Minnesota – Chicago 6:1 (kon.) | NY Rangers – Detroit 1:0 (po pr.) | Carolina – Tampa 2:4 (kon.)
Anaheim – Calgary 5:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Tampa Bay Lightning
Pondělí 22.02.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Ryan CALLAHAN - 2:4
     
    59:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    RYAN CALLAHAN střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a střelou do prázdné brány pečetí vítězství Lightning!! Ondřej Palát v obranném pásmu vyhrál souboj s protihráčem a poté puk poslal do jízdy Ryanovi Callahanovi, který ho střelou po ledě poslal do prázdné brány. Asistence: Ondřej Palát, Cedric Paquette.
     
    59:10
    Jeff Skinner se ocitl před bránou v obrovské šanci a snažil se puk umístit k levé tyči, Ben Bishop tam ale bleskově vymrštil svůj pravý beton a připsal si neopakovatelný zákrok!
     
    58:05
    Cam Ward ihned po vyloučení obou hráčů zůstal na střídačce a Carolina to zkouší bez brankáře!
     
    57:41
    Ondřej Palát (TBL) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    57:41
    Phillip Di Giuseppe (CAR) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    57:02
    Hurricanes vypálili z vrcholu kruhů pro vhazování a jejich střela mířila pod horní tyč, Ben Bishop si ale povyjel z brány a fantastickým zákrokem jejich střelu vyrazil mimo!
    54:17 Steven STAMKOS - 2:3
     
    54:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS využívá přesilovou hru a svým 25. gólem v letošní sezóně NHL posílá Lightning krátce před koncem do vedení 3:2!! Před Stevenem Stamkosem se mezi kruhy otevřel prostor a kapitán Tampy poté poslal puk nad vyrážečku Cama Warda k levé tyči. Asistence: Tyler Johnson, Jonathan Marchessault.
     
    52:21
    Jordan Staal (CAR) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    50:48
    Braydon Coburn (TBL) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    42:06
    Jeden z hokejistů Caroliny tvrdě vypálil krátce za modrou čárou a jeho následná střela orazítkovala tyč! Pokud se nepletu, tak to byl Michal Jordán, který mohl přidat druhý gól.
     
    41:32
    Eric Staal se dostal těsně před bránou ke dvěma dorážkám, ani po jedné z nich ale neprocedil puk za záda Bena Bishopa!
     
    40:30
    Victor Hedman se dostal před bránu k odraženému puku a ocitl se v obrovské šanci, jenže bekhendem nedokázal připraveného Cama Warda překonat a k dorážce se vzápětí již nedostal!
    32:59 Michal JORDÁN - 2:2
     
    32:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    MICHAL JORDÁN střílí fantastický gól a dělá radost domácím fanouškům Caroliny, kteří jsou ve varu!! Michal Jordán na levém křídle nabral rychlost a po objetí brány puk u pravé tyče zasunul za Bena Bishopa, který nevěděl, kde mu hlava stojí. Michael Jordán vstřelil svůj první gól v letošní sezóně NHL a zároveň zaznamenal první kanadský bod. Asistence: Jeff Skinner, Victor Rask.
     
    30:59
    Steven Stamkos rozdal puk ze středu útočného pásma doprava na Victora Hedmana, který bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, a jeho pokus mířil ke vzdálenější levé tyči, Cam Ward ale vytáhl další z řady fantastických zákroků a pravým betonem jeho střelu vyrazil mimo tři tyče!
     
    29:14
    Kris Versteeg (CAR) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
    28:27 Ryan CALLAHAN - 1:2
     
    28:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    RYAN CALLAHAN střílí nádherný gól a otáčí vývoj zápasu na stranu Lightning!! Ryan Callahan si v pravém kruhu pro vhazování zpracoval krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma od Stevena Stamkose a poté parádní střelou vymetl přesně pravý horní roh brány, přestože tam bylo minimum prostoru. Asistence: Steven Stamkos, Nikita Nesterov.
     
    26:15
    Andrej Nestrašil (CAR) dostal menší trest, 2 minuty držení hole.
     
    25:59
    Jordan Staal a před ním Ron Hainsey tvrdě vypálili z blízkosti levé tyče, Ben Bishop byl ale pozorný a obě střely vyrazil!
    24:41 J. T. BROWN - 1:1
     
    24:41
    Tampa právě vstřelila branku!
    J.T. BROWN se prosazuje z dorážky a dělá radost svému tátovi, který byl profesionálním hráčem amerického fotbalu a je dnes přítomen v PNC Areně!! Andrej Šustr na levé straně napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která byla dvakrát tečována a před bránou ji zastavil pravou nohou zády k bráně J.T Brown, ten se ovšem rychle zorientoval a volný puk poslal z blízkosti do prázdné brány. Asistence: Cedric Paquette, Andrej Šustr.
     
    19:03
    Joakim Nordström mohl vstřelit znovu druhý gól, když na levém křídle nabral dobrou rychlost, Bena Bishopa ale nepřekonal!
    11:10 Joakim NORDSTRÖM - 1:0
     
    11:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    JOAKIM NORDSTRÖM skóruje v oslabení a posílá Carolinu po nádherně sehraném protiútoku do vedení!! Jaccob Slavin poslal puk do jízdy Jordanovi Staalovi, který krásnou diagonální přihrávkou z levého křídla našel na vzdálenější pravé tyči najíždějícího Joakima Nordströma, a ten bekhendem bez přípravy poslal puk do odkryté brány. Asistence: Jordan Staal, Jaccob Slavin.
     
    11:00
    Anton Stralman napřáhl od modré čáry k pěkné střele, Cam Ward si na ni ale pochutnal a našel ji v lapačce!
     
    09:32
    John-Michael Liles (CAR) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    09:24
    Tyler Johnson na levém křídle předvedl dobrý forčeking a poté si vybruslil před bránu, kde se snažil puk zasunout k levé tyči, prostor u ní ale skvěle ucpal připravený Cam Ward!
     
    08:21
    Ron Hainsey vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Ben Bishop proti ní ale skvěle vymrštil svůj levý beton!
     
    07:18
    Carolina po reklamní přestávce nebezpečně vypálila z pravého kruhu pro vhazování a také Ben Bishop si připsal první ostrý zákrok, když nebezpečný pokus Hurricanes vyrazil vyrážečkou do rohu ledové plochy!
     
    06:54
    Andrej Šustr z obranného pásma krásnou přihrávkou našel ve středu ledové plochy Ondřeje Paláta, který po pravé straně zavezl puk do útočného pásma a poté ho předložil Stevenovi Stamkosovi, který krásnou přihrávkou přes šířku zóny Caroliny našel ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování najíždějícího Tylera Johnsona, ten bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele, která směřovala přesně k levé tyči, Cam Ward si ale připsal fantastický zákrok a poté puk rychle zalehl!
     
    04:21
    Riley Nash se z pravého křídla natlačil skvěle před bránu, jeho následná bekhendová střela ale našla pouze pravý beton Bena Bishopa, který si poradil i s následnou dorážkou Jordana Staala!
     
    02:55
    Nikita Nesterov (TBL) dostal menší trest, 2 minuty držení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Nordström (J. Staal, Slavin), 33. Jordán (Skinner, Rask) – 25. Brown (Paquette, Šustr), 29. Callahan (Stamkos, Nesterov), 55. Stamkos (Johnson, Marchessault), 60. Callahan (Palát, Paquette)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Slavin, Hainsey (A), Liles, Pesce, Hanifin, Jordán – Versteeg, E. Staal (C), Di Giuseppe – Nordström, J. Staal (A), Nestrašil – Skinner, Rask, Lindholm – Terry, McClement, Nash. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Stralman, Coburn, Šustr, Nesterov, Carle – Killorn, Stamkos (C), Callahan (A) – Palát (A), Johnson, Condra – Paquette, Filppula, Brown – Namestnikov, Boyle, Marchessault. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Tim Peel, Brian Pochmara – Scott Driscoll, Jonny Murray

    Diváci: 10422
    bahis siteleri