsil do prázdné branky. Asistence: Ramil Sulejmanov.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 7. Komarov (Sulejmanov), 12. Bumagin (Mastrjukov, Zaťovič) – 16. Ellison (Kaljužnyj), 24. Ellison (Cheechoo), 61. Kaljužnyj


    Lada Toljatti: Masalskis (Kasutin) – Romanov, Vorobjov, Bolšakov, Viklund, Flood, Gurkin, Volgin – Šenfeld, Krysanov, Bělousov – Bumagin, Mastrjukov, Zaťovič – Komarov, Nikitěnko, Sulejmanov – Achmetov, V. Strelcov, Bočarov
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Znacharenko, Goroško, Lisovec, Ustiněnko, Filičkin, Nogačjov – Cheechoo, Ellison, Kaljužnyj – Matěruchin, Szczechura, Linglet – Stěpanov, Drozd, Meleško – Michaljov, Kolcov, Pavlovič

    Rozhodčí: Gamalej, Safiullov – Michel, Strelcov

    Diváci: 3180
    bahis siteleri