Philadelphia – Tampa 4:2 (kon.) | Toronto – Buffalo 3:4 (0:1 po s.n.) | Florida – Boston 4:5 (po pr.)
Calgary – San Jose 1:2 (po pr.) | Colorado – Arizona 3:1 (kon.) | Anaheim – Washington 1:2 (1:2 po s.n.)
Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
Vancouver Canucks
Úterý 08.03.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Anze Kopitar se dostal před bránou do šance, kterou sice ani nadvakrát neproměnil, ale Kings to mrzet nemusí.
    56:04 Jeff CARTER - 5:1
     
    56:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER střílí gól do prázdné brány a zvyšuje už na 5:1!! Milan Lucic zachytil rozehrávku Canucks na pravém křídle a Jeff Carter poté z kruhu pro vhazování vstřelil do prázdné brány jubilejní 300. gól v kariéře NHL! Asistence: Milan Lucic.
     
    55:29
    Kings už sice hrají v plném počtu, ale brankář Ryan Miller zůstal na střídačce a Canucks to zkouší v šesti hráčích v poli!
     
    54:18
    Jared McCann vypálil z pravého křídla, z ostrého úhlu ale našel pouze lapačku Jonathana Quicka!
     
    52:49
    Drew Doughty (LAK) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    52:18 Vincent LECAVALIER - 4:1
     
    52:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    VINCENT LECAVALIER střílí proti Vancouveru první gól v kariéře NHL a Kings se po dvou slepených gólech, které se vyšly do jedné minuty ujímá vedení 4:1!! Vincent Lecavalier nabral na levém křídle rychlost, na útočné modré čáře naznačil střelu a ránou z vrcholu kruhu pro vhazování poté puk pod levým betonem Ryana Millera procedil do brány. Asistence: Alec Martinez.
     
    51:56
    Derek Dorsett (VAN) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    51:56
    Brayden McNabb (LAK) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    51:56
    Derek Dorsett vyzval na taneček v pravém rohu obranného pásma Kings Braydona McNabba a poté ho poslal na lopatky!
    51:39 Jeff CARTER - 3:1
     
    51:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER střílí gól a posílá Los Angeles Kings do dvoubrankového vedení!! Anze Kopitar na pravém křídle obranného pásma vydoloval proti dvěma protihráčům u mantinelu puk a poslal do úniku Jeffa Cartera, který nabral rychlost a z pravého kruhu pro vhazování zamířil přesně k bližší pravé tyči. Asistence: Anze Kopitar.
     
    47:22
    Kris Versteeg byl v rohu obranného pásma poslán čistě na kolena a Linden Vey se dostal na pravém křídle ke tvrdé střele, kterou Jonathan Quick maskou vyrazil mimo tři tyče!
     
    45:08
    Linden Vey se ocitl mezi kruhy pro vhazování v obrovské šanci a dobře pálil k pravé tyči, jeho střelu letící těsně nad ledem ale levým betonem vyrazil mimo výtečný Jonathan Quick!
     
    41:56
    Canucks vypálili z pravého křídla a jejich následná střela se od ochranného skla odrazila před bránu Jonathana Quicka, který měl co dělat, aby neposedný puk dopravil do bezpečí.
     
    38:33
    Tým Vancouveru dostal menší trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Radim Vrbata.
     
    37:03
    Brayden McNabb (LAK) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    35:48
    Yannick Weber na pravém křídle vypálil od modré čáry a Jonathan Quick jeho střelu letící nad ledem ke vzdálenější levé tyči pravým betonem vyrazil mimo! Skvělý zákrok.
     
    35:29
    Sven Baertschi otestoval střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování pozornost Jonathana Quicka, brankář Los Angeles Kings by ale připraven a jeho pokus ukryl v lapačce!
     
    34:24
    Trevor Lewis (LAK) dostal menší trest, 2 minuty úder loktem.
    32:06 Anze KOPITAR - 2:1
     
    32:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ANZE KOPITAR využívá přesilovou hru nádhernou střelou a otáčí vývoj zápasu na stranu Los Angeles Kings, které vede 2:1!! Drew Doughty přihrál do pravého kruhu pro vhazování Anzemu Kopitarovi, který si srovnal puk na hůl a poté zamířil nad lapačku Ryana Millera přesně do bližšího horního rohu brány. Asistence: Drew Doughty, Jake Muzzin.
     
    30:51
    Alexandre Burrows (VAN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    30:07 Drew DOUGHTY - 1:1
     
    30:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DREW DOUGHTY střílí gól a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Drew Doughty v levém kruhu zamíchal s pukem a poté ho mezi betony Ryana Millera procedil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Rob Scuderi, Anze Kopitar.
     
    25:28
    Canucks napřáhli na pravém křídle od mantinelu k velmi nebezpečné střele, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Jonathan Quick ji ale pravým ramenem vyrazil!
     
    24:59
    Brayden McNabb (LAK) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    24:40
    Vzápětí se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve skvělé střelecké pozici Vincent Lecavalier, který mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Ryan Miller ale jeho pokus vyrážečkou vyrazil!
    22:39 Dan HAMHUIS - 0:1
     
    22:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DAN HAMHUIS střílí gól ve hře 4 na 4 a posílá Vancouver do vedení 1:0!! Daniel Sedin našel na pravém křídle Lindena Veye, který krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma našel na vzdálenější levé tyči najíždějícího Dana Hamhuise, který z blízkosti poslal puk bez přípravy do odkryté brány. Asistence: Linden Vey, Daniel Sedin.
     
    20:56
    Jake Muzzin (LAK) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    20:56
    Alexandre Burrows (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení hole.
     
    17:24
    Jeff Carter se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci a po následné střele už zvedal ruce nad hlavu, Ryan Miller ale vytáhl úžasný zákrok a zřejmě lapačkou puk vyrazil mimo tři tyče!
     
    12:47
    Luke Schenn (LAK) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    12:46
    Emerson Etem na levém křídle nabral rychlost a poté se z blízkosti snažil zamířit do levého horního rohu brány, Jonathan Quick ale jeho střelu vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    11:56
    Jeff Carter se s trochou štěstí dostal u levé tyče do zakončení a snažil se zamířit pod horní tyč, brankář Ryan Miller je ale bezchybný a po dalším skvělém zákroku ukryl puk ve svém náručí!
     
    07:42
    Kings na opačné straně vyrazili do rychlého protiútoku a dostali se do přečíslení 2 na 1, Kyle Clifford vzápětí mohl přihrávat, nakonec se ale rozhodl pro střelu ke vzdálenější levé tyči, kterou Ryan Miller pravým betonem skvěle vyrazil!
    Skvělá šance Alexandreho Burrowse po naskočení do hry.

     
    07:02
    Alexandre Burrows naskočil do hry ze střídačky a okamžitě se dostal do samostatného úniku, který u pravé tyče zakončil bekhendovou střelou, Jonathan Quick ale vytáhl skvělý zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    02:14
    Jake Virtanen předvedl dobrý forčeking a přihrávkou zpoza brány našel u levé tyče Svena Baertschiho, který se snažil tečovaný puk ze vzduchu umístit mezi betony Jonathana Quicka, ten se ale nachytat na švestkách nenechal a připsal si dobrý zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 31. Doughty (Scuderi, Kopitar), 33. Kopitar (Doughty, Muzzin), 52. Carter (Kopitar), 53. Lecavalier (Martinez), 57. Carter (Lucic) – 23. Hamhuis (Vey, Sedin)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, Scuderi, Schenn, McNabb – Martinez, Muzzin, – Brown (C), Kopitar (A), Lucic – Toffoli, Lecavalier, Pearson – Lewis, Carter (A), King – Versteeg, Shore, Clifford. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Sbisa, Hutton, Weber, Hamhuis (A), Biega, Bartkowski – D. Sedin (A), Etem, Vey – Virtanen, Granlund, Baerschi – Vrbata, McCann, Burrows (A) – Dorsett, Horvat, Gaunce. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Francois St. Laurent, Garrett Rank – Shane Heyer, Pierre Racicot

    Diváci: 18230
    bahis siteleri