Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Ottawa – Anaheim 3:4 (po pr.) | Tampa – Florida 2:5 (kon.)
Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 1:3 (kon.)
Nashville – Columbus 5:1 (kon.) | Calgary – Chicago 1:4 (kon.) | Arizona – Philadelphia 2:1 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
St. Louis Blues
Neděle 27.03.2016, 00:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:45 Patrik BERGLUND - 0:4
     
    57:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Další hřebíček do washingtonské rakve! Prezidentský pohár si Capitals tedy dnes nezajistí. Paul Stastny dobře založil útočnou akci, z níž posléze před brankou obránce Alex Pietrangelo bekhendem procpal kotouč na PATRIKA BERGLUNDA. Ten už dokázal Philippa Grubauera bez potíží překonat a navýšil již na 4:0! Asistence: Alex Pietrangelo a Paul Stastny.
    32:45 Vladimir TARASENKO - 0:3
     
    32:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pořádně studená sprcha pro domácí celek a parádní druhá třetina v podání Bluesmanů! Nádherná gólová akce znamená tříbrankové vedení. Finský útočník Jori Lehterä na levé straně získal kotouč po parádní příhře od Stastnyho a předložil ho před branku VLADIMIRU TARASENKOVI, který svým 101. gólem v kariéře zaznamenal dvoustý bod a navýšil na 3:0! Asistence: Jori Lehterä a Paul Stastny.
    31:05 Colton PARAYKO - 0:2
     
    31:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A hosté trestali! Dostávají se do vedení o dva góly, tuhle branku si Philipp Grubauer za rámeček rozhodně nedá. Objev letošní sezony, vysoký obránce COLTON PARAYKO, se krásným sólem dostal do útočného pásma a krátce po přejetí modré čáry se pokusil o nahození na branku. Domácí brankář kotouč propustil mezi své betony a zadák Blues s číslem 55 upravil stav zápasu na 2:0! Bez asistence.
    24:45 Kyle BRODZIAK - 0:1
     
    24:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku, hostující tým se ve 25. minutě dostává do vedení! Čtvrtá formace se prezentovala tím, co je její prací – aktivním napadáním. A po zásluze byla odměněna. Své střídání si však prodloužil i kapitán David Backes, který vybojoval kotouč a nahodil ho před bránu. Philipp Grubauer ho jen vyrazil do míst, kde byl k dorážce připravený KYLE BRODZIAK, jenž otevřel skóre zápasu! Spíše sváteční střelec dává svou druhou branku po sobě, celkově pátou v sezoně. Asistence: David Backes a Scottie Upshall.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 25. Brodziak (Backes, Upshall), 32. Parayko, 33. Tarasenko (Lehterä, Stastny), 58. Berglund (Pietrangelo, Stastny)


    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Schmidt, Carlson, Alzner, Niskanen, Orpik "A", Orlov – Ovečkin "C", Bäckström "A", Williams – Johansson, Kuzněcov, Burakovsky – Chimera, Beagle, Wilson – Winnik, Richards, Galijev.
    Trenér: Barry Trotz.

    St. Louis Blues: Allen (Nilsson) – Edmundson, Pietrangelo "A", Shattenkirk, Parayko, Lindbohm, Bortuzzo – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Fabbri, Stastny "A", Brouwer – Jaškin, Berglund, Backes "C" – Upshall, Brodziak, Reaves.
    Trenér: Ken Hitchcock.

    Rozhodčí: Sutherland, Morton – Murphy, Driscoll

    Diváci: 18 506 (vyprodáno)
    bahis siteleri