NY Islanders – Los Angeles 5:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:3 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Colorado 3:4 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
5:1 (0:0, 4:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Pátek 12.02.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia (kapacita 19543 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:27
    Radko Gudas teď velmi tvrdým hitem sestřelil ve středním pásmu Dava Catenacciho, který o českém obránci vůbec nevěděl. S Gudasem se pak do pěstního souboje pustil Jake McCabe, oba tito hráči tak inkasují pětiminutový trest za bitku. Gudas inkasuje navíc trest do konce utkání za a McCabe pro změnu dvouminutový trest za vyvolání bitky.
     
    35:57
    Následně se do vzájemné potyčky pustili Radko Gudas a Marcus Foligno, kteří nakonec předvedli spíše společný taneček. Oba hráči inkasují pětiminutové tresty za bitku a hostující útočník navíc menší trest za krosček.
     
    33:04
    Dlouho ovšem Flyers v plném počtu nevydrželi, také za faul vysokou holí je vyloučen Radko Gudas.
     
    30:52
    Buffalo si zahraje přesilovou hru, za faul vysokou holí míří na trestnou lavici domácí obránce Brandon Manning.
     
    24:14
    Philadelphia si zahraje přesilovou hru, jelikož brankář Robin Lehner zasáhl projíždějícího Simmondse vysokou holí do obličeje. Trest za svého brankáře odpyká Nicolas Deslauriers.
     
    19:09
    V závěru první třetiny přichází další přesilová hra pro Sabres. Za podražení míří na trestnou lavici tentokrát český útočník Jakub Voráček.
     
    16:14
    Mark Streit ale pobyl na ledě pouhých osm vteřin a za stejný prohřešek jako před malou chvílí, tedy nedovolené bránění, je opět vyloučen.
     
    14:06
    První přesilovou hru si zahrají také hosté z Buffala. Za nedovolené bránění je vyloučen Mark Streit.
     
    04:46
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase. Za vražení na hrazení míří na trestnou lavici hostující obránce Zach Bogosian.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 22. Umberger (Gagner, Streit), 23. Schenn (Raffl), 29. Simmonds (Gostisbehere, Voráček), 36. Raffl (Cousins), 51. Cousins – 51. McGinn (McCabe)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Del Zotto, Gostisbehere, Schultz, Streit, Manning, Gudas – Voráček, Giroux (C), Simmonds – Gagner, Cousins, Schenn – Raffl, Weal, Umberger – VandeVelde, Bellemare, White. Trenér: Dave Hakstol.
    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Bogosian, Pysyk, Gorges, Ristolainen, McCabe, Franson – Deslauriers, O'Reilly, McGinn – Kane, Reinhart, Gionta (C) – Foligno, Eichel, Moulson – Catenacci, Legwand, Bailey. Trenér: Dan Bylsma.

    Rozhodčí: Lee, Kozari – Galloway, Grandt

    Diváci: 19019
    bahis siteleri