Washington – Toronto 3:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:5 (kon.) | Anaheim – Montreal 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Washington Capitals
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 03.03.2016, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:31 Matt NISKANEN - 3:2
     
    49:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra, domácí jdou znovu do vedení.MATT NISKANEN se prosazuje parádní střelou od modré čáry. Hostující brankář neměl šanci zareagovat. Washington jde do vedení. Asistence: Nickas Bäckström, T.J. Oshie.
    48:16 Colin GREENING - 2:2
     
    48:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Peter Holland našel dobrou přihrávkou COLINA GREENINGA, jehož rána končí v brance a Toronto se dočkalo vyrovnání. Druhá branka v letošní sezóně pro Greeninga.Asistence: Peter Holland, Connor Carrick.
    21:37 Nikita SOŠNIKOV - 2:1
     
    21:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hostující celek přečkal oslabení a následně při hře pět na pět se prosazují. Nazem Kadri našel volného NIKITU SOŠNIKOVA, který přesnou střelou snižuje na rozdíl jediné branky.
    18:43 Alexandr OVEČKIN - 2:0
     
    18:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Nicklas Bäckström skvělým pasem našel ALEXANDRA OVEČKINA, jehož střela končí v brance a domácí vedou o dvě branky. Asistence: Nicklas Bäckström, T.J. Oshie.
    18:15 Tyler CHORNEY - 1:0
     
    18:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Po nádherné střele dává TYLER CHORNEY svou první branku v letošní sezóně, prosazuje se po 64 zápasech, v nichž neskóroval. Dobrou práci odvedl přihrávající TJ Oshie a zakončují hráč pálil přesně pod horní tyč. Asistence: T.J. Oshie, Jevgenij Kuzněcov,

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 19. Chorney (Oshie, Kuzněcov), 19. Ovečkin (Bäckström, Oshie), 50. Niskanen (Bäckström, Oshie) – 22. Sošnikov (Kadri, Hunwick), 49. Greening (Holland, Carrick)


    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Niskanen, Alzner, Orlov, Orpik, Weber, Chorney – Oshie, Bäckström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Wilson, Johansson, Chimera – Winnik, Richards, Beagle
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Sparks) – Rielly, Hunwick, Corrado, Gardiner, Carrcik, Marinčin – Komarov, Kadri, Sošnikov – Hyman, Nylander, Grabner – Kapanen, Holland, Boyes – Laich, Smith, Greening

    Rozhodčí: Watson, L'Ecuyer – Gawryletz, Shewchyk

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri