Omsk – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 5:4 (kon.)
Toljatti – Minsk 2:3 (po pr.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 3:4 (0:1 po s.n.) | Čerepovec – Riga 1:3 (kon.)
Petrohrad – Jokerit 2:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pondělí 01.02.2016, 15:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Jakucenja – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Jašin – 2 min., hrubost).
     
    59:26
    Gelašvili dostává trest ve hře, což znamená konec v dnešním zápase. Do branky Jugry tak nastupuje na posledních čtyřicet sekund náhradník Fokin!
     
    49:52
    Traktor si navíc zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici odchází Jevgenij Lapenkov, který na pravé straně hákoval Kručinina.
     
    44:07
    Jugra si zahraje přesilovou hru! Podruhé v tomto zápase směřuje na trestnou lavici Denisov, který podrazil pronikajícího Jacenka.
     
    38:15
    Domácí Semjon Afonasjevskij v rohu kluziště tvrdě atakoval obránce Kalašnikova, a dostává dvouminutový trest!
     
    30:36
    Další vyloučení v dnešním utkání! Domácí kapitán Andrej Denisov se provinil nedovoleným bráněním ve středním pásmu, a nabízí hostům přesilovou hru!
     
    27:19
    Za brankou fauloval Alexej Vasilčenko, který podrazil Kručinina, a Traktor si zahraje přesilovou hru!
     
    27:03
    Ve středním pásmu se do sebe pustil Filip Novák s Andrejem Ankudinovem. Rozhodčí se je pokoušeli odtrhnout, nicméně to se jim příliš nedařilo. Oba hráči jsou již na trestné lavici, a dostává dvouminutové tresty.
     
    23:59
    Hostujícímu Želdakovi ujely nervy, a dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování!
     
    16:27
    V závěru první třetiny si zahraje domácí celek přesilovou hru! Pavel Medvěděv tentokrát fauloval ve středním pásmu pronikajícího Šinina, a odchází podruhé v dnešním zápase na trestnou lavici!
     
    09:24
    Hostující celek si zahraje další přesilovou hru! Domácí špatně střídali, a lavička Traktoru dostává dvouminutový trest. Ten nakonec odpyká Ilja Zinovjev.
     
    03:33
    Síly na ledě se vyrovnají! Anton Glinkin byl při napadání v útočném pásmu příliš důrazný, podrazil bránícího Kalašnikova, a odchází na trestnou lavici.
     
    02:01
    A bude se vylučovat! Na trestnou lavici putuje hostující Pavel Medveděv, který v rohu kluziště nasimuloval pád po souboji s Novákem, a odjíždí na trestnou lavici.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 29. Kručinin (Petrov, Popov), 43. Popov – 10. Kalašnikov (Rasskazov, Lapenkov), 42. Medveděv, 46. Jacenko (Bortnikov, Sitnikov)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Nazarov) – Novák, Martynov, Borodkin, Denisov (C), Šinin, Žuldikov, Petrov (A), Klimontov – Popov, Jakucenja, Kručinin – Gubarev, Osnovin, Afonasjevskij – Rybakov, Glinkin, Kokujov – Růžička, Šarov, Zinovjev
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Ugolnikov, Želdakov (A), Kalašnikov, Djakov, Antonov, Pogorišnijm Vasilčenko, Seleznjov – Sitnikov (C), Jacenko, Borotnikov (A) – Rasskazov, Varfolomejev, Lapenkov -Jašin, Orlov, Medveděv – Ankudinov, AKmaldinov, Běljajev

    Rozhodčí: Vasiljev, Kadjorov – Viljugin, Parfjonov

    Diváci: 5000
    bahis siteleri