Washington – NY Rangers 2:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 6:3 (kon.) | Dallas – New Jersey 4:2 (kon.)
Buffalo – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | Colorado – Nashville 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 2:4 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
New Jersey Devils
Sobota 05.03.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.
     
    Dobré ráno všem příznivcům kanadskoamerické NHL! Nejlepší hokejová liga na světě pokračuje pokračuje v noci z pátku na sobotu třemi zápasy. Jedním z nich je souboj mezi Dallasem Stars a New Jersey Devils! Utkání startuje v půl třetí ráno a textovým přenosem Vás provede Tomáš Kubečka.
     
    New Jersey Devils

    New Jersey stále živí naději na postup do play-off. Devils jsou aktuálně na desáté pozici Východní konference a na osmý Pittsburgh ztrácejí pět bodů! New Jersey navíc odehrálo o dva zápasy více. V posledním utkání vyloupili Ďáblové Bridgestone Arenu, když v Nashvillu prohrávali pár minut před koncem 3:4, ale čtyřicet sekund před koncem vyrovnal Adam Henrique a stejný hráč vystřelil New Jersey bonusový bod v prodloužení! Nejproduktivnějším hráčem New Jersey je Kyle Palmieri se třiačtyřiceti body!
    V týdnu byly představeny dresy pro Světový pohár. Líbí se Vám?

    Které dresy se Vám líbí nejvíce? :)

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 3. březen 2016
     
    Dallas Stars

    Dallas prožívá fantastickou sezónu! Celek z Texasu je aktuálně na druhé pozici Západní konference a s Chicagem se pravidelně střídá na čele konference. V posledních zápasech však šla forma Stars o něco dolů! Hvězdy z posledních pěti utkání zvítězili pouze jednou a poté čtyřikrát prohrály. Naposledy odcházel Dallas poražen z ledu Nashvillu, kterému podlehl 5:3! Nejproduktivnějším hráčem Dallasu je Jamie Benn, který už nastřádal 71 bodů!
     
    Vzájemná utkání

    Dnešní soupeři se spolu v letošní sezóně už jednou střetli! Na začátku ledna se z výhry na domácím ledě radovalo New Jersey, když vítěznou branku vstřelil John Moore v prodloužení a zajistil Ďáblům výhru 3:2!
     
    Československá stopa v utkání

    Aleš Hemský (DAL) – 58 zápasů, 24 bodů (9+15)
    Radek Faksa (DAL) – 28 zápasů, 5 bodů (1+4)

    Jiří Tlustý (NJD) – 30 zápasů, 4 body (2+2)
    Patrik Eliáš (NJD) – 13 zápasů, 5 bodů (1+4)
    Oba Češi ve službách New Jersey jsou dlouhodobě zranění!
     
    Úvodní sestavy:

    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Russell, Demers, Oduya, Goligoski (A), Nemeth – Ja. Benn (C), Seguins, Ritchie – Janmark, Spezza, Ničuškin – Roussel, Eakin, Hemský – Faksa, Fiddler (A), Sceviour

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene (C), Schlemko, Moore, Severson, Merrill – Smith-Pelly, Henrique (A), Boucher – Palmieri, Zajac (A), Kalinin – Kennedy, Jesefson, Blandisi – Tootoo, Gionta, Farnham

    Rozhodčí: Peel, Kowal – Gawryletz, Mach.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak už je v zámoří zvykem, začne utkání s několikaminutovým zpožděním oproti plánovanému začátku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Eakin uspěl na úvodním vhazování. Domácí se ihned hnali do útoku, ale New Jersey získalo kotouč na modré čáře.
     
    00:26
    Klingberg našel dlouhou přihrávkou středem hřiště Roussela, jež si zpracovával kotouč v rychlosti na modré čáře a puk mu nakonec uskočil.
     
    01:08
    Dallas hraje v úvodu dlouhé přihrávky vpřed. Jedna z nich nyní mířila na Seguina, ale ani hvězda domácího celku se do zakončení neprodrala.
     
    01:53
    Hosté mířili ve dvou na branku Dallasu. Palmieri se ještě pokoušel o přihrávku před branku, ale našel jen hůl vracejícího se Spezzy.
     
    02:27
    Hraje se dlouhou bez přerušení. Kotouč zatím létá ze strany na stranu. Brankáři nemusejí zasahovat.
     
    02:32
    Málem jsem to zakřikl! Před Schneiderem se zjevil Roussel, jež tečoval nahození od modré čáry, ale hostující brankář kotouč se štěstím vyrazil.
     
    03:04
    Russell hledal přihrávkou na modré čáře Klingberga. Druhému jmenovanému utekl kotouč do středního pásma. Dallas musí začít znovu.
     
    03:24
    První zákrok si připisuje také Lehtonen. Domácí brankář zkrotil bez problémů střelu z levého kruhu. Dost mu pomohl obětavý zákrok Russella, jež kotouč ztlumil.
     
    03:38
    Domácí si zahrají první přesilovou hru! Dvě minuty za nedovolené bránění si odpyká Boucher.
     
    04:09
    Jamie Benn poslal kotouč po mantinelu skrz útočné pásmo. Nikdo z obránců na modré čáře jej nezastihl a Dallas se tak dostává mimo třetinu.
     
    04:43
    Kotouč je až za Lehtonenem. Hosté se zatím bez problémů brání. Dallas si zatím nevytvořil žádnou palebnou pozici.
     
    05:08
    Goligoski si našel střeleckou pozici. Potáhl si kotouč do středu hřiště a prověřil Schneidera. Ten měl sice zakrytý výhled, jenže nakonec kotouč vyrazil.
     
    05:38
    Hosté v plném počtu.
     
    06:12
    Dallas má velké problémy při rozehrávce. Domácí se kombinací ve vlastní třetině dostali pod zbytečný tlak. Vše nakonec vyřešil Klingberg.
     
    06:42
    Lehtonen dával dobrý pozor u levé tyče a utěsnil mezírku před střelou z ostrého úhlu. Domácí se dostali pod velký tlak.
     
    07:25
    Ničuškin ztratil kotouč v obranném pásmu a málem jej namazal na střelu Farnhamovi. Tomu naštěstí pro Dallas kotouč uletěl do rohu.
     
    08:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se ujímá vedení! A byl to krásný gól! Janmark poslal kotouč do jízdy VALERIJI NIČUŠKINOVI, který se protáhl kolem obránců a kličkou zametl kotouč kolem betonu Schneidera do branky! Asistence: Mattias Janmark.
    08:01 Valerij NIČUŠKIN - 1:0
     
    08:49
    New Jersey se okamžitě snaží odpovědět. Kombinace Ďáblů končí před modrou čárou. Dallas teď skvěle brání.
     
    09:10
    Brett Ritchie si u mantinelu krásně najel do Kennedyho a poslal ho učebnicovým hitem k ledu. Hostujícího obránce tento zákrok musel bolet.
     
    10:03
    Hostům se nepovedla rozehrávka. Prudký kotouč navíc nikdo netečoval a puk zamířil na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Schneiderem.
     
    10:26
    New Jersey se prokombinovalo do střelecké pozice. Z ostrého úhlu nakonec pálil Zajac, ale jeho rána úplně minula Lehtonenovu klec.
     
    11:06
    Valerij Ničuškin se rozjel podél hrazení, avšak už ve středním pásmu se k němu sjeli dva hráči v bílém a připravili ruského bohatýra o kotouč.
     
    11:38
    Nemeth bojoval o kotouč v rohu útočného pásma. Na pomoc mu přijel Sceviour. Domácí nakonec udrželi puk na svých holích.
     
    12:13
    Další zakázané uvolnění. New Jersey je po obdržené brance jako opařené. Kotouč prolétl přes celé kluziště, vhazovat se bude po Schneiderově levici.
     
    12:29
    Palmieri se protáhl s kotoučem do útočného pásma. Hostující útočník se sice protáhl kolem obránce, jenže kotouč se poté vymrštil mimo hrací plochu.
     
    13:20
    Eakin udržel kotouč v útočném pásmu. Dallas poté sevřel soupeře před Schneiderem, ale nikdo v zeleném dresu se neodhodlal ke střele.
     
    13:43
    Ničuškin sice pálil bez přípravy, jenže hodně minul branku. New Jersey se osvobozuje jen za cenu vyhození obloučkem do útočného pásma.
     
    14:23
    Ničuškin se tentokrát ocitl v roli nahrávajícího hráče. Autor úvodní branky zápasu se rozhlédl, ale poté poslal nepřesnou přihrávku.
     
    15:06
    Seguin se prodral na modré čáře k odraženému kotouč a okamžitě hledal přihrávkou Jamieho Benna. Domácí kapitán se pohyboval v jiném prostoru.
     
    15:32
    Další akci Dallasu Stars zastavuje postavení mimo hru. Eakin byl příliš netrpělivý a přejel přes modrou čáru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    16:03
    Tootoo měl kotouč na hokejce. Hostujícího útočníka nikdo nenapadal a i přesto jen poslal puk obloučkem do středního pásma.
     
    16:31
    Goligoski dostal nabito na modrou čáru. Domácí obránce měl kotouč pod nohama a z těžké pozice tvrdou střelou rozezvučel pouze mantinel za brankou.
     
    17:10
    Janmark dnes rozdává krásné přihrávky. Domácí hokejista nyní znovu vybízel Ničuškina, ten jeho nabídkou pohrdl a nechal vyniknout Schneidera.
     
    17:52
    Jamie Benn nahodil kotouč za Schneiderovu branku a sám se o něj vydal bojovat. Proti přesile tří hráčů v bílém neměl kapitán Dallasu šanci.
     
    18:19
    Sceviour dostal přihrávku zpoza branky. Sám byl tak překvapen, že kotouč z těsné blízkosti Schneidera vůbec netrefil.
     
    18:49
    Dallas v posledních minutách svírá soupeře před jeho brankou. Cory Schneider zatím drží šance svého týmu na slušný výsledek.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:22
    Tootoo se nyní vydal vstříc Lehtonenovi. Hostujícího hráče zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    19:41
    Kari Lehtonen si ještě na závěr úvodní dvacetiminutovky musel připsat zákrok proti teči Palmieriho. Odražený kotouč domácí brankář skryl v lapačce.
     
    19:58
    Mohlo být vyrovnáno! Sám před Lehtonenem zakončoval Henrique, ke kterému se kotouč dostal zpoza branky. Lehtonen zachránil Dallas před gólem do šatny!
     
    19:58
    New Jersey zahájí druhou třetinu v početní převaze! Dvě minuty za hrubost dostává Roussel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí! Spokojenější mohou být fandové Dallasu! Jejich celek totiž po dvaceti minutách vede 1:0! Valerij Ničuškin v deváté minutě zatím jako jediný rozvlnil síť! Dallas i nadále svíral Ďábly před Schneiderem, ale další branky se nedočkal. V samotném závěru třetiny mohl vyrovnat Henrique, nicméně Lehtonen se blýskl skvělým zákrokem. Do druhé třetiny vstoupí New Jersey v početní převaze, jelikož trest za hrubost si bude odpykávat Roussel.
     
    Střely na branku: 9 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Na úvodní vhazování uspěli hokejisté Dallasu, kteří se v úvodu třetinu budou muset bránit početní převaze New Jersey.
     
    20:55
    Hosté dlouho kombinovali v útočném pásmu. Ke střele se nakonec odhodlal Zajac, jenže jeho nahození zamířilo jen do rohu kluziště.
     
    21:14
    Domácí se zmocnili kotouče a vyhazují jen o hrazení do bezpečí. Unavená čtveřice domácích hokejistů může vystřídat.
     
    21:58
    Roussel je zpátky na ledě! Hosté v přesilové hře Lehtonena neohrozili. Dallas hraje v plném počtu.
     
    22:16
    Kolem Lehtonena nyní létal jeden kotouč za druhým. Všechny střely New Jersey však netrefily zařízení.
     
    22:45
    Nemeth zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej pouze nahodil za branku a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku.
     
    23:19
    Greene pálil od modré čáry. Lehtonen měl dobře zakrytý výhled, nicméně proti nepřesné střele vůbec nemusel zasahovat.
     
    23:43
    Eakin nyní vypomohl obraně. Domácí hokejista zablokoval přihrávku před branku a opět ušetřil Lehtonenovi práci.
     
    24:32
    Tootoo se otočil v rohu kluziště s kotoučem. Jeho spoluhráč už na jeho práci nenavázal a domácí se zmocňují kotouče.
     
    24:46
    Až nyní je hra přerušena! Hrálo se bez zastavení od úvodu periody. Lehtonen raději přikryl kotouč před dotírajícím protihráčem.
     
    25:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! New Jersey zůstalo v obranné třetině Dallasu a po chybě Goligoskiho se hosté dostali ke střele od modré čáry. K odraženému kotouči se nejrychleji dostal ADAM HENRIQUE, který zakončil do odkryté klece. Asistence: Adam Larsson, Sergej Kalinin.
    25:14 Adam HENRIQUE - 1:1
     
    26:06
    Ničuškin se dral do útočného pásma. Ruský hokejista narazil na připraveného obránce a může být rád, že nepustil hosty do brejku.
     
    26:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    To je paráda! Dallas si bere zpět ztracené vedení! Janmark se protáhl do rohu kluziště a krásnou přihrávkou před Schneidera našel JASONA SPEZZU, který už měl před sebou snadnou práci! Asistence: Mattias Janmark, Valerij Ničuškin.
    26:25 Jason SPEZZA - 2:1
     
    27:30
    New Jersey se okamžitě snaží odpovědět. Hostům se však nyní nedaří rozehrávka. Kotouče na útočníky jsou nepřesné.
     
    27:55
    Další útok Dallasu Stars zastavuje ofsajd. Zápas nabral v posledních minutách na tempu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    28:04
    Pozor je tady bitka! Ritchie tvrdě dojel u mantinelu Larssona! Oba borci se poté pustili do pěstního souboje, nicméně rozhodčí jejich vložku rychle rozehnali! Lépe si přeci jen počínal Ritchie!
     
    28:04
    Ritchie si za svou vložku odpyká trest za hrubost. Pokračuje se v pěti hráčích na obou stranách.
     
    28:30
    Ale nyní už si Dallas zahraje přesilovou hru! Moore vyhodil kotouč přes hrazení mezi diváky a dostává dvě minuty za zdržování hry!
     
    29:02
    Dallas sice držel New Jersey před jejich brankou, ale Jason Spezza si poté nepřebral kotouč ideálně a hosté se osvobozují.
     
    29:35
    Goligoskiho střelu od modré čáry srazil jeden z obětavých obránců do ochranné sítě. Tato přesilovka Dallasu už vypadá lépe než ta předchozí.
     
    30:03
    Fantastický zákrok Schneidera! Po nahození z pravé strany tečoval před hostujícím brankářem kotouč Sceviour, ale Schneider předvedl skvělý reflexivní zákrok!
     
    30:30
    Hosté v plném počtu.
     
    31:06
    Sceviour nabil Goligoskimu. Druhý jmenovaný se k zakončení neprodral, jelikož se mu do cesty postavil obránce.
     
    31:15
    Nyní už Schneider musel zasahovat! Hostující brankář sice nahození od modré čáry viděl, ale ještě před ním změnil kotouč směr. Schneider nakonec puk zalehl v brankovišti.
     
    31:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas navyšuje vedení! Ihned po vhazování se ke kotouči dostal dostal Alex Goligoski a jeho ránu ještě před Schneiderem tečoval COLTON SCEVIOUR! Asistence: Alex Goligoski, Radek Faksa.
    31:24 Colton SCEVIOUR - 3:1
     
    32:25
    Ďáblové se natlačili před Lehtonena. Hosté si však kotouč pouze posílají po mantinelu. Domácí brankář nemusí zrovna zářit.
     
    32:59
    New Jersey se nyní navíc nepovedla rozehrávka a kotouč zamířil na zakázané uvolnění. Hra se přesune zpět před Schneidera.
     
    33:16
    Ničuškin překvapil obranu New Jersey opravdu vysokým nahozením. Spezza se dral za padajícím puk, ale obránce u něj byl rychleji.
     
    33:51
    Nyní se pro změnu hraje za brankou New Jersey. Nikdo v zeleném nedokáže vyvézt kotouč z rohu kluziště.
     
    34:16
    Cory Schneider musel vykopnout beton proti střele od mantinelu. Hostující brankář dokázal včas utěsnit mezírku u pravé tyče branky New Jersey.
     
    34:26
    Teď už má Schneider kotouč ve své moci. Po nahození z druhé strany pásma si hostující brankář našel cestu k puku a raději přerušil hru.
     
    35:10
    Oduya se rozhodl uklidnit hru a udělal ve vlastní třetině několik obloučků. Poté domácí bek rozehrál do jízdy svému spoluhráči.
     
    35:46
    Další nepřesnost v rozehrávce New Jersey. Puk znovu míří přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Schneiderem.
     
    36:01
    Spezza měl před sebou otevřený prostor. Autor druhé branky Dallasu se rozhodl pro střelu zápěstím, avšak z mezikruží minul branku.
     
    36:32
    Roussel po pravém křídle předjel obránce a předkládal kotouč před branku, kam si sjížděl Eakin. Druhý jmenovaný se naštěstí pro New Jersey po puku nenatáhl.
     
    37:12
    V závěru druhé periody si New Jersey zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za hru vysokou holí dostává Goligoski.
     
    37:20
    Zajac se snažil dorážet odražený kotouč, jelikož Lehtonen střelu od modré čáry vyrazil jen před sebe! Skóre se nemění. Zajac netrefil branku!
     
    38:13
    Palmieri se dostal ke kotouči, který mu přepustil jeden ze spoluhráčů. Jeho rána zápěstím minula horní roh branky.
     
    38:49
    Hosté vyhazují kotouč přes všechny čáry. Dallas může na led poslat čerstvé síly. New Jersey musí začít znovu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:12
    Domácí v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Siréna oznamuje konec druhé třetiny. Prostřední dvacetiminutovka přinesla více branek! New Jersey dokázalo vyrovnat, když odražený kotouč dorazil za Lehtonena Adam Henrique! O minutu později však vrátil Dallasu vedení Jason Spezza a třetí zásah Dallasu přidal Colton Sceviour! Do závěrečné třetiny si Dallas odnese dvoubrankový náskok.
     
    Střely na branku: 17 – 15
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe hosté. New Jersey se rozhodně pokusí se zápasem ještě něco udělat.
     
    40:45
    Lehtonen zlikvidoval střelu Bouchera z jízdy. Domácí brankář poté ihned vytřepal puk z rukavice a rozehrál.
     
    41:31
    Domácí si zahrají přesilovou hru! Dvě minuty za krosček dostává John Moore.
     
    41:57
    Jason Spezza měl obrovskou šanci, nicméně Schneider se natáhl a holí zamezil Spezzovi ve skórování. Brankář New Jersey si při zákroku nejspíše ublížil!
     
    42:04
    Je to tak! Schneider odchází do šatny! Na jeho místo nastupuje Kinkaid!
     
    42:28
    Goligoskiho obral ve středovém kruhu Gionta. Hostující hokejista poté okamžitě nahodil kotouč do útočného pásma. New Jersey se dobře brání.
     
    43:13
    Sceviour vybojoval puk za brankou a předložil jej Seguinovi. Hvězda Dallasu poté poprvé otestovala pozornost Kinkaida.
     
    43:31
    Hosté v plném počtu.
     
    43:45
    Po delší odmlce se musel ukázat také Lehtonen. Brankář Dallasu si bez problému poradil s nahozením z ostrého úhlu a schoval kotouč v lapačce.
     
    44:15
    Ritchie vypomohl obraně a obral soupeře o kotouč v rohu kluziště. Fiddler poté mohl vyvést kotouč až na druhou stranu ledové plochy.
     
    44:47
    Ničuškin je dnes hodně aktivní a znovu se prodral do útočného pásma. Obránci New Jersey jej včas přitiskli k hrazení a nepustili do šance.
     
    45:11
    Ďáblům se pomalu začíná krátit čas. New Jersey se nastěhuje před Lehtonena. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat po jeho levici.
     
    45:39
    Seguin obdržel přihrávku mezi kruhy a bez přípravy otestoval brankáře New Jersey! Kinkaid stál na správném místě a kotouč z hole Seguina za brankovou čáru nepustil!
     
    45:57
    Další skvělý zákrok Kinkaida! Eakin se dostal do samostatného úniku, mířil nahoru, avšak Kinkaid skvěle zasáhl a drží svůj tým ve hře!
     
    46:03
    Ihned po vhazování pálil Tyler Seguin. Do jeho rány se obětavě položil Gionta, který usnadnil Kinkaidovi práci.
     
    46:32
    Domácí nyní dokonce nastřelili tyč! Kotouč se však odrazil pouze od zadního oblouku branky! Vzrušení je zbytečné.
     
    47:14
    Lehtonen si nyní nepočínal jistě! Domácí brankář vyrazil za kotoučem z branky a málem se srazil s jedním z obránců Dallasu.
     
    48:05
    Janmark se tlačil před branku, už si chystal kotouč na střelu, jenže Moore mu na poslední chvíli puk vypíchl špičkou čepele.
     
    48:32
    Ničuškin bojoval o kotouč na červené čáře. Ruský hokejista se za pukem otáčel všemi směre. Puk se však odrazil na hole hostů.
     
    49:12
    Tempo hry nyní poněkud opadlo. Kotouč léta z jedné strany hřiště na druhou. New Jersey se ne a ne dostat před Lehtonena.
     
    49:36
    Útok Dallasu zastavuje postavení mimo hru. Stars toto naprosto stačí. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    50:21
    Jamie Benn se připomněl průnikem do útočného pásma. Kapitán Dallasu si připravil kotouč ke střele, kterou jeden z obránců srazil do ochranné sítě.
     
    50:44
    Palmieri vybojoval puk v obranném pásmu. New Jersey zbývá na vstřelení dvou branek zhruba devět minut hracího času.
     
    51:20
    Janmark se opřel do puku, jež mu přenechal Ničuškin. Janmarkova prudká střela zápěstím prolétla kolem pravé tyče Kinkaidovy branky.
     
    51:39
    Na druhé straně pálil Moore. Jeho ránu srazil jeden z domácích obránců do rohu ledové plochy a domácí se poté osvobodili.
     
    52:06
    Fiddler pronikl za modrou čáru a postupoval kolem hrazení. V útočném pásmu však ztratil stabilitu a upadl.
     
    52:50
    New Jersey se prostě nedaří. Ďáblové posílají puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Kinkaidem.
     
    53:10
    Zakázané uvolnění i na straně Dallasu. Jason Spezza napálil kotouč z vlastní poloviny mimo Kinkaidovu branku. Vhazovat se bude před Lehtonenem.
     
    53:45
    Tempo hry opravdu zaostává za třetí třetinou. Dallas se skvěle brání a New Jersey se stále nemůže prodrat k silnějšímu tlaku.
     
    54:14
    Henrique zkoušel překvapit Lehtonena z rohu hřiště. Brankář Dallasu si pohlídal mezeru u tyče a vyrazil kotouč hokejkou.
     
    54:48
    Palmieri se prodral do útočného pásma, stáhl si kotouč za sebe a svižnou střelu chtěl ohrozit Lehtonena. Jeho ránu však zablokoval Russell.
     
    55:25
    Kotouč se potloukal před domácí brankou. Jeden z padajících hráčů jej včas odpálil do bezpečí.
     
    55:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Je tady drama! New Jersey přeci jen snižuje! Moore chytře nahodil kotouč o zadní mantinel, kde si jej našel Damon Severson a po přihrávce před prázdnou branku bezpečně zakončil DEVANTE SMITH-PELLY! Hosté ještě mají o co hrát! Asistence: Damon Severson, John Moore.
    55:41 Devante SMITH-PELLY - 3:2
     
    56:47
    Ďáblové se však nyní nemohou dostat do útočného pásma, ba naopak. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před brankou New Jersey.
     
    57:10
    Palmieri udržel pro hosty útočné pásmo. New Jersey však za brankou o kotouč přišlo a musí se vracet, kupředu jde Sceviour.
     
    57:40
    Další atak hostujícího celku zastavila obrana Dallasu už na modré čáře. New Jersey už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:32
    Larsson nahazoval kotouč od modré čáry. Lehtonen po zákroku obránce nemusí zasahovat.
     
    58:40
    Kinkaid je na střídačce! New Jersey zkouší štěstí bez brankáře!
     
    58:57
    Hostující brankář se musel vrátit do své klece! Vhazovalo se totiž před brankou New Jersey. Dallas se k zakončení nedostal.
     
    59:05
    Kinkaid je znovu pryč! Hostům zbývá na vyrovnání necelá minuta!
     
    59:25
    Po zakázaném uvolnění Dallasu se bude vhazovat před Lehtonenem. Hosté budou na ledě pochopitelně v šesti bruslařích.
     
    59:25
    Trenér New Jersey si vzal oddechový čas, aby svým svěřencům udělil poslední pokyny!
     
    59:27
    A šance New Jersey se ještě zvětšují! Hosté budou hrát 6 na 4! Dvě minuty za hákování dostává Oduya!
     
    59:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas rozhoduje o svém vítězství! Domácím se po vhazování podařilo vyhodit kotouč a VERNON FIDDLER dopravil puk do prázdné branky! Pro New Jersey naděje na bodový zisk definitivně hasne! Asistence: Colton Sceviour, Alex Goligoski.
    59:40 Vernon FIDDLER - 4:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Dallas Stars na svém ledě poráží New Jersey Devils výsledkem 4:2! V první třetině otevřel skóre utkání Valerij Ničuškin! Ďáblové dokázali srovnat, když se trefil Adam Henrique, jenže o minutu později vrátil Dallas do vedení Jason Spezza! Ve druhé třetině ještě přidal třetí branku týmu z Texasu Colton Sceviour! V závěrečné periodě se hostům zranil Schneider, kterého musel mezi třemi tyčemi nahradit Kinkaid! New Jersey tři minuty před koncem díky brance Smith-Pellyho vykřesalo naději na vyrovnání, ale v samotném závěru utkání pečetil výhru Dallasu gólem do prázdné branky Vernon Fiddler!
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Valerij Ničuškin (DAL) 1+1
    2. Mattias Janmark (DAL) 0+1
    3. Colton Sceviour (DAL) 1+1
     
    Československá stopa v utkání:
    Aleš Hemský (DAL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:50
    Radek Faksa (DAL) 0+1, 0 střel, čas na ledě 13:11
    Radek Faksa si připsal asistenci u vítězného gólu Stars.

     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 18 117 diváků!
     
    Z mé strany je to vše! Za pozornost Vám děkuje a u sledování dalších přenosů se těší Tomáš Kubečka. Pěkný den! (05:23:51)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Ničuškin (Janmark), 27. Spezza (Janmark, Ničuškin), 32. Sceviour (Goligoski, Faksa), 60. Fiddler (Sceviour, Goligoski) – 26. Henrique (Larsson, Kalinin), 56. Smith-Pelly (Severson, Moore)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Russell, Demers, Oduya, Goligoski (A), Nemeth – Ja. Benn (C), Seguin, Ritchie – Janmark, Spezza, Ničuškin – Roussel, Eakin, Hemský – Faksa, Fiddler (A), Sceviour
    New Jersey Devils: Schneider (43. Kinkaid) – Larsson, Greene (C), Schlemko, Moore, Severson, Merrill – Smith-Pelly, Henrique (A), Boucher – Palmieri, Zajac (A), Kalinin – Kennedy, Jesefson, Blandisi – Tootoo, Gionta, Farnham

    Rozhodčí: Peel, Kowal – Gawryletz, Mach

    Diváci: 18 117
    bahis siteleri