New Jersey – Pittsburgh 1:6 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:6 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Dallas 1:2 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 1:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:5 (0:1, 1:2, 0:2) Stav série: 0:3
Piráti Chomutov
Pondělí 07.03.2016, 13:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-off extraligy st. dorostu • Osmifinále
Partner:
     
    59:24
    Čtvrté dvouminutové vyloučení ve třetí třetině kompletuje nepovedenou závěrečnou pasáž Dukly, ovšem nyní jde ven i hráč hostí. Domácí Aleš Krtek a hostující Jan Svoboda míří na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 8-10.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    57:21
    Vladimír Oščádal si po pravé straně sjel mezi kruhy a z této pozice zamířil těsně vedle bližší tyče.
     
    53:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se pomalu, ale jistě, blíží k nelichotivému výsledku z druhého vzájemného střetnutí, ve kterém prohrála 1:6. JAN SVOBODA byl před brankou zcela sám a po přihrávce Poláka pro něj nebyl problém zkompletovat hattrick. Asistence: Tom Polák, Matyáš Svoboda.
     
    51:35
    Další přesilová hra pro Chomutov. Vladimír Oščádal dostává dvě minuty za krosček a spolu s ním usedá na trestnou lavici také Aleš Heinrich, jenž za nesportovní chování vyfasoval desítku.

    Na vyloučení: 7-9.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    49:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jihlavě se nedisciplinovanost vymstila a troufám si tvrdit, že Chomutov může slavit postup do čtvrtfinále. Od modré vystřelil TOMÁŠ HAJIČ, před brankou Šťastného projeli dva protihráči a gólman Dukly nemohl vůbec nic vidět – až puk pod víkem. Asistence: Ladislav Dejmek, Jaroslav Kulich.
     
    48:45
    Tohle jsou ale naprosto zbytečná vyloučení v podání domácího týmu. Jihlava potřebuje útočit, chce-li s výsledkem něco udělat a zabránit konci sezony, ovšem takhle to půjde jen těžko. Aleš Krtek dostává dvě minuty za vysokou hůl.

    Na vyloučení: 6-9.
     
    45:25
    Josef Berka se z přemíry snahy dopustil v útočném pásmu sekání a oslabuje tak svůj tým. Jihlavě se čas na dramatizaci zápasu krátí, tím spíše, že bude hrát ve čtyřech.

    Na vyloučení: 5-9.
     
    42:50
    Teď nepřeháním, tohle byl skutečně obří tlak domácích. Berka zblízka neprostřelil gólmana, Jiří Slabý vzápětí již poslal motýlkem puk přes Pavláta, ale na brankové čáře vyrazil puk jeden z obránců hostí. A to přesně mezi kruhy, kde si sjel pro puk Aleš Krtek. Zavřel oči, tvrdě vypálil, ale přestřelil branku.
     
    38:58
    Ovšem nikoliv na dlouho, neboť na trestnou lavici míří Tomáš Hajič – držení a dvě minuty.

    Na vyloučení: 4-9.
     
    37:39
    Přesilovka domácího týmu rychle končí po tom co David Stark nedovoleně trefil u mantinelu soupeře a přišpendlil jej na plexi. Dostává tak dvě minuty – vražení na hrazení.

    Na vyloučení: 4-8.
     
    36:56
    Ondřej Buchtela je vyloučen na dvě minuty za podražení, Jihlavě se tak naskýtá další výhoda přesilové hry.

    Na vyloučení: 3-8.
     
    33:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava střílí první gól a bude mít k dispozici ještě krátkou přesilovku pět na čtyři. Heinrich zpoza branky přihrál ALEŠI KRTKOVI, jenž číhal před Pavlátem a z první jej pohotově prostřelil. Asistence: Aleš Heinrich, David Čermák.
     
    32:15
    Jihlavě ještě svítá malé světélko naděje. Jakub Köver totiž ve středním pásmu fauloval kolenem a hned poté krosčekoval na své modré Tomáš Hajič.

    Na vyloučení: 3-7.
     
    31:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tohle už je pro Duklu hodně hodně zlé. Polák dobrou přihrávkou poslal do brejku JANA SVOBODU, který si v rychlosti najel před branku a blafákem do bekhendu nedal gólmanovi šanci. Asistence: Tom Polák, Tomáš Koblížek.
     
    29:09
    Podruhé dnes vidíme dvojnásobné vyloučení. Josef Vrátný z domácí strany je vyloučen za krosček, hostující Tomáš Koblížek, autor druhé trefy, jde ven za sekání.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    26:10
    Domácí celek bude mít možnost vstřelit kontaktní gól po tom, co je ve vlastním obranném pásmu vyloučen Daniel Bukač (CHM) za krosček.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    24:48
    Po nedorozumění v rozehrávce hostí byl zcela sám mezi kruhy Jiří Slabý, ovšem nedokázal prostřelit Pavláta, mířil vedle tří tyčí.
     
    21:02
    Jihlava mohla rychle odpovědět. Čermák zakombinoval s Oščádalem, ale při zakončení jej gólman vychytal. Puk se odrazil mezi kruhy na Petra Slabého, který zavřel oči a vyslal na branku pořádnou dělovku, která prošla nad branku Pavláta.
     
    20:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se bleskově po začátku druhé třetiny ujímají dvougólového vedení a přibližují se postupu do čtvrtfinále. Köver nahrál kotouč na TOMÁŠE KOBLÍŽKA, který si najel před branku a zblízka prostřelil gólmana. Asistence: Jakub Köver, Michal Smutný.
     
    18:18
    Také Oščádal si vylámal zuby svým průnikem po levé straně na Pavlátovi, jenž zachránil svůj tým od vyrovnání.
     
    17:58
    Po chybné rozehrávce Dukly se puku na pravém kruhu ujal Daniel Šilař, ovšem výborného Šťastného nepropálil.
     
    17:37
    Dělovku Oščádala z mezikruží dokázal vyrazit Pavlát, následná dorážka stejného hráče si z levého úhlu cíl mezi tři tyče nenašla.
     
    17:30
    Jihlava bude mít výhodu zajímavé přesilovky čtyři na tři, když Tom Polák v útočném pásmu u levého kruhu poslal na led protihráče – nedovolené bránění.
     
    15:47
    Současně jsou za nafilmovaný pád vyloučeni Daniel Šilař z týmu hostí a domácí Jiří Slabý za hákování.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    15:47
    Jen jsem to dořekl, tak se hezkou individuální akcí prosmýkl po pravé straně před branku Chlán a svým pokusem na vzdálenější tyč pořádně zaměstnal Šťastného, jenž se prezentoval výborným zákrokem pravým betonem.
     
    12:16
    Ve stejném čase vidíme první vyloučení i na straně Dukly, Lukáš Mareš (JIH) je vyloučen na dvě minuty za hrubost. Na ledě zůstal chvilku ležet s vyraženým dechem Jakub Navrátil, naštěstí je již v pořádku a může pokračovat ve hře.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    09:03
    První přesilovou hru si v dnešním utkání vyzkouší Jihlava. Jaroslav Kulich (CHM) dostává dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    06:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov jde asi zaslouženě do vedení. PETR CHLÁN dostal puk od Navrátila do jízdy, najel si mezi kruhy a trefil se k tyči nad lapačku Šťastného. Také potřetí v sérii Dukla inkasuje jako první. Asistence: Jakub Navrátil, Michal Smutný.
     
    05:59
    Köver dojel na modré odražený puk a vystřelil. Šťastný jeho pokus dokázal zlikvidovat a poté ještě pokrýt dorážku Hajiče u levé tyčky.
     
    03:45
    Smutný si sjel s pukem k levému kruhu a vystřelil jen těsně vedle pravé tyče Šťastého. Kotouč se od zadního mantinelu odrazil k druhé tyči, kde je překvapený Polák nedokázal trefit a usměrnit tam, kam by chtěl.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 34. Krtek (Heinrich, Čermák) – 7. Chlán (Navrátil, Smutný), 21. Koblížek (Köver, Smutný), 32. J. Svoboda (Polák, Koblížek), 50. Hajič (Dejmek, Kulich), 54. J. Svoboda (Polák, M. Svoboda)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Chaloupek) – Huňáček, Vála, Stark, P. Slabý, Krtek, Mareš – Oščádal, Heinrich, Strnad – Jindra, Kadleček, Čermák – Berka, J. Slabý, Vrátný. Trenér: Štěpán Moravec
    Piráti Chomutov: Pavlát (Khůn) – Studený, Hajič, Hřebíček, Bukač, Buchtela, Smutný, Seemann – Chlán, Köver, Navrátil – Dejmek, Kulich, Koblížek – J. Svoboda, Polák, M. Svoboda – Šilar. Trenér: Miroslav Buchal

    Rozhodčí: Pokorný – Procházka, Čuňočka
    Jihlava 0 3 Chomutov
    #1 Čtvrtek 03.03.2016 • 17:30
    Chomutov - Jihlava 4:3 po s.n. (2:1)
    #2 Pátek 04.03.2016 • 17:30
    Chomutov - Jihlava 6:1
    #3 Pondělí 07.03.2016 • 13:00
    Jihlava - Chomutov 1:5
    bahis siteleri