New Jersey – NY Islanders 0:1 (kon.) | Carolina – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 0:4 (kon.)
Montreal – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 2:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Buffalo Sabres
Sobota 20.02.2016, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Jak?! René Bourque měl před sebou prázdnou branku, ale Robin Lehner se záhadným způsobem přemístil a zázračně zasáhl!
     
    51:30
    No, tak těch trestů je nakonec víc. Jack Johnson (CBJ) vyfasoval dvě minuty za hrubost, Robin Lehner (BUF) pak vyfasoval dvě minuty za hrubost a další dvě za vyjetí mimo vyznačenou zónu.
     
    51:30
    Na buffalském brankovišti vznikla obrovská strkanice, do které se zapojil i Robin Lehner! Sudí však nakonec vyloučili muže, který to celé způsobil hitem na Zacha Bogosiana – Boonea Jennera (CBJ). Ten vyfasoval dokonce pětiminutový trest za vražení.
     
    49:53
    Joonas Korpisalo už toho má plné kecky a před zraky své rodiny potupně usedá na střídačku, zbytek zápasu dochytá Curtis McElhinney!
    49:53 Sam REINHART - 0:4
     
    49:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    A další gól! Nyní už je to definitivní, Sabres si svůj náskok pohlídají. Evandera Kanea sice v samostatném úniku Korpisalo vychytal, ale poté se k puku dostal SAM REINHART a propasíroval ho do sítě! Asistence: Evander Kane.
    47:16 Jamie McGINN - 0:3
     
    47:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    A ta nakonec končí gólem, zdá se, že je rozhodnuto! Eichel po levém křídle zavezl puk do útočného pásma, obkroužil Korpisalovu svatyni a poté nahodil puk do prostoru před domácím brankářem, kde se nejrychleji zorientoval JAMIE MCGINN a doklepl touš do sítě! Asistence: Zemgus Girgensons, Jack Eichel.
     
    41:04
    Tak toto bude Dubinskyho ještě hodně dlouho mrzet! Centr elitní domácí formace měl na hokejce snížení, ani jedna z jeho střel z bezprosřední blízkosti ale do sítě neprošla!
     
    Evander Kane (BUF) v samém závěru druhé třetiny vyfasoval dvě minuty za podražení, Columbus tak třetí třetinu začne v početní výhodě!
     
    38:08
    S vyloučeními se v posledních minutách roztrhl pytel! Jackets si zahrají přesilovku čtyř proti třem, Marcus Foligno (BUF) se totiž provinil vysokou holí.
     
    37:26
    Síly na ledě budou další dvě minuty vyrovnané, menší trest za nedovolené bránění totiž vyfasoval Rasmus Ristolainen (BUF).
     
    36:55
    Scott Hartnell (CBJ) u hrazení nehezky dohrál Fransona, který stále leží na ledě. Domácí útočník vyfasoval pětiminutový trest za vražení na hrazení.
     
    35:59
    Brandon Saad se neukvapil a parádním křižným pasem našel úplně volného Dubinskyho, proti jehož ráně z mezikruží však Lehner famózně zakročil!
     
    34:24
    Zemgus Girgensons (BUF) podruhé v zápase usedá na trestnou lavici, nyní se lotyšský mladík provinil hákováním.
     
    26:34
    Sabres si potřetí zahrají přesilovku. Jack Johnson (CBJ) zatáhl za záchrannou brzdu a podrazil unikajícího Eichela, za což vyfasoval dvouminutový trest.
    18:38 David LEGWAND - 0:2
     
    18:38
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak toto se často nevidí! Místo vyrovnání tu máme dvougólový náskok Sabres, který vystřelil velezkušený DAVID LEGWAND. Bývalý útočník Nashvillu vyslal na Korpisala oblouček z vlastní obranné třetiny, ale strážci columbuské svatyně puk prošel až do sítě! Bez asistence.
     
    18:04
    Jackets mají ideální příležitost k vyrovnání, Mark Pysyk (BUF) se totiž nechal vyloučit za nedovolené bránění.
    14:55 Jamie McGINN - 0:1
     
    14:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé, Buffalo přesilovku po šesti sekundách využilo a jde do vedení! Ristolainenova nepovedená rána se odrazila k Eichelovi, s jehož střelou si ještě Korpisalo poradil, na dorážku JAMIEHO MCGINNA z předbrankového prostoru už ale nedosáhl! Asistence: Jack Eichel, Rasmus Ristolainen.
     
    14:49
    Po komerční přestávce půjde Columbus opět do čtyř, zbytečným hákováním v rohu kluziště se provinil Dalton Prout (CBJ).
     
    13:06
    Jej, to byl zákrok! Boone Jenner zadovkou poslepu vyzval ke skórování Cama Atkinsona, toho ale Lehner z bezprostřední blízkosti vychytal!
     
    09:07
    Největší šanci v dosavadním průběhu měl na hokejce ve vlastním oslabení Brandon Dubinsky, který upaloval sám proti Lehnerovi, ale překonat ho nedokázal!
     
    08:29
    Na dvě minuty za držení hole půjde pykat Seth Jones (CBJ).
     
    05:03
    Zemgus Girgensons (BUF) neuhlídal svou hůl – Ťutina trefil omylem do obličeje – a půjde si odsedět dvouminutový trest.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 15. McGinn (Eichel, Ristolainen), 19. Legwand, 48. McGinn (Girgensons, Eichel), 50. Reinhart (Kane)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (50. McElhinney) – Jones, Murray, Johnson, Savard, Prout, Ťutin – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Hartnell, Wennberg, Saad – Calvert, Karlsson, N. Foligno – Rychel, Campbell, Bourque.
    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Ristolainen, Gorges, McCabe, Bogosian, Franson, Pysyk – Kane, O'Reilly, Reinhart – McGinn, Eichel, Girgensons – M. Foligno, Larsson, Gionta – Moulson, Legwand, Deslauriers.

    Rozhodčí: Charron, Peel – Rody, Nowak

    Diváci: 14923
    bahis siteleri