Chievo – AC Milán 0:0 (kon.) | Carpi FC – Frosinone 2:1 (kon.) | Fiorentina – Hellas Verona 1:1 (kon.)
Udinese – AS Řím 1:2 (kon.) | Janov – Turín 3:2 (kon.) | Lazio – Atalanta BC 2:0 (kon.)
Palermo – Neapol 0:1 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
1:1 (1:0)
Hellas Verona
Neděle 13.03.2016, 15:00 • Stadio Artemio Franchi, Firenze • Italská Serie A • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! ACF Fiorentina v domácím prostředí překvapivě pouze remízovala s Hellasem Verona FC 1:1!

    První poločas dnešního souboje příliš atraktivní fotbal nenabídl. Favorizovaná Fiorentina vstoupila do utkání dobře, a měla více ze hry. Hellas byl však dlouho vyrovnaným soupeřem. V závěru poločasu domácím vyšla akce přes pravou stranu, odkud Tello našel přesným centrem Mauro Zárateho, který s pomocí teče obránce dostal míč do sítě!

    Ve druhém poločase byla Verona hodně aktivní, avšak stále se hostům nedařilo vyrovnat. V 86. minutě Hellas zahrával rohový kop, a centr Emanuelsona našel přesně hlavu Erose Pisana, jehož hlavička skončila v síti! V závěru ještě nebezpečně střílel Siligardi, avšak jeho rána mířila těsně vedle!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:03:19)
    Hostující kouč Faber může být se ziskem jednoho bodu spokojen!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V samotném závěru se ještě dostal k nebezpečné střele Nikola Kalinič, který se uvolnit ze souboje s Helanderem. Jeho střelu však dokázal vyrazit Gollini!
     
    90+3
    Fiorentina v samotném závěru vybojovala rohový kop, kterého se ujal Bernardeschi. Jeho následný centr však dokázal zablokovat Helander, a bude z toho další rohový kop!
     
    90+1
    Stoper Helander posílal dlouhý nákop na útočníka Toniho, který se pokoušel prodrat k míči, avšak ten nakonec odhlavičkoval Astori!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Hellasu vyrovnání nestačí, a pokouší se ještě skóre zápasu otočit! Na pravou stranu dostal míč střídající Siligardi, jehož rána mířila těsně vedle branky!
     
    88
    V závěru dnešního zápasu dostává žlutou kartu domácí Fernández, který u postranní čáry na pravé straně poslal k zemi Farese!
    86. Eros PISANO - 1:1
     
    86
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    A čtyři minuty před koncem základní hrací doby Verona vyrovnává! Hellas celý druhý poločas hrál aktivně, a zaslouženě srovnává na 1:1! Verona vybojovala rohový kop, kterého se ujal Emanuelson, jehož centr našel hlavu EROSE PISANY, a ten poslal míč přesně k tyči!
     
    85
    Fiorentina se hned po zisku míče vydala do protiútoku, který táhl po levé straně Tello. Rychlonohý křídelník poslal centr před branku na Kaliniče, avšak těsně před ním míč odkopl do zámezí Helander!
     
    85
    Hostující Hellas postupoval do dalšího protiútoku, který však Emanuelson nevyřešil dobře, a jeho přihrávka byla nepřesná!
     
    84
    Emanuelson dokázal najít povedeným centrem ve vápně Ante Rebiće, kterého zřejmě lehce zasáhl Astori. Chorvatský záložník zakončil, avšak domácí brankář zasáhl!
     
    82
    Gostující brankář Gollini zachytil centr Valera, a pokoušel se bleskově rozehrát. Poslal míč na Helandera, kterému však nesedlo zpracování, a míč skončil v zámezí!
     
    81
    Cristian Tello se pokoušel napadat na levé straně, avšak ho chytla svalová křeč, a musel být krátce ošetřen. Španělský křídelník už je však zpět na hrací ploše!
     
    80
    Verona postupovala do dalšího nebezpečného protiútoku, který táhl po levé straně Ionita. Hostující podhrotový útočník se pokoušel najít Toniho, avšak ten byl obsazený!
     
    79
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Luca Marrone, přichází Urby Emanuelson.
    78. Toni se dokázal bleskově obtočit, avšak vyrovnat nedokázal

    Jan Havlovic

    Branky: 40. Zárate (Tello) – 86. Pisano (Emanuelson)

    Karty:   47. Astori (FIO), 88. M. Fernández (FIO) – 13. Helander (VRN)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:15.
    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Tomović (7. Roncaglia), Astori, Alonso – Tello, Valero (C), Costa (56. Bernardeschi), Pasqual – M. Fernández, Zárate – Babacar (75. N. Kalinič).
    Náhradníci: Lezzerini, Satalino – Gonzalo Rodríguez, N. Kalinič, Błaszczykowski, Bernardeschi, Kone, Roncaglia, Iličić.

    Hellas Verona: Gollini – Pisano, Bianchetti, Helander, Fares – Wszolek (72. Pazzini), Marrone (79. Emanuelson), Greco (60. Siligardi), Rebić – Ionita – Toni (C).
    Náhradníci: Marcone, Coppola – Samir, Albertazzi, Janković, Pazzini, Gilberto, Furman, Siligardi, Emanuelson.

    Rozhodčí: Claudio Gavillucci – Galloni, Alassio (vš. Itálie)
    bahis siteleri