New Jersey – NY Islanders 0:1 (kon.) | Carolina – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 0:4 (kon.)
Montreal – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 2:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:2 (1:2, 3:0, 1:0)
Vancouver Canucks
Sobota 20.02.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:01 Josh JOORIS - 5:2
     
    43:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou maximálně efektivní a z vůbec první střely na branku ve třetí třetině skórují! Rychlá akce Calgary začala v obranném pásmu domácích, kde ji rozjel Jakub Nakládal, který našel na levé straně rozjetého Boumu, jenž se dostal přes svého strážce a poté naservíroval přesný pas před branku na JOSHE JOORISE, který poslal puk za Markströmova záda! Asistence: Lance Bouma, Jakub Nakládal.
    39:35 Mark GIORDANO - 4:2
     
    39:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se však před přestávkou ještě jednou prosazují, když se přesně trefuje kapitán Plamenů MARK GIORDANO, který vedení svého týmu navýšil již na dvě branky! Asistence: T. J. Brodie, Johnny Gaudreau.
    25:34 Michael FROLÍK - 3:2
     
    25:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Canucks hned na úvod druhé třetiny! MICHAEL FROLÍK měl puk na backhand v prostoru mezi kruhy a chtěl jej poslat přímo nad branku, k jeho štěstí i smůle zároveň se však kotouč odrazil od nohy bránícího Bartkowského mimo dosah brankáře Markströma! Hosté ještě zkusili video challenge, neboť se domnívali, že byl puk úmyslně kopnut domácím hráčem, toho se však kotouč ani nedotkl a tak branka platí! Asistence: T. J. Brodie, Matt Stajan.
    22:07 Mikael BACKLUND - 2:2
     
    22:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí hned zkraje druhé části vyrovnávají skóre tohoto utkání! Vše začalo po nahození od modré čáry v podání Jakuba Nakládala, které sice minulo branku, jenže Frolík napravo od branku vracel puk před Markströma a tam se domácím po několikero dorážkách nakonec podařilo dostat puk za brankovou čáru, autorem druhého gólu Flames je MIKAEL BACKLUND! Asistence: Joe Colborne, Michael Frolík.
    15:47 Jake VIRTANEN - 1:2
     
    15:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JAKE VIRTANEN otáčí vývoj utkání na stranu hostů poté, co si s pukem vybruslil z rohu kluziště až mezi kruhy a perfektní ranou nad Hillerovu lapačku vymetl pavučinky z pravého horního rohu jeho branky! Bez asistence.
    10:41 Adam CRACKNELL - 1:1
     
    10:41
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesně devět minut od úvodní branky domácích znovu platí vyrovnaný stav, když se prosazuje člen čtvrté formace hostů ADAM CRACKNELL! Asistence: Jannik Hansen.
    01:41 Joe COLBORNE - 1:0
     
    01:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácím perfektně vychází vstup do dnešního zápasu, když Backlund perfektní backhandovou zadovkou našel mezi kruhy volného JOEA COLBORNEA, který se trefil přesně do horního růžku hostující branky! Asistence: Mikael Backlund a T. J. Brodie.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 2. Colborne (Backlund, Brodie), 23. Backlund (Colborne, Frolík), 26. Frolík (Brodie, Stajan), 40. Giordano (Brodie, Gaudreau), 44. Jooris (Bouma, Nakládal) – 11. Cracknell (Hansen), 16. Virtanen


    Calgary Flames: Hiller (Ortio) – Brodie "A", Giordano "C", Hamilton, Engelland, Nakládal, Wotherspoon – Hudler, Monahan "A", Gaudreau – Frolík, Backlund, Colborne – Jooris, Bennett, Ferland – Jones, Stajan, Bouma.tto
    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Tanev, Hutton, Sbisa, Hamhuis "A", Biega, Bartkowski – Hansen, H. Sedin "C", D. Sedin "A" – Vrbata, Horvat, Baertschi – Etem, McCann, Burrows – Virtnan, Cracknell, Dorsett.

    Rozhodčí: Hebert, Luxmore – Knorr, Gawryletz

    Diváci: 19.289
    bahis siteleri