Sturm Graz – Austria 1:1 (kon.)
konec
SK Sturm Graz
1:1 (0:0)
FK Austria Vídeň
Neděle 13.03.2016, 16:30 • UPC-Arena, Graz • Rakouská Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji za pozornost! Přeji úspěšný vstup do nového týdne a zase někdy u fotbalových onlajnů na počtenou! (18:26:12)
     
    Ve druhé půli jsem se dočkali po jednom gólu na každé straně a oba týmy se rozchází smírně. Remíza je ale asi spravedlivým výsledkem, protože jakkoli podal Sturm nadšený výkon smšrem vpřed, Austria také měla svoje šance. Konečnou podobu výsledku dali dva hráči – v 64. minutě po centru Gorgona zakončil úspěšně bek Jens Stryger Larsen a na jeho gól odpověděl v 84. minutě Bright Edomwonyi.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Kayhan podtrhl svůj skvělý výkon, když z vápna vyhlavičkoval Holzhauserův centr,
     
    90+3
    Gorgon rozehrál přímý kop a nechybělo mnoho, aby jeho centr zaplachtil pod břevo! Esser ale byl na svém místě a vyrazil na roh.
     
    90+2
    Friesenbichler se prezentoval vydařenou ranou z větší dálky, ale Esser byl na svém místě a míč lapil.
     
    90+1
    Windbichler se neprosadil, byl odzbrojen a následně Kamavuaka posílal dlouhý pas na Avdijaje. Mladému borci, který ve Sturmu hostuje z německého Schalke, chyběly pouze centimetry.
     
    90
    Vzápětí se ke střele z vápna dostal Klaric a trefil levou tyč Almerovy brány, Austria se ještě bude hodně strachovat o výsledek!
     
    89
    Kamavuaka posunul balon ke spoluhráči a vzápětí do něj zajel Raphael Holzhauser, za což vidí hostující středopolař žlutou kartu. V tomto případě se ale mohlo klidně i červenat, bylo to mimo hru...
     
    88
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Venuto, přichází De Paula.
     
    87
    Dobras teď z hloubi pole vyslal něco mezi centrem a střelou, nicméně Almer byl na svém místě a balon v pohodě sebral.
    84. EDOMWONYI - 1:1
     
    84
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Dobras rozehrál roh, po němž zpoza vápna pálil jeden z domácích borců. Střela byla několikrát sražena, přesto Almer zareagoval. Vyrazil míč, avšak pouze k nohám BRIGHTA EDOMWONYIE, který v poklidu doklepl do brány!
     
    83
    Gorgon si s dravostí sobě vlastní seběhl na střed, kde se zmocnil míče a pálil razantně směrem na Esserovu pokladnici. Co přidal na razanci, to chybělo na přesnosti – míč prolétl vedle tyče.
     
    81
    Wilson Kamavuaka následně nestíhal Holzhausera a pomohl si nedovoleně, když hostujícího plejera potáhl za ruku. Hameter neotálí a tasí další žlutý kartónek.
     
    80
    Nepřesnost v rozehrávce zastavila další manévry Sturmu – Kamavuaka pouštěl pas za sebe, kde tušil Dobrase. Ten to ale vůbec nečekal a balonu si ani nevšiml.
     
    79
    Na druhé straně se pak ke střele ze střední vzdálenosti odhodlal Dobras, ale bránu o dobrý metr minul.
     
    78
    Na pravé straně se otevřelo spostu prostoru pro Martschinka. Bek Austrie si dokázal obhodit soupeře, ale následně se mu pod nohy vrhl Esser a míč sebral.

    Michal Konvalina

    Branky: 84. Edomwonyi – 64. Stryger Larsen

    Karty:   81. Kamavuaka (STG) – 33. Martschinko (AUV), 44. Meilinger (AUV), 71. Kayode (AUV), 89. Holzhauser (AUV)


    SK Sturm Graz: Esser (C) – Kayhan, Avlonitis, Spendlhofer, Lykogiannias – Kamavuaka, Offenbacher (68. Klaric) – Horvath, Stankovic (55. Avdijaj), Gruber (60. Dobras) – Edomwonyi
    Náhradníci: Gratzei – Avdijaj, Klaric, Lovric, Ehrenreich, Potzmann, Dobras

    FK Austria Vídeň: Almer – Larsen, Sikov, Rotpuller, Martschinko – Grünwald, Holzhauser – Meilinger (71. Windbichler), Gorgon (C), Venuto (88. De Paula) – Kayode (75. Friesenbichler)
    Náhradníci: Hadzikic – Prokop, Serbest, Friesenbichler, Koch, De Paula, Windbichler

    Rozhodčí: Hameter – Braunschmidt, Witschnigg
    bahis siteleri