Minnesota – Chicago 6:1 (kon.) | NY Rangers – Detroit 1:0 (po pr.) | Carolina – Tampa 2:4 (kon.)
Anaheim – Calgary 5:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
Calgary Flames
Pondělí 22.02.2016, 01:10 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Mikael BACKLUND - 5:2
     
    59:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nakonec se Calgary dočkalo! MIKAEL BACKLUND se dostal k odraženému kotouči po zásahu Gibsona před jeho brankou a s pukem si poradil na jedničku. Svou jedenáctou brankou v sezoně kosmeticky upravuje skóre. Asistence: Deryk Engelland, Brandon Bollig.
     
    57:26
    Anaheim v oslabení mnohem nebezpečnější než soupeř! Getzlaf se dostal do obrovské šance, ale Hiller téměř zázračně jeho střelu na odkrytou branku dokázal chytit a vyrazit.
     
    56:10
    Tak ještě malá naděje pro Calgary. Plameny si totiž zahrají přesilovku po trochu zbytečném faulu Thompsona, který podrazil u mantinelu Gaudreaua.
    54:53 Kevin BIEKSA - 5:1
     
    54:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita! KEVIN BIEKSA prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Jonase Hillera a přidává další hřebíček do rakve s nadějemi Calgary. Asistence: Hampus Lindholm, Ryan Kesler.
     
    53:26
    Při závaru byl navíc faulován Cogliano Markem Giordanem, který jde na dvě minuty vychladnout za naražení zezadu.
     
    53:26
    To byla šance Anaheimu! Cogliano získal puk ve středním pásmu, obtočil se okolo obránce a vypálil na Hillera, který jen vyrazil puk před sebe a na dorážku Cogliana. Tomu se ani napodruhé nepodařilo překonat hostujícího brankáře a do akce se vrhnul Despres, jehož bekhendové zakončení už Hiller schoval ve výstroji!
     
    51:07
    A bude se vylučovat na straně Calgary. Dvě minuty za napadení dostává TJ Brodie.
     
    46:31
    Situace se neobejde bez vyloučení. Bude se hrát 4 na 4. Na trestnou lavici odchází za Anaheim Nate Thompson za hrubost a za Calgary Joe Colborne za sekání.
    44:56 Ryan KESLER - 4:1
     
    44:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Calgary znovu zachybovalo při rozehrávce, byl to Engelland, kdo se zbytečně otáčel s pukem před Keslerem, který ho tísnil. Obránce Calgary přišel o puk a RYAN KESLER ze zisku kotouče vytěžil maximum – tedy čtvrtý gól Anaheimu! Bez asistence.
     
    43:53
    Wotherspoon si nabruslil blíže k brance Gibsona a po jeho střele zápěstím napaluje jen tyčku!
    40:16 Ryan GETZLAF - 3:1
     
    40:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Úžasný vstup hokejistů Anaheimu do třetí třetiny! Nevinně vyhlížející útok přinesl po chybě jednoho z bránících hráčů přihrávku Perrona před branku na RYANA GETZLAFA, který střelou mezi betony prostřelil Hillera! Asistence: David Perron, Mike Santorelli.
     
    39:22
    Náhle, z ničeho nic, si před Hillera bleskově najel Rakell, který dostal přihrávku od Perryho, ale ani s bekhendovým blafákem před brankovištěm nedokázal Hillera překonat!
     
    35:28
    Gaudreau pálil z pravé strany a za Gibsonem zazvonila tyčka!
     
    33:31
    A vylučuje se. Za zdržování hry po vyhozeném kotouči za plexisklo jde na dvě minuty na trestnou lavici domácí Rickard Rakell.
     
    32:12
    Perry se dostal za obranu soupeře a najížděl na Hillera, místo střely chtěl přihrát do druhé vlny na Ritchieho, ale ten místo střely pouze promáchl!
    28:52 Mark GIORDANO - 2:1
     
    28:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To byla rána od MARKA GIORDANA! Gaudreau po souhře s Hudlerem přihrál před modrou čáru na obránce svého týmu, který dělovkou prostřelil Gibsona! Asistence: Johnny Gaudreau, Jiří Hudler.
     
    28:07
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ritchie – 2 min., držení protihráče).
    26:54 Ryan KESLER - 2:0
     
    26:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda v podání Anaheimu! Cogliano za brankou prudce přihrál na volného RYANA KESLERA poblíž mezikruží, který využil prostoru k ráně zápěstím a překonání Hillera! Asistence: Andrew Cogliano, Jakob Silfverberg.
     
    Tak pozor, trenér Calgary zkouší Challenge a rozhodčí zkoumají situaci u videa!
     
    26:12
    Bouma přibruslil až ke Gibsonovi a zkusil rychlou střelu zápěstím! Gibson nevěděl, kde má puk a instinktivně se položil na záda a měl velké štěstí, že si nesrazil puk, který se mu od ramena odrazil do břevna a zpět za něho, do branky. Rozhodčí rozpažuje, největší šance Calgary gól prozatím nepřináší. Komerční přestávka.
     
    23:08
    Znovu zazvonila tyčka za Hillerovými zády! Tentokrát po střele Ritchieho z levého křídla!
     
    20:35
    Kotouč dvakrát obkroužil celý led a první střelu druhé třetiny vyslal na brankáře Calgary domácí Fowler, který trefil tyčku!
     
    17:59
    Obrovská šance Anaheimu! V oslabení přišlo přečíslení 2 na 1, Getzlaff zpracovával oblouček od spoluhráče ve vzduchu a následně vystřelil na Hillerovu branku nikým netísněn! Zastavila ho branková konstrukce.
     
    16:45
    Hodně zajímavá příležitost pro Calgary! To při přechodu do útoku je zastaveno faulem, konkrétně Frolíka sekl Andrew Cogliano, který jde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    16:04
    Bude se hrát ve čtyřech. Další šarvátku mezi týmy už rozhodčí trestají a na dvě minuty posílají z Calgary Brandona Booliga a z Anaheimu Ryana Keslera.
    15:36 Patrick MAROON - 1:0
     
    15:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kapsa před Hillerem se hodně smrskla, hned trojice hráčů Anaheimu byla v bezprostřední blízkosti brankoviště hostí a PATRICK MAROON toho využívá k prostřelení bezmocného brankáře Calgary. Hodně rychle využitá přesilovka! Asistence: Hampus Lindholm, Rickard Rakell.
     
    15:26
    Ale nyní už se bude vylučovat. Na trestnou lavici jde Mark Giordano, který ve snaze vyhodit puk po plexisklu ochranné sklo přehodil.
     
    11:41
    Velká šance Anaheimu! Hiller musel do rozkleku a měl zcela nepokrytou pravou tyčku. V daném prostoru stál Kesler, ale tomu se nepodařilo využít volného místa a míjí klec!
     
    09:55
    A to je důležitá chvíle. Rozhodčí přerušuje hru a posílá na trestnou lavici Sama Bennetta za napadení Mansona. Anaheim bude hrát přesilovku.
     
    01:49
    Puk se dostává na střídačku Calgary, těsně před přerušením navíc hrál vysokou holí nedovoleně domácí Nick Ritchie, který trefil TJ Brodieho a jde na dvě minuty na trestnou lavici.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 16. Maroon (Lindholm, Rakell), 27. Kesler (Cogliano, Silfverberg), 41. Getzlaf (Perron, Santorelli), 45. Kesler, 55. Bieksa (Lindholm, Kesler) – 29. Giordano (Gaudreau, Hudler), 60. Backlund (Engelland, Bollig)


    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Bieksa, Fowler, Manson, Lindholm, Vatanen, Despres – Santorelli, Getzlaf, Perron – Perry, Rakell, Ritchie – Silfverberg, Kesler, Cogliano – Garbutt, Thompson, Marron.
    Calgary Flames: Hiller (Ortio) – Brodie, Giordano, Hamilton, Engelland, Nakládal, Wotherspoon – Hudler, Monahan, Gaudreau – Frolík, Backlund, Colborne – Bollig, Bennett, Ferland – Jones, Stajan, Bouma.

    Rozhodčí: Dave Jackson, Graham Skilliter – Shane Heyer, Mark Wheler
    bahis siteleri