NY Islanders – Los Angeles 5:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:3 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Colorado 3:4 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
5:1 (0:0, 4:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Pátek 12.02.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia (kapacita 19543 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nick COUSINS - 5:1
     
    50:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí hráči si ovšem s odpovědí nedali nikterak na čas a po necelé půl minutě se po zaváhání Ristolainena dostal do samostatného úniku NICK COUSINS, který svou akci vyřešil tvrdou střelou na přední tyč! Cousins tak střílí svůj první gól v kariéře v NHL! Bez asistence.
    Jamie McGINN - 4:1
     
    50:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jako bych to zakřikl a hosté rázem snižují! Po střele Jaka McCabe z vrcholu levého kruhu se k dorážce před prázdnou brankou dostal JAMIE McGINN, který měl už jednoduchou práci uklidit kotouč do odkryté části branky! Asistence: Jake McCabe.
    Michael RAFFL - 4:0
     
    35:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Radko Gudas nešetrným zákrokem poslal k zemi Marcuse Foligna. Domácí získali kotouč a Nick Cousins krásnou přihrávkou vyslal do samostatného úniku MICHAELA RAFFLA, který poslal kotouč přesně pod horní tyčku! Asistence: Nick Cousins.
    Wayne SIMMONDS - 3:0
     
    28:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají už třetí branku! Wayne Simmonds nejdříve přenechal puk ve středním pásmu Shaynu Gostisbeherovi, který se rychlostí dostal do útočného pásma, jeho střela ale byla sražena. Puk se vrátil k WAYNU SIMMONDSOVI, jehož střelu z pravého kruhu Lehner nedokázal zastavit! Asistence: Shayne Gostisbehere a Jakub Voráček.
    Brayden SCHENN - 2:0
     
    22:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí neotálejí a rychle přidávají druhou branku! Michael Raffl zatáhl po levé straně kotouč do útočného pásma, na hranici brankové čáry pak zpětnou přihrávkou našel mezi kruhy volného BRAYDENA SCHENNA, který prostřelil Lehnera podruhé během krátké chvíle! Asistence: Michael Raffl.
    R. J. UMBERGER - 1:0
     
    21:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace, po které se domácí ujímají vedení! Sam Gagner počkal na pravém kruhu s přihrávkou na ideální chvíli, kdy si na druhé straně útočného pásma najel do střelecké pozice R. J. UMBERGERA, který nikým neatakován poslal kotouč za Lehnerova záda! Pro Umbergera je to první gól v letošní sezoně! Asistence: Sam Gagner a Mark Streit.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 22. Umberger (Gagner, Streit), 23. Schenn (Raffl), 29. Simmonds (Gostisbehere, Voráček), 36. Raffl (Cousins), 51. Cousins – 51. McGinn (McCabe)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Del Zotto, Gostisbehere, Schultz, Streit, Manning, Gudas – Voráček, Giroux (C), Simmonds – Gagner, Cousins, Schenn – Raffl, Weal, Umberger – VandeVelde, Bellemare, White. Trenér: Dave Hakstol.
    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Bogosian, Pysyk, Gorges, Ristolainen, McCabe, Franson – Deslauriers, O'Reilly, McGinn – Kane, Reinhart, Gionta (C) – Foligno, Eichel, Moulson – Catenacci, Legwand, Bailey. Trenér: Dan Bylsma.

    Rozhodčí: Lee, Kozari – Galloway, Grandt

    Diváci: 19019
    bahis siteleri