Buffalo – Ottawa 3:1 (kon.) | Washington – Nashville 4:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 0:4 (kon.)
Calgary – Colorado 3:4 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Vancouver 2:0 (kon.) | Anaheim – Boston 4:0 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:2 (2:1 po s.n.) | San Jose – NY Rangers 4:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
New York Rangers
Sobota 19.03.2016, 21:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:59:16)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 16 888 diváků!
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Hertl (SJS) 0+3, 4 střely, čas na ledě 14:07
    Roman Polák (SJS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:22
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Joel Ward (SJS) 2+0
    2. Tomáš Hertl (SJS) 0+3
    3. Joe Pavelski (SJS) 1+1
     
    Střely na branku: 52 – 26
     
    Je dobojováno! San Jose poráží na svém ledě New York Rangers 4:1 a získává důležité body v boji o play-off! V první třetině kralovali hlavně oba brankáři. Domácí si vytvořili několik šancí, ale vylámali si zuby na skvělém Lundqvistovi!

    Druhá třetina pokračovala ve stejném duchu! Spoustu šancí na straně San Jose zastavil fantasticky chytající Henrik Lundqvist! Toho překonal pouze Joel Ward, jež zužitkoval přesilovou hru! Ještě před přestávkou však Rangers vyrovnali, když přečíslení dva na jednoho dotáhl do konce Dan Boyle!

    O výsledku utkání rozhodla až třetí třetina! Žraloci v ní třemi slepenými góly rozhodli o zisku dvou bodů! Vše odstartoval Joe Thornton, který dorazil puk do prázdné branky po skvělé práci Tomáše Hertla! O dvě minuty později si vybral slabší chvilku Henrik Lundqvist, který neudržel Pavelskiho střelu a Joel Ward přidal svou druhou branku v utkání! Definitivní hřebíček do rakve Rangers přidal o další dvě minuty později Joe Pavelski, který vyhnal do té doby skvěle chytajícího Lundqvista z branky! Raanta už dochytal utkání s nulou na kontě, ale ta nemění nic na tom, že si New York Rangers odváží porážku 4:1!
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Kotouč je však daleko od branky New Yorku Rangers. Žraloci už dnešní utkání dohrají s naprostým klidem a kotoučem na hokejkách.
     
    58:53
    San Jose si ještě v samotném závěru zahrají jednu přesilovou hru! Dvě minuty za naražení na hrazení dostává Moore.
     
    58:22
    Glass z otočky zkoušel procpat puk před Jonese. K útočníkovi Rangers včas přistoupil Demelo a srazil kotouč do rohu kluziště.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty 3. třetiny!
     
    57:37
    Yandle napřáhl ke střele od modré čáry. Martin Jones si na jeho jedovce vyloženě smlsnul a ukázal divákům, že kotouč je v jeho lapačce.
     
    57:15
    Wingels si prodloužil pobyt na ledě a prodloužil také kotouč za branku Rangers. Ani tentokrát se však nesetkal s podporou někoho z domácích hokejistů.
     
    56:33
    Wingels získal puk v obranném pásmu a zatáhl jej až do útočné třetiny. Tam o něj však rychle přišel a New York Rangers spěchá vpřed s útokem.
     
    56:00
    Demelo poslal puk o mantinel přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění San Jose se hra vrátí před Martina Jonese. Jedinou změnou je vhazování po jeho pravici.
     
    55:51
    Martin Jones raději zastavil puk před dotírajícím Stepanem. Vhazovat se bude po levici brankáře San Jose. Rangers ještě mohou s utkáním něco udělat.
     
    55:27
    Domácí pouze nahodili kotouč do rohu útočné třetiny. Obrana Rangers jej však neudržela a Zubrus nabil na modrou Dillonovi. Jeho ránu Raanta bez problémů kryl.
     
    54:33
    Naopak Raanta se musí ve svém brankovišti pořádně ohánět. Nyní si brankář celku z New Yorku poradil se slabým nahozením od modré čáry.
     
    54:21
    Raanta raději odpálil puk do bezpečí před dotírajícím hráčem San Jose. Donskoi měl ke kotouči příliš daleko. Rangers už podle všeho na zvrat v utkání rezignovali.
     
    53:42
    Derek Stepan svedl na útočné modré souboj o nahozený kotouč. Hostující útočník jej poté přenechal Kreiderovi, ale ten vůbec netrefil branku.
     
    53:13
    Demelo se po tlaku domácího celku odhodlal ke střele od modré čáry. Raanta měl odkrytý výhled a s jistotou si sklouzl pro rychle letící kotouč.
     
    52:32
    Domácí v plném počtu.
     
    52:12
    Eric Staal obdržel přihrávku za branku San Jose, kde se jej okamžitě ujal Polák. San Jose poté okamžitě vyhodilo kotouč až za branku Rangers.
     
    51:22
    Na druhé straně dotíral na Jonese Mats Zuccarello. Norský hokejista se natahoval po odraženém kotouči před brankovištěm, ale Jones se stačil včas přemístit.
     
    51:00
    Domácí však získali kotouč na své hokejky a dokonce ohrozili Raantu. Ten musel dávat pozor na tvrdou střelu Brenta Burnse.
     
    50:32
    Rangers si ale zahrají přesilovou hru! Dvě minuty za podražení dostává Zubrus.
     
    50:32
    McDonagh se prodíral podél hrazení do útočného pásma. Kapitán Rangers však narazil na připraveného soupeře a po krátkém souboji byla hra přerušena pro ofsajd.
     
    50:02
    Rozhodčí odpískal přihrávku rukou. Ward si na šance na vstřelení hattricku bude muset počkat. Vhazovat se bude před brankou San Jose.
     
    49:35
    Martin Jones musel rychle zavřít mezírku mezi betony po teči Fasta! Domácí brankář však předvedl skvělý reflex a nepustil Rangers zpět do zápasu.
     
    49:05
    Na Lundqvista už toho je příliš! Švédský brankář, jež odchytal skvělé dvě třetiny přepouští místo v brance Raantovi!
    49:05 Joe PAVELSKI - 4:1
     
    49:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Na světě je další branka! Tohle je třetina z říše snů! JOE PAVELSKI se dostal do úniku, vyměnil si kotouč s Tomášem Hertlem a šťastným odrazem o hruď Henrika Lundqvista navyšuje vedení San Jose! Asistence: Tomáš Hertl.
     
    48:45
    Pavelski pálil z ostrého úhlu. Lundqvist si tentokrát pohlídal mezeru u přední tyče a nenechal domácí odskočit na rozdíl tří branek. Na ledě je teď ale jen jeden tým!
    47:34 Joel WARD - 3:1
     
    47:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je to 3:1! Henrik Lundqvist tentokrát nebude mít úplně čisté svědomí! Patrick Marleau vypálil mezi betony Lundqvista, tomu kotouč propadl a JOEL WARD stačil za bezmocným brankářem Rangers dopravit kotouč za čáru! Asistence: Patrick Marleau, Paul Martin.
     
    46:34
    Lundqvist musel dávat pozor na ránu Dillona od modré čáry. Puk ještě někdo v zeleném dresu tečoval mimo branku. San Jose je teď na koni.
    45:45 Joe THORNTON - 2:1
     
    45:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose si bere zpět ztracené vedení! Tohle byla paráda v podání Tomáše Hertla! Český útočník se natlačil před Lundqvista, ale Švéd ve službách Rangers jeho zakončení vyrazil před sebe, kde se zjevil JOE THORNTON a dopravil kotouč do odkryté klece! Asistence: Tomáš Hertl, Joe Pavelski.
     
    45:06
    Wingels nahodil puk za branku Rangers. Boyle byl u puku jako první a s jistotou rozehrál. Rangers se snaží hrát ze zajištěné obrany.
     
    44:36
    Fantastický Henrik Lundqvist! Domácí šli ve třech na jednoho! Chierney měl spoustu času sám před Lundqvistem, ale selhal! Ani Patrick Marleau poté nedopravil puk za brankovou čáru!
     
    44:12
    Miller přenechal puk za sebou pro Erica Staala. Ten neváhal a okamžitě prověřil Jonese střelou zápěstím. Domácí brankář se po delší době připomněl s velkou jistotou.
     
    43:35
    Marc Staal se ocitl v ostrém souboji se Zubrusem v rohu kluziště. Hostující obránce situaci ustál a dokonce odpravil kotouč pryč z obranné třetiny.
     
    43:10
    Kreider přišel o puk na modré čáře, jenže rozjetý Zubrus zkrotil kotouč až za brankou. Polák poté vyslal tvrdou střelu, jenže Lundqvist si připisuje další zákrok do sbírky.
     
    42:30
    McDonagh vyhodil kotouč z obranné třetiny mezi diváky. Hostům na malou chvíli zatrnulo, ale kapitán Rangers stačil puk otřít o tvrzené sklo.
     
    42:19
    Hosté v plném počtu.
     
    41:54
    Hertl pálil bez přípravy z mezikruží! Jeho rána zápěstím našla cestu jen na nůž jedné z bruslí Girardiho.
     
    41:18
    Pavelski obdržel přihrávku zrovna ve chvíli, kdy se snažil odklidit pryč zlomenou hůl. Úsměvná situace pobavila i diváky na tribunách. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    40:37
    Domácí v přesilové hře okamžitě tlačí! Patrick Marleau vyslal jedovatou střelu, kterou Lundqvist přes clonícího hráče dlouho neviděl, avšak švédský gólman navázal na výkon z předchozích třetin.
     
    40:19
    Jenže se jim to bez problémů nepovedlo! Marc Staal totiž poslal kotouč mezi diváky a odsedí si dvě minuty za zdržování hry.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe domácí. San Jose rychle přišlo o kotouč a hosté si mohou bez problémů rozehrát ve vlastním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 22:58 .
     
    Střely na branku: 37 – 20
    Patrick Marleau dnes hraje v NHL své utkání číslo 1400!

     
    Druhá třetina je minulostí! San Jose v ní bylo o mnoho lepším týmem. Žraloci si vytvořili několik vyložených šancí, avšak využili pouze jedinou! V přesilové hře otevřel skóre Joel Ward! Další střelci San Jose si vylámali zuby na skvělém Lundqvistovi, který chytá fantastický zápas. Dvě minuty před koncem třetiny přišel trest za neproměněné šance. Přečíslení dva na jednoho zužitkoval ve vyrovnávací branku Dan Boyle! Po čtyřiceti minutách je stav nerozhodný 1:1!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Demelo musel v rohu kluziště hrát bez hokejky. Naštěstí pro San Jose mu na pomoc přijel Pavelski, jež dopravil kotouč do bezpečné vzdálenosti od Jonese.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta 2. třetiny!
     
    38:25
    Girardi pohlídal odražený kotouč a napustil k němu nikoho v tmavém dresu. Domácí jsou po obdržené brance poněkud zpomalení.
    37:32 Dan BOYLE - 1:1
     
    37:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ale z další akce už je vyrovnáno! Rangers se dostali do přečíslení dva na jednoho! Brassard si počkal na pohyb obránce a poslal puk před branku, kde už měl DAN BOYLE snadnou práci! Asistence: Derick Brassard, Marc Staal.
     
    37:08
    A právě Pavelski nyní v rohu útočného pásma ztratil hokejku a raději odjíždí na střídačku. Z protiútoku Rangers žádné nebezpečí nepřišlo.
     
    36:35
    Tomáš Hertl prodloužil přihrávku do útočného pásma. Pavelski udržel puk v rohu hřiště, ale jeho kolega na modré poté puk ztratil.
     
    36:10
    Další obrovská šance San Jose a neskutečný Henrik Lundqvist! Hertl nejprve vypálil a odražená kotouč se snažil dorážet Pavelski! Hostující brankář se natáhl v brankovišti a ani Joe Thornton nedopravil kotouč za brankovou čáru!
     
    35:37
    Domácí museli vyklidit útočné pásmo kvůli signalizovanému ofsajdu. Donskoi si prodloužil pobyt na ledě a nepustil soupeře vpřed.
     
    34:56
    Zubrus protlačil puk před Lundqvista, kde se k němu prodral Spaling, ale Henrik Lundqvist fantastickým reflexivním zákrokem ramenem podržel svůj tým!
     
    34:13
    Hra se na malou chvíli přestěhovala do rohu obranného pásma Rangers, kde rychle zaúřadoval McDonagh, který získal kotouč pro hosty.
     
    33:24
    Henrik Lundqvist na druhé straně raději přikryl puk před dotírajícím Thorntonem. Vhazovat se bude po pravici brankáře New Yorku Rangers.
     
    33:07
    Rangers po vyhraném vhazování dopravili puk před Jonese. Domácí brankář poté vyrazil střelu z pravého křídla. Diváci se rozhodně nenudí.
     
    32:59
    Hra má v posledních minutách rychlý spád. Oba týmy se střídají v útočném pásmu soupeře! Martin Jones musel vytáhnout dobrý zákrok. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    32:42
    Skvělý Lundqvist! Brent Burns se z obrany octl v samostatném úniku! Před hostujícím brankářem zkusil zasunout kotouč forhendovou kličkou, ale Lundqvist natáhl svůj beton!
     
    31:48
    Eric Staal byl nejrychleji u puku mezi kruhy a okamžitě zkoušel štěstí z otočky. Rána zkušeného útočníka po ledu minula domácí branku.
     
    31:22
    Diváci se skvěle baví! Brent Burns u mantinelu tvrdě dojel Zuccarella a navíc vybojoval kotouč pro Žraloky. San Jose je nyní jasně lepší.
     
    30:42
    Kapitán Rangers McDonagh sevřel u mantinelu střelce první branky. Ward přesto udržel kotouč a Karlsson se málem dostal do dobré šance.
     
    30:04
    Demelo nahazoval od modré čáry. Jeho slabé nahození ještě před Lundqvistem zastavil jeden z obránců Rangers. Hosté spěchají vpřed.
     
    29:45
    Další skvělá šance! Tomáš Hertl si nabruslil do volného prostoru, kam dostal přihrávku a střelou forhendem donutil švédského strážce hostující branky k vynikajícímu zákroku lapačkou!
     
    29:20
    Hosté nyní vůbec nevědí, kde jim hlava stojí. Girardi dlouho váhal s rozehrávkou u mantinelu a okamžitě se k němu sjeli hráči San Jose. Hostující obránce situaci se štěstím ustál.
     
    28:36
    Mohlo to být 2:0! San Jose se prodralo do přečíslení dva na jednoho! Karlsson vzal zakončení na sebe, mířil na zadní tyč, ale skvělý Lundqvist vyrazil puk!
     
    28:22
    Na druhé straně musel dobrý zákrok vytáhnout Martin Jones. Domácí brankář však snahu Rangers o brzké vyrovnání zhatil dobrým švihem lapačkou.
    27:50 Joel WARD - 1:0
     
    27:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose se dostává do vedení! Přeci jen domácí využívají přesilovou hru! Donskoi parádní přihrávkou bekhendem nezištně našel volného JOELA WARDA, jež před Lundqvistem nezaváhal a otevřel brankový účet utkání! Asistence: Joonas Donskoi, Tomáš Hertl.
     
    27:32
    Znovu skvělý Henrik Lundqvist! San Jose sevřelo soupeře před jeho branku a Couture pálil z nadějné pozice! Švédský brankář tasil parádní zákrok!
     
    27:08
    Pavelski poslal nepřesnou přihrávku na Burnse, jež ještě udržel puk a domácí se poté dostali ke střele. Lundqvist měl, co dělat, ale nakonec udržel puk před čárou.
     
    26:13
    Marleau poslal příliš pomalou přihrávku podél hrazení a hosté okamžitě vyhazují puk až za branku Martina Jonese. Sharks musejí začít znovu.
     
    26:01
    První přesilovou hru si zahrají také domácí hokejisté. Střídačka New Yorku Rangers je potrestána dvouminutovým trestem za příliš mnoho hráčů na ledě! Trest odpyká Miller.
     
    25:36
    V dobré střelecké pozici se ocitl Donskoi, jež bekhendem pálil mezi betony Lundqvista, nicméně hostující brankář pokračuje ve skvělém výkonu z první třetiny.
     
    25:23
    Před Lundqvistem se strhla obrovská přetlačovaná. Zubrus napálil kotouč do shluku těl a jeho spoluhráči se poté snažili puk dopravit za brankovou čáru. Rozhodčí ztratil kotouč z dohledu a přerušil hru.
     
    24:41
    Wingels naskočil na led a o chvíli později se už řítil do velké šance! Wingels mířil z pravého křídla na Lundqvista, jenže rána do horního rohu nebyla příliš povedená!
     
    24:14
    Oba potrestaní hříšníci jsou zpátky na ledové ploše. Pokračuje se v pěti bruslařích na obou stranách. U puku jsou Rangers.
     
    23:40
    Na druhé straně operoval Zuccarello. Norský útočník si vyměnil puk s Boylem, avšak ani jeden z nich se neodhodlal k zakončení.
     
    23:06
    Martin předložil puk Thorntonovi, jež nahodil puk na branku Rangers. Puk však minul hostující klec a Lundqvist mohl zůstat v klidu.
     
    22:33
    Klein dostal nabito do jízdy na modrou čáru a okamžitě se opřel do kotouče. Jeho tvrdá střela minula domácí branku a pouze zaduněla o zadní mantinel.
     
    22:14
    Bude se hrát ve čtyřech! Dvě minuty za podražení si odpyká Wingels. Domácí útočník podrazil Zuccarella! Glass se poté vydal oplácet a vyfasoval dvě minuty za hrubost!
     
    21:27
    Derek Stepan postupoval vpřed s Fastem, nicméně první jmenovaný pouze nahodil puk do rohu hřiště a odevzdal jej obráncům San Jose.
     
    21:14
    Couture napadal rozehrávku Rangers a Klein poté poslal kotouč pouze na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Lundqvistem. Domácí pokračují v aktivní hře.
     
    20:32
    Na druhé straně předložil Marleau puk Polákovi, jež prudkou střelou napálil obětavého obránce. Domácí však zůstávají u kotouče.
     
    20:10
    Do druhé třetiny vstoupili lépe domácí, avšak do šance se okamžitě dostali Rangers. Eric Staal však v těžké pozici vůbec netrefil puk.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 22:03.
     
    Střely na branku: 16 – 11
     
    První třetina je minulostí! Více ze hry mělo domácí San Jose, které si dokonce vytvořilo několik šancí! Nikdo z domácích střelců však nevyzrál na skvěle chytajícího Lundqvista, který se rozchytává k parádnímu výkonu! Na druhé straně selhal v největší šanci Yandle! Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    Hosté jen prodloužili puk do útočného pásma a odjeli střídat. Puk sebral Zubrus, nicméně vše nasvědčuje tomu, že v první třetině už se nic nestane.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta 1. třetiny!
     
    18:48
    Zuccarello naháněl v útočném pásmu jednoho z domácích obránců, avšak ani rychlonohý norský hokejista nedokázal získat kotouč pro Rangers.
     
    18:13
    Tierney bojoval na modré čáře s přesilou hráčů Rangers. Domácí útočník se utopil zády k brance a odevzdal od začátku ztracený puk soupeři.
     
    17:37
    Marleau vyzkoušel Lunqvistovu pozornost z ostrého úhlu. Domácí hráč si na brankáře Rangers nepřišel a musí se vracet do defenzívy.
     
    17:12
    Donskoi nahodil puk na branku, kde ještě dotíral Karlsson, nicméně ani jeden z hráčů San Jose nepřekonal Henrika Lundqvista, jež se rozchytává k opravdu parádnímu výkonu!
     
    16:36
    A právě Derek Stepan se prodral před Jonese, kde dokonce stačil zasáhnout puk! Domácí brankář na poslední chvíli udržel parádním zákrokem nerozhodné skóre!
     
    16:12
    Od Hertla se puk odrazil zpátky na hole hráčů Rangers a hosté okamžitě zakládají útok, který po pravé straně táhne Stepan.
     
    15:47
    Hraje se dlouho bez přerušení. Demelo nyní nahodil puk do rohu kluziště, avšak nikdo ve tmavém dresu nepřekonal v souboji dvojici hráčů Rangers.
     
    15:00
    Šance i na druhé straně! Martin Jones dlouhou dobu nevěděl, kde má puk. Kotouč nakonec vyplaval na brankovišti a domácí brankář jej na poslední chvíli vypíchl holí!
     
    14:23
    V dobré palebné pozici se ocitl Tomáš Hertl! Střela českého útočníka nadělala Lundqvistovi vrásky na čele, ale švédský matador drží svůj tým!
     
    13:47
    Demelo dostal nabito od Thorntona. Domácí obránce při pokusu vystřelit zlomil hokejku a odevzdal puk hráčům z New Yorku. Rangers si konečně mohou oddechnout.
     
    13:10
    Wingels v jízdě nahodil puk na branku. Jeho nahození přeletělo kolem obránce a Lundqvist musel vytáhnout zákrok vyrážečkou.
     
    12:23
    Nyní však znovu zahrozili domácí. Kolem Lundqvista prolétla prudká střela od pravého mantinelu. Druhý pokus už švédský gólman raději vyrazil.
     
    11:51
    Rangers v posledních minutách přebírají aktivitu na ledě. Hostům se nyní sice nepovedla rozehrávka, nicméně zakázané uvolnění se nepíská.
     
    11:09
    Hertl nevyhodil puk z obranného pásma a jeden z hráčů Rangers okamžitě vystřelil! Jeho rána však minula domácí branku a Jones mohl zůstat klidný.
     
    10:41
    Hra nabrala na svižném tempu. Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu. K vidění je teď velké množství soubojů.
     
    10:05
    Tomáš Hertl posunul kotouč na Pavelskiho, jež zadovkou zkusil překvapit hostujícího brankáře. Henrik Lundqvist si mezírku u pravé tyče pohlídal.
     
    09:07
    Zuccarello vymyslel parádní přihrávku před branku, kam si sjel Yandle, který z těsné blízkosti netrefil domácí branku! San Jose mělo z pekla štěstí!
     
    08:21
    Joe Thornton se obětavě vrhl do prudké střely od modré čáry. Od domácího hráče se puk odrazil mezi diváky. Vhazovat se bude před Jonesem.
     
    08:06
    Rangers se zatím v rozehrávce spíše hledají. Přihrávka na levé křídlo byla příliš prudká. Po dalším zakázaném uvolnění se bude vhazovat po Lundqvistově levici.
     
    07:31
    Jones si bez problémů poradil s nahozením od červené čáry a rychle vyklepal kotouč z rukavice. Domácí brankář stačil rozehrát na Zubruse.
     
    07:07
    Chierney si dlouhou dobu hrál s kotoučem, dokonce objel hostující branku, avšak přihrávkou neoslovil nikoho z domácích hokejistů.
     
    06:31
    Po zakázaném uvolnění New Yorku Rangers se hra vrátí před Jonese. Domácí jsou zatím v úvodních minutách mnohem aktivnějším týmem.
     
    06:23
    Henrik Lundqvist musel předvést další pozorný zákrok! Ke střele od modré čáry totiž napřáhl Justin Braun. Jeho ránu hostující brankář mezi betony nepustil.
     
    06:15
    Ze souboje v rohu obranné třetiny Rangers vyšel vítězně Couture. Hosté se však rychle dostali k puku, avšak jejich útok po levém křídle zastavuje ofsajd.
     
    05:25
    Wingels ihned po svém příchodu vyslal do úniku Pavelskiho, jež se natlačil před obráncem. Bekhendem poté mířil mezi betony Lundqvista, ale hostující brankář se znovu blýskl!
     
    05:16
    Wingels naskakuje zpátky na ledovou plochu. San Jose přečkalo oslabení bez větších problémů. Žraloci hrají v plném počtu.
     
    04:46
    Domácí mohli v oslabení postupovat ve dvou proti Lundqvistovi! Spaling vzal tíhu okamžiku na sebe a svižnou střelou trefil hostujícího brankáře do ramene!
     
    04:14
    Brassard pálil od modré čáry zápěstím. Jones měl dobře zakrytý výhled, ale nakonec si našel cestu ke kotouči a vyrazil jej mimo tři tyče.
     
    03:38
    Zuccarello neudržel na holi prudkou přihrávku a Brent Burns se štěstím vyhodil kotouč ven z obranného pásma San Jose. Hosté musejí začít znovu.
     
    03:16
    Bude se vylučovat! New York Rangers si zahrají přesilovou hru! Wingels vyfasoval dvě minuty za sevření puku rukou!
     
    02:22
    Boyle nahazoval kotouč od modré čáry. Před Jonesem ještě tečoval Moore, ale Martin Jones se stačil rychle přemístit a rychlou reakcí nepustil puk za svá záda.
     
    02:14
    Karlsson se sice natáhl po prudké přihrávce, ale tečoval jej ještě před červenou čárou. Po zakázaném uvolnění domácího celku se hra přesune před Jonese.
     
    01:48
    Henrik Lundqvist si musel poprvé osahat kotouč. Hostující brankář si smlsl na lehkém nahození. Thorntonova formace však sevřela Rangers před jejich branku.
     
    01:13
    Brent Burns se prosmýkl středním pásmem a přihrál na spoluhráče za modrou čáru. Přihrávka však byla příliš prudká a domácí o puk přišli.
     
    00:40
    Chierney zpoza branky tečoval puk za sebe, kde číhal Marleau, jenže zkušený matador v řadách domácího celku se k puku neprodral.
     
    00:10
    Úvodní vhazování se lépe povedlo hostům. San Jose však rychle získalo kotouč, nicméně nikdo z domácích se vpřed neprodral.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči už naskakují na ledovou plochu. New York Rangers nastoupí v bílých dresech, zatímco Žraloci nasadí klasickou zelenou sadu.
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne utkání s několikaminutovým zpožděním oproti plánovanému začátku.
     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Braun, Demelo, Burns, Martin, Polák, Dillon – Pavelski (C), Thornton (A), Hertl – Donskoi, Couture (A), Karlsson – Ward, Marleau, Wingels – Zubrus, Tierney, Spaling

    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh (C), Boyle, M. Staal, Klein, Yandle – Zuccarello, Brassard, Nash – Fast, Stepan (A), Kreider – Hayes, E. Staal (A), Miller – Glass, Moore, Stalberg

    Rozhodčí: Joannette, Jackson – Murphy, Gawryletz.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Roman Polák (SJS) – 66 zápasů, 14 bodů (1+13)
    Tomáš Hertl (SJS) – 68 zápasů, 38 bodů (17+21)
     
    Vzájemná utkání

    Dnešní soupeři se v letošní sezóně střetli pouze jednou. V polovině října se New York Rangers na svém ledě radoval z vysoké výhry 4:0!
     
    New York Rangers

    Loňský finalista celé NHL i letos patří k nejlepším celkům v soutěži. Rangers jsou aktuálně třetím týmem Východní konference. Celek z New Yorku ztrácí jediný bod na druhou Floridu! Poslední dobou se však Rangers poněkud nedaří. Slavný celek totiž prohrál třikrát z posledních pěti zápasů. V posledním utkání sehráli Rangers těžký duel s Los Angeles, kde dlouho vedli, ale nakonec prohráli 4:3 v prodloužení! Nejproduktivnějším hráčem je Mats Zuccarello, jež nasbíral 53 bodů!
     
    San Jose Sharks

    Žraloci se oproti loňské nepovedené sezóně vcelku jasnou cestou prodírají do vyřazovacích bojů! Aktuálně jim sice patří sedmá pozice Západní konference, ale na devátou Minnesotu mají Žraloci devítibodový náskok. Velkou zbraní San Jose je fantastická ofenzíva. K 207 nastříleným brankám přispěl i Tomáš Hertl, jež zažívá povedenou sezónu. V minulém zápase odcházeli Žraloci po dvou utkáních poraženi! Nejlepší tým na soupeřových kluzištích v celé NHL totiž prohrál na ledě Arizony 3:1! Nejproduktivnějším hráčem je s 68 body Joe Thornton!

    Jak zvýšit počet gólů? ;)

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 18. březen 2016
     
    Dobrý večer všem příznivcům nejrychlejšího kolektivního sportu na světě! Kanadskoamerická NHL přináší o víkendu tradiční utkání v přijatelnější čas pro evropské fanynky a fanoušky! San Jose dnes ve 21:00 hostí New York Rangers! Příjemný sportovní zážitek Vám přeje Tomáš Kubečka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 28. Ward (Donskoi, Hertl), 46. Thornton (Hertl, Pavelski), 48. Ward (Marleau, Martin), 50. Pavelski (Hertl) – 38. Boyle (Brassard, Staal)


    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Braun, Demelo, Burns, Martin, Polák, Dillon – Pavelski (C), Thornton (A), Hertl – Donskoi, Couture (A), Karlsson – Ward, Marleau, Wingels – Zubrus, Tierney, Spaling
    New York Rangers: Lundqvist (50. Raanta) – Girardi, McDonagh (C), Boyle, M. Staal, Klein, Yandle – Zuccarello, Brassard, Nash – Fast, Stepan (A), Kreider – Hayes, E. Staal (A), Miller – Glass, Moore, Stalberg

    Rozhodčí: Joannette, Jackson – Murphy, Gawryletz

    Diváci: 16 888
    bahis siteleri