Omsk – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 5:4 (kon.)
Toljatti – Minsk 2:3 (po pr.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 3:4 (0:1 po s.n.) | Čerepovec – Riga 1:3 (kon.)
Petrohrad – Jokerit 2:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 01.02.2016, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    AVTMOBILIST JEKATĚRINBURG
    Jekatěrinburg se rovněž nachází v boji o play-off, a obzvlášť dnešní utkání bude nesmírně důležité! Jekatěrinburg má na svého dnešního soupeře náskok jediného bodů!

    Jekatěrinburg sehrál své poslední utkání na ledě Chanty-Mansijsku, kde dokázal vybojovat důležité dva body za výhru 2:1 po samostatných nájezdech!
     
    NEFTĚCHIMIK NIŽNĚKAMSK
    Neftěchimik zažívá velmi dobrou sezónu, a stále ještě bojuje o místo zaručující start v play-off! Momentálně se nachází na deváté příčce tabulky Východní konference se ziskem 80 bodů. Osmá Astana má stejný počet bodů, a sedmý Jekatěrinburg má o bod navíc! Dnešní duel bude tak velmi důležitý!

    V posledním zápase dokázal Nižněkamsk získat důležité dva body na ledě Ufy, kde dokázal zvítězit 2:1 po samostatných nájezdech.
     
    Příjemné pondělní odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga se blíží ke svému finiši základní části. My se společně zaměříme na souboj Neftěchimiku Nižněkamsk s Avtomobilistem Jekatěrinburg. Úvodní výkop je naplánován v 17:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    Neftěchimik Nižněkamsk: Lisutin (Sudnicin) – Rjasenskij, Sergejev, Ljamin, Jevsejenkov (A), Ščitov, Bondarev, Bryncev – Volkov, Milovzorov, Poljagalov (A) – Žukov, Stoa, Kvapil – Jakimov, Grigorenko, Sexton – Zdunov, Kulikov, Kitarov – Porjadin

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Drobyševskij) – Kivistö, Megalinskij (A), Timašov, Vasilevskij, Ščemerov, Trjamkin, Voropajev – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal (C), Golyšev (A) – Alexejev, Popov, Simakov – Knjazev, Veličkin, Pankov – Jemelin

    Rozhodčí: Gofman, Ravodin – Sadovnikov, Šeljanin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Danny Taylor přestoupil ze Záhřebu do Sparty! Myslíte, že kanadský brankář pomůže Spartě k titulu?

    Tomáš Mertl není jediným hráčem, který míří z kádru chorvatského účastníka KHL do Tipsport extraliga! Pražská Sparta...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 1. únor 2016
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    Do dnešního velmi důležitého souboje vstoupil lépe domácí celek, který se usadil v útočném pásmu, a kombinuje.
     
    00:59
    Hned po vhazování se dostal ke střele hostující Torčenjuk, nicméně jeho pokus dokázal Lisutin vyrazit do rohu kluziště.
     
    02:10
    Domácí celek se sice dočkal úvodní branky dnešního utkání, které dosáhl Alexander Šarov, nicméně hned poté hlavní rozhodčí gól neuznal, neboť branka Ustinského nebyla ve správném postavení!
     
    03:32
    Jekatěrinburg se dostal velmi rychle do útočného pásma, a pohotovou střelu vyslal Petr Koukal. Lisutin byl však opět na svém místě!
     
    04:19
    Z hranice pravého kruhu to zkoušel Vitalij Popov, nicméně i jeho ránu dokzal Lisutin lapit!
     
    05:11
    Avtomobilist je zatím velmi aktivní, a více práce měl domácí brankář Lisutin, který však zatím za svá záda žádnou střelu nepustil.
     
    05:56
    Teď však zasahoval také Ustinskij, neboť z levé strany vystřelil Volkov. Jeho ránu však brankář Nižněkamsku v pohodě lapil.
     
    07:32
    Jekatěrinburg se opět dokázal usadit v útočném pásmu, a do zakončení se dostal Michnov. Jeho ránu však Lisutin vyrazil!
     
    08:18
    Hostujícímu celku se tentokrát vůbec nepovedla rozehrávka, a kotouč skončil u domácích beků, kteří se chystají rozehrát.
     
    08:58
    První přesilovou hru si zahraje domácí celek! Nikita Trjamkin předvedl hodně ostrý zákrok u mantinelu, po kterém zůstla ležet na ledě Pavel Zdunov. Trjamkin dostává pět minut plus do konce utkání!
     
    10:06
    Domácím se však zatím nedaří usadit v útočném pásmu, a Neftěchimik se nemůže dostat do zakončení.
     
    10:41
    Obránce Rjasenskij chyboval na útočné modré, a ke kotouči se dostal Petr Koukal, který neváhal, a poslal jej do pásma soupeře.
     
    11:18
    Obrovská šance domácího celku! Od modré vypálil Rjasenskij, jehož ránu Ustinskij vyrazil pouze k Volkovovi, který našel ještě lépe postaveného Žukova, avšak ten nasměroval svou střelu pouze do boční sítě!
     
    12:12
    Krásný pas na modrou čáru dostal Marek Kvapil, který najížěl společně se Žukovem do situace dva na jednoho. Přihrávku českého forvard však následně zablokoval obránce Timašov.
     
    13:34
    Neftěchimik pokračuje v kombinaci v útočném pásmu, nicméně se nemůže dostat do zakončení ...
     
    13:56
    V samotném závěru dlouhé přesilové hry se dostal ke střele obránce Andrej Sergejev, avšak jeho tvrdou střelu dokázal brankář Avtomobilistu vyrazit!
     
    14:25
    Z trestné se zapojil do hry Anatolij Golyšev, který dostal přihrávku, a hned najel do útočného pásma. Jeho následnou střelu však dokázal pokrýt Lisutin.
     
    15:19
    Hostující celek opět fauluje, a Neftěchimik si zahraje další přesilovou hru v tomto zápase! Eero Elo podrazil ve středním pásmu Sextona, a odchází na trestnou lavici.
     
    16:09
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A teď už se domácí celek dostává konečně do vedení! Mezi kruhy dostal přihrávku Andrej Sergejev, jehož následnou střelu se pokoušel tečovat IGOR VOLKOV, a kotouč skončil za zády Ustinského! Asistence: Andrej Sergejev, Jevgenij Rjasenskij,
    16:09 Igor VOLKOV - 1:0
     
    16:12
    Rozhodčí celou situaci ještě dlouho konzultovali s videorozhodčím, nicméně poté branku uznali, a Neftěchimik se tedy opravdu dostává do vedení!
     
    16:55
    Teď už si však zahraje přesilovou hru také hostující celek! Igor Volkov podrazil ve středním pásmu Popova, a míří na trestnou lavici.
     
    17:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist zahájil přesilovou hru velmi dobře, a rychle ji využívá! V rohu kluziště bojoval o kotouč Garejev, který svou následnou přihrávku poslal do prostoru, kde se nacházel TOMMI KIVISTÖ. Finský obránce nakonec mířil přesně! Asistence: Alexander Torčenjuk, Andrej Sergejev.
    17:44 Tommi KIVISTÖ - 1:1
     
    18:23
    Neftěchimiku se vůbec nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    18:50
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neftěchimik si však bere své ztracené vedení bleskově zpět, a v boji o důležité body se dostává opět do vedení! Marek Kvapil hledal před brankou Stou, nicméně tomu se nepodařilo kotouč ideálně zpracovat. Pohotově však zareagoval MICHAIL ŽUKOV, který následně dostal puk za záda Ustinského! Asistence: Ryan Stoa, Marek Kvapil.
    18:50 Michail ŽUKOV - 2:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina dnešního souboje nabídla velmi svižný hokej, a je vidět, že oba týmy bojují o play-off! Do vedení se dostal domácí celek v sedmnácté minutě, když se trefil Alexerj Sergejev. Na jeho trefu však odpověděl o chvilku později Tommi Kivistö. Neftěchimik se dokázal ještě do konce třetiny dostat do vedení zásluhou Michaila Žukova! Třetí třetina začne přibližně v 18:00!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Neftěchimik vstoupil velmi aktivně do druhé třetiny. Poljagalov našel na modré Milovzorova, jehož rána však skončila v náruči Ustinského!
     
    20:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A Jekatěrinburg hned na začátku druhé třetiny srovnává na 2:2! Druhý útok se dokázal usadit v útočném pásmu, a po přihrávce Golyševa vypálil z hranice levého kruhu PETR KOUKAL, jehož rána mířila přesně k tyči, a Lisutin byl bez šance! Asistence: Anatolij Golyšev.
    20:44 Petr KOUKAL - 2:2
     
    21:33
    Neftěchimiku se vůbec nepovedla rozehrávka z vlastního pásma, a svižnou přihrávku obránce Rjasenského nikdo z domácích hráčů nezachytil, a tak je z toho zakázané uvolnění.
     
    21:51
    Na druhé straně to zkusil z ostrého úhlu domácí Andrej Sergejev, nicméně s jeho pokusem si dokázal Ustinskij poradit!
     
    22:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jekatěrinburg pokračuje v dobrém vstupu do druhé třetiny, a otáčí skóre dnešního utkání! Za brankou Neftěchimiku vybojoval kotouč Golyšev, který následně s trochou štěstí našel EERA ELA, jehož pokus Lisutin nedokázal zastavit! Bez asistence.
     
    22:44
    Domácí brankář Liustin přenechává své místo v brance Sudnicinovi!
     
    23:59
    Domácí celek je z rychlého obratu svého soupeře velmi zaskočen, a nemůže se dostat v útočném pásmu do zakončení.
     
    24:34
    Na útočné modré podkloiuzl Michail Žukov, který následně narazil do Alexeje Simakova. Hostující hráč zůstal chvilku ležet na ledě, nicméně to vypadá, že by měl pokračovat ve hře.
     
    25:13
    Po delší době se do kombinace v útočném pásmu dostali také domácí. Milovzorov uvolnil na modré Ščitova, jehož nahození však na branku nemířilo.
     
    25:58
    Na pravou stranu dostal ideální pas obránce Rjasenskij, který však v rozhodující moment zlomil hůl, a kotouč je ve středním pásmu.
    Petr Koukal srovnal stav dnešního utkání, a Avtomobilist dokázal dokonat obrat!

    Avtomobilist bojuje na ledě Nižněkamsku o důležité body v boji o play-off! Jekatěrinburg prohrával po první třetině 1:2,...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 1. únor 2016
     
    26:26
    Igor Volkov našel přihrávkou zpoza branky volného Sextona, nicméně americký útočník mířil pouze do připraveného Ustinského!
     
    26:59
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Gólové hody v dnešním utkání pokračují, a domácí celek z rychlého protiútoku srovnává na 3:3! Před vlastní brankou se odrazil kotouč na hůl MICHAILA ŽUKOVA, který nabruslil po levé straně do útočného pásma, a střelou z ostrého úhlu překonal Ustinského, který si tuto branku jistě za rámeček nedá! Asistence: Ryan Stoa.
     
    27:46
    Po pravé straně se dostal vpřed Igor Volkov, který se následně pokoušel projít před branku. Jeho postup však zastavil obránce Tommi Kivistö.
     
    28:19
    Domácí celek mometnálně drží kotouč ve vlastním pásmu, a chystá se na postupný útok.
     
    29:09
    Neftěchimik se dokázal usadit v útočném pásmu, a dlouho kombinoval. Následná přihrávka Milovzorova měla najít na modré Sergejeva, tomu však kotouč přeskočil hůl.
     
    29:43
    Na led se dostala první formace Avtomobilistu, která se usadila v útočném pásmu. K zakončení se dostal Garejev, jehož pokus však pozorný Sudnicin vyrazil.
     
    30:27
    Na druhé straně dostal Grigorenko přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal svižnou střelu. Jeho pokus však skončil v náruči Sudnicina.
     
    32:13
    Domácí celek se dostal do zajímavého přečíslení, které táhl po pravé straně Žukov. Ruský útočník však celou akci na sebe, nicméně jeho střela byla zablokovaná.
     
    32:58
    Na druhé straně zahrozil obránce Nikita Trjamkin, jehož střelu od modré čáry však dokázal lapit brankář Sudnicin.
     
    34:13
    Avtomobilist rozehrával z vlastní třetiny, nicméně přihrávka Megalinského našla pouze Michnova, který dokázal kotouč pouze tečovat.
     
    34:49
    Marek Kvapil zatáhl kotouč do útočného pásma, a jeho následná přihrávka měla najít Stou. Americký útočník však kotouč nedokázal zpracovat.
     
    35:00
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru! Ryan Stoa se následně probojoval zpět ke kotouči, a nakonec byl faulovaný Andrejem Alexejevem.
     
    35:39
    Neftěchimik nebezpečně kombinoval v útočném pásmu, nicméně se do zakončení nedostal, a následně soupeř kotouč vyhodil do středního pásma.
     
    36:13
    Neftěchimiku zatím přesilová hra příliš nevychází, a nemůže se dostat do zakončení. Avtomobilist navíc skvěle brání!
     
    36:58
    Avtomobilist zvládl své oslabení v závěru druhé třetiny na jedničku, a vyloučený Andrej Alexejev je zpět na ledě!
     
    37:23
    Domácím se podařilo přejít přes modrou čáru, a dostal se i ke střele. Rána Ščitova však Ustinského nepřekvapila, a následuje vhazování v pásmu hostů.
     
    37:49
    Tentokrát však Nižněkamsku nevyšla rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    39:12
    Neftěchimik se dostal ve vlastním pásmu pod tlak při rozehrávce, nicméně obránce Rjasenskij nakonec celou situaci zvládl, a Nižněkamsk může postupovat vpřed.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Avtomobilist vstoupil do druhé třetiny velmi dobře, a dokázal během dvou minut otočit skóre utkání! Nejrpve se prosadil Petr Koukal, a po něm se trefil také Eero Elo! Neftěchimik se však nepoložil, a dokázal srovnat stav! Po velké chybě Ustinského se trefil Michail Žukov, pro kterého to byla druhá branka v zápase.

    Třetí třetina začne přibližně v 18:53!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:36
    Hned na začátku třetí třetiny se dostal do zakončení hostující celek. Garejev to zkoušel z levé strany, nicméně jeho střela skončila v lapačce Sudnicina.
     
    41:16
    Neftěchimik se usadil v útočném pásmu, a zajímavou individuální akci předvedl Jevsejenkov, který zatáhl kotouč branku. Jeho následná přihrávka však nikoho z domácích nenašla.
     
    41:36
    Následně však z vlastního pásma vyhodil Ščemerov kotouč do hlediště, a dostává dvouminutový trest.
     
    42:08
    Neftěchimik se usadil v útočném pásmu, nicméně se zatím nedokázal dostat do zakončení.
     
    42:21
    Marek Kvapil našel na modré obránce Rjasenského, jehož pohotová rána nebyla špatná. Ustinskij měl však ideální výhled, a střelu lapil.
     
    43:18
    V samotném závěru přesilové hry Grigorenko zatáhl kotouč za branku, a následně hledal Jakimova. Pohotový Ustinskij však přikryl kotouč pod svou lapačku.
     
    44:08
    Ve třetí třetině je zatím hra velmi vyrovnaná, neboť oba týmy vědí, o co se hraje, a nechtějí udělat žádnou chybu.
     
    44:42
    Do zajímavého přečíslení se hnal Milovzorov, který následnou přihrávkou hledal Poljagalova. Jeho pas byl však zablokovaný!
     
    45:58
    Neftěchimik se usadil v útočném pásmu, a Milovzorov se pokoušel překvapit Ustinského z levého rohu. Brankář Avtomobilistu byl však pozorný.
     
    46:29
    Jekatěrinburg udělal velkou chybu při rozehrávce, a na pravé straně se dostal ke kotouči Bogdan Jakimov, jehož pohotovou střelu nakonec dokázal vyrazit Ustinskij!
     
    47:36
    První formace Neftěchimiku zažila velmi dobré střídání, a Žukov měl na dosah hattrick. Jeho zakončení mu však nevyšlo, a Ustinskij střelu vyrazil.
     
    48:14
    Aktivní Igor Volkov si opět udělal místo v útočném pásmu, a dostal se do zakončení z pravé strany. Jeho střelu však zblokoval obránce Megalinskij.
     
    49:29
    Avtomobilist se pokoušel velmi rychle přejít do útočného pásmu, nicméně následná přihrávka Garejeva přesná nebyla, a u kotouče jsou domácí.
     
    50:23
    Igor Volkov našel za brankou Sextona. Americký útočník se dokázal uvolnit ze souboje s Timašovem, a poslal kotouč před branku. Pozorný Ustinskij však kotouč přikryl pod lapačku.
     
    50:52
    Michail Žukov se pokoušel protlačit do útočného pásma přes pravou stranu, nicméně v té se nacházel Petr Koukal, který zastavil jeho postup.
     
    52:03
    Neftěchimik se usadil v útočném pásmu, a dlouho kombinoval. Domácím hráčům však chyběla finální přihrávka, a ke kotouči se nakonec dostali hosté.
     
    52:24
    Avtomobilist si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Jevgenij Grigorenko, který nestíhal na levé straně v souboji s Popovem, a hostujícího forvarda podrazil. Jekatěrinburg tak má velkou šanci, jak se dostat do vedení!
     
    52:52
    Avtomobilist sice kombinuje v útočném pásmu, nicméně zatím se nedokázal dostat do zakončení.
     
    53:12
    Od modré to zkoušel Tommi Kivistö, jehož rána však mířila nad branku, a Sudnicin zasahovat nemusel.
     
    53:36
    Tommi Kivistö vyslal i další střelu, která již byla přesnější, nicméně výborný zákrok lapačkou předvedl Sudnicin!
     
    54:06
    Ve vlastním oslabení se dostal do velké šance Pavel Kulikov! Ruský útočník se prokličkoval až před branku, položil si Ustinského, avšak jeho následný pokus skončil mimo!
     
    55:31
    Domácí celek je velmi aktivní v útočném pásmu. Nebezpečnou střelu vyslal Milovzorov, nicméně jeho pokus mířil nad branku!
     
    56:01
    Avtomobilist se dostal ke kotouči, nicméně následná rozehrávka Megalinského však nebyla přesná, a u kotouče je domácí celek.
     
    57:21
    Třetí třetina se již pomalu blíží ke svému konci, a o vítězi dnešního utkání stále není rozhodnuto. Vypadá to, že se bude prodlužovat.
     
    58:02
    Michail Žukov zakombinoval v útočném pásmu s Markem Kvapilem, a český útočník hledal na modré Bondareva. Domácímu obránci se však nepodařilo zpracovat kotouč, a ten skončil ve středním pásmu.
     
    59:03
    Domácí se ještě vrhají do útoku, nicméně již vše nasvědčuje tomu, že uvidíme prodloužení.
     
    59:32
    O osusu celého utkání mohl rozhodnout Anatolij Golyšev, nicméně jeho postup nakonec zastavil čistým způsobem obránce Rjasenskij!
    Jak byste srovnali Utkání hvězd v KHL a v NHL? :-)

    O tomto víkendu zažila NHL velký svátek v podobě #NHLAllStar! P.K. Subban se například převlékl jako Jaromír Jágr, a po...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 1. únor 2016
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Ve třetí třetině oba týmy hrály hlavně ze zabezpečené obrany, neboť nechtěly inkasovat. Utkání tak došlo za nerozhodného stavu do prodloužení!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:48
    Petr Koukal kombinoval v útočném pásmu s Golyševem, nicméně tato hostující dvojice se zatím do zakončení nedostala.
     
    62:17
    Michail Žukov dostal povedenou přihrávku na hranici pravého kruhu, odkud vyslal tvrdou střelu. Brankář Ustinskij však dokázal kotouč vyrazit nad branku.
     
    63:23
    Golyšev mohl dostat kotouč ve středním pásmu na Michnova, nicméně ten byl příliš rychlý, a nedokázal kotouč ideálně zpracovat.
     
    64:03
    Rjasenskij se dostal ve středním pásmu pod tlak napadajících hráčů, nicméně těžkou situaci nakonec zvládl.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první jel Marek Kvapil, nicméně český útočník se prosadit nedokázal.
     
    1. série
    0:0
    Ani hostující Alexejev se však prosadit nedokázal!
     
    2. série
    0:0
    Domácí Jevgenij Grigorenko mohl dostat svůj tým do vedení, nicméně brankáře Ustinského nepřekonal.
     
    2. série
    0:0
    Ani finský útočník Elo se prosadit nedokázal!
     
    3. série
    0:0
    Americký útočník mohl dostat svůj tým do výhody, avšak Ustinského nepřekonal!
     
    3. série
    0:0
    Pokud by Petr Koukal nájezd proměnil, bylo by rozhodnuto. Český útočník se však nedokázal prosadit.
     
    4. série
    0:0
    Andrej Alexejev jel již podruhé v tomto zápase, nicméně se mu ani tentokrát nepodařilo proměnit nájezd.
     
    4. série
    0:0
    Sergejev neproměňuje.
     
    5. série
    0:0
    Golyšev neproměňuje.
     
    5. série
    0:0
    Sexton neproměňuje.
     
    6. série
    0:0
    Popov neproměňuje.
     
    6. série
    0:0
    Sexton neproměňuje.
     
    7. série
    0:1
    Koukal proměňuje.
     
    7. série
    0:1
    Žukov neproměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Avtomobilist Jekatěrinburg.
    Ze zisku bonusového bodu se nakonec raduje hostující celek, neboť o vítězství v samostatných nájezdech rozhodl PETR KOUKAL!
    Petr KOUKAL - 3:4
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Ze zisku bonusového bodu se nakonec raduje Avtomobilist Jekatěrinburg, který rozhodl o svém vítězství v samostatných nájezdech, a přibližuje se tak vítězství!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Marek Kvapil (NIZ) – 0+1, 2 střely, TOI – 15:39
    Petr Koukal (JEK) 2+0, 2 střely, TOI – 22:44

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:51:35)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 17. Volkov (Sergejev, Rjasenskij), 19. Žukov (Stoa, Kvapil), 27. Žukov (Stoa) – 18. Kivistö (Torčenjuk, Sergejev), 21. Koukal (Golyšev), 23. Elo, rozh. náj. Koukal

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kvapil (NIZ)
    0:0   Alexejev (JEK)
    2. série:
    0:0   Grigorenko (NIZ)
    0:0   Elo (JEK)
    3. série:
    0:0   Sexton (NIZ)
    0:0   Koukal (JEK)
    4. série:
    0:0   Alexejev (JEK)
    0:0   Sergejev (NIZ)
    5. série:
    0:0   Golyšev (JEK)
    0:0   Sexton (NIZ)
    6. série:
    0:0   Popov (JEK)
    0:0   Sexton (NIZ)
    7. série:
    0:1   Koukal (JEK)
    0:1   Žukov (NIZ)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Lisutin (23. Sudnicin) – Rjasenskij, Sergejev, Ljamin, Jevsejenkov (A), Ščitov, Bondarev, Bryncev – Volkov, Milovzorov, Poljagalov (A) – Žukov, Stoa, Kvapil – Jakimov, Grigorenko, Sexton – Zdunov, Kulikov, Kitarov – Porjadin
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Drobyševskij) – Kivistö, Megalinskij (A), Timašov, Vasilevskij, Ščemerov, Trjamkin, Voropajev – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal (C), Golyšev (A) – Alexejev, Popov, Simakov – Knjazev, Veličkin, Pankov – Jemelin

    Rozhodčí: Gofman, Ravodin – Sadovnikov, Šeljanin

    Diváci: 5500
    bahis siteleri