Philadelphia – Tampa 4:2 (kon.) | Toronto – Buffalo 3:4 (0:1 po s.n.) | Florida – Boston 4:5 (po pr.)
Calgary – San Jose 1:2 (po pr.) | Colorado – Arizona 3:1 (kon.) | Anaheim – Washington 1:2 (1:2 po s.n.)
Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
Vancouver Canucks
Úterý 08.03.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:04 Jeff CARTER - 5:1
     
    56:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER střílí gól do prázdné brány a zvyšuje už na 5:1!! Milan Lucic zachytil rozehrávku Canucks na pravém křídle a Jeff Carter poté z kruhu pro vhazování vstřelil do prázdné brány jubilejní 300. gól v kariéře NHL! Asistence: Milan Lucic.
    52:18 Vincent LECAVALIER - 4:1
     
    52:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    VINCENT LECAVALIER střílí proti Vancouveru první gól v kariéře NHL a Kings se po dvou slepených gólech, které se vyšly do jedné minuty ujímá vedení 4:1!! Vincent Lecavalier nabral na levém křídle rychlost, na útočné modré čáře naznačil střelu a ránou z vrcholu kruhu pro vhazování poté puk pod levým betonem Ryana Millera procedil do brány. Asistence: Alec Martinez.
    51:39 Jeff CARTER - 3:1
     
    51:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER střílí gól a posílá Los Angeles Kings do dvoubrankového vedení!! Anze Kopitar na pravém křídle obranného pásma vydoloval proti dvěma protihráčům u mantinelu puk a poslal do úniku Jeffa Cartera, který nabral rychlost a z pravého kruhu pro vhazování zamířil přesně k bližší pravé tyči. Asistence: Anze Kopitar.
    32:06 Anze KOPITAR - 2:1
     
    32:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ANZE KOPITAR využívá přesilovou hru nádhernou střelou a otáčí vývoj zápasu na stranu Los Angeles Kings, které vede 2:1!! Drew Doughty přihrál do pravého kruhu pro vhazování Anzemu Kopitarovi, který si srovnal puk na hůl a poté zamířil nad lapačku Ryana Millera přesně do bližšího horního rohu brány. Asistence: Drew Doughty, Jake Muzzin.
    30:07 Drew DOUGHTY - 1:1
     
    30:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DREW DOUGHTY střílí gól a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Drew Doughty v levém kruhu zamíchal s pukem a poté ho mezi betony Ryana Millera procedil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Rob Scuderi, Anze Kopitar.
    22:39 Dan HAMHUIS - 0:1
     
    22:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DAN HAMHUIS střílí gól ve hře 4 na 4 a posílá Vancouver do vedení 1:0!! Daniel Sedin našel na pravém křídle Lindena Veye, který krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma našel na vzdálenější levé tyči najíždějícího Dana Hamhuise, který z blízkosti poslal puk bez přípravy do odkryté brány. Asistence: Linden Vey, Daniel Sedin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 31. Doughty (Scuderi, Kopitar), 33. Kopitar (Doughty, Muzzin), 52. Carter (Kopitar), 53. Lecavalier (Martinez), 57. Carter (Lucic) – 23. Hamhuis (Vey, Sedin)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, Scuderi, Schenn, McNabb – Martinez, Muzzin, – Brown (C), Kopitar (A), Lucic – Toffoli, Lecavalier, Pearson – Lewis, Carter (A), King – Versteeg, Shore, Clifford. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Sbisa, Hutton, Weber, Hamhuis (A), Biega, Bartkowski – D. Sedin (A), Etem, Vey – Virtanen, Granlund, Baerschi – Vrbata, McCann, Burrows (A) – Dorsett, Horvat, Gaunce. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Francois St. Laurent, Garrett Rank – Shane Heyer, Pierre Racicot

    Diváci: 18230
    bahis siteleri