Benátky n/J – Most 4:1 (kon.) | Třebíč – Šumperk 3:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:4 (1:1, 0:2, 2:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 20.02.2016, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • WSM Liga - O udržení • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 JURÁŇ - 3:4
     
    59:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo využít hru bez brankáře a v závěru utkání snižují na rozdíl jediné branky! Dobře postavený MARCEL JURÁŇ zachytil nepřesnou rozehrávku soupeře a následnou rychlou střelou zápěstím uklidil puk do pravého růžku branky!
     
    58:35
    Charles Baldwin a Tomáš Drtil se po jedné ze střel chytli a už se nechtěli pustit! Následnou bitku vyhrál domácí hráč Charles Baldwin. Oba hráči dostali dvouminutový trest za hrubost.
    57:45 NIKO - 2:4
     
    57:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! JÁN NIKO sám zavezl kotouč do útočné třetiny, kde předvedl parádní kličku po které následně velice rychle vystřelil, čímž zřejmě překvapil i hostujícího brankáře, který následně už jen lovil kotouč ze své branky!
     
    53:50
    Petr Polodna se objevil ve výborné pozici, ale i jeho ránu z levé strany hřiště Miroslav Svoboda zázračně vyrazil jeho vyrážečkou!
     
    51:28
    Domácí se dostali do velice dobré příležitosti po rychlém brejku, ale jeden z třebíčských útočníku netrefil z ideální pozice puk mezi tři tyče!
    48:43 HAAS - 1:4
     
    48:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do tříbrankového vedení. Šumperští si vytvořili pohlednou akci, kterou zakončili vstřeleným gólem po dorážce MARKA HAASE. Asistence: Eduard Šimun.
     
    36:29
    Nyní si přesilovku zahrají domácí. Ondřej Panna totiž držel svého protihráče, a tak si jede odpykat dvouminutový trest.
    35:33 KÁŇA - 1:3
     
    35:33
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté využívají další přesilovku, a dostávají se tak do dvoubrankového vedení! Tomáš Sedlák nahodil puk na branku domácích, kde se kotouč několikrát poodrážel a jako první se v předbrankovém prostoru zorientoval JAN KÁŇA, který tak dorážkou překonal domácího brankáře! Asistence: Tomáš Sedlák, Aleš Holík.
     
    34:13
    A máme tady další přesilovou hru pro Šumperk. A znovu je potrestaným hráčem Václav Čejka, který si jede odpykat dvouminutový trest za podražení.
     
    33:49
    Aktivní Jan Kána znovu pálil na Dominika Svobodu z mezikruží, ten si s jeho pokusem ale opět poradil!
    30:52 DRTIL - 1:2
     
    30:52
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají podruhé v utkání do vedení! Karel Plášek šikovně přenechal puk TOMÁŠOVI DRTILOVI, který se s ničím nepáral a nahodil puk na branku soupeře, čímž i s velkou porcí štěstí domácího brankáře překonal! Asistence: Karel Plášek, Aleš Staněk.
     
    28:40
    Druhá přesilovka v zápase pro Šumperk. Václav Čejka míří na trestnou lavici za nedovolené bránění. Podaří se hostům využít i druhou přesilovku v řadě?
     
    28:02
    Richard Kristl se dostal do samostatného úniku, zkusil rychlou kličku, kterou však na hostujícího brankáře nevyzrál!
     
    27:26
    Rychlá akce i na druhé straně hřiště, ale i tam byl hostující brankář Svoboda bezchybný!
     
    26:48
    Petr Gewiese vyslal na domácího brankáře ostrou ránu z mezikruží, ten si s ní však poradil!
     
    22:24
    Domácí si také zahrají svoji první přesilovku. Petr Gewiese míří na trestnou lavici za podražení.
     
    18:36
    Martin Čech si špatně zpracoval přihrávku od jeho spoluhráče, a tak nemohl z ideální pozice zakončovat!
    15:17 BALDWIN - 1:1
     
    15:17
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácím se právě podařilo vývoj zápasu srovnat! Rozjetý Jakub Šaur parádně našel před brankou soupeře úplně volného CHARLESE BALDWINA, který se svým skvělým zakončením pod horní tyčku nemýlil! Asistence: Jakub Šaur.
     
    06:50
    Jiří Všetečka se teď blýskl parádní individuální akcí, které chyběl už jen gól! Domácí ale i nadále pokračují ve svém tlaku.
    04:34 KÁŇA - 0:1
     
    04:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté využívají svoji výhodu v podobě přesilové hry, a dostávají se tak do vedení! Ve velice dobré příležitosti se objevil Jan Milfait, který svoji dorážkou ale pouze orazítkoval tyč, avšak následně dorážel JAN KÁŇA, který už se nemýlil a překonal bezmocného Dominika Svobodu v jeho bráně! Asistence: Jan Milfait.
     
    03:36
    Dominik Svoboda teď zázračným zákrokem nedovolil změnu skóre! Šumperk se ale řítí do další akce.
     
    03:11
    První přesilovku zápasu si zahrají hosté. Matič Podlipnik míří na trestnou lavici, kde si odpyká dvouminutový trest za hákování.
    Branky a nahrávky: 16. Baldwin (Šaur), 58. Niko, 60. Juráň – 5. Káňa (Milfait), 31. Drtil (Plášek, Staněk), 36. Káňa (Sedlák, Holík), 49. Haas (Šimun)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Vejmelka) – Čejka ''A'', Podlipnik, Niko, Bartoň, Schejbal, Wasserbauer Jiří, Hort – Čech ''A'', Polodna, Kristl – Kusko, Juráň, Přibyl – Wasserbauer Jan, Petelin, Všetečka – Šaur, Matov, Baldwin
    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (Zelenka) – Gewiese, Sedlák ''A'', Prokop, Holík, Bail, Drtil, Horyna – Milfait, Fořt, Káňa – Haas ''C'', Šimun, Brunec – Staněk, Plášek ''A'', Hlinka – Ostřanský, Miškovský, Panna

    Rozhodčí: Škrobák – Svoboda, Maštalíř

    Diváci: 740
    bahis siteleri