Boston – Columbus 4:6 (kon.) | Washington – Arizona 3:2 (kon.) | Montreal – Nashville 1:2 (0:1 po s.n.)
St. Louis – San Jose 3:6 (kon.)
po s.n. (0:1)
Montreal Canadiens
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)
Nashville Predators
Úterý 23.02.2016, 01:35 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Craig SMITH - 1:2sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Autorem vítězné branky je CRAIG SMITH.
     
    64:11
    Craig Smith si vyměnil kotouč s jedním ze svých spoluhráčů a zakončoval z brankoviště. Puk se ale odrazil hodně divně a neskončil v brance. To stojí za shlédnutí!
     
    63:14
    Ryan Johansen našel přihrávkou z levého kruhu před brankou osamoceného Josiho, který sice zakončoval do odkryté branky, ale tu nakonec netrefil!
     
    57:27
    Neskutečné. Obrovský závar před brankou Rinneho neskončilo. Galchenyuk udělal kličku a snažil se puk dostat do branky. To se mu ale po obranném zákroku Romana Josiho na brankové čáře nepovedlo!
     
    36:19
    Torey Mitchell bude prvním domácím vyloučeným hráčem. Dvě minuty dostane za podražení u levého kruhu před brankou Condona.
     
    32:02
    Mike Condon nyní hrdinou okamžiku! Nejdříve vyrazil střelu bombu Forsberga od modré čáry a následně se zaskvěl proti dorážce Smitha!
     
    19:49
    Ryan Johansen je prvním vyloučeným hráčem utkání. Odpyká si dvouminutový trest za vražení na hrazení.
     
    19:43
    Nejdříve před Rinnem nebezpečně zakončoval jeden z domácích, který ale branku přestřelil. Následně to zkoušel Ryan Johansen, ale ten se neprosadil z blízkosti!
    18:43 Brendan GALLAGHER - 1:1
     
    18:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Po delším obléhání Rinneho branky přichází vyrovnávací branka! Andrej Markov vypálil na branku, finský brankář puk vyrazil, ale na brankovišti se nejlépe zorientoval BRENDAN GALLAGHER, který puk poslal do branky. Asistence: Andrej Markov, Tomáš Plekanec.
    03:16 Viktor ARVIDSSON - 0:1
     
    03:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jeden z domácích hráčů fauloval a hosté měli výhodu, kterou se jim povedlo nakonec využít. Po střele od modré čáry se na čáře zorientoval nejlépe VIKTOR ARVIDSSON, který puk poslal za záda Mikea Condona! Asistence: James Neal, Colin Wilson.
     
    01:39
    Ouu, tak to bylo veliké štěstí pro hosty! Po pravé straně se prodral Nathan Beaulieu, který svou akci zakončoval bekhendem. Rinnemu puk propadl, ale nakonec skončil jen těsně vedle tyčky!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 19. Gallagher (Markov, Plekanec) – 4. Arvidsson (Neal, Wilson), rozh. náj. Smith

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Andrighetto (MTL)
    0:0   Johansen (NSH)
    2. série:
    0:0   Galchenyuk (MTL)
    0:0   Forsberg (NSH)
    3. série:
    0:0   Pacioretty (MTL)
    0:1   Smith (NSH)


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Subban, Markov, Barberio, Beaulieu, Pateryn, Jemelin – Gallagher, Plekanec, Galchenyuk – Lessio, Eller, Pacioretty – Byron, De La Rose, Fleischmann – Smith-Pelly, Mitchell, Andrighetto
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Ellis, Ekholm, Granberg, Bitetto – Neal, Johansen, Jarnkrök – Smith, Riberio, Forsberg – Arvidsson, Fisher, Wilson – Watson, Gaustad, Salomäki

    Rozhodčí: Kimmerly, Leggo – Gibbons, Sericolo
    bahis siteleri