NY Islanders – Florida 3:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:4 (kon.)
Edmonton – Nashville 2:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:5 (kon.) | Anaheim – New Jersey 7:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
7:1 (0:0, 4:1, 3:0)
New Jersey Devils
Úterý 15.03.2016, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Příliš mnoho hráčů na ledě Anaheim Ducks ukazuje rozhodčí, takže jsou to ještě dvě minuty pro hosty, ale už spíše symbolické. A domácí střídačka to také bere s úsměvem, o výsledku utkání už je rozhodnuto. Trest pyká Nick Ritchie (ANA).
     
    58:20
    Tak ještě jedno vyloučení v tomto zápase, vyloučen je hokejista New Jersey Devils. Dvě minuty dostává muž jménem Stephen Gionta (NJD), který dostává od hlavního rozhodčího dvě minuty za chybu na vhazování, která byla proti pravidlům.
    47:13 Jakob SILFVERBERG - 7:1
     
    47:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Sotva se brankář Danis postavil do branky, už kapituluje a naopak na druhé straně barikády obrovská radost, protože po první brance v kariéře pro Nicka Ritchieho je tu také první hattrick v NHL pro JAKOBA SILFVERBERGA, jenž se tak v tomto duelu trefuje potřetí a dává sedmý zásah Anaheim Ducks do svatyně New Jersey Devils. Výborná střela hned na samotném začátku přesilové hry a už je to o šest zásahů. O tom, kdo má aktuálně více ze hry není pochyb, hosté budou doufat, že další branky neinkasují, už v tuto chvíli je pro ně situace velmi nevýhodná. Asistence: Hampus Lindholm, Simon Despres.
     
    47:12
    Navíc jsou tu další problémy pro New Jersey, Andy Greene (NJD) dostává dvě minuty za krosček a jeho celek čekají dvě minuty v oslabení.
     
    46:16
    Ve stejném čase tedy Kinkaid přepouští místo svému kolegovi, do klece se místo něj staví méně zkušený Danis. Pomůže Devils udržet aktuální skóre?
    46:16 Nick RITCHIE - 6:1
     
    46:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ne, Devils dnes nebudou z Anaheimu odjíždět s dobrou náladou, to už je nyní skoro jisté, přestože do konce základní hrací doby zbývá stále poměrně dost času. Od druhé třetiny spadne Ducks do branky soupeře skoro vše, na co sáhnout. Máme tu dnes i jednu premiérovou trefu NICK RITCHIE dává svůj vůbec první gól v National Hockey League a překvapivou střelou o horní tyčku dává šestou branku Anaheim Ducks v utkání. A nikdo nepochybuje, že nyní už Devils budou střídat brankáře. Branky tak padají i na začátku třetí periody. Už je to o pět branek pro domácí Anaheim. Asistence: Korbinian Holzer, Shawn Horcoff.
     
    43:45
    Devils se ovšem nevzdávají, Kyle Palmieri na levém kruhu nebyl ve vůbec špatném postavení, jeho střela jen o kousek minula pravý horní růžek branky.
    42:20 Corey PERRY - 5:1
     
    42:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Další tvrdý zásah pro New Jersey Devils, který Ducks dávají soupeři hned na začátku třetí třetiny. Teď už to je o čtyři branky a Ďáblové budou mít hodně těžké dostat se zpátky do zápasu. O to více může celá situace hosty mrzet, když vznikla z poměrně nečekaného dění před brankou Kinkaida. První gól zápasu si připisuje do statistik kanonýr kalifornského klubu COREY PERRY, jenž pohledně doklepl kus černé gumy do hostující svatyně. Vedení o čtyři branky už by mohlo Ducks na výhru v tuto chvíli stačit, ale uvidíme, jak budou reagovat Devils ve zbytku mače. Asistence: Korbinian Holzer, Rickard Rakell.
     
    39:44
    Bude se ovšem ještě vylučovat z domácí strany, domácí hokejista Hampus Lindholm (ANA) fauloval soupeře u své branky a musí jít sedět na dvě minuty za podražení. Je tu tedy šance pro Devils, jak se vrátit do zápasu.
    29:56 Jakob SILFVERBERG - 4:1
     
    29:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Neskutečná střelnice pokračuje, také tato branka se ještě vlezla do prvních deseti minut druhé třetiny a je jasné, že tato perioda bude patřit mezi nejproduktivnější dvacetiminutovky Ducks v aktuálně hrané sezóně vůbec. Svou druhou branku večera si užil hokejista kalifornského mužstva JAKOB SILFVERBERG, jenž dorazil kus černé gumy do sítě a Devils teď budou mít co dělat, aby s výsledkem něco udělali. Přitom stále poměrně před okamžikem ještě pro ně situace vypadala nadějně, ale teď je vše jinak. Asistence: Ryan Kesler, Andrew Cogliano.
     
    26:05
    Hráči budou mít možnost si odpočinout během komerční přestávky, ale jen na chvíli. Pak totiž začne první přesilovka Anaheimu v zápase, vyloučen je hostující Kyle Palmieri (NJD) za hákování.
    25:30 Jakob SILFVERBERG - 3:1
     
    25:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ne, zdá se, že gólové hody v prvních deseti minutách druhé třetiny se asi jen tak nezastaví. Během pěti a půl minuty čtvrtý puk v síti jednoho z brankářů, který můžeme sledovat společně s diváky v Honda Center. Teď ovšem nebyla situace tak jednoznačná, jak se na první pohled mohlo zdát. Před vstřelením gólu Anaheimu na 3:1 totiž došlo ke kontaktu s brankářem a rozhodčí si musel jet celou situaci zkontrolovat na video. New Jersey si během toho navíc vybralo oddechový čas, každopádně branka nakonec platí a kalifornský kádr vede už 3:1. Za střelce označen JAKOB SILFVERBERG. Asistence: Josh Manson, Clayton Stoner.
    23:44 Ryan KESLER - 2:1
     
    23:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je to vůbec možné? Tak dlouho jsme čekali na první gól utkání, až se nám s nimi rozhodl pytel a najednou tu máme tři rychlé trefy po sobě, které baví diváky v Honda Center. A naštěstí pro domácí fanoušky si Kačeři beru své lacině ztracené vedení zase hodně rychle zpátky. Tentokráte stál na konci celé akce RYAN KESLER, jenž pěkně nabral puk na hokejku a poslal puk do sítě gólmana Kinkaida. To tedy znamená, že New Jersey Devils budou nuceni opět dohánět, přestože ještě před okamžikem bylo skóre vyrovnané. Pohledná akce kalifornského celku. Asistence: Josh Manson, Andrew Cogliano.
    21:09 Devante SMITH-PELLY - 1:1
     
    21:09
    Devils právě vstřelili branku!
    Jenže vedení Kačerům moc dlouho nevydrželo, a to ani celou minutu! Sotva se stačili domácí hokejisté doradovat z vedoucí trefy, už jim soupeř kazí radost a na začátku druhé minuty prostřední třetiny se také prosazuje. Překvapení pro brankáře domácích Frederika Andersena nachystal hokejista Devils DEVANTE SMITH-PELLY, jenž gólmana Ducks prostřelil a nedal mu téměř žádnou šanci na to, aby kus černé gumy zachytil do své výstroje. Uvidíme, co na Anaheim. Asistence: Tyler Kennedy, John Moore.
    20:32 Andrew COGLIANO - 1:0
     
    20:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Celých dvacet minut v první třetině jsme museli čekat na úvodní branku zápasu, ale sotva se rozběhla druhá perioda, už se jedna strana barikády může radovat a skóre utkání se dnes poprvé pohnulo. Prosazují se totiž Anaheim Ducks, konkrétně ANDREW COGLIANO, jenž vzal situaci na sebe a zakončil kus černé gumy za v tu chvíli poměrně zmateného Kinkaida. Cogliano celkem v pohodě a s klidem zasouval kus černé gumy do klece. Asistence: Jakob Silfverberg, Ryan Kesler.
     
    17:04
    Máme tu ovšem vyloučení a domácí jdou podruhé v zápase a podruhé v první třetině do oslabení. Vyloučeným je Ryan Garbutt (ANA), který dle názoru rozhodčího zahrál vysokou hokejkou a musí si tedy jít odsedět dvě minuty. Možnost pro Ďábly.
     
    12:25
    Nahozený kotouč od modré čáry zkusil před Andersenem tečovat ještě jeden z útočníků New Jersey, ale domácí měli teď i trošku štěstí, když černá pryž neskončila v síti.
     
    10:49
    Bude se poprvé v utkání vylučovat a přesilovou hru si zahrají hostující hokejisté New Jersey Devils, jelikož na trestnou lavici míří Kačer Andrew Cogliano (ANA) za podražení. Uvidíme tedy, co si hosté na svou přesilovku připraví.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 21. Cogliano (Silfverberg, Kesler), 24. Kesler (Manson, Cogliano), 26. Silfverberg (Manson, Stoner), 30. Silfverberg (Kesler, Cogliano), 43. Perry (Holzer, Rakell), 47. Ritchie (Holzer, Horcoff), 48. Silfverberg (Lindholm, Despres) – 22. Smit-Pelly (Kennedy, Moore)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Holzer, Despres – Garbutt, Getzlaf, Perron – McGinn, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Ritchie, Thompson, Santorelli
    New Jersey Devils: Kinkaid (47. Danis) – Greene, Larsson, Moore, Schlemko, Helgeson, Warsofsky – Kennedy, Henrique, Smith-Pelly – Boucher, Zajac, Palmieri – Blandisi, Kalinin, Sislo – Farnham, Gionta, Ruutu

    Rozhodčí: Hanson, St. Pierre – Driscoll, Gibs

    Diváci: 15 423
    bahis siteleri