Wolfsberger – Rheindorf Altach 1:0 (kon.)
konec
RZ Pellets Wolfsberger AC
1:0 (1:0)
SC Rheindorf Altach
Úterý 01.03.2016, 19:00 • Lavanttal-Arena, Wolfsberg • Rakouská Bundesliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Po změně stran jsme sledovali pořádnou holomajznu, Wolfsberští se totiž zatáhli do defenzívy a fotbalisté Altachu s míčem nebyli schopní nic vymyslet. Konečný výsledek 1:0 ve prospěch celku z údolí Lavant je tak nakonec zasloužený. To je z mé strany protentokrát vše, příště na počtenou! (21:04:29)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Fotbalisté Altachu už nemají síly na zvrat. Jsou hodně frustrovaní a často se uchylují k faulům, a tak se zdá, že je hotovo...
     
    90+1
    Základní časový rámec už je minulostí a ani na začátku nastavení se už hosté nikam neženou, vše nasvědčuje tomu, že Pellets dnes zvítězí!
     
    89
    Hannes Aigner naprosto zbytečně zajel do rozehrávajícího Sollbauera a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    88
    Nabíhající si Umjenović si nepohlídal ofsajdovou linii, následovat tak bude pouze rozehrávka, kterou bude mít k dispozici Alexander Kofler.
     
    87
    Střídání v týmu Wolfsberger AC: ze hřiště odchází Silvio, přichází Manuel Seidl.
     
    85
    Altachští sice stále bojují o vyrovnání, ale v kombinaci jim chybí přesnost. Po další z jeijich nepovedených akci bude následovat jen vhazování pro Wolfsberg.
     
    84
    Palla nevybíravě zajel do Lienharta, padajivší hostující bek však wolfsberského bojovníka omylem udeřil rukou do obličeje, a tak se paradoxně skácel k zemi i filipínský legionář.
     
    82
    V Latanttal-Areně se nám již rozběhla poslední desetiminutovka tohoto veledůležitého mače o udržení. Wolfsberští mají stále našlápnuto ke třem bodům, zatímco Altachským zbývá deset minut na to, aby odvrátili pád do sestupového pásma.
     
    81
    Někteří diváci už vstávali ze svých sedadel, nakonec ale zbytečně. Nákop na rozběhnutého Silvia byl příliš prudký, a Kobras tak měl úlohu snadnou.
     
    81
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Tajouri, přichází Topcagić.
     
    79
    Milimetrový ofsajd Aignerovi prošel, ale faul na domácího gólmana po následné akci už nikoliv. Alexander Kofler tak bude mít spoustu času na rozehrávku.
     
    78
    Diváci se hodně zlobí, jelikož za obranu si sbíhajícímu Aignerovi nebyl odpískán ofsajd. Pokus altachského útočníka ale nakonec doletěl přímo do Koflerovy náruče.
     
    77
    Issiaka Ouédraogo má odpracováno, na jeho místo nastupuje švédský legionář Phillip Hellquist.
     
    75
    Pellets nevěděli, co s míčem vymyslet, a tak si s tím Sollbauer nedělal těžkou hlavu a z půlky hřiště nakopl míč téměř až ke Kobrasovi.
     
    74
    Issiaka Ouédraogo to přehnal s razancí v hlavičkovém souboji a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    73
    I ten se nakonec musel opakovat, ale Standfest těsně před Galvãem odvrátil balon do bezpečí. Hostům už mnoho času nezbývá!
     
    72
    Před Koflerem vznikl po nařízeném rohu obrovský závar, avšak nikdo v černém nedokázal propasírovat míč za záda ležícího domácího gólmanal! Altach bude mít k dispozici další roh.

    Vojtěch Balon

    Branky: 30. Schmerböck

    Karty:   22. Schmerböck (WAC), 74. Ouédraogo (WAC) – 89. Aigner (ALT)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 19:13.
    RZ Pellets Wolfsberger AC: Kofler – Standfest, Sollbauer, Rnić, Palla – Schmerböck (71. Berger), Tschernegg, Rabitsch, Wernitznig – Silvio (87. Seidl), Ouédraogo (77. Hellquist).
    Náhradníci: Dobnik – Berger, Hellquist, Baldauf, Drescher, Bingöl, Seidl

    SC Rheindorf Altach: Kobras – Lienhart, Jäger, Zach, Schilling (46. Hofbauer) – Roth, Schreiner – Tajouri (81. Topcagić), Ngwat-Mahop (54. Umjenović), Galvão – Aigner
    Náhradníci: Gasovic, Brandner, Topcagić, Umjenovic, Luxbacher, Hofbauer, Seeger

    Rozhodčí: Harkam – Riedel, Hübler
    bahis siteleri