Dunajská Streda – Skalica 1:0 (kon.) | Ružomberok – Myjava 1:0 (kon.) | Trnava – Podbrezová 0:0 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:0 (1:0)
MFK Skalica
sk Středa 02.03.2016, 17:00 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom FC DAC Dunajská Streda uhrala výsledok 1:0 a to znamená, že MFK Skalica si aj napriek dobrému výkonu do tabuľky nepripíše ani bod. Trápenie hostí tak pokračuje aj naďalej, bielo-zelení sú suverénne najhorším celkom našej najvyššej futbalovej súťaže.

    S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčim. Za pozornosť pri prenose ďakuje Lukáš Pancurák, Onlajny.eu. (18:53:34)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Dobrotka hlavou chcel prihrávku predĺžiť do stredu vápna, Tujvel si ale celú situáciu postrážil. Zdá sa tak, že dnes sa už nič podstatné neudeje.
     
    90+2
    Beží už druhá minúta nadstaveného času, Skalici ostáva ešte asi 20 sekúnd.
     
    90+1
    Tú prvú strávila Skalica na útočnej polovici, kde zahrávala neďaleko stredového kruhu priamy voľný kop, avšak center do vápna našiel len sústredených futbalistov v žlto-modrých dresoch.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90
    Medzičasom sa nám začala už posledná minúta riadnej hracej doby. Predpokladá sa, že hlavný arbiter veľa nadstavovať nebude – napokon, častejšie prerušenie hry sme nevideli.
     
    89
    Napokon tomu tak predsa len je. Hillary je odnášaný mimo ihriska, v zápase budeme môcť o malý moment pokračovať.
     
    88
    Hillary teraz po súboji s Horváthom ostáva na hracej ploche – a nevyzerá to s ním vôbec dobre! Ihrisko opustí zrejme na nosidlách.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Vojtech Horváth (FC DAC Dunajská Streda).
     
    87
    Napokon sa ale hostia nedostali ani len k stredovému kruhu. Na začiatku 87. minúty tak môže v pokoji spoza postrannej čiary loptu do hry vhodiť Pačinda.
     
    86
    Hlavatovič prebral loptu na vlastnú kopačku pred Krnáčom, Skalica sa bude chcieť presunúť čo najskôr na útočnú polovicu, kde by už dokázala vymyslieť niečo smerom dopredu.
     
    85
    Brašeň teraz po vzdušnom súboji ostáva takticky ležať na hracej ploche a zbiera tam cenné sekundy, čas na vyrovnanie sa Skalici poriadne kráti.
     
    84
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Róbert Polievka, prichádza Antonio Asanović.
     
    83
    Strela Sarra bola dobre zrazená, na druhej strane ihriska bol zrazený center – ten zasa smeroval z kopačky striedajúceho Švrčeka. Pekné momenty na oboch stranách.
     
    82
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Peter Mazan, prichádza Lukáš Švrček.
     
    81
    Brašeň so Sarrom teraz dobre zakombinovali v strede poľa, z celej situácie napokon ťažil Davis, ktorý sa pokúšal o presnejší center do stredu vápna. Neúspešne, lopta bola v tomto prípade príliš vysoká.
     
    80
    Do konca riadnej hracej doby ostáva ešte 10 minút, budeme zvedaví aj na to, koľko k dnešnému zápasu hlavný arbiter Očenáš predĺži. Skalica je teraz zvieraná v obranných radoch, odkiaľ sa len s ťažkosťami dostáva.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 10. Sarr

    Karty:   23. Michalík (DUN), 53. Huk (DUN), 87. Horváth (DUN) – 31. Mazan (SKA), 38. Hlavatovič (SKA), 74. Vaško (SKA)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Tujvel – Huk (70. Horváth), Ljubicić, Pačinda, Kwin Kwin – Michalík (C), Brašeň, Polievka (84. Asanović), Sarr – Živković (57. Štepanovský), Davis.
    Náhradníci: Milošovič – Asanović, Horváth, Mészáros, Štepanovský, Egri, Stephens.

    MFK Skalica: Krnáč – Dobrotka, Mazan (82. Švrček), Hlavatovič, Šebesta (73. Vaško) – Jakubek (65. Ulrich), Majerník (C), Hlinka, Masaryk – Hillary, Hudák.
    Náhradníci: Bréda – Čermák, Švrček, Vaško, Vrablec, Ulrich, Neoveský.

    Rozhodčí: Očenáš – Ádám, Roszbeck – Špivak
    bahis siteleri