Prešov – Žilina 1:4 (kon.) | M-Šport Trenčín – ŠK 1. FBC Trenčín 5:4 (kon.) | Hurikán Bratislava – Florko Košice 6:7 (kon.)
konec
FBC Mikuláš Prešov
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina
sk Neděle 13.03.2016, 16:00 • ŠH Hotelovej akadémie • Slovenská Salming extraliga mužů • Čtvrtfinále
     
    58:34
    Žilina dala gól!
    A Žilinčania spečatujú svoje víťazstvo v dnešnom stretnutí gólom do prázdnej brány. Miške už mohol zakončovať do opustenej brány, no prihral lepšie postavenému Málusovi, ktorý bez väčších problémov strelil štvrtý gól svojho tímu v dnešnom zápase.
     
    42:52
    Žilina dala gól!
    A Žiline dvojgólové vedenie v zápase prinavracia hosťujúci hráč Tomáš Kvasnica, ktorý tak navyšuje vedenie svojho tímu a zo strany Prešova tak v ďalšom priebehu stretnutia pôjde predovšetkým o boj s časom.
     
    31:37
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania sa teraz prezentovali nádhernou strojovou akciou. Joščák cez Sikorjaka poslal loptičku na Kassaya, ktorý našiel pred bránou osamoteného Maguru, ktorý strieľa kontaktný gól.
     
    30:43
    Žilina dala gól!
    A teraz to prišlo. Žilinčania sa svojmu súperovi vzdiaľujú na rozdiel dvoch gólov. Presnou strelou od pravého mantinelu sa prezentoval Michal Hrin. Krátko po polovici zápasu tak domáci hráči budú musieť doťahovať dvojgólové manko.
     
    18:58
    Žilina dala gól!
    Prešovčania mali v posledných minútach viac z hry. Tlačili na svojho súpera, no gól padol na druhej strane ihriska. Žilina predviedla smrtiaci protiútok, Miške krásnou prihrávkou vyzval ku skórovaniu Romana Masaroviča a ten sa z podobných pozícii nemýli. FBC Grasshoppers podobne ako včera strieľa Prešovu gól do šatne a získava tak výraznú psychickú výhodu do ďalšieho priebehu stretnutia.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 32. Magura (Kassay) – 19. Masarovič (Miške), 31. M. Hrin, 43. Kvasnica, 59. Málus (Miške)


    FBC Mikuláš Prešov: Sninčák – Kominek, Baláž, Štofko, Petróci, Adamov, Magura, Sikorjak, Grivalský, Kassay, Pazdič, Joščák
    FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina: Turiak – M. Hrin, Hruška, Trúnek, Veneny, Galovič, Baránek, Kvasnica, Masarovič, Málus, Lelák, A. Hrin, Miške, Chládek, Kozaňák, Grlický, Petrovič

    Rozhodčí: Vrba, Juhás
    bahis siteleri