NY Islanders – Florida 3:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:4 (kon.)
Edmonton – Nashville 2:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:5 (kon.) | Anaheim – New Jersey 7:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
7:1 (0:0, 4:1, 3:0)
New Jersey Devils
Úterý 15.03.2016, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Příliš mnoho hráčů na ledě Anaheim Ducks ukazuje rozhodčí, takže jsou to ještě dvě minuty pro hosty, ale už spíše symbolické. A domácí střídačka to také bere s úsměvem, o výsledku utkání už je rozhodnuto. Trest pyká Nick Ritchie (ANA).
     
    58:20
    Tak ještě jedno vyloučení v tomto zápase, vyloučen je hokejista New Jersey Devils. Dvě minuty dostává muž jménem Stephen Gionta (NJD), který dostává od hlavního rozhodčího dvě minuty za chybu na vhazování, která byla proti pravidlům.
     
    47:12
    Navíc jsou tu další problémy pro New Jersey, Andy Greene (NJD) dostává dvě minuty za krosček a jeho celek čekají dvě minuty v oslabení.
     
    39:44
    Bude se ovšem ještě vylučovat z domácí strany, domácí hokejista Hampus Lindholm (ANA) fauloval soupeře u své branky a musí jít sedět na dvě minuty za podražení. Je tu tedy šance pro Devils, jak se vrátit do zápasu.
     
    26:05
    Hráči budou mít možnost si odpočinout během komerční přestávky, ale jen na chvíli. Pak totiž začne první přesilovka Anaheimu v zápase, vyloučen je hostující Kyle Palmieri (NJD) za hákování.
     
    17:04
    Máme tu ovšem vyloučení a domácí jdou podruhé v zápase a podruhé v první třetině do oslabení. Vyloučeným je Ryan Garbutt (ANA), který dle názoru rozhodčího zahrál vysokou hokejkou a musí si tedy jít odsedět dvě minuty. Možnost pro Ďábly.
     
    10:49
    Bude se poprvé v utkání vylučovat a přesilovou hru si zahrají hostující hokejisté New Jersey Devils, jelikož na trestnou lavici míří Kačer Andrew Cogliano (ANA) za podražení. Uvidíme tedy, co si hosté na svou přesilovku připraví.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 21. Cogliano (Silfverberg, Kesler), 24. Kesler (Manson, Cogliano), 26. Silfverberg (Manson, Stoner), 30. Silfverberg (Kesler, Cogliano), 43. Perry (Holzer, Rakell), 47. Ritchie (Holzer, Horcoff), 48. Silfverberg (Lindholm, Despres) – 22. Smit-Pelly (Kennedy, Moore)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Holzer, Despres – Garbutt, Getzlaf, Perron – McGinn, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Ritchie, Thompson, Santorelli
    New Jersey Devils: Kinkaid (47. Danis) – Greene, Larsson, Moore, Schlemko, Helgeson, Warsofsky – Kennedy, Henrique, Smith-Pelly – Boucher, Zajac, Palmieri – Blandisi, Kalinin, Sislo – Farnham, Gionta, Ruutu

    Rozhodčí: Hanson, St. Pierre – Driscoll, Gibs

    Diváci: 15 423
    bahis siteleri