NY Islanders – Los Angeles 5:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:3 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Colorado 3:4 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
5:1 (0:0, 4:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Pátek 12.02.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia (kapacita 19543 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    Justin Bailey měl obrovskou šanci, jeho střelu ale zastavil Mason výborným zákrokem pravým betonem! Bailey tak i přes velkou střeleckou potenci musí na gól v prvním zápase kariéry v NHL zapomenout!
     
    56:27
    Radko Gudas teď velmi tvrdým hitem sestřelil ve středním pásmu Dava Catenacciho, který o českém obránci vůbec nevěděl. S Gudasem se pak do pěstního souboje pustil Jake McCabe, oba tito hráči tak inkasují pětiminutový trest za bitku. Gudas inkasuje navíc trest do konce utkání za a McCabe pro změnu dvouminutový trest za vyvolání bitky.
     
    55:30
    Po neuvěřitelném závaru v domácím brankovišti si Steve Mason připsal další snad tři nebo čtyři zákroky, svou branku však dokázal uhájit!
     
    54:45
    Brian Gionta střílel z bezprostřední blízkosti branky, Steve Mason ale vytáhl výborný zákrok!
    Nick COUSINS - 5:1
     
    50:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí hráči si ovšem s odpovědí nedali nikterak na čas a po necelé půl minutě se po zaváhání Ristolainena dostal do samostatného úniku NICK COUSINS, který svou akci vyřešil tvrdou střelou na přední tyč! Cousins tak střílí svůj první gól v kariéře v NHL! Bez asistence.
    Jamie McGINN - 4:1
     
    50:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jako bych to zakřikl a hosté rázem snižují! Po střele Jaka McCabe z vrcholu levého kruhu se k dorážce před prázdnou brankou dostal JAMIE McGINN, který měl už jednoduchou práci uklidit kotouč do odkryté části branky! Asistence: Jake McCabe.
     
    48:22
    Také Flyers si dokázali vytvořit velkou šanci! Mark Streit se dostal k odraženému kotouči, vyslal tvrdou ránu, kterou ovšem dokázal Lehner vyrazit!
     
    47:09
    Velká šance hostů! Evander Kane se dostal ke kotouči v mezikruží a jeho dobrou střelu vytáhl vynikajícím zákrokem Steve Mason!
     
    36:58
    Jakub Voráček měl hodně času a prostoru na pravé straně kluziště, jeho střelu ale výborným zákrokem zastavil Robin Lehner!
     
    35:57
    Následně se do vzájemné potyčky pustili Radko Gudas a Marcus Foligno, kteří nakonec předvedli spíše společný taneček. Oba hráči inkasují pětiminutové tresty za bitku a hostující útočník navíc menší trest za krosček.
    Michael RAFFL - 4:0
     
    35:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Radko Gudas nešetrným zákrokem poslal k zemi Marcuse Foligna. Domácí získali kotouč a Nick Cousins krásnou přihrávkou vyslal do samostatného úniku MICHAELA RAFFLA, který poslal kotouč přesně pod horní tyčku! Asistence: Nick Cousins.
     
    33:04
    Dlouho ovšem Flyers v plném počtu nevydrželi, také za faul vysokou holí je vyloučen Radko Gudas.
     
    30:52
    Buffalo si zahraje přesilovou hru, za faul vysokou holí míří na trestnou lavici domácí obránce Brandon Manning.
    Wayne SIMMONDS - 3:0
     
    28:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají už třetí branku! Wayne Simmonds nejdříve přenechal puk ve středním pásmu Shaynu Gostisbeherovi, který se rychlostí dostal do útočného pásma, jeho střela ale byla sražena. Puk se vrátil k WAYNU SIMMONDSOVI, jehož střelu z pravého kruhu Lehner nedokázal zastavit! Asistence: Shayne Gostisbehere a Jakub Voráček.
     
    24:14
    Philadelphia si zahraje přesilovou hru, jelikož brankář Robin Lehner zasáhl projíždějícího Simmondse vysokou holí do obličeje. Trest za svého brankáře odpyká Nicolas Deslauriers.
    Brayden SCHENN - 2:0
     
    22:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí neotálejí a rychle přidávají druhou branku! Michael Raffl zatáhl po levé straně kotouč do útočného pásma, na hranici brankové čáry pak zpětnou přihrávkou našel mezi kruhy volného BRAYDENA SCHENNA, který prostřelil Lehnera podruhé během krátké chvíle! Asistence: Michael Raffl.
    R. J. UMBERGER - 1:0
     
    21:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace, po které se domácí ujímají vedení! Sam Gagner počkal na pravém kruhu s přihrávkou na ideální chvíli, kdy si na druhé straně útočného pásma najel do střelecké pozice R. J. UMBERGERA, který nikým neatakován poslal kotouč za Lehnerova záda! Pro Umbergera je to první gól v letošní sezoně! Asistence: Sam Gagner a Mark Streit.
     
    20:41
    Po Ristolainenově střele se k dorážce dostal Jamie McGinn a dokázal dostat kotouč do branky! Rozhodčí Steve Kozari ale branku neuznává, jelikož útočník hostů trefil kotouč vysoko nad vlastní hlavou, a tak se ani nepůjde telefonovat.
     
    19:09
    V závěru první třetiny přichází další přesilová hra pro Sabres. Za podražení míří na trestnou lavici tentokrát český útočník Jakub Voráček.
     
    16:14
    Mark Streit ale pobyl na ledě pouhých osm vteřin a za stejný prohřešek jako před malou chvílí, tedy nedovolené bránění, je opět vyloučen.
     
    14:06
    První přesilovou hru si zahrají také hosté z Buffala. Za nedovolené bránění je vyloučen Mark Streit.
     
    13:17
    Největší šance Sabres v dosavadním průběhu utkání! Rasmus Ristolainen nastřelil od modré čáry jen levou tyč a s následnou dorážkou Justina Baileyho z bezprostřední blízkosti si poradil Steve Mason!
     
    04:46
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase. Za vražení na hrazení míří na trestnou lavici hostující obránce Zach Bogosian.
     
    04:28
    Michael Raffl se dostal do samostatného úniku, s bekhendovým blafákem si ale na Robina Lehnera nepřišel!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 22. Umberger (Gagner, Streit), 23. Schenn (Raffl), 29. Simmonds (Gostisbehere, Voráček), 36. Raffl (Cousins), 51. Cousins – 51. McGinn (McCabe)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Del Zotto, Gostisbehere, Schultz, Streit, Manning, Gudas – Voráček, Giroux (C), Simmonds – Gagner, Cousins, Schenn – Raffl, Weal, Umberger – VandeVelde, Bellemare, White. Trenér: Dave Hakstol.
    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Bogosian, Pysyk, Gorges, Ristolainen, McCabe, Franson – Deslauriers, O'Reilly, McGinn – Kane, Reinhart, Gionta (C) – Foligno, Eichel, Moulson – Catenacci, Legwand, Bailey. Trenér: Dan Bylsma.

    Rozhodčí: Lee, Kozari – Galloway, Grandt

    Diváci: 19019
    bahis siteleri