Lok. Moskva – Fenerbahce 1:1 (kon.) | Schalke – Šachtar 0:3 (kon.) | Ath. Bilbao – Marseille 1:1 (kon.)
Liverpool – Augsburg 1:0 (kon.) | FK Krasnodar – Sparta 0:3 (kon.) | Lazio – Galatasaray 3:1 (kon.)
Leverkusen – Sporting 3:1 (kon.) | Rapid – Valencia 0:4 (kon.) | Tottenham – Fiorentina 3:0 (kon.)
Porto – Dortmund 0:1 (kon.) | Neapol – Villarreal 1:1 (kon.) | Basilej – Saint-Étienne 2:1 (kon.)
Molde – Sevilla 1:0 (kon.) | Olympiakos – Anderlecht 1:2 (po pr.) | Manchester Utd. – Midtjylland 5:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:0 (1:0)
FC Augsburg
Čtvrtek 25.02.2016, 19:00 • Anfield Road, Liverpool • Evropská liga • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Příjemný podvečer přeji všem fotbalovým příznivcům. Srdečně vás vítám u sledování atraktivního šestnáctifinálového duelu Evropské ligy, v němž Liverpool FC doma přivítá FC Augsburg. Tak si to nenechte ujít!
     
    První zápas:

    Úvodní duel na německé půdě skončil bezbrankovou remízou, šance na postup tak zůstávají vyrovnané. Favorizovaný Liverpool měl prakticky po celý zápas územní převahu, největší šanci si ale vypracovali Die Fuggerstädter – pět minut před koncem nastřelil Či Tong-won tyč Mignoletovy svatyně.

    Sestavy z prvního zápasu:

    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Janker, Klavan, Stafylidis – Kohr, Feulner – Werner (81. Či Tong-won), Altintop (88. Ku), Bobadilla (23. Caiuby) – Esswein.

    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, K. Touré, M. Sakho, A. Moreno – Henderson (C), Milner (82. Ibe), Can – Coutinho, Firmino – Sturridge (67. Origi).
     
    Pokud chtějí svěřenci Jürgena Kloppa pomýšlet na postup, budou muset zapracovat na proměňování šancí. V šesti zápasech Evropské ligy Reds vstřelili pouhých sedm gólů a na hřišti jihoněmeckého Augsburgu neslavili ani po jedné ze čtrnácti střel.

    Die Fuggerstädter se pochopitelně budou spoléhat především na rychlé protiútoky, úvodní gól by pro ně byl velkou vzpruhou. „Důležité je, že jsme doma udrželi čisté konto. K postupu by nám tak mohl stačit jediný gól,“ soudí středopolař Markus Feulner.
    Šatna domácího celku je připravena

    Fanoušci Augsburgu budou samozřejmě přítomni. Takto ozdobili liverpoolské Beatles

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hráči obou celků jsou již na trávníku, za chviličku jdeme na to!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop měli k dispozici hosté hrající v bílých dresech, kteří se ale balonu rychle zbavili, a liverpoolští zadáci tak mají čas na rozehrávku.
     
    2
    Ti však o míč přišli a k prvnímu střeleckému pokusu tohoto zápasu se poté dostal Caiuby, jenž ale neměl seřízená mířidla, a Mignolet tak mohl zůstat v klidu.
     
    3
    Milner se nepohodl s Firminem a poslal mu velmi, velmi těžkou přihrávku na paty. U míče jsou tak znovu Fuggerstädter.
     
    4
    James Milner se na hranici pokutového území soupeře nestihl zorientovat, poté jej ale zastoupil exhoffenheimský Roberto Firmino a vybojoval rohový kop.
     
    4
    No a pozor! Dominik Kohr hrál ve vlastní šestnáctce rukou, domácí tak budou zahrávat penaltu!
    4. Kohrova ruka = penalta pro Liverpool
     
    5
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Svěřenci Jürgenna Kloppa se po pěti minutách hry dostávají do vedení! Pumlíč si na puntík postavil JAMES MILNER a ačkoliv Hitz směr jeho střely vystihl, Milnerova rána k levé tyči byla nechytatelná!
    5. James MILNER - 1:0
     
    6
    Celek z města na řece Mersey je najednou při chuti! Emre Can teď ideálně našel napřaženého Firmina, jehož pokus ale postrádal přesnost.
     
    7
    Simon Mignolet dalekonosným nákopem založil rychlý protiútok Reds, na jehož konci stál Daniel Sturridge a jeho nepovedený pokus. Augsburští už zakládají protiútok.
     
    8
    Halil Altintop to nemyslel vůbec špatně, Milner se však zorientoval včas a srazil míč do zámezí. Hosté budou zahrávat rohový kop.
     
    9
    Strážce liverpoolské svatyně ukryl balon ve své náruči po gólové parametry postrádající hlavičce Klavana (nešálí-li mne zrak) a uklidnil hru.
     
    10
    Philippe Coutinho na druhém konci hřiště předvedl své ekvilibristické kousky, ale jeho série kliček a zasekávaček nakonec k ničemu kloudnému nevedla.
     
    11
    Mamadou Sakho měl co dělat, aby před dotírajícím Caiubym odvrátil nepovedený pas v podání jednoho z hráčů Reds do bezpečí.
     
    12
    Aktivně napadající Jordan Henderson vytlačil hosty až k jejich vlastnímu gólmanovi, Augsburští si však nakonec poradili a nyní budou mít čas a klid na rozehrávku.
    Před zápasem byli fanoušci Augsburgu skvěle naladěni. Rychlá branka jim však z optimismu trochu ubrala

     
    13
    Balon teď doletěl až do Hitzova pokutového území, tam se ale nejrychleji zorientoval hostující kapitán Paul Verhaegh a hlavičkou uklidil míč do moci augsburského brankáře.
     
    15
    Roberto Firmino měl na pravé straně hřiště po Hendersonově kolmici spoustu prostoru a po své levici dva volné spoluhráče, místo toho ale zvolil střelu, která navíc byla značně nepřesná.
     
    16
    Fanoušci Augsburgu teď o sobě dávají hodně hlasitě vědět, jejich hlasitý pokřik je slyšet ve všech koutech rozlehlého Anfieldu.
     
    17
    Exmohučský Ja-Čeol Ku to schytal od Coutinha, hráči v bílých dresech tak budou mít spoustu času na rozehrávku.
     
    18
    Jankerův dalekonosný nákop se stal snadnou kořistí Mamadoua Sakha, francouzský reprezentant ale pod tlakem o míč přišel.
     
    19
    Francouzský sudí Clément Turpin nakonec posoudil zákrok napadajícího Caiubyho jako nedovolený, Sakho si tak rozehrávku bude moci v klidu zopakovat.
     
    20
    Can roztáhl hru na Roberta Firmina, jehož centr James Milner hlavou usměrnil těsně nad břevno Hitzovy svatyně, veškerý vzruch je ale nakonec bezpředmětný – ofsajd!
     
    21
    Vyběhnuvší Marwin Hitz napravil zaváhání svých spoluhráčů v obraně a odvrátil míč do bezpečí těsně před dotírajícím Firminem.
     
    22
    To byla šance! Daniel Sturridge našel parádním přízemním pasem z levé strany kopačku Coutinha, brazilský kouzelník si ale na skvělého Hitze nepřišel!
    22. Tutovku Coutinha brankář Hitz skvěle zlikvidoval
     
    23
    Hosté okamžitě poté založili protiútok, nicméně centr z levé strany adresovaný Caiubymu nebyl vůbec přesný.
     
    24
    Augsburský kapitán Paul Verhaegh pod tlakem nedokázal rozehrát, hosté však budou mít k dispozici alespoň autové vhazování.
     
    24
    Jednoznačná převaha Liverpoolu pokračuje. Nyní to z uctivé vzdálenosti zkusil Nathaniel Clyne, jeho pokus byl ale sražen do zámezí, a Reds tak budou zahrávat roh.
     
    25
    K exekuci rohového kopu se postavil James Milner, který ale pouze odevzdal pumlíč do Hitzovy náruče.
     
    25
    Šance i na druhé straně! Skákavá rána Konstantinose Stafylidise Mignoleta pořádně vystrašila, domácí brankář si ale poradil a stadionem to jen zahučelo!
    25. Stafylidisovu jedovatou střelu zastavil Mignolet
     
    26
    Právě vracející se Konstantinos Stafylidis to teď přehnal s důrazem v souboji s Firminem a vidí žlutou kartu.
     
    27
    Fenomenální Marwin Hitz drží Augsburg ve hře o postup! Po ose Coutinho – Moreno se míč dostal na hranici malého vápna k Robertu Firminovi, jehož pokus z voleje hostující gólman reflexivně vyrazil!
    27. Skvělý zákrok hostujícího brankáře proti pokusu Firmina
     
    28
    Z následného rohového kopu už žádné nebezpečí pro hosty nepramenilo, Hitz ukryl Milnerův centr ve své náruči a uklidnil hru.
     
    29
    Dominik Kohr tentokrát předvedl obranný zákrok v rámci pravidel a na pravé straně hřiště připravil o balon Firmina. Augsburští mohou založit ojedinělou protiakci.
     
    30
    Půlhodina hry je za námi a Reds stále jednoznačně dominují, po obranném zákroku Verhaegha budou zahrávat už svůj šestý roh.
     
    31
    Do zakončení se teď prokousal Lucas Leiva, neudělal to ale ideálně a Hitz byl tentokrát bez práce.
     
    32
    Philippe Coutinho je dnes při chuti! Brazilský míčový šaman teď znovu vypálil, jeho projektil ale mířil přesně do míst, kde stál připravený Marwin Hitz.
     
    33
    Caiuby to teď hodně přehnal s agresivitou v souboji s Coutinhem a může být ještě rád, že za svůj zákrok nevyfasoval karetní napomenutí.
     
    34
    V pravý čas dokázal zrychlit James Milner, čímž se zbavil svého strážce Verhaegha, ale jeho následný centr do pokutového území nikoho v červeném dresu nenašel.
     
    35
    Coutinho náramnou patičkou uvolnil Alberta Morena, jehož centr však byl zblokován a hosté už zakládají protiakci.
     
    36
    No jemine! Lucas Leiva udělal pořádnou hrubici v rozehrávce, čímž nabídl vyrovnání Caiubymu, ten ale z ostrého úhlu Mignoletovu prázdnou svatyni netrefil!
    36. Hrubice Lucase Leivy vyrovnání nepřinesla
     
    38
    Domácí si tak dlouho vyměňovali balon, až úplně zamotali hlavy hostujících zadáků a ke střele z penaltového puntíku se dostal Daniel Sturridge, který ale orazítkoval tyč!
    38. Ani další velká šance druhou branku zápasu nepřinesla
     
    39
    Ja-Čeol Ku zaváhal a svou chybku se snažil napravit faulem, jeho zákrok na Hendersona mu u sudího pochopitelně neprošel.
     
    40
    Liverpoolský kapitán Jordan Henderson zůstává ležet v bolestech na trávníku a moc dobře to s ním nevypadá, z tribun se ozývá pískot.
     
    42
    Vše je v pořádku a hra může vesele pokračovat, zadáci Reds nyní mají spoustu času a prostoru na rozehrávku z vlastní poloviny.
     
    43
    Ke střele z uctivé vzdálenosti se teď dostal zadák Konstantinos Stafylidis, jenž ale balon netrefil ideálně a jeho pokus byl zblokován.
     
    45
    Caiuby si vylil svou frustraci na Philippemu Coutinhovi a sudí Turpin mu bez váhání udělil žlutou kartu.
     
    45
    Nad rámec prvního poločasu nastavil francouzský arbitr jednu jedinou minutu!
     
    45+1
    Philippe Coutinho si vyměnil míč s Hendersonem a poté vypálil. Jeho pokus byl sražen do zámezí, ale rohový kop už domácí zahrávat nebudou.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Clément Turpin totiž v tuto chvíli ukončil první poločas. Ten byl zcela jednoznačně v režii liverpoolských fotbalistů, kteří prakticky neustále dominovali a už od páté minuty díky proměněné penaltě Milnera vedou. Augsburští měli po zaváhání Leivy obrovskou příležitost k vyrovnání, tu ale Caiuby nevyužil, a do šaten se tak jde za stavu 1:0.
    Statistiky první půle mluví jasně ve prospěch Liverpoolu

     
    Druhý poločas začne ve 20:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Marwin Hitz má už od začátku druhé půle plné ruce práce, s dalekonosným nákopem Firmina si ale samozřejmě bez problémů poradil.
     
    48
    Hostující defenzíva teď odvrátila balon přímo na Coutinhovu kopačku, jeho dalekonosný projektil ale proletěl vysoko nad.
     
    49
    Moc nescházelo od toho, aby Reds vedli o dva góly! Coutinho si tentokrát střihl roli nahrávače, Daniel Sturridge ale ze skvělé pozice mezi tři tyče nezamířil!
    49. Sturridge trestuhodně spálil obrovskou šanci na zvýšení
     
    50
    Caiuby se hlavou pokusil prodloužit míč na volného Ragnara Klavana, podle čárového sudího byl ale estonský zadák Augsburgu v ofsajdu.
     
    51
    Christoph Janker zaváhal a kupředu se poté vydal Firmino, na konci jímž založené akce stál Daniel Sturridge a jeho zblokovaný projektil. Následovat bude roh ve prospěch Kloppovy party.
     
    52
    Domácí rozehráli rohový kop nakrátko, vůbec jim to ale nevyšlo a jeden z hráčů v bílém dresu poté dopravil kulatý nesmysl až na soupeřovu polovinu.
     
    53
    Roberto Firmino si nedokázal ideálně zpracovat Sturridgův pas, čímž se připravil o možnost vypálit.
     
    54
    No ale Firmino se posléze ke střele přeci jen dostal, obětavý Christoph Janker ale jeho pokus zblokoval do zámezí.
     
    55
    Milnerův centr adresovaný Firminovi ale postrádal přesnost a bývalý snajpr Hoffenheimu se navíc ocitl v ofsajdovém postavení.
     
    56
    Na druhé straně se ke střele dostal turecký legionář Halil Altintop, ale jeho projektil byl značně nepřesný a Mignolet byl bez práce. Strážce domácí svatyně se ve druhé půli nudí...
     
    57
    Firmino nechtíc udeřil Dominika Kohra do obličeje, hosté tak budou mít dostatek času a prostoru na rozehrávku.
     
    57
    No a nakonec je z toho ještě žlutá karta pro Roberta Firmina.
     
    58
    Napadající Emre Can dostal Hitze pod tlak, švýcarský gólman ve službách Die Fuggerstädter si ale nakonec poradil a odkopl míč kamsi k půlící čáře.
     
    60
    Augsburští příznivci teď pobavili pokřikem adresovaným domácím fanouškům v tomto znění: "Zpíváte jen, když vyhráváte!"
     
    61
    S nadějemi Augburských na postup to ale začíná vypadat bledě, hostům sice stačí jediný gól, ale svěřenci Jürgena Kloppa jednoznačně dominují a zdá se, že pojistka už visí ve vzduchu.
    61. I po více než hodině hry je stále jediným úspěšným střelcem Milner

     
    62
    Philippe Coutinho vybojoval míč a nakonec se dostal i ke střele, ta však příliš přesná nebyla – kulatý nesmysl proletěl o několik metrů vedle levé tyče.
     
    63
    Hendersonův centr z pravé strany skončil na hlavě Christopha Jankera, jenž míč pro jistotu poslal do Hitzovy náruče.
     
    64
    Tlak Reds začíná polevovat, zdá se tak, že se můžeme těšit na opravdu strhující závěr zápasu!
     
    65
    Daniel Sturridge nepřesnou přihrávkou pořádně protáhl Firmina, ten si však nakonec poradil a poté přizval do kombinační akce Alberta Morena.
     
    66
    Domácí to nakonec nezvládli, právě Roberto Firmino o míč přišel a kulatý nesmysl je v autu.
     
    66
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Daniel Sturridge, přichází Divock Origi.
     
    67
    Caiubyho centr z pravé strany zblokoval Lucas Leiva do zámezí, k rozehrávce rohového kopu ve prospěch Augsburgu ale dojde až poté, co se z trávníku zvedne otřesený Milner...
     
    68
    James Milner to od Stafylidise schytal přímo do obličeje, vše ale nasvědčuje tomu, že bude v pořádku a bude se moci zapojit zpět do hry.
     
    69
    Je to tak. Hra mohla vesele pokračovat a z rohového kopu žádné nebezpečí pro Mignoletovu svatyni nepramenilo, jelikož se ve vzduchu nejlépe zorientoval Alberto Moreno.
     
    70
    Domácím se ale nepodařilo rozehrát a Mamadou Sakho byl nucen sáhnout k nedovoleným prostředkům, Werner tak bude zahrávat přímý kop z pravé strany.
     
    71
    Jeho centr ale postrádal přesnost i razanci a defenzíva Reds si bez problémů poradila, Milner byl navíc posléze znovu faulován.
     
    71
    Ou, to byla šance! Tobias Werner měl zničehonic na kopačce vyrovnání, ale Mignolet včas vyběhl a souboj s hostujícím středopolařem na hranici své šestnáctky zvládl!
     
    72
    V zámezí už se začíná svlékat do dresu nejlepší střelec Augsburgu Raúl Bobadilla, autor šesti gólů v letošním ročníku Evropské ligy nehrál v základu vinou zranění.
     
    72
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Tobias Werner, přichází Raúl Bobadilla.
     
    73
    Origiho centr z pravé strany jeden z augsburských zadáků nešťastně tečoval a Hitz měl co dělat, aby reflexivním zákrokem udržel míč před brankovou čarou!
    73. Hitz opět udržel naděje Augsburgu na vyřazení anglického velikána!
     
    74
    Ani z tohoto rohového kopu provedeného Jamesem Milnerem žádné nebezpečí pro Hitze a spol. nepramenilo, domácí ale nadále zůstávají u míče.
     
    75
    Milner se však dostal k míči znovu, na hranici pokutového území nic nevymýšlel a poslal balon přímo do prostoru před Hitzem. Tam se nejrychleji zorientoval střídající Origi, jehož pokus placírkou byl ale velmi, velmi nepřesný.
     
    76
    A do třetice James Milner a jeho centr! Ani tentokrát však Hitz nemusel zasahovat, v pokutovém území totiž nebyl nikdo v červeném dresu.
     
    77
    Ja-Čeol Ku napřáhl ke střele z uctivé vzdálenosti, jihokorejský legionář ale neseřídil svá mířidla a jeho projektil proletěl vysoko nad břevnem.
     
    78
    Co víc domácí chtějí! Jordan Henderson se zničehonic zjevil úplně sám před Hitzem, ten ale fenomenálním zákrokem udržel hosty ve hře!
    78. Henderson se zjevil sám před Hitzem, ale v obrovské šanci gól nedal
     
    79
    Simon Mignolet musel ven z brány, aby vyboxoval dalekonosný centr z levé strany do bezpečí, vše však bez problémů zvládl.
     
    80
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází João Carlos Teixeira.
     
    80
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Ja-Čeol Ku, přichází Jan Morávek.
     
    81
    Střídajícímu Janu Morávkovi vyšel první dotek s míčem na výbornou, bývalý hráč pražských Bohemians vybojoval autové vhazování z levé strany.
     
    82
    No a pozor! Jan Morávek se dostal k míči v pokutovém území Reds, jenže z těžké, krkolomné pozice Mignoletovu svatyni vůbec netrefil.
     
    83
    Milnerův pas na Hendersona hostující defenzíva odvrátila zpět k bývalému středopolaři Manchesteru City, jenž si však poté pomohl rukou, což pozornosti sudího Turpina neuniklo.
     
    84
    Firminův pokus o dalekonosný nákop byl zblokován Stafylidisem, domácí tak necelých deset minut před koncem budou mít k dispozici autové vhazování.
     
    85
    Emre Can se neodvážil vypálit a nadějně se rodící akci Reds pokazil hodně, hodně nepřesným centrem. Následovat bude pouze odkop od Hitzovy svatyně.
     
    86
    Origiho dalekonosný projektil skončil v Hitzově náruči, toto svěřencům Jürgena Kloppa bohatě stačí...
     
    87
    Stafylidis náramnou kolmicí přes půlku hřiště našel rozběhnutého Caiubyho, který bez váhání poslal balon do prostoru před Mignoletem, tam ale k obrovské úlevě domácích příznivců nikdo v bílém dresu nestál!
     
    87
    Christoph Janker navíc posléze fauloval Origiho, za což mu sudí Turpin udělil žluté napomenutí.
    Domácím příznivců se dnes vůbec nelíbí výkon Lucase Leivy

     
    88
    Zákrok na Altintopa domácím prošel, Lucasův evidentní faul v souboji s Caiubym už ne. Augsburští budou zahrávat přímý kop z velmi nadějné pozice!
     
    89
    Šmankote, to byla šance! Konstantinos Stafylidis to udělal parádně a užuž se zdálo, že poslal míč do levého horního růžku Mignoletovy svatyně, ale balon nakonec proletěl těsně nad!
    89. Parádní "přímá" Stafylidise šel jen decimetry vedle Mignoletovy brány
     
    90
    No a sudí Turpin nastavil nad rámec druhého poločasu hned pět minut, ještě tedy rozhodně není hotovo!
     
    90+1
    Veškerý děj nastavení se však zatím odehrává na útočné polovině Reds, kteří se nikam neženou a pouze si donekonečna vyměňují balon.
     
    90+2
    Emre Can našel na pravé straně úplně volného Firmina, jehož střelu z hranice pokutového území ale Stafylidis zblokoval, domácí tak budou zahrávat další roh.
     
    90+3
    Milner to nemyslel vůbec špatně, Roberto Firmino ale vyběhl příliš brzy a ocitl se v ofsajdové pasti.
     
    90+4
    Tribunami se opět ozývá zpěv legendární hymny "You'll never walk alone!", Liverpoolským schází k postupu minuta!
     
    90+5
    Raúl Bobadilla nedokázal seřídit svá mířidla a Mignoletovu svatyni vysoko přestřelil, zdá se, že je rozhodnuto.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Skutečně tomu tak je. Liverpoolští především v prvním poločase svého soka neskutečně přehrávali, o postup se ale strachovali až do posledních minut! Fotbalisté Augsburgu podali velmi soustředěný výkon, ale v závěru už jim nezbyly síly na vstřelení postupového gólu. Nepodařilo se to ani střídajícímu Bobadillovi, jenž v poslední minutě pálil vysoko nad.
    Liverpool postupuje díky jednogólovému vítězství

     
    To je z mé strany protentokrát vše, u dalších onlajnů brzy na počtenou! (20:58:21)

    Vojtěch Balon

    Branky: 5. Milner (pen.)

    Karty:   57. Firmino (LIV) – 26. Stafylidis (AUG), 45. Caiuby (AUG), 87. Janker (AUG)


    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 6:8. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:14.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lucas Leiva, M. Sakho, A. Moreno – Can, Henderson (C), Milner – Firmino, Sturridge (66. Origi), Coutinho (80. Teixeira).
    Náhradníci: D. Ward – K. Touré, Smith, Chirivella, Benteke, Origi, Teixeira.

    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Janker, Klavan, Stafylidis – Esswein, Altintop – Werner (72. Bobadilla), Ku (80. Morávek), Caiuby – Kohr.
    Náhradníci: Manninger – Opare, Max, Rieder, Morávek, Bobadilla, Parker.

    Rozhodčí: Clément Turpin – Frédéric Cano, Nicolas Danos (vš. FRA)
    18.02.2016
    Augsburg - Liverpool 0:0

    Karty:   21. Janker (AUG), 59. Kohr (AUG), 73. Werner (AUG), 90+2. Feulner (AUG) – 78. A. Moreno (LIV)

    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 6:4. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 11:10.
    bahis siteleri