Washington – NY Rangers 2:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 6:3 (kon.) | Dallas – New Jersey 4:2 (kon.)
Buffalo – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | Colorado – Nashville 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 2:4 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
New Jersey Devils
Sobota 05.03.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Vernon FIDDLER - 4:2
     
    59:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas rozhoduje o svém vítězství! Domácím se po vhazování podařilo vyhodit kotouč a VERNON FIDDLER dopravil puk do prázdné branky! Pro New Jersey naděje na bodový zisk definitivně hasne! Asistence: Colton Sceviour, Alex Goligoski.
    55:41 Devante SMITH-PELLY - 3:2
     
    55:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Je tady drama! New Jersey přeci jen snižuje! Moore chytře nahodil kotouč o zadní mantinel, kde si jej našel Damon Severson a po přihrávce před prázdnou branku bezpečně zakončil DEVANTE SMITH-PELLY! Hosté ještě mají o co hrát! Asistence: Damon Severson, John Moore.
    31:24 Colton SCEVIOUR - 3:1
     
    31:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas navyšuje vedení! Ihned po vhazování se ke kotouči dostal dostal Alex Goligoski a jeho ránu ještě před Schneiderem tečoval COLTON SCEVIOUR! Asistence: Alex Goligoski, Radek Faksa.
    26:25 Jason SPEZZA - 2:1
     
    26:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    To je paráda! Dallas si bere zpět ztracené vedení! Janmark se protáhl do rohu kluziště a krásnou přihrávkou před Schneidera našel JASONA SPEZZU, který už měl před sebou snadnou práci! Asistence: Mattias Janmark, Valerij Ničuškin.
    25:14 Adam HENRIQUE - 1:1
     
    25:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! New Jersey zůstalo v obranné třetině Dallasu a po chybě Goligoskiho se hosté dostali ke střele od modré čáry. K odraženému kotouči se nejrychleji dostal ADAM HENRIQUE, který zakončil do odkryté klece. Asistence: Adam Larsson, Sergej Kalinin.
    08:01 Valerij NIČUŠKIN - 1:0
     
    08:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se ujímá vedení! A byl to krásný gól! Janmark poslal kotouč do jízdy VALERIJI NIČUŠKINOVI, který se protáhl kolem obránců a kličkou zametl kotouč kolem betonu Schneidera do branky! Asistence: Mattias Janmark.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Ničuškin (Janmark), 27. Spezza (Janmark, Ničuškin), 32. Sceviour (Goligoski, Faksa), 60. Fiddler (Sceviour, Goligoski) – 26. Henrique (Larsson, Kalinin), 56. Smith-Pelly (Severson, Moore)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Russell, Demers, Oduya, Goligoski (A), Nemeth – Ja. Benn (C), Seguin, Ritchie – Janmark, Spezza, Ničuškin – Roussel, Eakin, Hemský – Faksa, Fiddler (A), Sceviour
    New Jersey Devils: Schneider (43. Kinkaid) – Larsson, Greene (C), Schlemko, Moore, Severson, Merrill – Smith-Pelly, Henrique (A), Boucher – Palmieri, Zajac (A), Kalinin – Kennedy, Jesefson, Blandisi – Tootoo, Gionta, Farnham

    Rozhodčí: Peel, Kowal – Gawryletz, Mach

    Diváci: 18 117
    bahis siteleri