Minnesota – Chicago 6:1 (kon.) | NY Rangers – Detroit 1:0 (po pr.) | Carolina – Tampa 2:4 (kon.)
Anaheim – Calgary 5:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
Colorado Avalanche
Pondělí 22.02.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 John MITCHELL - 5:1
     
    59:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JOHN MITCHELL skóruje a připravuje Ryana Millera o čisté konto, vyvěste prapory!! Před bránou Ryana Millera vznikl obrovský závar a brankář Vancouveru první dvě dorážky vleže zastavil, proti třetí v blízkosti levé tyče v podání Johna Mitchella už byl ale bezmocný. Aby to nebylo tak jednoduché, tak si ještě hlavní trenér Canucks Willie Desjardins vyžádal Coach Challenge, která nebyla úspěšná. Asistence: Jarome Iginla, Michajl Grigorenko.
    51:39 Christopher TANEV - 5:0
     
    51:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    CHRISTOPHER TANEV se zapisuje mezi střelce dnešního zápasu a střelou do prázdné brány zvyšuje na 5:0! Christopher Tanev se s tím nemazlil a ze středního pásma puk napálil do odkryté brány. Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
    49:09 Jannik HANSEN - 4:0
     
    49:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JANNIK HANSEN zakončuje nádhernou akci Vancouveru a posílá svůj tým do čtyřbrankového vedení!! Henrik Sedin přihrál do jízdy Danielovi Sedinovi, a ten z pravého křídla našel na levé straně krásnou žabičkou najíždějícího Jannika Hansena, který do jeho přihrávky pouze vložil hůl a bekhendem poslal puk k levé tyči. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
    39:55 Radim VRBATA - 3:0
     
    39:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    RADIM VRBATA střílí gól v samotném závěru druhé třetiny a nyní skóre 3:0 pro Vancouver opravdu platí!! Radim Vrbata předvedl před bránou dobrý důraz a poslal puk pod horní tyč. Asistence: Henrik Sedin, Ben Hutton.
    18:46 Jannik HANSEN - 2:0
     
    18:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JANNIK HANSEN se prosazuje střelou bez přípravy a posílá Vancouver do dvoubrankového vedení!! Daniel Sedin zamíchal za bránou Semjona Varlamova s pukem a poté krásnou přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího Jannika Hansena, který bez přípravy zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Daniel Sedin.
    08:31 Adam CRACKNELL - 1:0
     
    08:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ADAM CRACKNELL střílí gól a posílá Canucks do vedení 1:0!! Emerson Etem přihrál z rohu kluziště před bránu Adamovi Cracknellovi, který potáhl puk k levé tyči, počkal si až Semjon Varlamov půjde k ledu a poté ho poslal bekhendem pod horní tyč. Asistence: Emerson Etem, Derek Dorsett.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Cracknell (Etem, Dorsett), 19. Hansen (D. Sedin, H. Sedin), 40. Vrbata (H. Sedin, Hutton), 50. Hansen (D. Sedin, Sedin), 52. Tanev (H. Sedin, D. Sedin) – 60. Mitchell (Iginla, Grigorenko)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hutton, Tanev, Hamhuis (A), Bartkowski, Sbisa, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Baertschi, Horvat, Virtanen – Burrows, McCann, Vrbata – Dorsett, Cracknell, Etem. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Bigras, Bodnarchuk – Grigorenko, Duchene, Iginla (A) – Tanguay, MacKinnon, Landeskog (C) – McLeod (A), Soderberg, Comeau – Wagner, Mitchell, Skille. Hlavní trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Brad Watson, Tom Chmielewski – Vaughan Rody, Jay Sharrers

    Diváci: 18431
    bahis siteleri