Buffalo – Ottawa 3:1 (kon.) | Washington – Nashville 4:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 0:4 (kon.)
Calgary – Colorado 3:4 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Vancouver 2:0 (kon.) | Anaheim – Boston 4:0 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:2 (2:1 po s.n.) | San Jose – NY Rangers 4:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
New York Rangers
Sobota 19.03.2016, 21:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:05 Joe PAVELSKI - 4:1
     
    49:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Na světě je další branka! Tohle je třetina z říše snů! JOE PAVELSKI se dostal do úniku, vyměnil si kotouč s Tomášem Hertlem a šťastným odrazem o hruď Henrika Lundqvista navyšuje vedení San Jose! Asistence: Tomáš Hertl.
    47:34 Joel WARD - 3:1
     
    47:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je to 3:1! Henrik Lundqvist tentokrát nebude mít úplně čisté svědomí! Patrick Marleau vypálil mezi betony Lundqvista, tomu kotouč propadl a JOEL WARD stačil za bezmocným brankářem Rangers dopravit kotouč za čáru! Asistence: Patrick Marleau, Paul Martin.
    45:45 Joe THORNTON - 2:1
     
    45:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose si bere zpět ztracené vedení! Tohle byla paráda v podání Tomáše Hertla! Český útočník se natlačil před Lundqvista, ale Švéd ve službách Rangers jeho zakončení vyrazil před sebe, kde se zjevil JOE THORNTON a dopravil kotouč do odkryté klece! Asistence: Tomáš Hertl, Joe Pavelski.
    37:32 Dan BOYLE - 1:1
     
    37:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ale z další akce už je vyrovnáno! Rangers se dostali do přečíslení dva na jednoho! Brassard si počkal na pohyb obránce a poslal puk před branku, kde už měl DAN BOYLE snadnou práci! Asistence: Derick Brassard, Marc Staal.
    27:50 Joel WARD - 1:0
     
    27:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose se dostává do vedení! Přeci jen domácí využívají přesilovou hru! Donskoi parádní přihrávkou bekhendem nezištně našel volného JOELA WARDA, jež před Lundqvistem nezaváhal a otevřel brankový účet utkání! Asistence: Joonas Donskoi, Tomáš Hertl.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 28. Ward (Donskoi, Hertl), 46. Thornton (Hertl, Pavelski), 48. Ward (Marleau, Martin), 50. Pavelski (Hertl) – 38. Boyle (Brassard, Staal)


    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Braun, Demelo, Burns, Martin, Polák, Dillon – Pavelski (C), Thornton (A), Hertl – Donskoi, Couture (A), Karlsson – Ward, Marleau, Wingels – Zubrus, Tierney, Spaling
    New York Rangers: Lundqvist (50. Raanta) – Girardi, McDonagh (C), Boyle, M. Staal, Klein, Yandle – Zuccarello, Brassard, Nash – Fast, Stepan (A), Kreider – Hayes, E. Staal (A), Miller – Glass, Moore, Stalberg

    Rozhodčí: Joannette, Jackson – Murphy, Gawryletz

    Diváci: 16 888
    bahis siteleri