Slavia – Klatovy 4:1 (kon.) | Motor ČB – Salzburg 10:1 (kon.) | Tábor – Jihlava 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
10:1 (4:0, 4:1, 2:0)
EC Red Bull Salzburg
Středa 24.02.2016, 17:00 • Budvar Aréna • Přípravné zápasy • Předkolo
Partner:
     
    Přátelské utkání mezi Českými Budějovicemi a rakouským Salcburkem je u konce. Domácí tým si značně zvýšil sebevědomí před play-off, když vyškolil mladé hokejisty soupeře. (18:59:19)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Puk je v obranném pásmu Motoru, ale nic už se nestane.
     
    58:30
    Utkání se v poklidu dohrává. Motor už nevyvíjí téměř žádnou aktivitu. Salcburk nemá ani sílu na přejetí hřiště, natož, aby ohrozil Spáčila.
     
    57:30
    Luboš Rob našel v mezikruží Radka Prokeše, který pálil z první, ale Vlahovic drží puk mezi rukou a tělem.
     
    56:57
    Květoň se vrací na led. Salcburk přežil oslabení Motoru bez úhony.
     
    56:07
    Michal Švihálek přiťukl puk Dušanu Žovincovi do samostatného úniku, ale mladý zadák Motoru svůj únik neproměnil. V poslední chvíli mu hokejku zablokoval obránce Rakušanů.
     
    55:43
    Po levém mantinelu projel Lukáš Žálčík a vypálil tvrdou ránu na Vlahovice, který ale zasáhl dobře. České Budějovice jsou i v oslabení aktivnější.
     
    54:57
    Lukáš Květoň (CEB) si půjde odpočinout na dvě minuty za hákování.
     
    54:15
    Motor točí Salcburk v jeho pásmu, dnešní utkání je pro domácí opravdu vyloženě tréninkové.
     
    53:20
    Dalším střelcem se mohl stát Michal Švihálek, který vyjel kolem tyče před bránu, a pokusil se procedit puk mezi nohama brankáře. Nakonec neuspěl on, ani dorážející Radek Prokeš.
     
    51:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Desátá právě odbila! Květoň poslal puk osamocenému ROKU PAJIČOVI před branku Salcburku a slovinský forvard měl hodně času, a tak si vychutnal devatenáctiletého brankáře. Asistence: Lukáš Květoň, Michal Chovan.
     
    50:22
    Tomáš Nouza výborně přiťukl puk Josefu Mikyskovi, jehož samostatný únik skončil na Vlahovicovi, který předvedl vynikající zákrok.
     
    49:51
    Gólman Salcburku bude nakonec v brance pokračovat.
     
    49:51
    Petr Kolmann nabil Tomáši Nouzovi, který poslal tvrdý kotouč od modré čáry na branku Salcburku. Gólmana Vlahovice trefil puk do ramene a svíjí se v bolestech.
     
    48:39
    Zíb s Chovanem opouští trestnou lavici. Hraje se pět na pět. Kealey zůstává na trestné lavici.
     
    47:24
    Při přesilovce je Motor hodně aktivní a ve vzduchu visí desátá branka! Rány Vráblíka ani Květoně si ale cestu za záda Vlahovice nenašly.
     
    45:45
    Alex Kealey (SAL) dostává trest 2+2+2 za hrubost. Lukáš Zíb (CEB) a Michal Chovan (CEB) dostávají každý po dvou minutách.
     
    45:45
    Tak tohle osmnáctiletý Alex Kealey přehnal. Po pískání se pustil do zkušeného Lukáše Zíba, kterého mohutný forvard rakouského celku řezal hlava nehlava. Obránce Motoru ale neměl zájem o bitku, a tak se Kealeymu vzápětí postavil ještě Michal Chovan. Hráč Salcburku si počínal opravdu velmi aktivně a možná ho to ještě přijde draho.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 8. Bohunický (Švihálek), 10. Mikyska (Suchánek, Nouza), 14. Rob (Žálčík), 19. Chovan (Pajič, Mucha), 24. Straka (Mucha, Chovan), 30. Žálčík (Rob, Vráblík), 32. Žálčík (Rob), 36. Vráblík, 42. Vráblík (Rob, Kříž), 52. Pajič (Květoň, Chovan) – 22. Körner


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (21. Spáčil) – Mucha, Zíb, Suchánek, Kolmann, Kříž, Vráblík, Bohunický, Žovinec – Chovan, Pajič, Květoň – Nouza, Straka, Mikyska – Žálčík, Rob, Babka – Kuchejda, Točík, Švihálek – Prokeš
    EC Red Bull Salzburg: Vlahovic (Peeters) – Birnbaum, Cepon, Ettwein, Schreirer, Dobson, Matejovic, Quaas – Palmqvist, Körner, Egger – Witting, Pospíšil, Busch – Kittinger, Valach, McKenna – Schiemenz, Kealey, Dimoff – Postel

    Rozhodčí: Pešina, S. Mertl – Jindra, Zíka

    Diváci: 2 200
    bahis siteleri