New Jersey – Pittsburgh 1:6 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:6 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Dallas 1:2 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 1:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 2:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
BK Mladá Boleslav
4:3 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:0) Stav série: 1:2
HC Kometa Brno
Pondělí 07.03.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Play-off extraligy st. dorostu • Osmifinále
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Mladá Boleslav.
    Jediným úspěšným exekutorem samostatných nájezdů se stal DAVID JIRÁSEK, který mazácky rozhodl a prodloužil sérii.
     
    3. série
    1:0
    David Jirásek mazácky vymíchal brankáře a přesně zakončil!
     
    Samostatné nájezdy odstartuje domácí Mladá Boleslav, což určil tradiční hod mincí.
     
    Na ledě se rozcvičuje druhý brankář Mladé Boleslavi David Marek, zdá se, že do nájezdů naskočí on. Zasáhne čerstvě osmnáctiletý gólman poprvé v této sérii do utkání?
     
    67:40
    Oddechový čas pro hosty.
     
    63:54
    Boleslavští chybovali na modré čáře a František Uřidil následně nezvládl nabrat stejnou rychlost jako Matěj Novák. Mnozí si možná už mysleli, že tento kanonýr rozhodne utkání podobně jako minule, ale Uřidil zachoval chladnou hlavu, nefauloval a brankář Krofta vše hasil výborným zákrokem!
     
    62:10
    Zdeněk Křížek mohl zakončit do zcela odkryté branky, jenže tak trestuhodně nedokázal učinit!
     
    55:48
    Matěj Novák jel sám na branku a František Uřidil jej odstavil čistě od kotouče, ale hlavní rozhodčí měl zvednutou ruku a chtěl vylučovat. Uřidilův zákrok byl ale naprosto čistý, což viděl i čárový rozhodčí, který se zachoval velmi fair-play, když hlavnímu rozhodčímu potvrdil, že to faul nebyl!
     
    51:16
    Tomáš Havránek z bezprostřední blízkosti mezi tři tyče nezakončil.
     
    49:22
    Kalusovu střelu mohl tečovat Jan Dvořák, jenže puk ideálně nezpracoval, následně mohl z pravého kruhu zakončit znovu, jenže zčásti odkrytou branku Brna netrefil!
     
    48:41
    Velmi nepříjemná komplikace pro Mladou Boleslav. Osobní desetiminutový trest za nesportovní chování dostal nejklíčovější hráč domácích Kroni Musliu (MBL).
     
    47:49
    Vyloučení na obou stranách. Vojtěch Outrata obdržel dvě minuty za faul kolenem, ale Tomáš Mlynář (KOM) se provinil hrubostí, a tak se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    44:58
    Hosté jdou do čtyř. Dvouminutový trest za hrubost obdržel Matěj Novák (KOM).
     
    39:15
    Brankář Lukáš Dostál (KOM) vyhodil puk mimo hřiště, což je oceněno dvěma trestnými minutami za zdržování hry. Trest odpyká Rober Havlát (KOM).
     
    37:56
    Nepříjemná komplikace pro domácí, kteří jdou na 66 sekund do tří. Menší trest za faul loktem obdržel Kroni Musliu (MBL).
     
    37:02
    Milan Dančišin (MBL) byl vyloučen opravdu velmi přísně za hákování, a tak se počet hráčů na ledě vyrovná.
     
    36:44
    Vojtěcha Outratu hákoval Adam Gajarský (KOM), kterému rozhodčí vyměřil dvě minuty na trestné lavici.
     
    36:11
    Vojtěch Outrata obešel minimálně tři hostující hráče a dostal se až k bráně, tím si vysloužil výhodu a Boleslav bude hrát přesilovku!
     
    32:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští si znovu vytvořili tlak v pásmu, přičemž se v pravém kruhu napřáhl LUKÁŠ ZUKAL, který rozezvučel brankovou konstrukci poté, co zavěsil chladnokrevně pod víko. Asistence: Adam Gajarský, Marek Škvrně.
     
    29:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští se ale nakonec v přesilové hře prosazují. Ve středním pásmu získal od Františka Uřidila puk KRONI MUSLIU, který si s ním najel až do mezikruží, odkud bez váhání prostřelil Lukáše Dostála v brněnské kleci. Asistence: František Uřidil.
     
    28:36
    Vojtěch Outrata jel sám na branku, jenže byl sekán Alešem Trnkou (KOM), který dostal jen dvě minuty. Troufám si ale říci, že rozhodčí mohl odpískat klidně samostatný nájezd.
     
    27:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se po obrovském tlaku zaslouženě prosazuje a vyrovnává skóre utkání. Boleslavští obránci vůbec nezvládli skvělou kombinační hru Moravanů a nechali v tom brankáře Michala Kroftu samotného. Ten nemohl na sérii několika dorážek hostí stačit, a tak se ze závaru prosadil ROBERT HAVLÁT. Asistence: Jakub Čejka.
     
    24:43
    Puk se nešikovně odrazil od obránce Hanuše Petržílky, do úniku se dostal Radim Ferda, kterého stačil excelentně vychytat brankář Michal Krofta, ale poté byla svatyně Mladé Boleslavi odkrytá a zakončit do ní mohl volný Robert Havlát, který však trestuhodně tutovou šanci spálil, protože nezamířil.
     
    22:00
    Střelu Zdeňka Křížka se snažil za každou cenu tečovat do protipohybu brankáře Dominik Hrachovec, jenže na straně Brna stálo opět štěstí.
     
    21:00
    Na branku jel sám Kroni Musliu, byl sice bráněn hned dvěma hráči, ale i přesto se snažil prodrat puk mezi Dostálovými betony. To se mu ale nakonec nepodařilo.
     
    16:55
    Přeci jen se v první třetině dočkají diváci jednoho vylooučení. Dominik Hrachovec (MBL) byl potrestán menším trestem za podražení.
     
    14:33
    Dnešní utkání sleduje 255 diváků.
     
    07:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    To jsou tedy gólové hody hned od začátku. Střelu ADAMA GAJARSKÉHO nedokázal Michal Krofta u levé tyče udržet a kotouč propadl mezi tři tyče. Asistence: Libor Zábranský, Tomáš Mlynář.
     
    06:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže Bruslařský klub přidal v krátkém časovém úseku další branku. Brňané naprosto propadli v obranném pásmu, především v předbrankovém prostoru. Nejdříve se pokoušel propasovat kotouč do branky Jan Dvořák, což mu nejdříve nevyšlo, jenže DOMINIK HRACHOVEC zachoval chladnou hlavu a puk nasměroval chladnokrevně do poloodkryté klece. Asistence: Jan Dvořák, Zdeněk Křížek.
     
    05:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovská radost ve ŠKOENERGO Aréně, Bruslařský klub jde totiž stejně jako v předešlém utkání jako první do vedení. Do levého kruhu si najel KRONI MUSLIU, který našel skulinku v levém horním rohu brněnské branky a prostřelil Lukáše Dostála. Asistence: Milan Dančišin.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 6. Musliu (Dančišin), 7. Hrachovec (Dvořák, Křížek), 30. Musliu (Uřidil), rozh. náj. Jirásek – 8. Gajarský (Zábranský, Mlynář), 28. Havlát (Čejka), 33. Zukal (Gajarský, Škvrně)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Musliu (MBL)
    0:0   Novák (KOM)
    2. série:
    0:0   Dančišin (MBL)
    0:0   Král (KOM)
    3. série:
    1:0   Jirásek (MBL)
    1:0   Havránek (KOM)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Petržílka, Uřidil, Jirásek, Linhart, Kalus (A), Chládek, Nepokoj, Mlčoch – Foerster, Flynn, Musliu, Křížek, Straka, Zahradník, Kalaš, Outrata, Jindra (A), Dančišin (C), Hrachovec, Dvořák
    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Furch, Trnka (A), Zábranský, Král, Jeřábek, Mikyska, Zukal – Novák, Havlát, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Havránek, Mlynář (A), Knap, Frydrych, Nečas, Ferda (C), Süss

    Rozhodčí: Vokřál – Laczko, Klouček

    Diváci: 255
    Mladá Boleslav 1 3 Kometa Brno
    #1 Čtvrtek 03.03.2016 • 15:00
    Kometa Brno - Mladá Boleslav 3:0
    #2 Pátek 04.03.2016 • 12:30
    Kometa Brno - Mladá Boleslav 3:2 po prodl.
    #3 Pondělí 07.03.2016 • 17:30
    Mladá Boleslav - Kometa Brno 4:3 po s.n. (1:0)
    #4 Úterý 08.03.2016 • 15:00
    Mladá Boleslav - Kometa Brno 1:3
    bahis siteleri